laptops

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με hardware.
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sun Nov 04, 2007 6:26 pm

είναι βαρύς :-D - o δικός μου 2.68kg (πάλι αρκετά) - βασικά μετάνιωσα γιατί 3-4 μήνες μετά τα μοντέλα της Toshiba εγίναν πιο στοιβαρά με 2-4 χρόνια εγγύηση και όχι 1 φωτιζόμενο touchpad και χαμηλότερη τιμή...Ακόμα οι επεξεργαστές είναι μέχρι 2Ghz... Εμένα είναι 2.16 αλλά σιγά την διαφορά ;)
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Sun Nov 04, 2007 6:42 pm

Αν προσθέσω και αυτή τη RAM, θα υπάρχει πρόβλημα;

Βαρύς 3 κιλά; Εντάξει, είμαι κοντός, αλλά τα αντέχω! :razz:
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor
Post by redlabel » Sun Nov 04, 2007 7:11 pm

Ισοβίτης wrote: Βαρύς 3 κιλά; Εντάξει, είμαι κοντός, αλλά τα αντέχω! :razz:
Για laptop που τον μεταφέρουμε συχνά μαζί μας στο Πανεπιστήμιο (ή/και σε όποια άλλη δουλειά), πιστεύω ότι τα 3 κιλά είναι πράγματι πολλά.

Δ. Γκρ.
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sun Nov 04, 2007 7:18 pm

btw Ισοβίτη χωρίς να είμαι σίγουρος επειδή τα λίγο παλιότερα laptop είχαν δύο dimm έβαζαν 2x512, οπότε δεν μπορείς απλώς να προσθέσεις άλλα 2x512 ή 1x1024, αλλά πρέπει να πετάξεις τα παλιά και αναγκαστικά να αγοράσεις 2x1024...Αν βέβαια λόγω νέας τεχνολογίας έχει 4 Dimms τότε κυριλέ
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by P3 » Mon Nov 05, 2007 9:15 am

Για όσους ψάχνονται με λαπτοπς αυτή την εποχή ας ρίξουν μια ματιά σοτ πιο κάτω άρθρο:

Τα νέα PC καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια
Ο όμορφος σχεδιασμός, ακόμη και στα επιτραπέζια συστήματα, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυνατότητα εύκολης μεταφοράς αλλά και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά των προσωπικών υπολογιστών που έχουν ξεκινήσει να διατίθενται τους τελευταίους μήνες στην ελληνική αγορά. Από τη στιγμή που το PC αποτελεί όλο και περισσότερο κομμάτι της καθημερινής ζωής μας, ήταν αναμενόμενο η αισθητική να λαμβάνει όλο και μεγαλύτερη σημασία. Ταυτόχρονα, η αυξανόμενη οικολογική ευαισθησία των καταναλωτών αλλά και η ανάγκη των εταιρικών πελατών να μειώσουν τις δαπάνες τους, όσον αφορά την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος οδηγεί τους κατασκευαστές να παρουσιάζουν όλο και περισσότερα μοντέλα που έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την αρκετά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Αsus A8Sr
H ενσωμάτωση της επόμενης γενιάς κάρτας γραφικών ΑΤΙ Mobility Η2400 GPU που προσφέρει, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, εντυπωσιακά και ευκρινή γραφικά είναι το βασικό χαρακτηριστικό του νέου φορητού υπολογιστή της Asus, του A8Sr. Ο εν λόγω φορητός υπολογιστής βασίζεται σε επεξεργαστή Core2Duo της Intel, με την οθόνη να έχει διαγώνιο 14,1 ιντσών. Επιπλέον, υπάρχει ενσωματωμένη web κάμερα (ανάλυση 0,3 megapixel), Bluetooth αλλά και δυνατότητα σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα 802.11n.

Lenovo 3000Ν200
Τη νέα σειρά φορητών υπολογιστών της, την 3000Ν200 παρουσίασε πρόσφατα η Lenovo. Τα μοντέλα της σειράς βασίζονται στην πλατφόρμα Intel Centrino Duo με επεξεργαστές μέχρι 2 GHz και υπάρχουν μηχανήματα διαθέσιμα με οθόνες ευρείας θέασης (widescreen) στις 14, αλλά και στις 15 ίντσες. Υποστηρίζονται συνδέσεις σε ασύρματα δίκτυα που ακολουθούν το πρότυπο 802.11n, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εξοικονόμηση ενέργειας, που αποτελεί και ένα από τα σημαντικότερα θέματα των τελευταίων ετών.

Lenovo ThinkCentre A61e
H Lenovo ενισχύει την οικογένεια των επιτραπέζιων υπολογιστών της με τη διάθεση του νέου, ιδιαίτερα μικρού ThinkCentre A61e. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο εν λόγω επιτραπέζιος υπολογιστής ThinkCentre A61e ξεχωρίζει όχι μόνο για το μικρό μέγεθος και τα ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα θορύβου λειτουργίας, αλλά και για την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Συγκεκριμένα, ο νέος υπολογιστής έχει το μέγεθος ενός κοινού τηλεφωνικού καταλόγου, είναι εξαιρετικά αθόρυβος, και επιπρόσθετα παρέχει εναλλακτικές επιλογές/ρυθμίσεις χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Ενας ThinkCentre A61e, μπορεί να είναι εξοπλισμένος με επεξεργαστές 45-watt, AMD Athlon64-X2 dual core και AMD Sempron single core.

LG R500
Τη γκάμα των φορητών υπολογιστών που διαθέτει στην ελληνική αγορά ενισχύει η LG Electronics με την παρουσίαση του R500. Το LG R500 είναι ένας φορητός υπολογιστής με οθόνη 15,4 ιντών, επεξεργαστή Intel Core 2 Duo Τ7300, μνήμη 2G, κάρτα γραφικών που βασίζεται στη NVidia GeForce 8400 με 128 ΜΒ μνήμης και σκληρό δίσκο στα 160 GB. Το βάρος 2,8 κιλά, το οποίο κινείται μέσα στα όρια της κατηγορίας που κατατάσσεται το R500, το οποίο, κατά την LG, απευθύνεται σε όσους θέλουν έναν φορητό υπολογιστή τόσο για επαγγελματική όσο και για ψυχαγωγική χρήση.

Αsus U3
H κομψότητα είναι και θέμα γούστου, όμως το U3, ο νέος φορητός υπολογιστής της Asus είναι από τις συσκευές που προσελκύουν τα βλέμματα. Ο εν λόγω φορητός υπολογιστής διαθέτει οθόνη 13,3 ιντσών και είναι αρκετά ελαφρύς για την κατηγορία με το βάρος του να είναι στα 1,75 κιλά. Αξιοσημείωτο είναι ότι το U3 ενσωματώνει web κάμερα με ανάλυση στα 1,3 megapixel, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για σύνδεση ακόμη και μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς. Επιπλέον, μπορεί να ενσωματωθεί και σύστημα GPS, ενώ υπάρχει και πομποδέκτης Bluetooth 2.0.

ΜSony Vaio CR-Series
O διαφορετικός σχεδιασμός και η έμφαση στις χρωματικές αποχρώσεις αποτελούν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων φορητών υπολογιστών της Sony, και πιο συγκεκριμένα της σειράς Vaio CR. Τα μοντέλα της νέας σειράς διατίθενται σε κόκκινο και λευκό χρώμα (!) και απευθύνονται -φυσικά- σε όσους αναζητούν έναν διαφορετικό φορητό υπολογιστή. Από πλευράς χαρακτηριστικών, πάντως, κινούνται σε καλό επίπεδο, δεδομένου ότι διαθέτουν οθόνη 14,1 ιντσών τεχνολογίας X-black LCD και ενσωματωμένη κάμερα με ανάλυση 1,3 megapixel, ενώ βασίζονται στην πλατφόρμα Intel Centrino Duo. Επίσης, υπάρχει η λειτουργία Click&Play που επιτρέπει απευθείας πρόσβαση σε αρχεία πολυμέσων και αναπαραγωγή DVD χωρίς να απαιτείται η «φόρτωση» των Windows.

Packard Bell EasyNote ΜΧ45
Για όσους αναζητούν έναν φορητό υπολογιστή με χαρακτηριστικά αντίστοιχα με ένα επιτραπέζιο σύστημα, μία ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι το EasyNote ΜΧ45 της Packard Bell. Η οθόνη είναι στις 15,4 ίντσες, ο επεξεργαστής είναι ο Intel Core Duo Τ2250, η μνήμη ξεκινά από τα 512 ΜΒ και φθάνει μέχρι τα 2 GB, ενώ ανάλογα επεκτάσιμος είναι και ο σκληρός δίσκος που «κινείται» μεταξύ 80 και 160 GB. Το βάρος είναι στα 2,8 κιλά, αλλά ο εν λόγω υπολογιστής διαθέτει 4 θύρες USB, αναγνώστη καρτών 4 σε 1, πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους με ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο, καθώς και ενσωματωμένη κάμερα. Όσο για την τιμή του είναι στα 899 ευρώ.

Ρackard Bell iΡower
Στους φανατικούς των παιχνιδιών σε PC απευθύνεται το iPower, ένας επιτραπέζιος υπολογιστής από την Packard Bell. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις δυνατότητες του συγκεκριμένου συστήματος, το οποίο βασίζεται σε επεξεργαστές Intel Core 2 Quad 6600, ενώ διαθέτει και δύο κάρτες γραφικών GeForce 8600 GTS in SLI mode, σχεδιασμένες για παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων, προσφέροντας ανάλυση μέχρι και 2500x1600 pixels με την τεχνολογία NVidia PureVideo. Η μνήμη είναι στα 2 GB, οι σκληροί δίσκοι είναι δύο των 320 GB, ενώ υπάρχει αναγνώστης καρτών 15-σε-1, 2 θύρες Firewire, 6 θύρες USB, κ.ά. Το iPower συνοδεύεται και από μία οθόνη Packard Bell Maestro 22 ιντσών τεχνολογίας Diamond View.

Quest Mini PC Duo
Σε περίπτωση που θέλουμε ένα μικρό υπολογιστή σε μέγεθος και βάρος, στρεφόμαστε προς έναν φορητό PC. Η Info-Quest, όμως, δείχνει να έχει διαφορετική άποψη και γι αυτό παρουσίασε το Quest Mini PC Duo, τη δεύτερη «γενιά» των εξαιρετικά μικρών σε μέγεθος επιτραπέζιων υπολογιστών που κατασκευάζει. Οι διαστάσεις της κεντρικής μονάδας είναι εντυπωσιακές (16,5 x 16,5 x 5,1 εκατ.), ενώ το βάρος της είναι μόλις 1,1 κιλό! Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει τον επεξεργαστή της Intel που θα χρησιμοποιήσει (μέχρι και Core 2 Duo) προσφέρεται, η μνήμη ξεκινά από τα 512 ΜΒ (επεκτάσιμη μέχρι τα 2 GB), ενώ η μίνιμουμ χωρητικότητα του σκληρού δίσκου είναι τα 40 GB. Επιπλέον, υπάρχει και οδηγός εγγραφής DVD. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, απευθύνεται τόσο για οικιακή χρήση όσο και για τις επιχειρήσεις, ιδίως όπου υπάρχει πρόβλημα χώρου.

Sony Vaio SΖ61
Από τους πιο εντυπωσιακούς φορητούς υπολογιστές που κυκλοφορούν είναι το Vaio SZ61 από τη Sony. Με βάρος 1,79 κιλά και λεπτή κατασκευή από ανθρακονήματα, το SZ61 είναι από τα μοντέλα που «συμβιβάζουν» το σχετικά χαμηλό βάρος με τις καλές επιδόσεις. Η οθόνη είναι στις 13,3 ίντσες, ο επεξεργαστής (Intel Core 2 Duo) στα 2,2 GHz και η μνήμη στα 2 GB με τον σκληρό δίσκο να μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα 160 GB. Επίσης, διαθέτει δύο chipset γραφικών με τον διακόπτη λειτουργία Stamina Mode να επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ εκτεταμένης διάρκειας ζωής της μπαταρίας (πάνω από 5 ώρες) και τεράστιας ισχύος γραφικών.

Sony FZ11Z
H Sony δείχνει αποφασισμένη να προωθήσει το Blu-ray και στους φορητούς υπολογιστές. Έτσι, μετά τη σειρά AR και η οικογένεια FZ-series έρχεται με ενσωματωμένο οδηγό αναπαραγωγής και εγγραφής σε δίσκους Blu-ray. Από εκεί και πέρα, η νέα οικογένεια διαθέτει οθόνη 15,4 ιντσών -με την τελευταία έκδοση της τεχνολογίας X-black LCD- και βασίζεται στη νέα γενιά της πλατφόρμας Intel Centrino. Η μνήμη είναι στα 2 GB και ο σκληρός δίσκος στα 200GB, ενώ το βάρος φθάνει στα 2,7 κιλά.

Αsus C90
Για όσους επιζητούν έναν φορητό υπολογιστή, τον οποίο, όμως, να μπορούν να «σπρώξουν» στα άκρα όσον αφορά την απόδοση του επεξεργαστή, η Asus παρουσίασε το C90. Η σημαντικότερη διαφορά του συγκεκριμένου μοντέλου είναι ότι έχει επεξεργαστές που συναντάμε σε επιτραπέζια συστήματα με κορυφαίο τον Intel Core 2 Extreme Χ6800, τον οποίο ο χρήστης μπορεί, ακολουθώντας μία διαδικασία που ονομάζεται overclocking, να ανεβάσει την ταχύτητα του, φθάνοντας μέχρι και τα 2,93 GHz. Από εκεί και πέρα, το C90 είναι διαθέσιμο με ευρεία οθόνη 15,4 ιντσών, κάρτα γραφικών ΜΧΜ, περιστρεφόμενη κάμερα 2 megapixel, όλες τις θύρες επικοινωνίας που συναντάμε και σε επιτραπέζια PC, Bluetooth, TV tuner, κ.ά.
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... bid=337643
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Mon Nov 05, 2007 12:41 pm

Ισοβίτης wrote:Αν προσθέσω και αυτή τη RAM, θα υπάρχει πρόβλημα;

Βαρύς 3 κιλά; Εντάξει, είμαι κοντός, αλλά τα αντέχω! :razz:
Αν σκοπεύεις να το κουβαλάς ΤΑΚΤΙΚΑ στη σχολή, τότε μακρυαααααααα από τα 15άρια. Μην ξεχνάς ότι μαζι με το laptop κουβαλάς φορτιστή, ποντίκι, το βάρος της τσάντας και φυσικά ότι βιβλία κλπ χρειάζεσαι...οπότε το συνολικό βάρος πάει πάνω από 15 κιλά, και η διαφορά γίνεται αισθητή.

Αυτό που προτείνω σε όλους που θέλουν φορητό laptop είναι να πάρουν κάποιο με ΜΕΓΙΣΤΗ διαγώνιο τις 13 ίντσες. Η Toshiba έχει βγάλει μερικά καλά μοντέλα (σειρά U) που είναι σε "normal" τιμές (1300-1500 ευρώ περίπου). Βέβαια όλα τα υποφορητά δεν διαθέτουν dedicated graphics (συνήθως παίζουν με την onboard της intel) οπότε μην περιμένεις να παίζεις παιχνίδια ;)
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Mon Nov 05, 2007 2:50 pm

13 ίντσες?? Γιατί να κάνεις τέτοιο κακό στα μάτια σου? Μη ξεχνάς ότι ένας φορητός δεν προορίζεται μόνο για μετακινήσεις..Με άλλα λόγια, δε θα μπορείς να παρακολουθείς άνετα ταινίες, ούτε να σερφάρεις στο νετ χωρίς να πλησιάζεις κοντά στην οθόνη για να διακρίνεις τις λεπτομέρειες. Άσε που και λεφτά θα δώσεις και οι επιδόσεις του θα είναι μέτριες. Μακριά απο οτιδήποτε<15 ιντσών..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: PhD

Post by Sreak » Mon Nov 05, 2007 4:28 pm

emperormario wrote:13 ίντσες?? Γιατί να κάνεις τέτοιο κακό στα μάτια σου? Μη ξεχνάς ότι ένας φορητός δεν προορίζεται μόνο για μετακινήσεις..Με άλλα λόγια, δε θα μπορείς να παρακολουθείς άνετα ταινίες, ούτε να σερφάρεις στο νετ χωρίς να πλησιάζεις κοντά στην οθόνη για να διακρίνεις τις λεπτομέρειες. Άσε που και λεφτά θα δώσεις και οι επιδόσεις του θα είναι μέτριες. Μακριά απο οτιδήποτε<15 ιντσών..
Διαφωνώ κάθετα. Μακριά σε οτιδήποτε > 15 :)
Αν φυσικά θέλεις λάπτοπ και όχι desktop replacement
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Mon Nov 05, 2007 4:36 pm

Πολύ τον βοηθάμε τον κάθε ενδιαφερόμενο :)
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Sreak » Mon Nov 05, 2007 5:43 pm

Αν σκεφτείς δεν έχουμε αναφέρει την ισότητα. Εγώ θέλω κάτι <15 εσύ >15 άρα ας πάρει ένα 15αρι το παιδί και θα είμαστε και οι 2 ικανποιημένοι, βέβαια ο φίλος Ισοβίτης δεν ξέρω...
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Mon Nov 05, 2007 5:54 pm

emperormario wrote:13 ίντσες?? Γιατί να κάνεις τέτοιο κακό στα μάτια σου? Μη ξεχνάς ότι ένας φορητός δεν προορίζεται μόνο για μετακινήσεις..Με άλλα λόγια, δε θα μπορείς να παρακολουθείς άνετα ταινίες, ούτε να σερφάρεις στο νετ χωρίς να πλησιάζεις κοντά στην οθόνη για να διακρίνεις τις λεπτομέρειες. Άσε που και λεφτά θα δώσεις και οι επιδόσεις του θα είναι μέτριες. Μακριά απο οτιδήποτε<15 ιντσών..
Το φορητό προσωπικά ΔΕΝ το χρησιμοποιώ για ταινίες, οπότε δεν με απασχολεί το απόλυτο real estate της οθόνης. Τώρα από εκεί και πέρα προσωπικά με εξυπηρετεί άψογα τόσο για surfing όσο και για development, και δεν χρειάζεται να είμαι στους 10 πόντους από την οθόνη για να δω. Στην ίδια απόσταση με αυτή που καθόμουν στο 15άρι μου παλιά κάθομαι. Όσον αφορά τα λεφτά/επιδόσεις, αν εξαιρέσεις την κάρτα γραφικών, οι επιδόσεις θα είναι οι ΙΔΙΕΣ. Ίδιους δίσκους, ίδια CPUs (εκτός και αν πας σε ΠΟΛΥ ακριβά υποφορητά, με ultra low voltage CPUs), ίδια πλατφόρμα (Centrino Duo).

Στην τελική, για μένα (και πιστεύω για όποιον μεταφέρει ΣΥΧΝΑ το laptop του), οι 15 ίντσες ΔΕΝ είναι φορητές, είναι οριακά desktop replacement. Τώρα αν ο φίλος θέλει να φέρνει το PC του στη σχολή μια φορά τον μήνα, ας αγοράσει ένα 15άρι ;)
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Mon Nov 05, 2007 10:55 pm

Μάλλον αυτό θα κάνω, φίλε shodanjr_gr! :-D

Νομίζω ότι μια 15άρα είναι ιδανική. Ούτε κουράζει, ούτε κάνει το λάπτοπ να τείνει σε ντέσκτοπ. Αν ήθελα κάτι μικρότερο, θα αγόραζα ένα από τα υπέροχα Ρocket PC της HTC :) .
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by redlabel » Mon Nov 05, 2007 10:58 pm

shodanjr_gr wrote: Στην τελική, για μένα (και πιστεύω για όποιον μεταφέρει ΣΥΧΝΑ το laptop του), οι 15 ίντσες ΔΕΝ είναι φορητές, είναι οριακά desktop replacement. Τώρα αν ο φίλος θέλει να φέρνει το PC του στη σχολή μια φορά τον μήνα, ας αγοράσει ένα 15άρι ;)
Έτσι νομίζω κι εγώ, έχοντας μακρά εμπειρία με laptops και 15'' και 13''. (Τακτικά μεταφερόμενο) Laptop σημαίνει ουσιαστικά <=13''.

Δ. Γκρ.
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Mon Nov 05, 2007 11:59 pm

Sreak wrote:Αν σκεφτείς δεν έχουμε αναφέρει την ισότητα. Εγώ θέλω κάτι <15 εσύ >15 άρα ας πάρει ένα 15αρι το παιδί και θα είμαστε και οι 2 ικανποιημένοι, βέβαια ο φίλος Ισοβίτης δεν ξέρω...
Λάθος! Εγώ είπα μακριά απο ότιδηποτε<15 αρα περιλαμβάνω την ισότητα..Με άλλα λόγια και εγώ επικροτώ τις 15άρες(15,4 ίντσες για την ακρίβεια). Προσφέρουν τον καλύτερο συνδυασμό τιμής/απόδοσης/βάρους.
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Sreak » Tue Nov 06, 2007 9:32 am

emperormario wrote:
Sreak wrote:Αν σκεφτείς δεν έχουμε αναφέρει την ισότητα. Εγώ θέλω κάτι <15 εσύ >15 άρα ας πάρει ένα 15αρι το παιδί και θα είμαστε και οι 2 ικανποιημένοι, βέβαια ο φίλος Ισοβίτης δεν ξέρω...
Λάθος! Εγώ είπα μακριά απο ότιδηποτε<15 αρα περιλαμβάνω την ισότητα..Με άλλα λόγια και εγώ επικροτώ τις 15άρες(15,4 ίντσες για την ακρίβεια). Προσφέρουν τον καλύτερο συνδυασμό τιμής/απόδοσης/βάρους.
mea culpa
nefeli
byte level
byte level

Post by nefeli » Tue Nov 06, 2007 10:13 am

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω αυτό το λαπτοπάκι και θα ήθελα τη γνώμη μας, δεν έχω ξαναπάρει λάπτοπ και δεν ξέρω πολλά...
"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away"
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by redlabel » Tue Nov 06, 2007 10:18 am

nefeli wrote:Παιδιά σκέφτομαι να πάρω αυτό το λαπτοπάκι και θα ήθελα τη γνώμη μας, δεν έχω ξαναπάρει λάπτοπ και δεν ξέρω πολλά...
Βαρύ και δυκολομετακίνητο...

Δ. Γκρ.
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Tue Nov 06, 2007 11:14 am

Κοίτα απο επιδόσεις (και για τα λεφτά του) είναι ικανοποιητικότατο. Τώρα όσο αφορά το βάρος τα είπαμε στην προηγούμενη σελίδα, οποτε εσυ αποφασίζεις αν είναι πολύ βαρύ για τις ανάγκες σου..
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Tue Nov 06, 2007 11:49 am

redlabel wrote:
nefeli wrote:Παιδιά σκέφτομαι να πάρω αυτό το λαπτοπάκι και θα ήθελα τη γνώμη μας, δεν έχω ξαναπάρει λάπτοπ και δεν ξέρω πολλά...
Βαρύ και δυκολομετακίνητο...

Δ. Γκρ.
redlabel++

Επίσης αν πάρεις κάτι κοίταξε αν μπορείς να έχει Core 2 Duo CPU. Απότι γνωρίζω ηγείται ελαφρώς των προτάσεων AMD σε επιδόσεις.
nefeli
byte level
byte level

Post by nefeli » Tue Nov 06, 2007 3:43 pm

Τhanx! Κυρίως μες το σπίτι θα το χω οπότε το βάρος δεν είναι το πρώτο μου κριτήριο!
"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away"
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Tue Nov 06, 2007 4:04 pm

Να ρωτήσω κάτι guys; επιδότηση θα ανακοινωθεί η να πάω να αγοράσω τώρα υπολογιστη;
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by redlabel » Tue Nov 06, 2007 5:44 pm

Αν και οι εκλογές πέρασαν ( ;) ), θα σου πρότεινα να περιμένεις!

Δ. Γκρ.
Post Reply

Return to “Hardware”