Ανάκτηση διαγεγραμμένων αρχείων σε Μacintosh ???
- maria nefeli
- Kilobyte level
Η αλήθεια είναι οτι για κάποιο - άγνωστο σε μένα - λόγο δεν μπορώ να ανοίξω το FileSalvage που μου πρότεινε ένα παλικάρι πιο πριν .
Έτσι , προς το παρόν , έστειλα στο φίλο μου τρία προγράμματα από το link που μου έδωσε ο emperormario (QuickRecoveryDemoMAC , Nucleus-Kernel-Mac και Recover-Data-Mac ) και θα μου πει αργότερα τι έκανε .
Πάντως , μετά από αυτό που είπες Ρ3 , αναπτερώθηκε το ηθικό μου (βέβαια , εσύ σίγουρα θα είσαι αστέρι στα PCs , πράγμα που σίγουρα εγώ δεν είμαι , αλλά τέλος πάντων) .
Έτσι , προς το παρόν , έστειλα στο φίλο μου τρία προγράμματα από το link που μου έδωσε ο emperormario (QuickRecoveryDemoMAC , Nucleus-Kernel-Mac και Recover-Data-Mac ) και θα μου πει αργότερα τι έκανε .
Πάντως , μετά από αυτό που είπες Ρ3 , αναπτερώθηκε το ηθικό μου (βέβαια , εσύ σίγουρα θα είσαι αστέρι στα PCs , πράγμα που σίγουρα εγώ δεν είμαι , αλλά τέλος πάντων) .
Ωφελείν ή μη βλάπτειν (Ιπποκράτης)
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
προφανώς το full format δεν κάνει αυτό που θεωρεί ο υπόλοιπος κόσμος (wikipedia: as the DOS FORMAT command did with floppy diskettes, filling every data sector with F6h bytes).P3 wrote:Κι όμως είχα κάνει full format!
Επίσης απλά έσβησες. εδώ μιλάμε ότι έγινε μεταφορά αρχείων (απλά για να μην έχεις φρούδες ελπίδες)
- P3
- Venus Project Founder
Ρε μη τη ρίχνεις την κοπέλα! Όντως το DOS FORMAT ήταν τραγικά καλύτερο αλλά τι να κάνουμε!
Nefeli δεν είμαι αστέρι στα PCs, απλά ψάχνω και πειραματίζομαι, μερικές φορές με επιτυχία, μερικές με αποτυχία! Μπορεί να έχω λίγη περισσότερη εμπειρία, αλλά γι'αυτό υπάρχει το Venus, για να τη μεταδίδουμε! Μην αγχώνεσαι θα την βρεις την άκρη. Με υπομονή και λίγη καλή θέληση, όλα γίνονται!
Nefeli δεν είμαι αστέρι στα PCs, απλά ψάχνω και πειραματίζομαι, μερικές φορές με επιτυχία, μερικές με αποτυχία! Μπορεί να έχω λίγη περισσότερη εμπειρία, αλλά γι'αυτό υπάρχει το Venus, για να τη μεταδίδουμε! Μην αγχώνεσαι θα την βρεις την άκρη. Με υπομονή και λίγη καλή θέληση, όλα γίνονται!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
-
- Gbyte level
- maria nefeli
- Kilobyte level
Ναιαιαιαιαιαι ! Είναι αλήθεια : τα κατάφερε , το πουλάκι μου !
Το έσωσε , τελικά , το αρχείο που ήθελε με το File Salvage !
Όσον αφορά το "τεράστιο Post με how to " που είπε ένας φίλος πριν , να η απάντηση : καλή προδιάθεση και αισιοδοξία (μαζί με ευνοϊκές για εμάςπιθανότητες
) !
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια, παιδιά !
Να'στε καλά !
Σας είμαι υπόχρεη !
Το έσωσε , τελικά , το αρχείο που ήθελε με το File Salvage !
Όσον αφορά το "τεράστιο Post με how to " που είπε ένας φίλος πριν , να η απάντηση : καλή προδιάθεση και αισιοδοξία (μαζί με ευνοϊκές για εμάςπιθανότητες

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια, παιδιά !
Να'στε καλά !
Σας είμαι υπόχρεη !
Ωφελείν ή μη βλάπτειν (Ιπποκράτης)
Τι να πω; Με όλα αυτά που προανέφερες δε πίστευα ότι μπορούσε να γίνει κάτι. Δηλαδή σα να προσπαθούσες να βρεις βελόνα στα άχυρα μέσα σε ένα λεπτό. Ελπίζω να είναι όλα ακριβή αυτά που είπες γιατί αλλιώς άδικα θα αρχίσω να πιστεύω σε θαύματα ή/και να ξαναδώσω για πληροφορική.
"With soap, baptism is a good thing"
-
- Gbyte level