Link
πώς θα μπορούσε να προγραμματιστεί κάτι τέτοιο; Πείτε ιδέες, βασικά οτιδήποτε σας έρχετε στο μυαλό

ναι ρε, το ξέρω. Απλά αναρωτιέμαι πώς το υλοποίησαν. Ίσως να μην το έθεσα σωστά.Zifnab wrote:Esteban wrote: πώς θα μπορούσε να προγραμματιστεί κάτι τέτοιο; Πείτε ιδέες, βασικά οτιδήποτε σας έρχετε στο μυαλό
Έχει ήδη υλοποιηθεί απ' ότι φαίνεται
Link
Αυτό που παρουσιάζει είναι μια live παραγωγή.AnINffected wrote:edit: Πολύ εντυπωσιακό αλλά αναρωτιέμαι αν είναι εύχρηστο για τον μουσικό ή τον dj...
Θα ήθελα ν'ακούσω τη γνώμη κάποιου που ασχολείται!
Δεν ξέρω πάντως μπορώ να σου απαντήσω άνετα ότι αν είχα δικό μου σπίτι το πούλαγα για να πάρω ένα reactable κι ας μου πάρει 3 μήνες η εκμάθησή τουAnINffected wrote:Live παραγωγή ε; Επειδή είμαι άσχετος από μουσικά θέματα αυτό πρώτη φορά το ακούω.Δηλαδή αυτοσχεδιάζει τελείως στο βίντεο ο Maneken? (εγώ νόμιζα οτί είναι ένα κομμάτι που παίζει και οτί αυτός απλά το τροποποιεί ( ποια είναι η σωστή λέξη; μιξάρει;) live.
Το περίμενα πάντως οτί δεν σου δίνει κάτι που δεν μπορείς να το αναπαράγεις με τα "παραδοσιακά"μέσα, το θέμα είναι λοιπόν αν με αυτό μπορείς να κάνεις τα ίδια πράγματα ευκολότερα.Εσένα π.χ. σου φαίνεται να είναι εντελώς έξω από τα νερά σου αυτό το τραπέζι, οτί θα σου πάρει καιρό να το μάθεις, η νοιώθεις (με βάση ό,τι είδες) οτί το παίζεις ήδη στα δάκτυλα;Πέρα από αυτό φυσικά καταλαβαίνω αυτό που λες οτί προσφέρει στην σκηνική παρουσία, απλά εγώ ρωτούσα για την ευκολία ("φυσικότητα") της χρήσης του για έναν ενδιαφερόμενο.
Όσο για τον προγραμματισμό του, οι βασικές αρχές του πρέπει να είναι ίδιες με αυτές ενός οποιουδήποτε interface αφής που καταλαβαίνει gestures, απλά προφανώς τα gestures που αντιλαμβάνεται είναι πολύ πιο sophisticated.+ ό,τι είπε ο Zifnab παραπάνω.Από τους καθηγητές της ΑΣΟΕΕ που γνωρίζω, ο κ.Παπαϊωάννου θα μπορούσε να σου πεί περισσότερα.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
να καταγράφει ένα κομμάτι της μουσικής (ή της φωνής σου σε ένα τραγούδι) και μετά το κάνει loop όσο παίζει η μουσική
Esteban wrote: Δεν ξέρω πάντως μπορώ να σου απαντήσω άνετα ότι αν είχα δικό μου σπίτι το πούλαγα για να πάρω ένα reactable κι ας μου πάρει 3 μήνες η εκμάθησή του![]()
There are just 7 Reactables out there. But the Reactable team has started a company to promote? Their invention. The list price: probably about $23,000.
ναι κάπου είχα ξαναδεί την τιμή που θα 'χει. Γι' αυτό είπα να πουλούσα το σπίτι μου και όχι το pc μουZifnab wrote:Esteban wrote: Δεν ξέρω πάντως μπορώ να σου απαντήσω άνετα ότι αν είχα δικό μου σπίτι το πούλαγα για να πάρω ένα reactable κι ας μου πάρει 3 μήνες η εκμάθησή του
There are just 7 Reactables out there. But the Reactable team has started a company to promote? Their invention. The list price: probably about $23,000.