Πορείες και τέτοια ...

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by P3 » Thu Nov 22, 2007 1:44 pm

Γενικά πρόσεχε πως εκφράζεσαι γιατί δεν ξέρεις ποιος μπορεί να παραξηγηθεί. Αυτό είναι γενική συμβουλή!

Κοίταξε να δεις, κι αν θέλεις νιώθεις κιόλας:

Στο CL παίζουν οι 2 με 3, ίσως και 4 πρώτες των πρωταθλημάτων, στο UEFA παίζουν oi 4οι, 5οι, 6οι κτλ. Θέλεις λοιπόν να μου πεις ότι το να φτάσεις στους 16 και στους 8 του CL είναι το ίδιο με το να φτάσεις στους 16 και τους 8 του UEFA? Τους ίδιους αντιπάλους αποκλειεις??? Δηλαδή, αν περάσει η Λάρισα στους 32 και της κάτσει καλή κληρωση και φέρει ένα Χ εκτός και μετά ένα 1-0 εντός και πάει στους 16 του UEFA θα έχει κάνει καλύτερη πορεία από τον Ολυμπιακό που έφερε Χ με τη Ρεαλ εδώ και παραλίγο να παρει Χ και στο Μπερναμπέου με 10 παίκτες?
Καλή φάση! Και τότε η κατάξη της UEFA λέει ψέματα!

Μάλιστα! Πες μου ποιο από τα τελευταία 10 χρόνια ήσουν καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό στην ελλάδα για να σου αξίζει να παρεις τη θέση του στο CL??? Ή μήπως έπρεπε να παιρνάει στο CL αυτός που έχει κάνει τις καλύτερες πορείες????

ΥΓ. Αν θυμάμαι καλά τα πρώτα χρόνια που ο Ολυμπιακός έδινε προκριματικά πάλι πήγαινε στους ομίλους!

Τώρα, νιώθεις?
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Thu Nov 22, 2007 1:48 pm

gasparosoft wrote:Οι χαρακτηρισμοί δεν αφορούν εσάς προσωπικά μην τρελενόμαστε...
Σε ολυμπιακους αναφερεσαι οποτε και σε μας,ετσι το βλεπω,σορρυ κιολας.
gasparosoft wrote:Καταρχάς έχω πάει μέχρις τους 4 του UEFA και σχεδόν κάθε χρόνο από το 1994 μέχρι να αναλάβει ο Ντέμης πήγαινα στους 8 και στους 16 του UEFA...Εσύ έχεις φάει και 7 και πήγαινες Champions League μόνο και μόνο επειδή ήσουνα πρωταθλητής και έβγαινες 4ος ούτε καν 3ος.Αντικειμενικά τις καλύτερες πορείες τις έχει κάνει ο βάζελος,μετά εμείς και μετά εσειίς...Τώρα που θα έχουνε προκριματικά και οι πρωταθλητές θα δούμε που θα είσαστε...
Εχεις παει στους 4 του UEFA και γω στους 8 του CL... Το πρωτιμαω περισσοτερο.
Εχεις φαει 4-5(δεν θυμαμαι ακριβως) απο Ζενιτ και εχω φαει 7 απο Γιουβεντους. Παλι το πρωτιμαω.
Παιζω με τους καλυτερους στην Ευρωπη, ενω εσυ με οτι μεινει... Ε και εδω παλι το πρωτιμαω.
Παιρνω πρωταθλημα καθε χρονο απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου να βλεπω μπαλα καθε Σαββατοκυριακο, και οχι να βγαινω 3ος. Ε θελει και ρωτημα αν το πρωτιμαω;;

Πραγματικα δεν περιμενα να κανω αυτη την κουβεντα με ΑΕΚτζη...

Εχουμε βγει εκτος θεματος. :lol: :lol:
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Thu Nov 22, 2007 1:53 pm

Μια διόρθωση

2007:
52 Olympiakos Piraeus

69 AEK Athens

2008:
44 Olympiakos Piraeus

86 AEK Athens
:???: Έπεσε η ομάδα με την πορεία φέτος :???: :-( :-(
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu Nov 22, 2007 1:54 pm

Μεταφέρθηκαν τα ποστ από το Συμπεριφορές και βρώμικο παιχνίδι

Όντως είχαμε βγει Off!! Για να δούμε θα καταφέρουμε να μέινουμε Ontopic καθόλου?
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Thu Nov 22, 2007 1:59 pm

[οφφ]Έτσι είναι τα αθλητικά. Απ' το ένα θέμα πας στο άλλο. Ίσως ένα general discussion βοηθούσε, αλλά και πάλι θα ξέφευγαν τα θέματα που έχουμε ήδη ανοίξει [/οφφ]
#!
Costantine
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Costantine » Thu Nov 22, 2007 7:52 pm

Εχχχμμ.. Οι οπαδοί της ΑΕΚ γενικά είχαν κάνει σημαία τον Τσιάρτα (και δικαίως), αλλά τους χαλάει ο Ριβάλντο? :???:
(Που είναι Τσιάρτας επί 10)
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Thu Nov 22, 2007 7:54 pm

Costantine wrote:Εχχχμμ.. Οι οπαδοί της ΑΕΚ γενικά είχαν κάνει σημαία τον Τσιάρτα (και δικαίως), αλλά τους χαλάει ο Ριβάλντο? :???:
(Που είναι Τσιάρτας επί 10)
Aν ερχόταν ο Rivaldo την περίοδο που ήρθε στον ΟΣΦΠ δεν θα μας χάλαγε κάθολου...Τώρα όμως έχει παραμεγαλώσει..Αφήστε που έχει πρόβλημα με τα πόδια του...
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by ismael blanco » Thu Nov 22, 2007 8:08 pm

Δίκιο έχεις gasparosoft καλύτερα να παίζει ο τόζερ και να μπαίνει στις δύσκολες στιγμές ο ribo για κανα 10λεπτο στο τέλος ενώ θα είναι και οι αντίπαλοι ψιλοκουρασμένοι.Για άλλο 1.5 χρόνο θα τον έχουμε οπότε θα περάσουν έκτος και αν κάνει τη μαγκιά ο ντέμης και τον δώσει στην τουρκία που τον θέλουν.
Live your dreams...
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Fri Nov 23, 2007 12:15 am

gasparosoft wrote:Δεν είπα τίποτα τέτοιο...Απλά λέτε οτι λένε αυτοί που βρίσκονται στην διοίκηση του ΟΣΦΠ και στο TV MAGIC χωρίς να κάθεστε (γενικά πάντα μιλάω) να σκέφτεστε αν ισχύουν..
Εγώ δεν είμαι ούτε στη διοίκηση του ΟΣΦΠ, ούτε στο MAGIC, απλά στο γήπεδο πάω και έχω σχετικά καλή μνήμη:

Link

3-0

Link

1-3

Link

3-0

Link

6-1

Συγγνώμη από τους Ολυμπιακούς που δεν μπόρεσα να τα βάλλω όλα...δείξτε κατανόηση. :lol: :lol: :lol: Έφαγε η ΑΕΚ εξάρα από εμάς και εμείς 7 από τη Juve, άρα η Juve θα έβαζε 6*7=42...λογικότατο.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Fri Nov 23, 2007 12:58 am

gasparosoft wrote:Δεν είπα τίποτα τέτοιο...Απλά λέτε οτι λένε αυτοί που βρίσκονται στην διοίκηση του ΟΣΦΠ και στο TV MAGIC χωρίς να κάθεστε (γενικά πάντα μιλάω) να σκέφτεστε αν ισχύουν..
Το αντίθετο θα έλεγα..Οι οπαδοί του Ολυμπιακόυ είναι αυτοί που κάνουν την πιο αυστηρή κριτική στην ομάδα τους απο κάθε αλλους φιλάθλους στην Ελλάδα. Μη ξεχνάς ότι κάθε χρόνο απαιτούμε το πρωτάθλημα, και σε καμία περίπτωση δε συμβιβαζόμαστε με ήττες στο cl. Εγώ, ναι, το παραδέχομαι ότι μόλις μια φορά έχει κάνει αξιολογη πορεία στο cl ο Ολυμπιακος. Παράλληλα, αναγνωρίζω τις καλές προσπάθειες που έγιναν το 2004, όπως και την καλή, μέχρι στιγμής πορεία φέτος. Αλλά, δε μένω εκεί. Γιατί στο τελος τα αποτελεσματα είναι αυτά που μετράνε..

Για να συνοψίσω, είναι λάθος να πιστευεις ότι "μασάμε" ότι μας πασάρουν. Αλλά είναι λογικό, όπως συμβαίνει και σε καθε ομάδα, να υπάρχει μια μερίδα οπαδών με χαμηλή κριση, η οποία όπως λες και εσύ δε σκεφτεται απο μόνη της, αλλά σκέφτονται άλλοι για αυτούς..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Fri Nov 23, 2007 1:04 am

@tZoLe

Το γκολ του Καραγκιοζόπουλου γιατί δεν το βάζεις που σας πήραμε το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ...Τα πέναλτι που δεν έδωσε πέρυσι στο 3-3 ούτε αυτά τα έβαλες...Όταν ερχόσουν στο Νικος Γκούμας και έτρεμες και έτρωγες τα γκολάκια από τον Ντέμη;
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Fri Nov 23, 2007 1:13 am

gasparosoft wrote:@tZoLe

Το γκολ του Καραγκιοζόπουλου γιατί δεν το βάζεις που σας πήραμε το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ...Τα πέναλτι που δεν έδωσε πέρυσι στο 3-3 ούτε αυτά τα έβαλες...Όταν ερχόσουν στο Νικος Γκούμας και έτρεμες και έτρωγες τα γκολάκια από τον Ντέμη;
Πριν 14 χρόνια ε;;; Δίκιο έχεις πρέπει να τα βάλλω. Ξέχασα να βάλλω και το διπλό σας στη Ριζούπολη. Το θέμα φίλε δεν είναι τα γκολ. Το θέμα είναι ότι οι συγκρίσεις σου είναι αυθαίρετες. Το ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα διαχρονικά στην ελλάδα δεν είναι εύκολο να το πούμε πάντως σίγουρα δεν είναι η ομάδα σου με τα 11 πρωταθλήματα και τα 14 χρόνια ξηρασίας. :-D Αυτά από μένα για να μην βγούμε άλλο off topic.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
Costantine
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Costantine » Fri Nov 23, 2007 2:11 am

Πραγματικά, στο ποδόσφαιρο:
-ο ΟΣΦΠ έχει να επιδείξει πλειοψηφία εγχώριων τίτλων (πρωταθλήματα κτλ)
-Ο ΠΑΟ, ευρωπαικές πορείες (στους 4 του CL, 2 φορές στους 8, περισσότερες στους 16 κτλ)
-Η ΑΕΚ έχει (αρκετά) λιγότερα, τόσο εγχώρια όσο και στην Ευρώπη.

Στο μπασκετ, μια από τα ίδια. Απλώς εκεί ο ΠΑΟ είναι πρώτος και σε εγχώριους κ' σε ευρωπαϊκούς τιτλους.
Πάντως και εκεί η ΑΕΚ, λιγότερα και από τους δύο έχει να επιδείξει.

Η ΑΕΚ είναι πίσω τους και στους δυο τομείς(Ελλάδα,Ευρώπη) στα δυο δημοφιλέστερα αθλήματα.
Δε βλέπω γιατί προσπαθούν να πείσουν μερικοί της ΑΕΚ, ότι είναι παραπάνω από τους άλλους δύο. :shock:

Με βάση τι επιχειρήματα δηλαδή, αφού οι αριθμοί μιλάνε?

Εκτος αν αρχίσουμε τα "μας αδικούν", "είναι στημένα", "όλοι θέλουν το κακό της ΑΕΚ", "συνομωσίες κατά του κίτρινου λαού" και άλλα τέτοια όμορφα, που κάθε γελοία οπαδική φυλλάδα (μέσω των δημοσιογραφίσκων της) λέει για την ομάδα της.
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Fri Nov 23, 2007 5:18 am

Χα χα χα να βάλετε και το 3-1 όταν παίζαμε με 9 παίχτες από το πρώτο ημίχρονο επειδή ο Ζήκος του κάναν φάουλ και ο Ντέμης έβρισε το σπίτι του διαιτητή-πράγμα σπάνιο σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Το λοιπόν οι 7ετίες έχουν και καλά (φτιάχνου δρόμους) αλλά και κακά κυρίως στην μνήμη των λαών. Έτσι δεν περιμένω να θυμούνται καλά παιχνίδια της ΑΕΚ στην Ευρώπη οι φίλοι Ολυμπιακοί όσοι τουλάχιστον άρχισαν να βλέπουν το άθλημα από το 97 και μετά.

Το λοιπόν το 93-94 όταν η ΑΕΚ έπαιζε κατα γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχει παιχτεί στην Ελλάδα πέρασε στο Champions League αποκλείωντας την Ρειντζερς με επικές εμφανίσεις μια Ρειντζερς υπερπολλαπλάσιου μπάτζετ. Στους ομίλους λοιπόν έπεσε με τους φιναλίστ εκείνης της χρονιάς Άγιαξ και Μίλαν. Νίκη δεν έκανε αλλά μπαλάρα έπαιξε και γκολ έβαλε και την Μίλαν έκανε γιογιο εντός έδρας.
Και πιο πρόσφατα 3-3 και 2-2 με Ρεάλ και αήττητη στους ομίλους. Οι περισινές νίκες στο C.L ήταν κακές εμφανίσεις; Την μπάλα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο στο 2-2 με την Άντερλεχτ την έχεις δει από ελληνική ομάδα εκτός έδρας;
Και επίσης επι 7ετίας στον CL έβγαινε ο Ολυμπιακός δοξάζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και μένα να βάλεις να κάνω τον φούρναρη 10 χρόνια ε στο τέλος θα το μάθω. Εν αντιθέσει ο Ολυμπιακός έχανε από κάτι ομάδες με καρδούλες τα στατιστικά τα ξέρουμε όλοι. 1πορεία/10 χρόνια είναι αστείο ποσοστό. Που είναι η ομάδα που στέλνουμε κάθε χρόνο C.L και τι εμπειρία έχει σε αυτή τη διοργάνωση τι επενδύσεις έκανε από τα έσοδα ώστε να μην μπορεί να περάσει γύρο παρά μόνο με τον ένα και υπέρτατο βάτραχο (ας μην ξεχνάμε ποιός χάρισε την πρώτη κούπα μετά από χρόνια στον Ολυμπιακό προσπαθώντας μάλιστα να πάρει την μισή ΑΕκ στο λιμάνι. Τελικά μόνο ο Σαμπανάτζοβιτσ του έκατσε). Και για το εκτόπισμα του μεγάλου του λιμανιού στην Ευρώπη να θυμήσω δήλωση του Φέργκισον της Μάντσεστερ "πρέπει να παίζουμε το ίδιο είτε παίζουμε στον τελικό του C.L είτε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό". Ομάδα που χρησιμοποείται σε τέτοιο παράδειγμα έχει κάνει πορείες; Α είχαν ρωτήσει τον Ότο γιατί παίζει ζώνη που είναι αναχρονιστικό σύστημα και είχε απαντήσει "και τι να παίζω μαν του μαν και να τρώω 7ρες για να είμαι μοντέρνος;". Σαν ανέκδοτα ακούγονται...

Όσο για τις εξάρες και άλλα τραγελαφικά να θυμήσω ότι η εξάρα προήλθε από σφαγή στην διαιτησία στο πρώτο παιχνίδι και επειδή στο δεύτερο ο Παθιακάκης κατέβασε την τρίτη ομάδα για λόγους απαξίωσης προς το τσίρκο που λεγόταν τότε ελληνικό ποδόσφαιρο. Και φυσικά επειδή στην Ελλάδα Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνεις όλοι θυμούνται από την ιστορία το πέστε κάτω που είχε πει ο Στάθης ώστε να διακοπεί το παιχνίδι για να μην μπει όλη η εξέδρα (όπως και ήταν έτοιμη-η κατάσταση ήταν έκρυθμη από τα κοράκια) μέσα και θρηνήσουμε θύματα. Όπως είχαν αποσυρθεί οι παίχτες της ΑΕΚ από την Εθνική για τον ίδιο λόγο. Και όποιος θα πει ότι εμείς οι ΑΕΚτζήδες κυνηγάμε φαντάσματα μέχρι και το 2003 η διαιτησία στα μεταξύ μας παιχνίδια ευνοούσε συστηματικά τον ΟΣΦΠ και είναι γενική ομολογία χωρίς να είναι αυτός ο λόγος που δεν παίρναμε πρωτάθλημα. Τα δε πρώτα χρόνια της "αυτοκρατορίας" του Ολυμιακού όπου η ΑΕΚ συνέχιζε να παίζει μπαλάρα στον αυτόματο λόγω των παιχταράδων που είχε ακόμα και με τυχαίους προπονητές στο τιμόνι (βλ. Ραβούσης) τα διαιτητικά λάθη στα μεταξύ μας παιχνίδια ήταν κραυγαλέα. Η μόνη φορά που η ΑΕΚ ευνοήθηκε από κοράκι ήταν στο 4-3 στο ΟΑΚΑ με προπονητή τον Σάντος την μαύρη περίοδο του Ψωμιάδη και δεν έχει κανένας Αεκτζής κόμπλεξ να το παραδεχτεί. ΑΝτίθετα όταν μιλάμε για τις κάταφορες σφαγές τόσα χρόνια όλοι μιλάτε για το "Αεκάκι", τους "κλαψιάρηδες" και την νοοτροπία του looser.Ας όψεται και όποιος έχει μάτια βλέπει.

Image

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ όταν άρχισα να παρακολουθώ ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός ήταν ένα σκορποχώρι όπου οι μισοί παίχτες δεν μιλούσαν στους άλλους μισούς και όπου οι προπονητές αλλάζαν κάθε μήνα. Επίσης ως υγιής φίλαθλος θεωρώ υποανάπτυκτο και άρρωστο ένα πρωτάθλημα στο οποιό πρωταθλήτρια είναι η ίδια ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια και που η ίδια ομάδα δεν μπορεί να περάσει όμιλο στην Ευρώπη(αν είναι τόσο καλή γιατί άραγε;), ενώ η Εθνική της χώρας αποτελούμενη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από παίχτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟ (βγάλε Βενετίδη και Γιαννακόπουλο) κατακτά το Ευρωπαϊκό.
Πραγματικά, στο ποδόσφαιρο:
-ο ΟΣΦΠ έχει να επιδείξει πλειοψηφία εγχώριων τίτλων (πρωταθλήματα κτλ)
-Ο ΠΑΟ, ευρωπαικές πορείες (στους 4 του CL, 2 φορές στους 8, περισσότερες στους 16 κτλ)
-Η ΑΕΚ έχει (αρκετά) λιγότερα, τόσο εγχώρια όσο και στην Ευρώπη.
Και από την ΑΕΚ του Μπάγεβιτς έμαθε ποδόσφαιρο όλη η Ελλάδα...
Όσο για τον Ριμπο κάνει την ομάδα πιο αργή και την 11άδα μπάχαλο αλλά ας μην ξεχνάμε
α)όταν ήρθε στον Ολυμπιακό ήταν συνταξιούχος από την Μιλαν και ανενεργός πρώην ποδοσφαιριστής-για αυτό και το κράξιμο
β)Όταν ήρθε στην ΑΕΚ είχε χαρίσει ήδη 3 πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό, καθαρίζοντας τα κρίσιμα ματς σχεδόν μόνος του και όντας σχεδόν ο μόνος που πάλευε στην Ευρώπη (το γκολ με την Λίβερπουλ εκτός είναι χαρακτηριστικό).
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Fri Nov 23, 2007 10:30 am

Costantine++
ailouros wrote:αήττητη στους ομίλους
Αυτό λέγεται και αλλιώς: Δε σταυρώσατε νίκη.
#!
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Fri Nov 23, 2007 10:54 am

Μιλάς σοβαρά τώρα? Πήγες και βρήκες άρθρο πιθανόν από αεκτζίδικη εφημερίδα για να μας δείξεις τι? Ότι το 78 είχες ρίξει 6 γκολ στον θρύνο? έλεος... και η πανάθα του έριξε 8 κάποτε μάλλον προπολεμικά αλλά δν κάνουμε έτσι...

1ον) Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι βάζελος...
2ον) Θεωρώ τον Ολυμπιακό μακράν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα από την στιγμή που τα πρωταθλήματα της Αεκ και του Παναθηναικού δν φτάνουν του θρύνου... (πάντα για ποδόσφαιρο και όχι ως συνολικός σύλλογος ισχύει αυτή η άποψη...)
3ον) Αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα γήπεδο και αθλητικές εγκαταστάσεις έχει μόνο ο θρύνος. Εμείς έχουμε μεν αθλητικές εγκαταστάσεις και πολύ καλα δουλεμένες ακαδημίες ενώ εσείς έχετε ένα χωράφι και ένα γήπεδο παροχή... (και παραμυθιάζεστε ότι ένας κολλοσός επιχειρηματικός θα σας τα φτιάξει...)
Image
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Fri Nov 23, 2007 2:09 pm

Ναι γιατί το 6-1 στο κύπελλο είναι το στάνταρ επιχείρημα και γιατί οι συμφορουμίτες Ολυμπιακοί μας πήραν μονότερμα. Κάθε οπαδός θεωρεί ότι η ομάδα του είναι καλύτερη. Αν βέβαια οι ποδοσφαιρικές αναμνήσεις κάποιου είναι από το 1997 και πέρα λογικό είναι να έχει μια στρεβλή εικόνα περί της κατάστασης και να θεωρεί ότι μόνο Ολυμπιακός υπάρχει. Εσύ θεωρείς τον Ολυμπιακό καλύτερη ομάδα από αυτή που στηρίζεις; Και να πω ότι ήσουν Διαγόρας Ρόδου πάει και έρχεται.Τα επιχειρήματα που παραθέτεις περί εγκαταστάσεων και τίτλων μου θυμίζουν Πανεπιστήμια του εξωτερικού που ανεβαίνουν την κατάταξη επειδή έχουν μεγάλα γυμναστήρια και πολλούς φοιτητές. Το ότι έχει περισσοτερα πρωταθλήματα δεν μου λέει τίποτα γιατί κάποιοι θέλουν να βλέπουν ποδόσφαιρο (σε όλες τις ομάδες) και κάποιοι απλά να βλέπουν την ομάδα τους να κερδίζει.
Για μένα καταξίωση είναι η Ευρώπη. όΤαν η ομάδα μου θα φτάσει εκεί ψηλά τότε θα νιώσω πραγματικά περήφανος και ας πέρνει το Πρωτάθλημα την μια χρονιά η Λάρισα και την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης.
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Fri Nov 23, 2007 3:57 pm

Το λες γιατί απλά δν έχεις που αλλού να στηριχτείς... Δν γίνεται να μην είμαι αντικειμενικός, ο Ολυμπιακός τα τελευταία 11 χρόνια έχει 10 πρωταθλήματα. Δηλαδή τι άλλο θες... Και μέσα σε αυτά τα 11 χρόνια ο Παναθηναικός έχει φτάσει σε ημιτελικό του cl, δυο φορές στους 8 του cl, και μία στους 8 του uefa... Ok είμαι υπερήφανος που με θεωρούν καλή ομάδα στην ευρώπη αλλά το θέμα είναι οι τιτλοι και μια ομάδα χωρίς τίτλους δν έχει κύρος... Σύμφωνα με την νοοτροποία σου αν πάρεις φέτος πρωτάθλημα μην γυρίσεις να πεις ότι έχεις καλύτερη ομάδα από τον ολυμπιακό γιατί φέτος παίζει πολύ καλά στην ευρώπη... Καλύτερα από εσένα...
Image
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Fri Nov 23, 2007 4:34 pm

vincent wrote:Το λες γιατί απλά δν έχεις που αλλού να στηριχτείς... Δν γίνεται να μην είμαι αντικειμενικός, ο Ολυμπιακός τα τελευταία 11 χρόνια έχει 10 πρωταθλήματα. Δηλαδή τι άλλο θες... Και μέσα σε αυτά τα 11 χρόνια ο Παναθηναικός έχει φτάσει σε ημιτελικό του cl, δυο φορές στους 8 του cl, και μία στους 8 του uefa... Ok είμαι υπερήφανος που με θεωρούν καλή ομάδα στην ευρώπη αλλά το θέμα είναι οι τιτλοι και μια ομάδα χωρίς τίτλους δν έχει κύρος... Σύμφωνα με την νοοτροποία σου αν πάρεις φέτος πρωτάθλημα μην γυρίσεις να πεις ότι έχεις καλύτερη ομάδα από τον ολυμπιακό γιατί φέτος παίζει πολύ καλά στην ευρώπη... Καλύτερα από εσένα...
Μιλάμε για κόντρες μεταξύ μεγάλων ομάδων ομάδων..Ο ΠΑΟ που κολλάει;;;Μπράβο ailouros καλά τα λες....
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Fri Nov 23, 2007 4:55 pm

gasparosoft wrote:
vincent wrote:Το λες γιατί απλά δν έχεις που αλλού να στηριχτείς... Δν γίνεται να μην είμαι αντικειμενικός, ο Ολυμπιακός τα τελευταία 11 χρόνια έχει 10 πρωταθλήματα. Δηλαδή τι άλλο θες... Και μέσα σε αυτά τα 11 χρόνια ο Παναθηναικός έχει φτάσει σε ημιτελικό του cl, δυο φορές στους 8 του cl, και μία στους 8 του uefa... Ok είμαι υπερήφανος που με θεωρούν καλή ομάδα στην ευρώπη αλλά το θέμα είναι οι τιτλοι και μια ομάδα χωρίς τίτλους δν έχει κύρος... Σύμφωνα με την νοοτροποία σου αν πάρεις φέτος πρωτάθλημα μην γυρίσεις να πεις ότι έχεις καλύτερη ομάδα από τον ολυμπιακό γιατί φέτος παίζει πολύ καλά στην ευρώπη... Καλύτερα από εσένα...
Μιλάμε για κόντρες μεταξύ μεγάλων ομάδων ομάδων..Ο ΠΑΟ που κολλάει;;;Μπράβο ailouros καλά τα λες....
Ο μηδενιστής... ο Πάναθηναικός είναι μακραν μεγαλύτερος σύλλογος από εσένα και δν του έχει χαριστεί τίποτα... Ένα γήπεδο πάει να του χαριστει και μιλάτε για παρακράτος του Βαρδινογιάννη...
Image
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by ismael blanco » Fri Nov 23, 2007 5:02 pm

Ο μηδενιστής... ο Πάναθηναικός είναι μακραν μεγαλύτερος σύλλογος από εσένα και δν του έχει χαριστεί τίποτα.

Μάλλον δεν τα ξέρεις κύριε ΤΡΙΤΕ η ΑΕΚ είναι μίλια μακριά απο τα παιδάκια με τα πράσινα μπλουζάκια.
Live your dreams...
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Fri Nov 23, 2007 5:07 pm

Σε ποιο άθλημα στο χάντμπολ...?
Image
Locked

Return to “Αθλητισμός”