Aspire vs Multirama notebook
Aspire vs Multirama notebook
Γεια σας παιδια! Εχω ενα notebook multirama το οποιο αγορασα πριν 5 μηνες. φοραει intel core2 duo T5500 1024Mb ram 100GB Σκληρο και την Nvidia 7400 128MB 900 ευρω. Βασικα πριν κανα μηνα εβαλε η Multirama προσφορα τον Acer που βλεπετε εδωhttp://www.multirama.gr/Multirama/produ ... _id=131581
και αναρωτιεμαι αν με συμφερει να πουλησω τον multirama και να αγορασω αυτον... Το μονο κακο που εχω ακουσει για τους acer ειναι οτι μπορουν να τρεξουν μονο το λειτουργικο που εχουν εξαρχης οποτε απαγρευεται το format και το θεμα ειναι οτι αυτος εχει vista τα οποια και δε θελω.
και αναρωτιεμαι αν με συμφερει να πουλησω τον multirama και να αγορασω αυτον... Το μονο κακο που εχω ακουσει για τους acer ειναι οτι μπορουν να τρεξουν μονο το λειτουργικο που εχουν εξαρχης οποτε απαγρευεται το format και το θεμα ειναι οτι αυτος εχει vista τα οποια και δε θελω.
" To Conquer the Others is to have Power. To Conquer Yourself is to know the Way..." Lao Ma
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Ε καλά δεν έχουν και τεράστιες διαφορές..Λίγο καλύτερος επεξεργαστής, και η 8600(σιγά την κάρτα..). Πάντως, αν μπορεσεις να τον πουλήσεις σε καλή τιμή, γιατί όχι? Εγώ πάντως δεν θα έδινα παραπάνω απο 100 ε επιπλέον..
Όχι δεν απαγορευεται το format. Φτιάχνεις ένα recovery image, και όταν χρειαστείς επαναγκατάσταση των Windows, φορτώνεις το image και το pc θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Και λειτουργικό μπορείς να αλλάξεις. Απλά θα πρέπει να βρεις τους drivers για κάθε συσκευη(αυτό δεν είναι πολύ ευκολο..)
Όχι δεν απαγορευεται το format. Φτιάχνεις ένα recovery image, και όταν χρειαστείς επαναγκατάσταση των Windows, φορτώνεις το image και το pc θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Και λειτουργικό μπορείς να αλλάξεις. Απλά θα πρέπει να βρεις τους drivers για κάθε συσκευη(αυτό δεν είναι πολύ ευκολο..)
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Και γω acer έχω, γι'αυτό στο λέωjavatzis wrote:δηλαδη δεν εχετε ακουσει κατι για τους acer? ποσο πιστευετε οτι θα ηταν μια λογικη τιμη για τον Multirama?

Τώρα στο θέμα της τιμής. Το laptop σου καινούργιο κοστίζει περίπου 800ε. Οπότε εσύ θα πρέπει να σκεφτεις μία τιμή κοντά στα 600ε
Πάντως, θεωρώ πως δεν αξίζει να το κάνεις..
Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα άξιζε να διώξεις το multirama laptop θα ήταν η ποιοτητα κατασκευης του σασί(καλά το λέω

Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Παιδια πηγα και ρωτησα σημερα για τον acer και μου ειπαν οτι δε γινεται να του φορεσω XP γιατι δεν εχουν βγαλει drivers για ολα τα εξαρτηματα συμβατουσ με XP...
Η επμενη λυση λογικα ειναι μια πολυ ελαφρια εκδοση των VIsta... ξερει κανεις κατι???
Η επμενη λυση λογικα ειναι μια πολυ ελαφρια εκδοση των VIsta... ξερει κανεις κατι???
" To Conquer the Others is to have Power. To Conquer Yourself is to know the Way..." Lao Ma
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Γιατί δεν προσπαθείς να κατεβάσεις έναν - έναν τους drivers? Ξέρω ότι είναι λιγάκι δύσκολο αλλά είναι μία καλή λύση για το πρόβλημά σου.
Εγώ προσωπικά τα vista δεν τα εμπιστεύομαι. Μου τα είχαν βάλει στο laptop που πήρα από το plaisio με την φοιτητική επιδότηση αλλά μου είχαν δώσει και ένα cd με τους οδηγούς για xp.
Εξάλλου ξέρεις πως αλλιώς λένε τα Vista--->Svista...!!!
Εγώ προσωπικά τα vista δεν τα εμπιστεύομαι. Μου τα είχαν βάλει στο laptop που πήρα από το plaisio με την φοιτητική επιδότηση αλλά μου είχαν δώσει και ένα cd με τους οδηγούς για xp.
Εξάλλου ξέρεις πως αλλιώς λένε τα Vista--->Svista...!!!
What to say man...what to say....
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Κοίτα αποκλείεται να μην ύπαρχουν drivers και για XP! Εδώ η Microsoft έχει αρχίσει και υποστηρίζει διαδικασίες downgrade από Vista σε XP και δεν θα έχουν βγει drivers? Παίρνα τα XP και αν δε δεις φως (λέμε τώρα) ξαναβάλε Vista! To πολύ 1-2 ώρες δουλειά!javatzis wrote:Παιδια πηγα και ρωτησα σημερα για τον acer και μου ειπαν οτι δε γινεται να του φορεσω XP γιατι δεν εχουν βγαλει drivers για ολα τα εξαρτηματα συμβατουσ με XP...
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- crash_override
- Wow! Terabyte level
-
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
- gasparosoft
- Gbyte level