Venus meeting #5
- para
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Κι εγω πρόβλημα δεν έχω, αλλά για τον ίδιο λόγο έφυγε το mall απ' τις πιθανές επιλογές.
Όσο για τη σχολή δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή ιδέα! Να βγούμε βόλτα είπαμε, όχι να πάμε και Κυριακή στη σχολή!! Άλλο το κλίμα της σχολής κι άλλο της καφετέρειας.
Όσο για τη σχολή δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή ιδέα! Να βγούμε βόλτα είπαμε, όχι να πάμε και Κυριακή στη σχολή!! Άλλο το κλίμα της σχολής κι άλλο της καφετέρειας.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
-
- Venus Former Team Member
- gasparosoft
- Gbyte level
- marios
- Wow! Terabyte level
καημένε ΑΕΚτζη τι τραβας με τα διαρκείας...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- netharis
Παρομοίως εδώgasparosoft wrote:Παιδιά συγγνώμη αλλά δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί μου έτυχε κάτι που δεν μπορώ να το χάσω...Ελπίζω στο επόμενο meeting να μπορέσω να έρθω..

Σόρρυ το είχα ξεχάσει εντελώς οτι έχουμε μάτς.
Tι να κάνουμε;; Είναι εθισμόςmarios wrote:καημένε ΑΕΚτζη τι τραβας με τα διαρκείας...

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
-
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Και, έλεος. Με τον Οφη παίζετε..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- gasparosoft
- Gbyte level
- para
- Wow! Terabyte level
Ευτυχώς εμείς παίζουμε Σάββατο
οκ, το φτάσαμε offtopic!
Έχει αναλάβει κάποιος να κλείσει;
Κοντοζυγώνει η Κυριακή!

οκ, το φτάσαμε offtopic!
Έχει αναλάβει κάποιος να κλείσει;
Κοντοζυγώνει η Κυριακή!
#!
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Θα συμφωνησω οτι οπου μπορουμε να παμε μεσα μαζικης μεταφορας ειναι μια πολι καλη λυση λιγη ωρα παραπανω δεν θα πειρακσει τους περισσοτερους απο εμας.Ειχα σκεφτει κατι για πλατεια εξαρχιων να τα λεγαμε επειδη ειχα κανει μαι παρομοια συναντηση με τοσα ατομα με τα παιδια απο wow (οταν επαιζα) και ειμασταν τοσα ατομα περιπου.Αλλα τωρα για κυριακη δεν ξερω κατα ποσον ειναι εφικτο σε τετοια περιοχη μην φαμερ και κανα ξυλο κιολας αν κα ιεχουν φλωρεψει αρκετα τα εξαρχια μεχρι και emo συχναζουν εκει.Ελπιζω στο τελος να βρεθει λυση ο καιρος γαρ εγγυς.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- tZoLe
Λοιπόν επειδή πλησιάζει η Κυριακή και πρέπει να αποφασίσουμε. 2 νομίζω είναι οι επιλογές μας:
1)Κέντρο-Θησείο, αν και δύσκολα θα μπορέσουμε να βολευτούμε όλοι.
2)ο χώρος του Tidbit.
Υπάρχει άλλη πρόταση; Αν όχι να αποφασίσουμε.
1)Κέντρο-Θησείο, αν και δύσκολα θα μπορέσουμε να βολευτούμε όλοι.
2)ο χώρος του Tidbit.
Υπάρχει άλλη πρόταση; Αν όχι να αποφασίσουμε.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- maria_
Προσωπικά μου φαίνεται η καλύτερη λύση ως τώρα.Σε καφετέρια στο κέντρο θα φάμε πορτα έτσι και ζητήσουμε τραπέζι για ~40 άτομα.Αν έχει να προτείνει κανείς κάτι,καλώς αλλα να γίνει σύντομα (μέχρι αύριο δηλαδή) για να προλάβουμε να κλείσουμε!mikros wrote:μια καλή λύση είναι ο πάνω όροφος του αναψυκτηρίου Tidbit που βρίσκεται ακριβώς έξω από τον σταθμό μετρό του Αγίου Δημητρίου από την πλευρά της Βουλιαγμένης. Για συναντήσεις site είναι μια χαρά (δοκιμασμένο). Αμα θέλετε μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες.
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
-
λοιπόν, πήγα σήμερα με Zifnab από Tidbit. Είναι ακριβώς δίπλα από την έξοδο του σταθμού μετρό "Αγ. Δημήτριος", στην Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Από τη σχολή είναι περίπου μισή ώρα και λιγότερα (Βικτώρια -> Ομόνοια -> Αγ. Δημήτριος )
Θα μας κλείσει τον όροφο είπε, που χωράνε 40 άτομα άνετα. Μπορούμε να επιλέξουμε μουσική (δε ρώτησα λεπτομέρειες) θα μας έχει ξεχωριστό ταμείο για εμάς, α μην περιμένουμε στην ουρά (δεν θα έχει παραγγελίες, πάμε και ζητάμε από ταμείο). Είναι σε φάση κυλικείο, απλά πιο ευρύχωρο και πιο "σινιέ", δεν είναι δηλαδή μαγαζί τύπου κλασσικής καφετέριας. Έχει ροφήματα, σαντουιτσάκια, σφολιάτες (τυροπιτο-κρουασάν-σπανακοπιτο-πεϊνιρλιά
), πίτσες (dunno λεπτομέρειες), μπύρες (είπε και ποτά, αλλά δε νομίζω ότι κολάει
) και παγωτο-γλυκά
Αρκετά φτηνές τιμές (1.80 ο μεγάλος Frape, 1.40 το τσάι, 1.30 η τυρόπιτα, 1.80 πίτσα (κομμάτι) 2.50 Amstel 500 ποτήρι, 1.40 τσίπουρο (:-p), κλπ ...)
Είπε τέλος ότι θα έχει και κρέπες όλη την ώρα.
Μπορούμε να κάτσουμε μέχρι ό,τι ώρα θέλουμε (νομίζω 11:30 θα βολεύει τους περισσότερους, για να προλάβουν και το τραίνο) Μπορούμε συνεπώς να πάμε και λίγο νωρίτερα, για να τελειώσουμε και νωρίτερα.
Θα είναι χαλαρή κατάσταση αν επιλέξουμε να πάμε εκεί. Γουστάρετε ? Ακούμε προτάσεις ...
Θα πρότεινα πάντως μέχρι αύριο απόγευμα να έχουμε αποφασίσει, για να γίνει και η κράτηση, όπου και να πάμε!
Θα μας κλείσει τον όροφο είπε, που χωράνε 40 άτομα άνετα. Μπορούμε να επιλέξουμε μουσική (δε ρώτησα λεπτομέρειες) θα μας έχει ξεχωριστό ταμείο για εμάς, α μην περιμένουμε στην ουρά (δεν θα έχει παραγγελίες, πάμε και ζητάμε από ταμείο). Είναι σε φάση κυλικείο, απλά πιο ευρύχωρο και πιο "σινιέ", δεν είναι δηλαδή μαγαζί τύπου κλασσικής καφετέριας. Έχει ροφήματα, σαντουιτσάκια, σφολιάτες (τυροπιτο-κρουασάν-σπανακοπιτο-πεϊνιρλιά

Αρκετά φτηνές τιμές (1.80 ο μεγάλος Frape, 1.40 το τσάι, 1.30 η τυρόπιτα, 1.80 πίτσα (κομμάτι) 2.50 Amstel 500 ποτήρι, 1.40 τσίπουρο (:-p), κλπ ...)
Είπε τέλος ότι θα έχει και κρέπες όλη την ώρα.
Μπορούμε να κάτσουμε μέχρι ό,τι ώρα θέλουμε (νομίζω 11:30 θα βολεύει τους περισσότερους, για να προλάβουν και το τραίνο) Μπορούμε συνεπώς να πάμε και λίγο νωρίτερα, για να τελειώσουμε και νωρίτερα.
Θα είναι χαλαρή κατάσταση αν επιλέξουμε να πάμε εκεί. Γουστάρετε ? Ακούμε προτάσεις ...
Θα πρότεινα πάντως μέχρι αύριο απόγευμα να έχουμε αποφασίσει, για να γίνει και η κράτηση, όπου και να πάμε!
- para
- Wow! Terabyte level
Μιας κι έγινε και επικοινωνία με το μαγαζί και είναι όλα ΟΚ και για τις δύο πλευρές δεν έχει νόημα να το κουράσουμε!
Μια χαρά εκεί!
Μια χαρά εκεί!
#!
- tZoLe
Μια χαρά μου φαίνεται και εμένα!

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...