Μάχη των φύλων και ατάκες

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by para » Sat Dec 01, 2007 2:38 am

Πού να δεις(-ούμε) τι μας επιφυλάσσει το μέλλον..
Τρομάζω μόνο και μόνο στην ιδέα.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sat Dec 01, 2007 12:53 pm

Κοιτάξτε, από την ώρα που άκουσα για εξαρτήματα για σεξ μέσω internet, νομίζω ότι η κατρακύλα σταμάτησε, πιάσαμε επιτέλους πάτο :smt041 :smt023 !!!

Loner, με αυτά που έκανες στον Κατερίνη, μάλλον η κοπέλα που διανοητικά σου ταιριάζει είναι τώρα στο δημοτικό...
Ζήτα από την αδερφή σου να σου κάνει κονέ σε φίλες της...
Anyway, just older που έλεγαν και οι Bon Jovi παλιά...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Post by elsupreme » Sun Dec 02, 2007 2:53 am

Δεν πίστευα ότι θα το ζητούσα ποτέ, αλλά : ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩ!!!!! (και ναι,φωνάζω!)
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sun Dec 02, 2007 12:41 pm

Τι εννοείς; οτι δεν μιλάμε για ποιοτικά θέματα;
Παραπάνω τα παιδιά προβληματίστηκαν για την κατρακύλα της σημερινής κοινωνίας, αναρωτήθικαν για το μέλλον και πιθανόν έγιναν καλύτεροι άνθρωποι από αυτό...
Δηλαδή πόσο περισσότεροι ποιότητα θες από αυτο; ;)
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Tue Dec 04, 2007 4:15 pm

marios wrote:Loner, με αυτά που έκανες στον Κατερίνη, μάλλον η κοπέλα που διανοητικά σου ταιριάζει είναι τώρα στο δημοτικό...
Ζήτα από την αδερφή σου να σου κάνει κονέ σε φίλες της...
Anyway, just older που έλεγαν και οι Bon Jovi παλιά...
Έλεος φιλαράκι...Επειδή δηλαδή πέταγα χαρτάκια,διαφόρου μεγέθους,την ώρα του Κατερίνη,που παρεπιπτόντως είμασταν το πολύ 30 άτομα,σημαίνει ότι πρέπει να ψάχνω στο δημοτικό για κοπέλα;;;Ποιος είσαι εσύ δηλαδή,ο Ωριμος;;;Όλοι δεν έχουμε κάποιες στιγμές ανωριμότητας;;;Όχι πείτε μου δηλαδή...

ΥΓ Λίγα με την αδερφή μου γιατί δεν τό'χω σε τίποτα... :smt067 :smt070 :???: :smt072 :smt074 :smt075
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Tue Dec 04, 2007 7:26 pm

Θα συμφωνήσω με τον Loner...Εξάλλου περνάς ευχάριστα την ώρα σου στον Κατερίνη και την Δημέλη όταν πετάς χαρτάκια και συχρόνως κάνεις και προπόνηση στο μπασκετ :bball: μιας και τα χαρτάκια αυτά πρέπει να μπουν σε ποτηράκια από καφέ....
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by ultimate_aektzis » Tue Dec 04, 2007 8:50 pm

οπως παει το μαθημα σε κατερινη και δημελη στο τελος θα αρχισουν και αυτοι να πετανε χαρτακια
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Tue Dec 04, 2007 11:40 pm

Aυτό ποτέ δεν το κατάλαβα..Αφού βαριέστε στο μάθημα, γιατί συνεχίζετε να το παρακολουθήτε??
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Tue Dec 04, 2007 11:48 pm

emperormario wrote:Aυτό ποτέ δεν το κατάλαβα..Αφού βαριέστε στο μάθημα, γιατί συνεχίζετε να το παρακολουθήτε??
Μα πάμε με τη πρόθεση να παρακολουθήσουμε, απλά στη πορεία κάτι χαλάει :razz:
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Wed Dec 05, 2007 2:11 am

Σαν το νόμο του Murphy ένα πράγμα... ;)
S.S.D.D.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by ultimate_aektzis » Wed Dec 05, 2007 1:31 pm

netharis wrote:
emperormario wrote:Aυτό ποτέ δεν το κατάλαβα..Αφού βαριέστε στο μάθημα, γιατί συνεχίζετε να το παρακολουθήτε??
Μα πάμε με τη πρόθεση να παρακολουθήσουμε, απλά στη πορεία κάτι χαλάει :razz:
επισης τα cslab και τα κυλικεια ειναι σχεδον παντα πηχτρα οποτε καθομαστε στο αμφιθεατρο που εχει απλα...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Wed Dec 05, 2007 2:44 pm

Loner wrote:Έλεος φιλαράκι...Επειδή δηλαδή πέταγα χαρτάκια,διαφόρου μεγέθους,την ώρα του Κατερίνη,που παρεπιπτόντως είμασταν το πολύ 30 άτομα,σημαίνει ότι πρέπει να ψάχνω στο δημοτικό για κοπέλα;;;Ποιος είσαι εσύ δηλαδή,ο Ωριμος;;;Όλοι δεν έχουμε κάποιες στιγμές ανωριμότητας;;;Όχι πείτε μου δηλαδή...

ΥΓ Λίγα με την αδερφή μου γιατί δεν τό'χω σε τίποτα...
Βρε ούστ!!!!!!!
Φιλαράκι αφού θες να κάνουμε αποκαλύψεις, δεν έκανες μόνο αυτά...
Κάθισες στο τέλος και έψαχνες για να πετάξεις και άλλα, καταλήγοντας να πάρεις κομμάτι ξύλο από το εδρανο(τουλάχιστον δεν το πέταξες...)!
Εννοείται ότι δεν είμαι ώριμος, ούτε ποτέ το ισχυρίστηκα, αλλά τουλάχιστον έχω αυτογνωσία και ξέρω μέχρι που να κάνω μ*****ες(νομίζω...)
Και εσύ δεν είχες κάποιες στιγμές ανωριμότητας σε μια ώρα ωριμότητας αλλά κάποιες στιγμές ωριμότητας σε μια ώρα ανωριμότητας!!!!
Περί της αδερφής σου, δεν αναφέρομαι(όπως και από σπόντα την ανάφερα πρίν) όχι γιατί φοβάμαι τα emoticons σου αλλά γιατί δεν έχει καμία δουλειά να μιλάμε για άτομα που δεν έχουν σχέση!!!!! :-D :-D :-D
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Wed Dec 05, 2007 5:41 pm

Εσύ δεν έλεγες "τι κάθεσαι έτσι όλη την ώρα;";Με ρώταγες τι γίνεται και έλεγα ένα σκέτο καλά μωρε...τώρα που αισθάνομαι λίγο πιο άνετα κι έκανα καμιά βλακεία να γελάσουμε και να περάσει η ώρα με κράζεις...έλεος δηλαδή...πες μου,πότε άλλοτε έχω φερθεί έτσι;;;καθόμασταν εκεί κοντά 5-6 άτομα-όλα αγόρια και γνωστοί-και είπα να μ*****στώ λίγο...σιγά,άμα ντρέπεσαι πες μου να μην ξανακαθίσω κοντά σου... :smt104 :smt108
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Wed Dec 05, 2007 5:51 pm

Το τόπικ είναι "μάχη των φύλων",
όχι "μάχη των φύλλων" (χαρτάκια ..άντε κι ένα κομμάτι ξύλου)
ούτε "μάχη των φίλων" (συναδέλφων)!

:cat:
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Thu Dec 06, 2007 3:09 am

Σαν ζευγαράκι τσακώνεστε μήπως πρέπει να αλλάξουμε το τόπικ σε "Μάχη των ομοφιλο-φύλων"... Χωρίς πλάκα ένα τεράστιο respect στον Loner γιατί παραδέχεται ότι έκανε αυνανιές (επιτέλους επίπεδο..) την ώρα του μαθήματος...
Loner wrote:...καθόμασταν εκεί κοντά 5-6 άτομα-όλα αγόρια και γνωστοί-και είπα να μ*****στώ λίγο...
Εδώ για να επιστρέψουμε και στο θέμα θα διαφωνήσω... Δηλαδή αν ήταν και κοπέλες μπροστά δν θα το έκανες... Γιατί η παρουσία κοπέλας να καθορίζει την συμπεριφορά σου? Εντάξει δν λέω να γίνεις κάγκουρας αλλά οκ κάνε τις βλακείς που θέλεις να κάνεις με την παρέα σου και αν της αρέσεις ... Μην καθορίζουν οι κοπέλες και την συμπεριφορά μας...

Επίσης σοβαροφανή Μάριε άστα αυτά γιατί εσύ είσαι βαρεμάρας... ( Μην βγεις πάλι να γράψεις κανα ποστ δυο σελίδες για τον Φρόυντ και πως θα ανέλυε την συμπεριφορά σου γιατί θα ζητήσω να σου κάνουν ban...)
Image
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Dec 06, 2007 10:45 am

Loner wrote:Εσύ δεν έλεγες "τι κάθεσαι έτσι όλη την ώρα;";
Δεν έλεγα τι καθεσαι έτσι, αλλά τι έχεις, γιατί ήσουν κάτι ανάμεσα σε μελαγχολικός και κατατονικός...

vincent wrote:Εδώ για να επιστρέψουμε και στο θέμα θα διαφωνήσω... Δηλαδή αν ήταν και κοπέλες μπροστά δν θα το έκανες... Γιατί η παρουσία κοπέλας να καθορίζει την συμπεριφορά σου? Εντάξει δν λέω να γίνεις κάγκουρας αλλά οκ κάνε τις βλακείς που θέλεις να κάνεις με την παρέα σου και αν της αρέσεις ... Μην καθορίζουν οι κοπέλες και την συμπεριφορά μας...
boy, η παρουσιά κοπέλας πάντα αλλάζει την συμπεριφορά (ίσως όχι την δικιά σου, αλλά των περισσοτέρων)...Η διαφορά εγκειται στο πόσο...
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Thu Dec 06, 2007 10:57 am

Εγώ πάντως δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ την συμπεριφορά μου για χάρη μιας κοπέλας...Αν της αρέσω θα της αρέσω για αυτό που είμαι και όχι για αυτό που φαίνομαι..
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Thu Dec 06, 2007 11:09 am

STAY ON TOPIC
What to say man...what to say....
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Dec 06, 2007 11:09 am

δεν μιλαώ για τερλαστια αλλάγη, αλλά το ίδιο βρίζεις ανάμεσα σε αγόρια, το ίδιο μπροστά σε κοπέλα;
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Thu Dec 06, 2007 11:16 am

Ναι....Γιατί να υποκρινόμαι δεν το καταλαβαίνω αυτό....Αν της αρέσω,αν δεν της αρέσω δεν θα σκάσω κιόλας...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Dec 06, 2007 11:28 am

οκ, πάντως το κόβω δύσκολο να έχεις ακριβώς τη ίδια συμπεριφορά μπροστά σε μένα και μπροστά σε κάποια κοπέλα.. Δεν ξέρω μπορεί και να το καταφέρνεις, αλλά υποσυνείδητα μια ελαφριά αλλάγη την έχω(δεν μιλάω για τραγικά πράγματα, του στυλ να αλλάξει φουλ η συμπεριφορά μου, αλλά σαν αυτό που είπα πριν...)
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by ultimate_aektzis » Thu Dec 06, 2007 12:33 pm

gasparosoft wrote:Ναι....Γιατί να υποκρινόμαι δεν το καταλαβαίνω αυτό....Αν της αρέσω,αν δεν της αρέσω δεν θα σκάσω κιόλας...
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 στην τελικη ισοτητα δν εχουμε?αυτες την διεκδικησαν ας τα λουστουνε τωρα.οχι οτι μας συμφερει οποτε μας συμφερει ;)
Last edited by ultimate_aektzis on Thu Dec 06, 2007 8:27 pm, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”