Φεύγει το "is" από το Facebook status

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Post Reply
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Φεύγει το "is" από το Facebook status

Post by P3 » Wed Nov 21, 2007 9:46 am

Το Facebook ακούει τους χρήστες και τα παράπονα τους, για αυτό αποφάσισε να βγάλει το εκνευριστικό για πολλούς “is” από το status update. Το group “Petition to Get Rid of “is” from Facebook Status Update!” συγκέντρωσε περισσότερα από 160.000 μέλη που δήλωσαν την δυσαρέσκεια τους για την σημερινή κατάσταση.

Αν όλα πάνε βάση προγράμματος σήμερα το απόγευμα ή βράδυ Αμερικής το μισητό “is” θα αποτελεί παρελθόν… πάνω που είχα αρχίσει να το συμπαθώ.
Πηγή: http://www.pestaola.gr/2007/11/20/faceb ... om-status/
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed Nov 21, 2007 10:00 am

αυτό το post, στις τεχνολογικές αναδημοσιεύσεις και μάλιστα από τον p3 είναι μια έκπληξη :)

πάντως το άτιμο το is ήταν άβολο όντως. Ωραίο feedback!
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed Nov 21, 2007 10:35 am

Εντάξει, λοιπόν, αφού μας τη λέει ο tsilo, το πήγα στις "απλές" αναδημοσιεύσεις! Αν και το Facebook τεχνολογικό είναι, αλλά τέσπα! Γιατί ρε παλικάρι μου ο P3 δεν έχει δικαίωμα να κάνει τέτοιες εκπλήξεις?
:-(
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed Nov 21, 2007 10:37 am

έχει και παραέχει ;) έλα και καμιά βόλτα από το offtopic

added
το "is" είναι ακόμα στη θέση του :lol:
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed Dec 19, 2007 11:01 am

Ααααααααααααααα, τώρα που το θυμήθηκα! Έφυγε το "is" από το facebook status!
;)
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu Dec 20, 2007 9:44 am

Τί συμβαίνει όταν οι φίλοι στο Facebook ξεπεράσουν τους 5000; Τρώνε πόρτα φυσικά, γιατί το σύστημα δεν επιτρέπει ούτε ένα παραπάνω. Οι λόγοι για την απόφαση του άνω ορίου στο νούμερο 5000 είναι άγνωστοι αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι κατά πόσο όλοι αυτοί που δεχόμαστε ως φίλοι στο Facebook είναι πραγματικά φίλοι μας και αν αξίζει να μπούμε στην διαδικασία αποδοχής καθημερινά ανθρώπων που δεν γνωρίζουμε καν. Η δύναμη της δικτύωσης και γνωριμιών μέσω Facebook είναι σίγουρα μεγάλη, έχει όμως νόημα να φτάσουσε στο σημείο που απλά δεχόμαστε νέους “φίλους” γιατί θέλουν να γίνουμε “φίλοι”;

Ο Mark Cuban αναλύει το πρόβλημα που προέκυψε και προτείνει την δική του λύση, χρησιμοποιώντας 3 διαφορετικά επίπεδα φιλίας. Νομίζω ότι η ανάγνωση αξίζει 5 λεπτά από τον χρόνο σας.
Πηγή: http://www.pestaola.gr/2007/12/19/faceb ... as-limits/

Το Facebook θα δέχεται online πληρωμές
Μετά την επανάσταση με τις διαφημίσεις και όλα τα παράπονα που δημιούργησε η κίνηση αυτή, το Facebook είναι σε σημείο που δοκιμάζει σε private beta ένα νέο σύστημα online πληρωμών. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα δουλέψει το σύστημα, σίγουρα όμως θα βοηθήσει πολύ τους δημιουργούς applications που εκτός από διαφημίσεις τώρα θα έχουν ακόμα μια πηγή εσόδων παράλληλα με μια τεράστια βάση χρηστών που χρησιμοποιεί ήδη εκατοντάδες apps για να μεγαλώσει virtual φυτά και ζωάκια μέχρι να γίνει vampire και να στείλει δωρεάν SMS.

Είμαι περίεργος για το μοντέλο πληρωμών που θα επιλέξουν. Θα δούμε ένα ακόμα PayPal, micro-payments μόνο, συνδυασμό των δύο ή κάτι εντελώς καινούριο; Τί θα κάνουν με τα θέματα ασφάλειας και τί με την σύνδεση / επικοινωνία της διαφημιστικής πλατφόρμας με πληρωμές - αν αυτό γίνει ποτέ! Θέλω να δω που θα καταλήξει αυτή η εσωστρέφεια και πόσο bug free θα είναι.
Πηγή: http://www.pestaola.gr/2007/12/19/faceb ... vate-beta/
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”