Εστιατοριο Σχολης
- Serendipity
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
επισης 3-5 ευρω ειναι εξωφρενικο ποσο,αν τρως καθε μερα εκει..5ευρω *5 μερες =25 ευρω την εβδομαδα *4 βδομαδες=100 ευρω για ενα μηνα..ειναι εξωφρενικο ποσο.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- oldholborn
- Kilobyte level
στο ξαναείπα. δεν είναι θέμα χρημάτων. ο μπούτρης έχει κάμποσα εστιατόρια έξω + το εστιατόριο στο πάντειο. μια χαρά λεφτά βγάζει μιας και οι μερίδες είναι ήδη πληρωμένες από υπουργείο/ασοεε. απλά βρήκε μέρος να κάνει τις λαμογιές του και αυτός.Costantine wrote:Το φαγητό εκεί από πλευράς ποσότητας και ποιότητας είναι....
Είχα πάει λιγες φορές στο πρώτο έτος και μετά δεν ξαναπήγα.
Προσωπικά πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να πληρώναν όλοι ένα συμβολικό ποσό (3-5 euro) και το φαγητό να ήταν επιπέδου καλού εστιατορίου (και σε ποσότητα μερίδας και σε ποιότητα).
-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
gidi++gidi wrote:στο ξαναείπα. δεν είναι θέμα χρημάτων. ο μπούτρης έχει κάμποσα εστιατόρια έξω + το εστιατόριο στο πάντειο. μια χαρά λεφτά βγάζει μιας και οι μερίδες είναι ήδη πληρωμένες από υπουργείο/ασοεε. απλά βρήκε μέρος να κάνει τις λαμογιές του και αυτός.Costantine wrote:Το φαγητό εκεί από πλευράς ποσότητας και ποιότητας είναι....
Είχα πάει λιγες φορές στο πρώτο έτος και μετά δεν ξαναπήγα.
Προσωπικά πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να πληρώναν όλοι ένα συμβολικό ποσό (3-5 euro) και το φαγητό να ήταν επιπέδου καλού εστιατορίου (και σε ποσότητα μερίδας και σε ποιότητα).
Επίσης κάτι έχω φαντασθεί για σόδα στα φαγητά που σου δίνει την χαρά του φουσκώματος.
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Αμα το εχεις φανταστει οκ.Εγω παντως το εχω νιωσει.(το φουσκωμα παντα με το συμπαθιο).
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- para
- Wow! Terabyte level
Πάντως το 3-5Ε είναι μεγάλο ποσό κι απ' την άποψη ότι με 5Ε παίρνεις 3 σουβλάκια και καθαρίζεις για όλη την ημέρα και μάλιστα με το καλύτερο φαγητό!
Αυτό με τη σόδα το έχω ακούσει κι εγώ αλλά δεν μπορώ να πω ότι το πιστεύω. Οτιδήποτε μπορείς να ακούσεις αλλά δεν είναι όλα αλήθειες.
Αυτό με τη σόδα το έχω ακούσει κι εγώ αλλά δεν μπορώ να πω ότι το πιστεύω. Οτιδήποτε μπορείς να ακούσεις αλλά δεν είναι όλα αλήθειες.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
-
- Kilobyte level
- Bloody Mary
- Venus Former Team Member
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με το φαγητό του εστιατορίου... Δεν έχει τύχει να φάω πολλές φορές εκεί, αλλά αν τύχει να κάτσουμε δεν έχω πρόβλημα....
Τελικά δοκίμασε κανείς το πρωινό να μας πει τη γνώμη του???
Τελικά δοκίμασε κανείς το πρωινό να μας πει τη γνώμη του???

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- para
- Wow! Terabyte level
Προσπάθησα να μείνω ξύπνιος και να έρθω σχολή πρωί πρωί αλλά τελικά με πήρε ο ύπνος κατά τις 7.30
Την επόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή, που θα πάει!

Την επόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή, που θα πάει!
#!
- gasparosoft
- Gbyte level
- para
- Wow! Terabyte level
Εγώ δεν αγχώνομαι με την ποιότητα. Βλέπω το φαί σαν ανάγκη κι όχι σαν απόλαυση (εκτός απ' το σαντουιτς της Βάσως!!) οπότε δε με χαλάει να μείνει έτσι!
----
Μετά μη λέτε ότι η παιδεία δεν είναι δωρεάν τη στιγμή που σιτίζεστε δωρεάν και ζητάτε να το πληρώνετε.
----
Μετά μη λέτε ότι η παιδεία δεν είναι δωρεάν τη στιγμή που σιτίζεστε δωρεάν και ζητάτε να το πληρώνετε.
#!
Παιδιά το φαγητό δεν είναι κακής ποιότητας αλλά ούτε και καλής. Από γεύση δε λένε και τίποτα ιδιαίτερο τα πιάτα. Τα πιο πετυχημένα τους φαγητά είναι τα όσπρια. Αν εμπλούτιζαν το μενού και άφηναν λίγο στην άκρη τα ζυμαρικά, αν προσέχουν να τα ψήνουν σωστά η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη.
Καλό θα ήταν επίσης ο τρομερός chef να απέφευγε τον κυμά να τον βάζει όπου βρει πχ. πάνω σε πατάτες, σε ρύζι κλπ. και να μη συνδύαζε τις πατάτες φούρνου με την πίτσα.
Το πιο σημαντικό πρόβλημα από όλα είναι οι βρωμερές τουαλέτες τις οποίες δεν τις καθαρίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν έχει ποτέ χαρτί και συχνά σαπούνι.
Καλό θα ήταν επίσης ο τρομερός chef να απέφευγε τον κυμά να τον βάζει όπου βρει πχ. πάνω σε πατάτες, σε ρύζι κλπ. και να μη συνδύαζε τις πατάτες φούρνου με την πίτσα.
Το πιο σημαντικό πρόβλημα από όλα είναι οι βρωμερές τουαλέτες τις οποίες δεν τις καθαρίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν έχει ποτέ χαρτί και συχνά σαπούνι.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
-
- Gbyte level
Έλεος... Εγώ λέω το άλλο. Να μην πληρώνει τπτ κανείς φοιτητής που έχει πάσο, είτε είναι από άλλο παν. είτε όχι. Παίρνει πολλά από το κράτος μη στεναχωριέσαι. Και την ποιότητα του την βλέπεις όταν γίνεται μπουφέ στο αμφ. αντωνιάδου.gasparosoft wrote:Εμένα πάλι δεν με πολυενθουσιάζει το φαγητό στο εστιατόριο...Είμαι κι έγω της άποψης ότι πρέπει να αυξηθεί η τιμή έτσι ώστε να γίνει καλύτερη η ποιότητά του...
Το φαγητό είναι μέτριο (φαγητό ανάγκης όπως είπε κάποιος) αλλά φαντάζει θεϊκό για όσους έτρωγαν στις καταλήψεις.