Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
-
- Gbyte level
Ok, sorry δικό μου!... Το χιούμορ μου έχει γίνει βρετανικό μάλλον, οπότε ας το αφήσω... Από εκεί και πέρα μαλλον εσύ ερμηνεύεις βρετανικά το υπόλοιπο ποστ. Κατάλαβες κάπου να λέω ότι δεν πρέπει να πάμε στη σχολή? Αν νομίζεις ότι δεν έχω δουλεία άλλη από το να προσηλυτίζω εσένα, τότε είσαι λάθος. Η συμμετοχή στην πορεία, δείχνει την αντίθεσή σου σε κάτι, δεν ξέρω αν συμφωνούμε εδώ. Όσο για τη συνέλευση mei δεν κλείθηκε για το ασφαλιστικό. Είπαν ορισμένοι μήπως μπορούμε να κατεβάσουμε ένα πανό ως Σύλλογος, μακριά από κομματικά καπελώματα. Αν πιστεύω ότι αν κατεβάζαμε θα λυνόταν το ασφαλιστικό? Όχι, συμφορουμίτη, δεν θρέφω αυταπάτες. Όσο είναι ανεκτικοί οι εργάτες, υπάλληλοι κτλ σε κάθε είδους μεταρρυθμίσεις εμένα δεν μετράει ο λόγος μου, τον πνίγει η πλειοψηφία...mei wrote:πλακα εχεις.Δηλαδη ΑΝ χασουμε το μαθημα ,ΔΕΝ θα δουλεψουμε ανασφαλιστοι.Δηλαδη το μαθημα φταιει που θα δουλευουμε ανασφαλιστοι και καλα στο μελλον,η το οτι θα εχει συνελευση θα λυσει το ασφαλιστικο.Και αν ειναι να διαβαζουμε λιγο περισσοτερο το βραδακι σπιτι μας και γενικα να κανουμε αλλα πραγματα εκτος απο το να πηγαινουμε στα μαθηματα,γιατι δεν καθομουν στο σπιτι μου και πληρωνω τοσα το μηνα νοικι αφου μια χαρα θα την εβγαζα και ετσι κατα τα λεγομενα σου?Δεν θα πληρωνα και στα τηλεφωνα γιατι θα ειχα τους γονεις μου face2faceStormRider wrote:Ρε συ θα χάσουμε το μάθημα, για να μην δουλεύουμε ανασφάλιστοι?PASCAL wrote:Οι απεργίες δεν γίνονται για πλάκα.
Σιγά...
Την Τρίτη το βραδάκι διαβάστε λίγο περισσότερο, διαβάστε την Τετάρτη το πρωί και το μεσημεράκι πάρτε τον πατέρα και τη μάνα σας, και σώστε κάτι από το μέλλον της οικογένειάς σας...
Ναι, έχει ξεφτιλιστεί ο επίσημος συνδικαλισμός από τότε που έγινε επίσημος και το κεφάλαιο του έπιασε τον κ*λο. Τα σωματεία έχουν ξεφτιλιστεί επίσης. Έγινε με ποιανού την ανοχή όμως? Ο συνδικαλισμός μπορεί να γυρίσει στην λειτουργική του μορφή, αν γίνει ταξικός. Γιατί στον εξεφτελισμό, απαντάς δρώντας άμεσα.*estrngd wrote: Οι απεργίες γίνονται για την ανέλιξη των αρχισυνδικαλιστών και τον κατευνασμό του προβληματισμού των πληβίων.
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- marios
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Δεν ξέρω, η Δημέλη μας είπε ότι την Πέμπτη ίσως να μην έχουμε λόγω απεργίας καθηγητών, αλλά δεν ήταν σιγουρο...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- nantia_86
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Shocker wrote:Παιδια,ακουσα οτι στο πολυτεχνειο την τεταρτη δν θα γινει μαθημα.Ξερετε τπτ για εμας?
ΕΛπιζω να κανουμε κανονικα γιατι δν θελω να ξαναχασω το εργαστηριο java
στο πολυτεχνείο δε θα κανουν γιατί απεργούν γενικά οι μηχανικοί για το ασφαλιστικό και έχουν παρει αποφάσεις οι φοιτητικοί σύλλογοι να παραμείνουν κι οι σχολές τους κλειστές για συμπαράσταση.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
^^^ Κοίτα το αμέσως προηγούμενο post μου. Για τα Ασύρματα Δίκτυα π.χ. βγήκε ανακοίνωση ότι δε θα γίνει. Δηλαδή δε σημαίνει ότι επειδή θα κάνει ένας καθηγητής θα κάνουν όλοι. Επομένως λογικά θα ενημερωθείς ανάλογα από τους καθηγητές σου.
Επίσημα απεργούν πάντως οι καθηγητές, σύμφωνα με αυτά που μας είπε ο κ. Ξυλωμένος (ανεπίσημα όμως δεν ξέρεις τι θα κάνει ο καθένας...).
Επίσημα απεργούν πάντως οι καθηγητές, σύμφωνα με αυτά που μας είπε ο κ. Ξυλωμένος (ανεπίσημα όμως δεν ξέρεις τι θα κάνει ο καθένας...).
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- gasparosoft
- Gbyte level
Re: Θα κλείσει?
Γνωρίζει κανείς πότε ανοίγει η σχολή;7 ή 8 Ιανουαρίου;
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
νομιζω 7 αλλα κοιτα το ακαδημαικο ημερολογιο για σιγουρια.δν την γλιτωνεις την τρακα παντως

- para
- Wow! Terabyte level
Τα σχολεία τα ξεκινούσαμε στις 8. Τώρα πότε θα αρχίσουμε φέτος dunno!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Από το ακαδημαϊκό ημερολόγιο:
Ανήμερα του Αϊ-Γιαννιού θα ξεκινήσουμε...!!!ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008
ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008
What to say man...what to say....
μια ζωή τη μέρα της γιορτής μου ανοίγουμε.... 

- Serendipity
- Gbyte level
μαλλον πρεπει να εχει γινει καποιο λαθος..8 θα εννοουν.ολες οι σχολες 8 ανοιγουν και τα σχολεια
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- gasparosoft
- Gbyte level
Έστειλα mail στην γραμματεία..Τώρα αν μου απαντήσουν έχει καλώς αλλιώς πρωινό ξύπνημα την Δευτέρα και πάμε από την σχολή και βλέπουμε...