Και νέοι βανδαλισμοί στο ΟΠΑ
μόνο εγώ νιώθω πιο ασφαλής μέσα στο πανεπιστήμιο σε σχέση με έξω;
να γίνει ψηφοφορία! :P
να γίνει ψηφοφορία! :P
Ο πανεπιστημιακός είναι ένας στοχαστής που δεν ονειρεύεται ποτέ. Μας κυβερνούν οι πλαστές ιδέες, που εμπορεύονται τα πανεπιστήμιά μας. Ο καθηγητής είναι σοβαρόν ζώον. Η σοβαροφάνεια κρύβει το καρδιοχτύπι της μηδαμινότητας
- AnINffected
- Gbyte level
Καλά είχα ακούσει οτί έγινε κάτι, αλλά δεν ήθελα να ταράξω τα νερά χωρίς να είμαι βέβαιος...
Αφού δεν το ήξερα καν οτί υπάρχει φύλακας της σχολής.
Πώς και δεν θεωρείται παράβαση του ασύλου (στα χαρτιά) το να υπάρχει φύλακας;
Όταν είμαι μόνος, μανάχα στο σπιτάκι μου νοιώθω ασφαλής πλέον...
Αυτό είναι ένα μυστήριο που μόνο ο Sherlock Holmes μπορεί να αναλάβει.The Punisher wrote:τι συνέβη λοιπόν? από που μπήκαν? τι έκανε ο φύλακας? γιατί κάθε λίγο και λιγάκι έχουμε την ίδια ιστορία?
Κάποιοι φύλακες έχουσι γνώση, ο φύλακας της σχολής μάλλον δεν είχε πάντωςredlabel wrote:Coolάρετε (!) νέοι, έχουσι γνώση οι φύλακες...
Δ. Γκρ.

Αφού δεν το ήξερα καν οτί υπάρχει φύλακας της σχολής.
Πώς και δεν θεωρείται παράβαση του ασύλου (στα χαρτιά) το να υπάρχει φύλακας;
Όταν είμαι μόνος, μανάχα στο σπιτάκι μου νοιώθω ασφαλής πλέον...
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- silegav
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Δε νομίζω πως είναι θέμα ασφάλειας. Εμένα με πειράζει να υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να χρειαστεί να ξαναδώσει μάθημα ή κάποιος να χρειαστεί να ξανακάνει δουλειά μηνών (ερευνητής ή κι άνθρωπος της γραμματείας) επειδή είχε κάτι αποθηκευμένο σε ένα δίσκο που κάηκε.
Χώρια τα φράγκα που χάνονται τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν βιβλία/έδρανα/παροχές/συνέδρια.
Χώρια τα φράγκα που χάνονται τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν βιβλία/έδρανα/παροχές/συνέδρια.
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Δεν υπάρχει ρε παλικάρι μου τέτοια περίπτωση (τονίστηκε και παραπάνω), υπάρχει άλλο σύστημα που τα κρατάει όλα, για όλα τα τμήματα.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Το είδα ναι 

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
- P@radox
- Kilobyte level
..αν ανοίξεις την γραμματεία της πληροφορικής αυταπατάσαι οτι εισαι εκτός απο διαρρήκτης .. και hacker..!.. αν ανοίξεις αλλων τμημάτων.. παραμένεις ενας απλός διαρρήκτης..Μόνο η δική μας γραμματεία ανοίγετει τόσο συχνά;;; ή και τα άλλα τμήματα έχουν τα ίδια;;

Οπως και να εχει είναι γνωστό.. οτι έχουσι γνώσι οι φύλακες.. αλλα είναι επίσης γνωστό.. οτι η γραμματεία εχει διαφορες δουλειες.. εκτός του να μαζέυει τα ασυμάζευτα καθε φορα..!
[οφφ] .. και εχουμε τοσο καλη γραμματεία.. [/οφφ]
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Εδώ θα βρείτε το βιντεάκι με τα καμμώματα των παρατάξεων μας στο πανεπιστήμιο...
Και δεν έγιναν μόνο αυτά....
Υ.Γ. Δείτε τους άσχετους από πίσω που σπρώχνουν...

Υ.Γ. Δείτε τους άσχετους από πίσω που σπρώχνουν...

What to say man...what to say....
-
- Kilobyte level
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
να σερωτησω ρε φιλε μια.αυτο ειναι το ξυλο στις 23/11/07?crash_override wrote:Εδώ θα βρείτε το βιντεάκι με τα καμμώματα των παρατάξεων μας στο πανεπιστήμιο...
Υ.Γ. Δείτε τους άσχετους από πίσω που σπρώχνουν...![]()
![]()
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Έχεις δίκιο, είναι ντροπή τέτοιες εικόνες. ΑΛΛΑ τι πρέπει να κάνουμε? Ωραία έστω οτι δεν ψηφίζουμε...ας καταργήσουμε τότε την φοιτητική εκπροσώπηση στα όργανα συνδιοίκησης. Αυτό θέλουμε?Εγώ όχι και φαντάζομαι κανείς μας δεν θέλει κάτι τέτοιο..panos13 wrote:Ντροπή...Τίποτε άλλο και μετά θέλουν και να τους ψηφίζουμε...
Δεν θα προσπαθήσω να δώσω δίκιο στην παράταξη που συμμετέχω και θα προσπαθήσω να δώ τα πράγματα απο την δική σου πλευρά. Αν σε ενοχλούν τα πράγματα ως έχουν τί κάνεις για να τα αλλάξεις?Μη μου πεις οτι απλά δεν συμμετέχω, γιατι έτσι δεν δίνεις λύση. Αν πάλι δεν μπορείς να τα αλλά3εις προσπάθησες έστω να τα διορθώσεις? Γιατί το να είμαστε απέξω και να κρίνουμε είναι το μόνο εύκολο. Η πράξη είναι το δύσκολο κομμάτι..
-
- Kilobyte level