ΕΣΡ vs Μπομπ Σφουγγαράκη

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
ΕΣΡ vs Μπομπ Σφουγγαράκη

Post by Ganther » Thu Nov 22, 2007 2:19 am

Με τον Μπομπ Σφουγγαράκη θα ασχοληθεί στο εγγύς μέλλον το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έπειτα από καταγγελία προερχόμενη από μέλος του
Στις 4 ή στις 18 Δεκεμβρίου το ΕΣΡ θα αποφασίσει για την καταγγελία αναφορικά με την προβολή από το τηλεοπτικό κανάλι «Channel Nine» του παιδικού προγράμματος, καθώς το μέλος του υποστηρίζει ότι στις 21/5/2007 στη συγκεκριμένη εκπομπή προβλήθηκε υλικό που βλάπτει την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων.
Πληρες αρθρο
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=851183

Το σχολιο μου.
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ???? :twisted: :twisted:
με τοσα αισχη να παιζουνε καθημερινα στην τηλεοραση ασχολουνται με τον ΜΠΟΜΠ???? δηλαδη τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτη τη χωρα!
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu Nov 22, 2007 2:59 am

Έλεος..!!!!!!
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Thu Nov 22, 2007 7:33 am

Ήμαρτον...Δεν κόβουν τα μεσημεριανά και θα κόψουν τον Μπόμπ...Θα βάλω τα κλάματα :smt022 :smt022 :smt022
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by P3 » Thu Nov 22, 2007 8:55 am

Δουλειά δεν είχε ο δι@@@λος ... μπιμ τα παιδιά του!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Thu Nov 22, 2007 9:51 am

Άκουσα την είδηση στο ράδιο και φρίκαρα. Παρεπιπτόντως στην Αμερική κατηγορούν το cartoon ότι είναι gay friendly και μπερδεύει τα παιδάκια. Βέβαια εδώ έχουν βγάλει gay τον Lucky Luke, τον Tin-tin και σατανιστή τον Harry Potter. Αντι να ασχολείται το ΕΣΡ με πιο σημαντικά ζητήματα... (έτσι μας είχαν κόψει και το Smackdown...)

Πάντως χτες στις 9μμ το channel9 έβαλε κανονικά SpongeBob. :D
Costantine
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Costantine » Thu Nov 22, 2007 10:52 am

.
Last edited by Costantine on Fri Nov 14, 2008 2:04 am, edited 1 time in total.
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu Nov 22, 2007 12:10 pm

Costantine wrote:νερόβραστο κατασκεύασμα
Οκ..
Τώρα καταλαβαίνω πως σκέφτονται στο ΕΣΡ :-p
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Thu Nov 22, 2007 12:34 pm

Γενικά, το Εσρ σκέφτεται πολύ συντηρητικά/ρατσιστικά..Δεν είμαι fan του μπομπ, αλλά πόσο αρνητικά μπορεί να επηρεάσει την ψυχοσύνθεση του παιδιού ένα καρτούν?
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Thu Nov 22, 2007 12:50 pm

Κι εγώ το μισώ αυτό το πράγμα :-p , αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κόψουν.
Νομίζω ότι απλά προσπαθούν να θυμίσουν ότι υπάρχει το ΕΣΡ όποια σκοπιμότητα κι αν καλύπτει αυτό.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
SeniorCarbone
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by SeniorCarbone » Thu Nov 22, 2007 4:15 pm

Μάλλον το ΕΣΡ έχει αρκετούς Homophobics.. :-p
*--Common sense is not so common--*
Filia
Mbyte level
Mbyte level
Post by Filia » Thu Nov 22, 2007 5:38 pm

Ο Μπομπ είναι τέλειος!!
Τώρα, σε ποια ηλικία απευθύνεται, είναι ένα άλλο θέμα...
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Thu Nov 22, 2007 5:44 pm

Το βλέπουν και οι μικρές μου αδερφές,αλλά δε νομίζω να τις απασχολεί αν είναι ομοφυλόφιλος...νομίζω πως δεν ξέρουν καν τι σημαίνει ο όρος :-p
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Thu Nov 22, 2007 8:38 pm

Athens voice wrote:Άκουσα ότι το EΣP εξετάζει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Mπομπ του Σφουγγαράκη, επειδή υποψιάζονται ότι είναι gay. Πώς όμως θα είναι απολύτως σίγουροι;

Mε την παλιά δοκιμασμένη μέθοδο. Θα τον ρίξουν σε μια μεγάλη δεξαμενή με νερό. Aν επιπλεύσει, σημαίνει ότι είναι ελαφρύς, άρα gay. Aν πάλι βουλιάξει, σημαίνει ότι είναι αθώος, διότι χρησιμοποιεί τις τρύπες που έχει στο σώμα του για να μαζεύει νερό και όχι για άλλες κολασμένες απολαύσεις. Bέβαια οι ενδείξεις είναι εναντίον του. Kατ’ αρχήν κάνει παρέα με κάποιον που έχει πέντε μεγάλες φαλλικές προεξοχές στο σώμα του, όπως ο Πάτρικ ο Aστερίας. Kαι επιπλέον δουλεύει σερβιτόρος. Που σημαίνει ότι μέσα στα καθήκοντά του είναι να ξεσκονίζει κουραμπιέδες και να κανελώνει ρυζόγαλα. Kαι όλοι γνωρίζουμε οι εκφράσεις «το κανελώνει το ρυζόγαλο» και «τον ξεσκονίζει τον κουραμπιέ» τι σημαίνουν.
Έλιωσα στο γέλιο! :lol: :lol:
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Thu Nov 22, 2007 8:46 pm

Loner wrote:Το βλέπουν και οι μικρές μου αδερφές,αλλά δε νομίζω να τις απασχολεί αν είναι ομοφυλόφιλος...νομίζω πως δεν ξέρουν καν τι σημαίνει ο όρος :-p
Το θέμα είναι να μην το μάθουν από την TV...
Και καλό θα είναι να μην τους το πεις ούτε και εσύ...
Θα είναι ένα κοινό μυστικό...σαν την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη... :roll: :roll: :roll:
What to say man...what to say....
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Fri Nov 23, 2007 2:58 pm

Η κατάσταση στην Ελληνική τηλεόραση είναι έτσι -> http://www.southparkzone.com/episodes/8 ... tings.html
Image
sheva
bit level
bit level

Post by sheva » Fri Nov 23, 2007 3:03 pm

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το μέλος που έθεσε το θέμα , είναι το πιο καινούριο απόλα. Εξελέγη πριν λίγες μέρες με σκοπό μόνο και μόνο την διακοπή της σειράς . Ονομάζεται πλανγκτον και το έκανε για να μπορέσει να πάρει τη συνταγή για καβουροπάτι ανενόχλητος , χωρίς να τον δείχνουν οι κάμερες :/
Γίνε κι εσύ βρυκόλακας και δάγκωνε όποιον βρεις!!! -> http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=32862
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Fri Nov 23, 2007 3:49 pm

Κοιτάχτε η αλήθεια είναι ότι ούτε ο μπομπ ούτε το smackdown (ειδικά αυτό) δν πρέπει να παρακολουθούνται από παιδιά μικρης ηλικίας. ΄Ρε παιδιά ειδικά το επεισόδιο με τον μπομπ να λέει στον πάτρικ να κάνουμε άλλο ένα παιδί μπορεί να μπερδέψει ένα πιτσιρίκο που δν έχει ιδέα... απλά εμεις ως μεγαλύτεροι μας φαίνεται ανόητο... γιατί κατανούμε κάποια πράγματα καλύτερα... Βέβαια τα χάλια που έχει η τηλεόραση καλύτερα ο πιτσιρίκος να δει μπομπ παρά μεσημεριανά και ζετέμ και να γίνει θύμα της υποκουλτούρας σαν τα "καγκούρια" (κύριε moderator επιτρέπεται να το πω αυτό ή προσβάλλω κανέναν) που μαζεύονται στο κοινό του ζετέμ... Πραγματικά τους λοιπάμε... Και το χειρότερο κάποτε μου αρέσε και εμένα το ζετέμ... και για αυτό λοιπάμε περισσότερο...
Image
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Fri Nov 23, 2007 4:10 pm

Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το όλο θέμα δείχνει περισσότερο πόσο άρρωστα μυαλά υπάρχουν παρά το αν είναι κατάλληλος ή όχι ο μπομπ σφουγγαράκης για μικρά παιδιά.
Ναι συμφωνώ ότι ρίχνει αρκετές παράξενες σπόντες αλλά η άποψη μου είναι ότι οι μπόμπιρες απλώς δεν τις πιάνουν και τις προσπερνάνε.

Τώρα για υποσυνείδητα μηνύματα,αυτά νομίζω ένα παιδί τα παίρνει σε πληθώρα από άλλες πηγές, σε πολύ πιο καταστροφική μορφή για την ευαίσθητη τους ψυχολογία και εαν θέλουν να αρχίσουν σταυροφορία για το καλό της νεολαίας καλό θα ήταν να ξεκινήσουν από αυτές, που όλοι ξέρουμε ποιές είναι και γνωρίζουμε ότι απλώς τους συμφέρει να μην τις αναφέρουν καν.

Μα τι υποκρισία υπάρχει!!!
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Fri Nov 23, 2007 7:08 pm

Όταν βάζουν επαναλήψεις σειρές μεσημέρι και πρωί που όταν παιζόντουσαν κανονικά τις έβαζαν μετά τις 11 το βράδυ δεν πειράζει...!!!Όχι απλα ό,τι να'ναι. .. Περιττό να πω ότι κάτι παρόμοιο για υπονοούμενο έχω ακούσει μέχρι και για τα Στρουμφάκια!!!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Fri Nov 23, 2007 9:23 pm

Άκουσα ότι θα καταργήσουν και το Pucca που δείχνει στο Star!!!

Πλακίτσα κάνουμε...
What to say man...what to say....
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Sat Nov 24, 2007 12:03 am

Μα καλά πόσο μα@@κας πρέπει να είναι κάποιος να λέει ένα σφουγγάρι gay!
Το ΕΣΡ τον έχει πάρει κλαρίνο! Μη θυμηθούμε τώρα το φιλί.
Ένα σωρό μα@@κιες πληγώνουν ανεπανόρθωτα τα εγκεφαλικά κύτταρα των παιδιών το Μπομπ βρήκαν να κατηγορήσουν.
Το cartoon που πρέπει να απαγορεύσουν είναι η Ντόρα η Εξερευνήτρια γιατί 1ον μιλάει βλαχοαγγλικά και 2ον μάλλον κάνει λεσβιακά. :lol:

Και ένας σατιρικός σχολιασμός από το arxedia Media
"Μόλις διάβασα στο in.gr ότι ο Μπομπ Σφουγγαράκης Τετραγωνοπαντελονής θα αποτελέσει αντικείμενο ενδελεχούς έρευνας του ΕΣΡ! Σε ένα επεισόδιο, λέει, 'προβλήθηκε υλικό που βλάπτει την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων'. Στις Π-ΗΠΑ και αλλού, λέει επίσης, πως ο Μπομπ έχει καταγγελθεί πως έχει 'συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό', κοινώς είναι πισωγλέντης. Άμεση ήταν η αντίδραση του ΚΚΕ που εύστοχα απέδωσε τις προσπάθειες σπίλωσης του Μπομπ στην αγωνιώδη προσπάθεια της κυβέρνησης να μας αποπροσανατολίσει από την επικείμενη ιδιωτικοποίηση του Τραγανού Κάβουρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει σχέδιο των βιομηχάνων που επιδιώκουν τη διοχέτευση των λυμάτων του Ασωπού στο βυθό του Μπικίνι. Οι εκδόσεις Γεωργιάδη ετοιμάζουν πυρετωδώς τρίτομη βιογραφία του Μπομπ του Μάστορα η οποία, με παρέμβαση του υπουργείου παιδείας, θα μοιραστεί στους μαθητές της έκτης δημοτικού. Το ΠΑΣΟΚ πέθανε..."
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Sat Nov 24, 2007 3:43 am

xrokos wrote:
"Στις Π-ΗΠΑ και αλλού, λέει επίσης, πως ο Μπομπ έχει καταγγελθεί πως έχει 'συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό', κοινώς είναι πισωγλέντης. "
Aπλά χάραξε! :lol:
Δηλαδή στα στρουμφάκια που είχαν εναν δηλωμένο ομοφυλόφιλο :razz: στο Στρουμφοχωριό γιατι κανείς δεν έκανε τίποτα;
:lol:
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”