Σύλληψη νεαρών emo μετά από συμπλοκή στη Γλυφάδα

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Thu Dec 06, 2007 1:29 pm

Της φυλακής τα κάγκελα είναι για του εμο...???

Κάτω οι τρέντυ κάτω και οι εμο
καλύτερα για μένα κάγκουρας να γίνω...
Image
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by para » Thu Dec 06, 2007 1:34 pm

sandra wrote:Δεν ποστάρω τι λέει η φρικηπαιδεια γι'αυτούς αλλά έχει τρελό γέλιο το αρθράκι :lol:
:lol: :lol: :lol:
Συνήθως όταν έχω εργασία κάθομαι και διαβάζω με τις ώρες!

Όπως έλεγε μια emoύ το πρωί στους Κουικ-Βαρεμένο υπάρχουν οι trendy, οι emo, οι πόζεροι και οι skaterάδες!
Εγώ σε ποιους ανήκω;; :smt022

Κι ένα video, αν και τό'χω ξαναπαραθέσει
[youtube]http://youtube.com/watch?v=4nRNYG_xM2U[/youtube]
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Thu Dec 06, 2007 2:41 pm

Με μία λέξη Emo = Κλαψοπάνκ
Επίσης ναι, το έχω ακούσει και αυτό, ενα emoπαιδο να μιλάει greeklish. Στη σχολή έχω πετύχει μόνο έναν ρε γμτ.
The plague must be stopped!
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Thu Dec 06, 2007 2:51 pm

βρε παιδια,νομιζω πως πρεπει να φτιαξουμε και δικια μας ομαδα..ίσως αν λεγομαστε geeks,ή coolαδες,ή κατι αλλο?να μην νιωθουμε κ εμεις μειονεκτικα βρε αδερφε :-p :-p :-p
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Thu Dec 06, 2007 2:54 pm

ενα emoπαιδο να μιλάει greeklish
Αυτό αν δεν το ακούσω δεν μπορώ καν να το φανταστώ. χαχαχα! ΤΟυς καθηγητές στα σχολεία λυπάμαι!
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu Dec 06, 2007 3:38 pm

para wrote: Όπως έλεγε μια emoύ το πρωί στους Κουικ-Βαρεμένο υπάρχουν οι trendy, οι emo, οι πόζεροι και οι skaterάδες!
Όντως έτσι είναι , απλά οι ποζεροι είναι οι pozers :-) και επίσης το r δεν προφέρεται ρο (κανονικό) αλλά ( ερ και καλά σαν αγγλικό..) , επίσης υπάρχουν και οι κάγκουρες και άλλες υποκατηγορίες..
Και επίσης η σεξουαλική τους κατεύθυνση είναι συχνά μπερδεμένη..
:lol:

Image
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
Bou
bit level
bit level
Post by Bou » Thu Dec 06, 2007 4:07 pm

Θα κλαίνε από τη συγκίνηση που τους έχετε αφιερώσει και topic...ίσως με αυτό να βρούν νόημα στην ματαιότητα της ζωής... :lol: :lol: :lol:
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Thu Dec 06, 2007 4:28 pm

Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης ότι εφόσον δεν ενοχλούν κάποιον τότε μπορούν να ντύνονται όπως θέλουν. Ποιός μπορεί να ισχυριστεί ότι σε κάποια στιγμή που μεγάλωνε δεν είχε κολλήσει με κάτι, είτε αυτό είναι η ομάδα του, είτε με κάτι άλλο.
Σαφώς και δεν θεωρώ αποδεκτό το να επειτείθονται σε κόσμο, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που κάνει η πλειοψηφία τους.
Ζω στην Κηφισιά και τα βλέπω καθημερινά, και πάντα μου έδιναν την εντύπωση ότι αυτό είναι ο δικός τους τρόπος να βρουν τον εαυτό τους. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από αυτούς σε λίγα χρόνια από τώρα θα κοιτάνε πίσω και θα γελάνε με τις σαχλαμάρες που φοράγανε.
Είναι σαν την μόδα του ογδόντα με το φουντωτό μαλλί που σήμερα όλες οι τότε νεαρές κρύβουν τις φωτογραφίες με τα τερατώδη μαλλιά τους
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu Dec 06, 2007 4:41 pm

Δεν είναι ακριβώς το ίδιο..
Δηλαδή δεν είναι μόνο το ντύσιμο..
Είναι ολόκληρη η ψυχοσύνθεση διαφορετική ..

Ακούστε αυτό - Dying Words

Link
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Thu Dec 06, 2007 4:41 pm

@fotini:++
Όπως το'πες..Μόδα είναι, θα περάσει.
Τώρα τα περι "κόβουν φλέβες", αυτοκτονούν ομαδικά κλπ. το θεωρώ τουλάχιστον υπερβολικό.

@ammarkov: Εντάξει, δεν νομίζω ναχουμε τέτοιους εδώ :lol:
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Thu Dec 06, 2007 5:13 pm

Είμαι λίγο καχύποπτη για αυτό το βιντεάκι.
Αυτή η κοπελίτσα υποτείθεται ότι τραβάει μόνη της το βίντεο, και τό όλο θέμα του είναι πόσο μόνη νιώθει. Μα πως στο καλό τότε αλλάζει το πλάνο και μία την παίρνει έτσι και την άλλη από διαφορετική γωνία. Μάλλον για σκηνοθετημένο μου φαίνεται.
Πέρα όμως από το βίντεο, δεν νομίζω ότι όλα τα παιδιά, τα emo όπως αυτοαποκαλούνται, πολυπιστεύουν την όλη φιλοσοφία γύρω από το ντύσιμο τους. Μάλλον επειδή όλοι το κάνουν το κάνουν και οι ίδιοι.
StormRider
Gbyte level
Gbyte level
Post by StormRider » Thu Dec 06, 2007 5:13 pm

ailouros wrote:
ενα emoπαιδο να μιλάει greeklish
Αυτό αν δεν το ακούσω δεν μπορώ καν να το φανταστώ. χαχαχα! ΤΟυς καθηγητές στα σχολεία λυπάμαι!
Έχει βρεθεί ένας φίλος στην πολύ καλή αυτή θέση. Έχει ακούσει το "omg και τρία lol"...
Image
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor
Post by redlabel » Thu Dec 06, 2007 6:48 pm

...δεν αντέχουν όλοι, ούτε αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο, στα ζόρια της ηλικίας και των βιωμάτων σους. Let's give them a bit of an excuse (αν και δεν μας τη ζήτησαν...).

Δ. Γκρ.
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Thu Dec 06, 2007 7:04 pm

Όλα μου θυμίζουν το επεισόδιο του southpark -> "Raisins" (το καλύτερο που έχω δει μέχρι στιγμής)
Έχει και το απίστευτο τραγούδι από Air Supply...

Πάντως συμφωνώ ότι μόδα είναι, θα περάσει!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Thu Dec 06, 2007 9:22 pm

AmmarkoV wrote: Ακούστε αυτό - Dying Words

Link
Parody video από αυτούς που κάνουν το comedy στο askaninja.com είναι το παραπάνω ;)

Τώρα για τους emo έχω να πω δύο πράγματα...

Τα faux-emo ελληνάκια μάλλον θέλουν μία-δυο φάπες από τους γονείς τους (edited για λόγους political correctness :P) για να στρώσουν.

Οι true-emo μάλλον θέλουν ψυχιάτρο γιατί η μανιοκατάθλιψη δεν κάνει καλό.

Αυτά :)
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Thu Dec 06, 2007 9:53 pm

PARA *= 10^10
(Kyle walks into Benny's and sees Stan as a Goth kid for the first time)
Kyle: Oh, Jesus Christ! I had to see it to believe it! What the hell are you doing?
Stan: Breathing deep the darkness that envelops my soul.
Kyle: God dammit, dude. Your mom and dad want you to come home!
Stan: So they can fill my head with more Disney lies about how perfect the world is? I don't think so.
Fringe-flicking goth kid: Yeah, why don't you just go back to your Justin Timberlake and your homework, you conformist assh*le.(flicks fringe)You just don't know what real pain is.
Kyle: Oh, like you know what pain is. Go try living in a third world country, you little pussy.
Fringe-flicking goth kid: I'm not gonna live in a third world country with all the conformists.
Kyle: Stan, this is it...time to stop feeling sorry for yourself and come home. Everyone cares about you and everyone wants you back.
Stan: What about Wendy? Is she still with Token?
Kyle: Yeah, she is.
Stan: Then people shouldn't care about me...because don't care about them. What's the point of caring if all it brings is pain?
Henrietta: For sure.
Kyle: Fine, that's it. I give up. Have fun being miserable.
(Kyle walks out)
Stan: ...Conformist...
All the other goth kids: Yeah...
Image
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Fri Dec 07, 2007 1:38 pm

ο πατερας μου που αριστεριζει θα "απολαμβανε" ιδιαιτερα αυτα τα "παλικαρια".Ελα πουλα του ιδεολογια περι αυτοκαταστροφικης απαισιοδοξιας και παραιτησης απο τη ζωη σαν αντιληψη.
Hehe

Πειραζει που κατι τετοια μου δικαιολογουν ολο και περισσοτερο την αντιληψη περι παθητικου κοινωνικου δαρβινισμου? :P:P

Εγω θα το αποδεχομουν αν οδηγουσε σε κατι χρησιμο.Σε καλλιτεχνικο ρευμα (μουσικη,ζωγραφικη,κινηματογραφος κτλ) ή λογοτεχνια και φιλοσοφια.
Ετσι απλα σαν αλλη μια κουφια μοδα ρουχισμου και ευθυνοφοβη ιδεολογια δεν μου λεει τιποτα...
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor
Post by redlabel » Fri Dec 07, 2007 4:12 pm

Αν είναι "κούφιο" θα σκορπίσει, αν όχι θα ξανακούσουμε γιαυτό (θα φροντίσουν να το επικηρύξουν...).

Δ. Γκρ.
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Fri Dec 07, 2007 9:02 pm

Έμαθα ότι στη Γλυφάδα, οι "τρέντυ" πήραν ψαλίδια και κούρεψαν τα "emo" (πάνε οι φράντζες και οι θάμνοι) και μετά τα ξέβαψαν ..

Χαχαχαχα ... :-D :-D :-D
NoRoadsLeft
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by NoRoadsLeft » Fri Dec 07, 2007 9:21 pm

The Punisher wrote:Έμαθα ότι στη Γλυφάδα, οι "τρέντυ" πήραν ψαλίδια και κούρεψαν τα "emo" (πάνε οι φράντζες και οι θάμνοι) και μετά τα ξέβαψαν ..

Χαχαχαχα ... :-D :-D :-D
σοβαρά?
καλά ρε σεις αφήστε γενικά πολλά "παιδάκια" δεν πάνε καλά εδώ..
και η πλάκα είναι ότι τα περισσότερα είναι μικρά σε ηλικία...
και όσο για την συμπλοκή..πρίν κάποιο διάστημα είχε γίνει κάτι παρόμοιο ανάμεσα σε rockάδες και emo..

αυτό που πιστεύω εγώ πάντως είναι ότι η μόδα μπορεί πολλές φορές να έχει πολύ αρνητικά αποτελέσματα..
ιδιαίτερα όταν ο άλλος δεν έχει τον έλεγχο του ίδιου του του εαυτού..

απο κει και πέρα πιστεύω ότι οι συμπλοκές και τα υπόλοιπα είναι ανωριμότητα και (σε κάποιο βαθμό) κόμπλεξ..
γιατί μη μου πείτε οτι όλοι αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους emo έχουν κάποιο σοβαρό λόγο..
οι περισσότεροι ακολουθούν τη μόδα,τους φίλους τους κ.τ.λ.
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Sat Dec 08, 2007 2:55 pm

Ποιά είναι τα "σοβαρά" προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι emo και θέλουν να αυτοκτονήσουν?
Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ή ψάχνονται γενικά?
What to say man...what to say....
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sat Dec 08, 2007 3:16 pm

Φίλε μου, είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι πιο ευάσθητοι από τους φυσιολογικούς... Αυτό μπορεί να είναι για σοβαρα θέματα(από προσωπικά μέχρι το να δεις εναν ζητιάνο) είτε για μπούρδες(μου φώναξες λίγο πιο δυνατά και με τρόμαξες...)! Ε, οι emo, οι gothάδες και άλλοι τέτοιου είδους λένε ότι είναι ευάσθητοι με αποτέλεσμα, η συνεχής έκθεση σε πράγματα που σε πληγώνουν, να σε κάνουν να νιώθεις την ζωή σου ένα συνεχόμενο μαρτύριο...
Απλά η διαφορά ειναι ότι οι gothάδες έχουν από πισω μια τέχνη και μια φιλοσοφία πολλών αιώνων(π.χ. Lovecraft κτλ) ενώ οι emo ειναι πολύ προσφατοι, χωρίς καμία ιδιαίτερη φιλοσοφία από πισω τους και ουσιαστικα είναι μια μόδα που ξεκίνησε από το εξωτερικό, τα πανέξυπνα της ευρύτερης περιοχής μου την υιοθέτησαν και εξαπλώθηκαν... Τώρα πόσο θα τους τρώμε στην μάπα δεν ξέρω...

Υ.Γ.: Δεν είμαι αντι emo, απλά τους έχω σκυλοβαρεθεί...
Η συνεχής εκθεση σε ίδιους emo με έχει κουράσει(ακόμα και αν δεν βγαίνω κηφισιά...)!

That's all folks!!!
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”