Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Spy » Wed Nov 14, 2007 4:41 pm

Silver wrote:Πάντως η ΔΑΠ είναι κάτω και έχει κοινό πλαίσιο με τον/την ΕΚΟΦ. Έχει κανείς ιδέα τι εστί ΕΚΟΦ;
Για να λες οτι εχει κοινο πλαισιο με την ΕΚΟΦ εσυ θα ξερεις καλυτερα... μηπως σε ενημερωσε κανενας παλιος ΕΚΟΦιτης ή εισαι απογονος της ΕΚΟΦ εσυ;;

Απο το να λες βλακειες ειναι καλυτερο να μην μιλας... Προσβαλεις την Δημοκρατια και προπαγανδιζεις!!

Ασε την ΔΑΠ ησυχη και μην πετας ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.

Ψαξε και βρες τι εκαναν πριν λιγα χρονια "οι πιο δημοκρατες απο την ΔΑΠ" οταν η ΔΑΠ πηγε να καταθεσει στεφανι στο πολυτεχνειο!

Αντε κοιτα την δουλιτσα σου και ασε τα κουτσομπολια, "το που ειναι και τι κανει, ποιος!!!"
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Wed Nov 14, 2007 4:43 pm

Ρε spy πως είσαι σίγουρος ότι προπαγανδίζει? Μπορεί όντως να θέλει να μάθει τι έιναι..Ούτε εγώ ξέρω. Διερευνα πρώτα τις προθέσεις του άλλου, και μετά καντου (κόσμια) λεκτική επίθεση
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Spy » Wed Nov 14, 2007 4:48 pm

emperormario wrote:Ρε spy πως είσαι σίγουρος ότι προπαγανδίζει? Μπορεί όντως να θέλει να μάθει τι έιναι..Ούτε εγώ ξέρω. Διερευνα πρώτα τις προθέσεις του άλλου, και μετά καντου (κόσμια) λεκτική επίθεση
Αν δεν ξερει μπορει να ρωτησει τον παππου του, τον πατερα του.. καποιον παλιο που ζουσε πριν το 74, για να του πει.

Η ΕΚΟΦ ηταν: Παρακρατική και Ακροδεξιά Οργάνωση
που έδρασε την δεκαετία του 60,
Εθνική Κοινωνική Οργάνωση Φοιτητών=ΕΚΟΦ
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Wed Nov 14, 2007 4:49 pm

Xαλαρωσε ρε συ spy και προσεχε πως εκφραζεσαι για τους συναδελφους σου.

Και αν θελεις πες μας και τι ειναι η ΕΚΟΦ..
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Spy » Wed Nov 14, 2007 4:53 pm

sagwnias wrote:Xαλαρωσε ρε συ spy και προσεχε πως εκφραζεσαι για τους συναδελφους σου.

Και αν θελεις πες μας και τι ειναι η ΕΚΟΦ..
Το ειπα παραπανω, διαβασα καποτε Ιστορια και εμαθα.....
nantia_86
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by nantia_86 » Wed Nov 14, 2007 4:55 pm

Spy wrote:
Silver wrote:Πάντως η ΔΑΠ είναι κάτω και έχει κοινό πλαίσιο με τον/την ΕΚΟΦ. Έχει κανείς ιδέα τι εστί ΕΚΟΦ;
Για να λες οτι εχει κοινο πλαισιο με την ΕΚΟΦ εσυ θα ξερεις καλυτερα... μηπως σε ενημερωσε κανενας παλιος ΕΚΟΦιτης ή εισαι απογονος της ΕΚΟΦ εσυ;;

Απο το να λες βλακειες ειναι καλυτερο να μην μιλας... Προσβαλεις την Δημοκρατια και προπαγανδιζεις!!

Ψαξε και βρες τι εκαναν πριν λιγα χρονια "οι πιο δημοκρατες απο την ΔΑΠ" οταν η ΔΑΠ πηγε να καταθεσει στεφανι στο πολυτεχνειο!

Αντε κοιτα την δουλιτσα σου και ασε τα κουτσομπολια, "το που ειναι και τι κανει, ποιος!!!"
Spy καλό θα ήταν να προσέχεις τις εκφράσεις σου, όταν εκφράζεσαι μέσα από το venus, τη στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση απ'το Silver.
Καλύτερα να κάνεις κάτι που τελικά μπορεί ν'αποδειχτεί ότι ήταν και λάθος, παρά να μετανιώσεις που δεν το έκανες...
Image
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Silver » Wed Nov 14, 2007 4:56 pm

Spy σταμάτα να με κατηγορείς χωρίς αποδείξεις. Είδα στον πίνακα με τα πλαίσια και το νούμερο 7 ΔΑΠ-ΝΔΦΚ + ΕΚΟΦ. Τώρα αν όντως είχαν κοινό πλαίσιο ή το έγραψε κάποιος άλλος θα σε γελάσω. Πρώτη φορά τους είδα και ρώτησα. Και αν θες να ξέρεις αν βάλεις στο google ΕΚΟΦ σου βγάζει και αποτελέσματα σχετικά με τον αθλητισμό.

Από ότι έμαθα 3 πλαίσια υπήρχαν συνολικά προς ψήφιση, ένα της ΠΑΣΠ και αλλά 2 των αλλων παρατάξεων (δεν ξέρω ποιοι ενώθηκαν με ποιους).

Και μιας και το θέτεις έτσι, γιατί η ΔΑΠ δεν κατέβασε πλαίσιο στη γενική συνέλευση;
Last edited by Silver on Wed Nov 14, 2007 4:58 pm, edited 1 time in total.
Τελείωσα!!!!
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Spy » Wed Nov 14, 2007 4:57 pm

nantia_86 wrote:
Spy wrote:

Spy καλό θα ήταν να προσέχεις τις εκφράσεις σου, όταν εκφράζεσαι μέσα από το venus, τη στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση απ'το Silver.
Συγνωμη. Θα πω στους εκδοτες του PC Master να βαλουν δωρο και κανα βιβλιο Ιστοριας για το φιλο μας τον Silver
nancyk
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

Post by nancyk » Wed Nov 14, 2007 4:59 pm

Μα καλά το θέμα του topic είναι άλλο!
MiRacLe^f
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by MiRacLe^f » Wed Nov 14, 2007 5:01 pm

Τέστ Ιστορίας δεν έχουμε με εξεταστή τον Spy ? :-p
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ

ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ

ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Spy » Wed Nov 14, 2007 5:02 pm

Silver wrote:Spy σταμάτα να με κατηγορείς χωρίς αποδείξεις. Είδα στον πίνακα με τα πλαίσια και το νούμερο 7 ΔΑΠ-ΝΔΦΚ + ΕΚΟΦ. Τώρα αν όντως είχαν κοινό πλαίσιο ή το έγραψε κάποιος άλλος θα σε γελάσω. Πρώτη φορά τους είδα και ρώτησα. Και αν θες να ξέρεις αν βάλεις στο google ΕΚΟΦ σου βγάζει και αποτελέσματα σχετικά με τον αθλητισμό.

Από ότι έμαθα 3 πλαίσια υπήρχαν συνολικά προς ψήφιση, ένα της ΠΑΣΠ και αλλά 2 των αλλων παρατάξεων (δεν ξέρω ποιοι ενώθηκαν με ποιους).

Και μιας και το θέτεις έτσι, γιατί η ΔΑΠ δεν κατέβασε πλαίσιο στη γενική συνέλευση;
Οταν διαβαζω εγω σκεφτομαι!
Αν θες να μαθεις γιατι γραφουν για την ΔΑΠ + .... , ειναι γιατι οι υπολοιποι βλεπουν οραματα οτι ζουν στο αγωνιστικο 73!
Τελος παντων sorry αλλιως το καταλαβα (μου φανηκε προκλητικο).

Αλλα δεν ειναι μονο το google πηγη ενημερωσης!
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Silver » Wed Nov 14, 2007 5:04 pm

Πάντως στο εργαστήριο που βρίσκομαι όσους ρώτησα κανείς δεν ήξερε τι εστί ΕΚΟΦ!!!

Μάλλον θα χρειαστούμε τελικά όλοι μας το βιβλίο ιστορίας!!!
:-D
Τελείωσα!!!!
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Spy » Wed Nov 14, 2007 5:06 pm

Silver wrote:Πάντως στο εργαστήριο που βρίσκομαι όσους ρώτησα κανείς δεν ήξερε τι εστί ΕΚΟΦ!!!

Μάλλον θα χρειαστούμε τελικά όλοι μας το βιβλίο ιστορίας!!!
:-D
Δωρο με το νεο τευχος του PC Master..... και εξεταστη εμενα! οπως μου ειπαν παραπανω
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Wed Nov 14, 2007 5:06 pm

Χεχεχε, τέλος πάντων αφού προφανώς πρόκειται για παρεξήγηση ας το λήξουμε εδώ το θέμα ;)
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
Klefths
bit level
bit level

Post by Klefths » Wed Nov 14, 2007 5:07 pm

ΕΚΟΦ = Εθνική Κοινωνική Οργάνωση Φοιτητών
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Spy » Wed Nov 14, 2007 5:14 pm

Klefths wrote:ΕΚΟΦ = Εθνική Κοινωνική Οργάνωση Φοιτητών
Η ΕΚΟΦ ηταν: Παρακρατική και Ακροδεξιά Οργάνωση
που έδρασε την δεκαετία του 60,
Εθνική Κοινωνική Οργάνωση Φοιτητών=ΕΚΟΦ
Dreamcatcher
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 3rd year
Post by Dreamcatcher » Wed Nov 14, 2007 5:15 pm

Έχει κανείς ενημέρωση τι γίνεται για σήμερα και για τις επόμενες μέρες στην σχολή?
Αν δεν πιστέψεις το Αδύνατο, δεν θα φτάσεις ποτέ στα οριά του το Δυνατό!!!

Dreamcatcher
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Wed Nov 14, 2007 5:23 pm

Spy wrote: Συγνωμη. Θα πω στους εκδοτες του PC Master να βαλουν δωρο και κανα βιβλιο Ιστοριας για το φιλο μας τον Silver
Πες και στους εκδοτες καμιας αθλητικης εφημεριδας (κατα προτιμηση να ειναι υπερ του ΟΣΦΠ για να μην παει χαμενο το 1ευρω).

Και σε παρακαλω αμα δεν γνωριζεις ατομα να μην κρινεις αυθαιρετα και να μη σχολιαζεις. Δλδ εσυ που ηξερες τι ειναι το ΕΚΟΦ εισαι ανωτερος απο μας που δεν ξεραμε;; Ωραιος εισαι...πες μας κι αλλα, αλλα μεσα σ αυτα να ειναι και καμια αποφαση της σημερινης ΓΣ :!:
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Spy » Wed Nov 14, 2007 5:27 pm

Και γιατι να σου πω εγω για την Γ.Σ;;; Ποδαρακια να πας δεν ειχες! Εγω παντως εκει ημουν και ακουγα.... δεν περιμενα μονο το τελος....
mariosCSX
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by mariosCSX » Wed Nov 14, 2007 5:28 pm

απ' ότι ξέρω σήμερα η σχολή είναι ανοικτή

@spy : take a deep breath... δε σου φταίνε όλοι...
1996 Δεν Ξεχνώ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r7g1O1JZNq4[/youtube] Γιατί δεν βγήκαν οι ευαίσθητοι στους δρόμους τότε;Γίνονταν έργα στο οδόστρωμα; Κι όμως,από κράτος δολοφονήθηκαν Περιέργως,η αντιεξουσιαστική κ εξουσιομάχος Αριστερά δεν ξήλωσε πεζοδρόμια.Οι αγωνιστές για Κύπρους και άλλα παρωχημένα είναι παρακατιανοί; Ακόμα κ αν πέσαν από κράτος;Ω ναι! Και δεν είναι αξιοκατάκριτο το έγκλημα αν σε τρώει η ημισέληνος;Όχι δεν είναι Και μερικοί επιμένουν να θυμούνται;Μέχρι ν' ασπρίσουν τα κοράκια και ν' ανατέλει απ' τη Δύση
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Wed Nov 14, 2007 5:31 pm

Spy wrote:Και γιατι να σου πω εγω για την Γ.Σ;;; Ποδαρακια να πας δεν ειχες! Εγω παντως εκει ημουν και ακουγα.... δεν περιμενα μονο το τελος....
Γιατι γραφουμε στο τοπικ αυτο για τη ΓΣ. Τωρα για το αν εχω ποδαρακια μπορω να στο αποδειξω οποτε θελεις.

Τελος απο μενα εδω, αν θελεις κατι αλλο στειλε μου πμ.
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by N@z_Plir » Wed Nov 14, 2007 6:57 pm

Η σχολή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κλειστή αύριο και μεθαύριο.Απόφαση αναμένεται από τον πρύτανη.

ΥΓ.: Η εκοφ ήταν αυτό που είπε ο spy.Ακροδεξιά, παρακρατική οργάνωση που τρομοκρατούσε τους φοιτητές επί χούντας.Για την ιστορία πρωτοπαλίκαρό της στην ΑΣΟΕΕ ήταν ο Έβερτ.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”