Πληροφορικάριοι, οι αδικημένοι της σχολής... ή όχι...

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...

Είμαστε καμένοι?

Poll ended at Mon Nov 19, 2007 1:45 pm

Ναι ρε συ ασε με τώρα να ασχοληθώ με την Java μου...
17
49%
Τι λες τώρα, εγώ λέω να κλείσουμε το pc να πάμε για αραλίκι...
4
11%
Δν ξέρω\Δν απαντώ\Είσαι καραγκιόζης\Δν γράφομαι σε καμία παράταξη...
14
40%

Total votes: 35
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Πληροφορικάριοι, οι αδικημένοι της σχολής... ή όχι...

Post by vincent » Sun Nov 04, 2007 1:45 pm

Σε αύτην την υπέροχη σχολή υπάρχουν πάρα πολλά τμήματα. Yπάρχει το τμήμα των χρηματοοικονομικών και το τμήμα του μάρκετινκ με τούς μεγάλους τους βαθμούς και τα πολύ τρεντο μοντέρνα ντυσιματά του να κοιτά αφ'υψηλού όλους τους υπόλοιπους... Yπάρχουν όλα τα υπόλοιπα οικονομικά τμήματα που με ζήλο προσπαθούν να αντιγράψουν τα δύο παραπάνω και να μπουν στην κλίκα των κουλ.... Yπέρχει και το αδερφάκι τμήμα της ΔΕΤ αλλά από τι φαίνεται δν μπορεί να νιώσει αυτήν την αδελφική αγάπη... Και τέλος ύπαρχει το ΤΜΗΜΑ (που ορκίζομαι να υπηρετώ και να πρεσβεύω άξια...) της πληροφορικής που όλοι το αποστρεφονται (κλαψ κλαψ)... Άραγε τι φταίει? Θα γίνω κακός... Φταίτε πολλοί από εσας γιατί είτε είστε καμμένοι (αγόρια-PC Freak) είτε γιατί δν ξέρετε τον λόγο που μπήκατε (κορίτσια)... Διαβάζωντας της παράπανω γραμμές όμως κατάλαβα ότι έγινα πάρα πολύ κακός... Μήπως τελικά δν φταίτε εσείς...? Μήπως όλοι οι υπόλοιποι δν ξέρουν τι τους γίνεται και δν μπορούν να καταλάβουν τι εντάξει παιδιά είναι αυτά της πληροφορικής και παραμένουν κολλημένοι στα ηλίθια πρότυπα του λυκείου περι in και cool... Δν ξέρω τι να πω μπερδεύτηκα...
Image
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Theofaman » Sun Nov 04, 2007 1:48 pm

Image
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Sun Nov 04, 2007 3:12 pm

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι στο ΤΜΗΜΑ δεν θα βρεις και τα πιο normal άτομα. Όχι από άποψη καψίματος με τους υπολογιστές γιατί το κάψιμο των παιδιών του ΕΜΠ δεν το φτάνουμε. Στο ΤΜΗΜΑ καίγονται και με άλλα πράγματα. Ας πούμε προσωπικά έχω δει να παρελαύνουν από χίπις μέχρι σχιζοφρενείς(χωρίς πλάκα)!!!
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Sun Nov 04, 2007 3:17 pm

η κατάσταση είναι μια χαρά συγκρινόμενοι με το παρελθόν μας και τα άλλα αντίστοιχα τμήματα στα άλλα πανεπιστήμια. το επίπεδο καψίματος είναι σε πολύ normal επίπεδα. είμαστε δε και αρκετά lifestyle λόγω επιρροών από τα άλλα τμήματα της ΑΣΟΕΕ.

ΥΓ Στο ΕΚΠΑ μου κάνουν τακτικά πλάκα ότι λόγω ΑΣΟΕΕ έχω το style πλέον στο αίμα μου, αυτό είναι που λέμε ότι το πτυχίο πρέπει να είναι από μόνο του πιστοποιητικό (χεχε).
Last edited by tsilochr on Sun Nov 04, 2007 3:18 pm, edited 1 time in total.
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Sun Nov 04, 2007 3:17 pm

Καλά σίγουρα μερικοί από εμάς τον έχουμε πάρει κλαρίνο αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε normal άτομα!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sun Nov 04, 2007 3:19 pm

Μόνο εγώ είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα με τα άτομα που έχω συνατήσει; Ναι ρε μαν, είμαι καμμένος και το χαίρομαι, από το να κοιτάω τι θα φορεθεί φέτος για να πάω σαν το κατσίκι και να αγοράσω κάτι αντίστοιχο το προτιμάω χίλιες φορές να κοιτάξω γιατί δεν μου τρέχει το πρόγραμμα και τι λάθος έχω κάνει... Τουλάχιστον αυτό ούτε το καθορίζει κάποιος άλλος εκτός από εμένα ούτε μου λέει ποτέ ψέματα...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Sun Nov 04, 2007 3:40 pm

marios wrote:Μόνο εγώ είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα με τα άτομα που έχω συνατήσει; Ναι ρε μαν, είμαι καμμένος και το χαίρομαι, από το να κοιτάω τι θα φορεθεί φέτος για να πάω σαν το κατσίκι και να αγοράσω κάτι αντίστοιχο το προτιμάω χίλιες φορές να κοιτάξω γιατί δεν μου τρέχει το πρόγραμμα και τι λάθος έχω κάνει... Τουλάχιστον αυτό ούτε το καθορίζει κάποιος άλλος εκτός από εμένα ούτε μου λέει ποτέ ψέματα...
Ένα RESPECT στον καμμένο...εεε στον Μάριο...

Η αλήθεια είναι ότι λόγω ΑΣΟΕΕ έχουμε άλλη αίγλη (γι αυτό την επέλεξα κιόλας... όχι ότι δν έκανα έρευνα...) παρ'όλα αυτά δν μπορείτε να φανταστείται τι ακούω από φίλες\ους από τα sic τμήματα της σχολής...
Image
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sun Nov 04, 2007 3:53 pm

marios++ . Εγώ είμαι καμμένος με on/off που το καθορίζω εγώ :-D... Και όταν δεις τί εργασίες/projects, έρχονται θα δεις ότι δεν μπορείς να είσαι καμμένος γι αυτά που θέλεις στην πληροφορική αλλά σε αυτά που ζητάνε τα projects και ότιδήποτε άλλο...Αυτό είναι το κακό...Θα ήθελα να ασχοληθώ με ρομποτική, τη σχεδίαση ηχείων με cad και simulation προγράμματα, 3D γραφικά (αφού μάθω πως ανοίγει το Photoshop) κτλ αλλά δεν βρήκα το χρόνο γιατί παρακολουθώ και διαβάζω για 7-8 μαθήματα :evil:
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Sun Nov 04, 2007 4:01 pm

lol

Πάντως ότι είμαστε οι αδικημένοι της σχολής, είμαστε.
Όλα τα υπόλοιπα τμήματα τη βγάζουν χαλαρουίτα κι εμείς πρέπει να είμαστε συνέχεια πάνω απ' το αντικείμενο μας για να τα καταφέρουμε.
Επίσης και οι συνθήκες μέσα στις αίθουσες είναι τελείως διαφορετικές με αποκορύφωμα τις συνθήκες στο Μάρκετινγκ! Στο δικό μας πρέπει να παρακολουθείς χωρίς να χάσεις δευτερόλεπτο ενώ στο Μάρκετινγκ, κυρίως, γίνεται πολύ χαλαρή συζήτηση(=διάλογος) στο μάθημα.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Sun Nov 04, 2007 4:12 pm

όταν δεις τί εργασίες/projects, έρχονται θα δεις ότι δεν μπορείς να είσαι καμμένος γι αυτά που θέλεις στην πληροφορική αλλά σε αυτά που ζητάνε τα projects και ότιδήποτε άλλο...
Get used to it...

Κατα την ταπεινη μου αποψη αν το ΤΜΗΜΑ μας και οι απαιτησεις του ειναι παραλογες...τοτε αφηνεται στον καθενα απο μας ποσο θα συμμετασχει στον παραλογισμο αυτο,με τι ρολο και με ποιον τροπο θα τον αντιμετωπισει!!

Κοινως...μπορει να υπαρχουν μεγαλα ζορια...αλλα αμα εισαι μαγκας και εχεις μυαλο θα βρεις την λυση χωρις να μουρλαθεις κιολας απο αυτα που σου ζητανε ;)

Και κατι ακομα...χαιρομαι που ειμαι η εξαιρεση στα τμηματα της ΑΣΟΕΕ γιατι ετσι τονιζεται η διαφορετικοτητα μου!Αμα ητανε να γινω ενα με την μαζα πηγαινα και στα ΤΕΙ ιχθυοκομμωτικης ή σε κανενα παρακμιακο ΑΕΙ(with all the respect...) ή ακομα και...στα αλλα τμηματα της ΑΣΟΕΕ!! :-p

Επισης χαιρομαι διοτι τα "πραγματικα" μαθηματα για να τα περασεις πρεπει να σπιναρει το μυαλο σου και οχι να μαθεις παπαγαλια 50 σελιδες υλη(η πλεον ουσιωδης διαφορα μας με τα υπολοιπα τμηματα)..
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Sun Nov 04, 2007 4:14 pm

Εγώ προτείνω να κάνουμε μια κλίκα σε στυλ μασσωνίας. Θα την ονομάσουμε venus (προς τιμή του foroum) Όλο και κάποιος ρεμπεσκελές από εδω μέσα θα γίνει πλούσιος. Θα μπαόνουν μόνο οι τα αστέρια του τμήματος πληροφορικής...Θα αλληλοστηριχτούμε με τους έχοντες να στηρίζουν τους μη έχοντες και σε σαράντα χρόνια το venusαικο λόμπυ θα κυβερνάει από την πίσω πόρτα τον πλανήτη και θα καταστρέψουμε όσους μας κορόιδεψαν ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικός γέλωτας...)

-----------------------------------------------
nookie wrote:
Και κατι ακομα...χαιρομαι που ειμαι η εξαιρεση στα τμηματα της ΑΣΟΕΕ γιατι ετσι τονιζεται η διαφορετικοτητα μου!Αμα ητανε να γινω ενα με την μαζα πηγαινα και στα ΤΕΙ ιχθυοκομμωτικης ή σε κανενα παρακμιακο ΑΕΙ(with all the respect...) ή ακομα και...στα αλλα τμηματα της ΑΣΟΕΕ!! :-p

Επισης χαιρομαι διοτι τα "πραγματικα" μαθηματα για να τα περασεις πρεπει να σπιναρει το μυαλο σου και οχι να μαθεις παπαγαλια 50 σελιδες υλη(η πλεον ουσιωδης διαφορα μας με τα υπολοιπα τμηματα)..
Άλλο ένα RESPECT στον φίλτατο nookie

merged by Zifnab
Image
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Post by elsupreme » Sun Nov 04, 2007 9:47 pm

vincent, τι κουλό thread είναι αυτό ρε αδερφέ ?
Δε λέω, να ξεπηδάνε που και που, αλλά το συγκεκριμένο δεν ξέρω καν με τι ασχολείται...
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
kill bill
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by kill bill » Sun Nov 04, 2007 11:23 pm

Έχουμε κόψει λίγο καπίστρι ή μου φαίνεται;
Image
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Mon Nov 05, 2007 12:50 am

elsupreme wrote:vincent, τι κουλό thread είναι αυτό ρε αδερφέ ?
Δε λέω, να ξεπηδάνε που και που, αλλά το συγκεκριμένο δεν ξέρω καν με τι ασχολείται...
Κουλό ξεκουλό μας δίνεται η ευκαιρία να κλαφτούμε λίγο που είμαστε το πιο πιεσμένο τμήμα στη σχολή! Πώς αλλιώς θα τη βγάλουμε; :-p
#!
nancyk
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

Post by nancyk » Mon Nov 05, 2007 1:10 am

kill bill wrote:Έχουμε κόψει λίγο καπίστρι ή μου φαίνεται;
Πολύ καπίστρι θα έλεγα...
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Mon Nov 05, 2007 2:11 am

Eντάξει "καμένοι" είμαστε με την έννοια του στερεοτυπου που έχει επικρατήσει. Όποιος ασχολείται/ξέρει/ υπολογιστές είναι αυτόματα geek/nerd/καμένος κ.ο.κ. Eίναι η αυτόματη αντίδραση του ατόμου που μας ακούει να μιλάμε και δεν καταλαβαίνει τίποτα :lol:
Αναγκαζόμαστε να είμαστε πάνω απο το αντικείμενο συνέχεια καθώς όλα τα μαθήματα πιστεύω οτι σχετίζονται μεταξύ τους. Αλλα σε καμία περίπτωση δεν είμαστε αντικοινωνικοί ή τρελοί ( :lol: ) ή ότι άλλο ακούγεται στα άλλα τμήματα. (Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αλλα OK ) .
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Mon Nov 05, 2007 2:56 am

Εντάξει ρε παιδιά και στα άλλα τμήματα δεν ξύνονται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Από όσο θυμάμαι και η Ο.Δ.Ε είχε δύσκολα project και στο Δ.Ε.Τ τρέχαν και ρωτούσαν στα περίπτερα πόσο κάνουν τα φουντούνια στο πλαίσιο εργασίας.
Το τμήμα μας έχει μαθήματα που για να τα περάσεις πρέπει να μην κάνεις τίποτα άλλο μέσα στο εξάμηνο (βλ. πρώην Μεταγλωττιστές) και μαθήματα που τα περνάς για πλάκα όπως και παντού συμβαίνει αυτό. Τώρα τα "είμαστε το πιο δύσκολο τμήμα, οι πρώτοι, οι μοναδικοί" είναι τσιτάτα που πετάν σε ΟΛΑ τα τμήματα στα πρώτα έτη. Κάθε τμήμα που σέβεται τον εαυτό του ευλογάει τα γένια του και καλλιεργεί ένα κλίμα ανωτερότητας στους φοιτητές τους. Η αλήθεια πάντοτε είναι μακριά βέβαια. Ακόμα και στο ΤΕΙ ιχθυοσκαλας να πας κάτι θα σου πουν στο στιλ "Έχουμε -2% ποσοστά ανεργίας στους αποφοίτους μας". Οπότε μην ψαρώνετε από αυτά.
Στο στιλιστικό κομμάτι βέβαια η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο πίσω αλλά και μπροστά (το ροζ φούτερ φρουτ οφ δε λουμ σε μια σχολή πασαρέλα της εσχάτης υποστάθμης, είναι και πρωτοποριακό, fashion statement κλπ) μιας και αυτα δύσκολα διαχωρίζονται. Απλά το λυκειακό, γυμνασιακό στιλ είναι πολύ πιο έντονο ειδικά στα πρώτα έτη και λογικό είναι να φρικάρουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι που ακολουθούν την τελευταία φράση της μόδας ως γνήσιοι μελοντικοί χαρτογιακάδες/φλώροι. Το σπάνιο που συμβαίνει σε εμάς και στα άλλα τμήματα Πληροφορικής, Η/Υ είναι ότι πολλοί διατηρούν το στιλ αυτό και μετά την αποφοίτηση. Και όταν λέω στιλ δεν λέω μόνο για το ντύσιμο, αλλά και για τα εξωπανεπιστημιακά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο παράταιρο π.χ άτομα 25-26 χρονών να παίζουν ακόμα με αυτοκινητάκια και λέγκο. Πάντως είναι καλύτερο να μπαίνεις σε ένα αμφιθεάτρο και να βλέπεις από τυπάκια με μπλούζα Obituary (με κουκούλα), φοιτητές με φανέλα Michael Jordan 23, άτομα που ψωνίζουν ακόμα από το Lapin House και το Muyer (Μουγιερ) κ.ο.κ παρά το χάλι του Μαρκετινγκ όπου όλοι είναι ίδιοι.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Mon Nov 05, 2007 11:27 am

Zifnab, αν έχεις όρεξη όλα τα προλαβαίνεις... πάντως εγώ δεν το πήγα στο πιο πιεσμένο τμήμα της σχολής, γιατι πολύ απλα δεν το ήξερα ότι παίζει κατι τέτοιο και επιπλέον πιστεύω οτι όλοι ειναι πιεσμένοι με τον δικό τους τρόπο... Εγώ απλα είπα ότι χαίρομαι που είμαι σε ένα τμήμα που ασχολείται με κάποια ουσιώδη(για μένα) πράγματα και που μπορείς να έχεις το δικό σου τρόπο έκφρασης(είτε αυτό συνίσταται στα ρούχα, είτε στην μουσική είτε στον τρόπο σκέψης κ.ο.κ.) χωρίς να σε στραβοκοιτάνε οι γύρω σου... και επιπλέον ότι χαίρομαι από το ότι ο υπολογιστής επειδή ειναι τόσο στόκος και δεν έχει δικιά του σκέψη, δεν πρόκειται ποτέ να με παραπλανήσει όπως μπορεί να γίνει σε τμήματα που ασχολούνται με ανθρώπους(είτε αυτό ειναι μαρκετινγκ είτε αυτο είναι ψυχολογια ειτε οτιδήποτε...)

Υ.Γ.: Μάλλον τελικά είμαι χαζοχαρούμενος...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Mon Nov 05, 2007 11:42 am

marios wrote:χαίρομαι από το ότι ο υπολογιστής επειδή ειναι τόσο στόκος και δεν έχει δικιά του σκέψη, δεν πρόκειται ποτέ να με παραπλανήσει όπως μπορεί να γίνει σε τμήματα που ασχολούνται με ανθρώπους(είτε αυτό ειναι μαρκετινγκ είτε αυτο είναι ψυχολογια ειτε οτιδήποτε...)
Κι όμως μπορεί να σε μαγέψει και να σε απομακρύνει από οτιδήποτε άλλο. Και το να σε μαγεύει ένας υπολογιστής σ' αυτή τη ζωή δεν είναι ότι καλύτερο..

marios wrote:Υ.Γ.: Μάλλον τελικά είμαι χαζοχαρούμενος...
Καλό είναι αυτό! :)
#!
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Mon Nov 05, 2007 5:40 pm

Ρε παιδια διαφωνώ με ότι η ζωή είναι μόνο club και έξαλλη νυχτερινή ζωή αλλά όπως και να το κάνουμε το να θεωρούμε τους εαυτούς μας χαρισματικούς γιατί μπορούμε να κάνουμε κάτι που για ανίδεους φαίνεται απλά μαγικό το θεωρώ φτηνή δικαιολογία.

Netharis δν φταίει μόνο το στερεότυπο που υπάρχει αλλά και η δική μας στάση. Έχουμε δώσει αφορμές... Επίσης δν είμαστε κοινωνικοί παρά μόνο με άτομα από το συνάφι μας... Βέβαια δν αρνούμε ότι αυτό το στερεότυπο υπάρχει και για αυτό πάντα σε καινούριες παρέες ή γυναικείες παρέες έκρυβα την λατρεία μου για video games και για προγραμματισμό. Τώρα πια κράζω... όποιον τολμήσει να πει οτιδήποτε για μένα σε σχέση με αυτά και υπερασπίζομαι φυσικά άτομα μικρής ηλικίας...
Image
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Tue Nov 06, 2007 1:55 pm

Επίσης δν είμαστε κοινωνικοί παρά μόνο με άτομα από το συνάφι μας...
Κοινωνικοι...καλα τωρα...γιατι ολοι οι αλλοι ειναι κοινωνικοι με ατομα εκτος του συναφιου του???
Και ποσο "διακριτά" ειναι αυτα τα συναφια???
Μαλλον συγγενη κατα την γνωμη μου ;)

Δυστυχως ή ευτυχως εμεις εχουμε κατι που ελαχιστοι αλλοι μπορουν να αντικρουσουν(και σαφεστατα οχι οι υπολοιποι του Ο.Π.Α.).. :

We ride the digital waves that flow through our lives ;)

Η τεχνολογια ειναι καλως ή κακως ισως ο σημαντικοτερος τομεας στις συγχρονες κοινωνιες και επηρεαζει αφανταστα και τον πιο απιθανο τομεα της ζωης ενος ατομου...

Αντιθετα ολοι οι υπολοιποι απο ενα σημειο και μετα χτυπανε σε "ταβανια"...
Εμεις μπορουμε να ψαχνουμε ακομα τα ορια μας(αν υπαρχουν τετοια :-D )

Αυτο ή δημιουργουν αποδοχη οτι ειμαστε ισοι(σε σημασια) απεναντι στους αλλους ή δημιουργουν κομπλεξ ή δημιουργουν ζηλια...

Οπως και να εχει ομως....thats their problem not mine ;)

PS.You wanna know better of me?Come and talk to me.....

PS.If not...nice to see you around,goodbye!!
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Tue Nov 06, 2007 2:31 pm

Φτάνει όμως η τεχνολογία και το βάθος της να σε καλύψει σαν άνθρωπο δν νομίζω? Αντικειμενικά όλη αυτή η τεχνοκρατική αντίληψη δημιουργεί δύο πόλους τους τεχνοκράτες και τους μη που αρνούνται με δικαιολογία το κάψιμο... Και μεις, αν δεχτούμε ότι ανήκουμε στους τεχνοκράτες χωρίς να αναζητούμε οποιαδήποτε ανάπτυξη του ανθρωπιστικού μας τομέα, πέφτουμε σε μια υπέροχη αιώνια χειμέρια νάρκη αναζητώντας ένα τέρμα σε αυτός το βάθος τησ τεχνολογίας...
Image
Locked

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”