Καλήμέρα παιδιά τί κάνετε? αυτή την στιγμή που κάνω το post κατεωάζω ταυτόχρονα και τα xp 64 bit edition απο το msdn..... τί έχετε να μου πείτε για αυτή την "εταιρία"? άκουσα ότι μετά τα 4 χρονια φοίτησης στην σχολή ακυρώνεται το λειτουργικό? για ό,τι ξέρετε postαρετε!
-------------------------------------------------------------------------------
και προσ όποιον admin μπορει να βοηθήσει. εδώ και μία εβδομάδα δεν μου έρχονται mail ότι κάποιοσ εκανε ποστ στο venus. απο τισ ρυθμίσεις μου είναι ενεργή η επιλογή. Όποιοσ μπορει ας βοηθήσει.
MSDNAA.....???
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
MSDNAA.....???
Αν δεν πιστέψεις το Αδύνατο, δεν θα φτάσεις ποτέ στα οριά του το Δυνατό!!!
Dreamcatcher
Dreamcatcher
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
A. Καταρχήν είναι MSDNAA (ΑΑ σημαίνει Academic Alliance). Δεν είναι εταιρεία. Είναι μία συμφωνία που έχει κάνει το Τμήμα Πληροφορικής με την Microsoft, ώστε να παρέχει κάποιο από το λογισμικό της στους φοιτητές χωρίς οικονομική επιβάρυσνη για εκπαιδευτικούς λόγους. Η άδεια που παίρνεις για κάθε προιόν που κατεβάζεις είναι προσωπική δική σου και δεν λήγει μετά το πέρας της θητείας σου! Απλά, δεσμεύεσαι κι εσύ ότι θα την χρησιμοποιείς για προσωπική δική σου χρήση και δε θα τη μοιράζεις από εδώ και από εκεί!
B. Λογικά τα mail σου θα αναγνωρίζονται σαν junk και θα τα πιάνουν τα φίλτρα του client σου. Τσέκαρε το αυτό, γιατί εμείς από εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εφόσον έχεις επιλεγμένες τις σωστές ρυθμίσεις.
B. Λογικά τα mail σου θα αναγνωρίζονται σαν junk και θα τα πιάνουν τα φίλτρα του client σου. Τσέκαρε το αυτό, γιατί εμείς από εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εφόσον έχεις επιλεγμένες τις σωστές ρυθμίσεις.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Τσέκαρε και στο wiki : http://venus.cslab.aueb.gr/wiki/index.php/MSDNAA
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]