Venus meeting #5
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
- Bloody Mary
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Ουτε κι εγώ έχω συμμετάσχει... Οπότε elsupreme και να μην είναι πρωτοετείς (που όλο και κάποιος θα έρθει...) σίγουρα θα υπάρχουν και καινούργια πρόσωπα! 

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- marios
- Wow! Terabyte level
Καλώς εχόντων, θεού θέλοντος και ΑΕΚ επιτρέποντος, εγώ ειμαι μέσα... Όλο και κάποιον άλλο θα μαζέψω, που θα μου παει... 

Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- Loner
- Academic status: N>4
Τι ακριβώς θα γίνει σ'αυτό το event;Μπορώ να έρθω,αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί...δεν με ξέρει κανείς απ'το forum,15 δημοσιεύσεις έχω,οι οποίες είναι οι περισσότερες στο "τραγούδι της ημέρας"...δηλαδή δεν νομίζω να ενδιαφέρεται και κανένας να με γνωρίσει...

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- para
- Wow! Terabyte level
Ευκαιρία να σε γνωρίσουνLoner wrote:Μπορώ να έρθω,αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί...δεν με ξέρει κανείς απ'το forum

Αυτό το forum θα έλεγα ότι διαφέρει απ' τα υπόλοιπα σ' αυτό: Δε μιλάμε ως άγνωστοι ανάμεσα σε άλλους αγνώστους. Έχει δημιουργηθεί ένα φιλικό κλίμα ανάμεσά μας (είτε γνωριζόμαστε είτε όχι) και δεν είμαστε απλά κάποιοι που απλά postάρουν σε κάποιο forum μιας γωνιάς του Internet. Βλέπουμε τα μέλη σα συμφοιτητές μας.
Και κάποιους απ' τους συμφοιτητές, τους έχουμε δει ως φίλους οπότε υπάρχει και κάθε πιθανότητα να δημιουργηθούν φιλίες μέσα απ' αυτό το meeting! Δε λέω ότι γίνεται το meeting για να δημιουργηθούν φιλίες, αλλά θα είμαστε σίγουρα μια ωραία παρέα. Αν υπάρξει και κάποια στιγμή που δε θα ξέρουμε τι να πούμε, μην ξεχνάς ότι είμαστε στην ίδια σχολή και έχουμε τα ίδια μαθήματα! Ας μιλήσουμε, στην ανάγκη, και για τα μαθήματα! Το θέμα είναι να γίνει η γνωριμία και να γνωρίσουμε όλοι περισσότερα άτομα!
Δεν έχει σημασία πόσα posts έχεις κάνει. Απ' τη στιγμή που εχεις δεχτεί το venus κι αυτό(τα μέλη) θα σε δεχτεί και θα χαρεί να σε δει!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
πάμε πάλι, i'm in 

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- gasparosoft
- Gbyte level
- Bloody Mary
Κι εγώ ξαναδηλώνω ότι θα έρθω, ανεξάρτητα από ημερομηνία! 

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
-