Τη φλογέρα για να παίζω μόνο τα (χριστουγεννιάτικα) κάλαντα! Άντε να κάνω και τον τσομπάνο καμιά φορά!
Θα φτιάξουμε venusoκαλαντιανή ομάδα;
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Αναλαμβάνω rhythm guitar... O netharis θα πάρει τη lead guitar, μένουν drums(Bloody Mary και Master_ex, οποιος θέλει) και μπάσο(δεν ξέρω μπασίστα ομολογουμένως...) Και βέβαια, την χορωδία του venus, ώστε να μας πληρώνουν να σταματήσουμε τα φάλτσα(ειδικά στις rhythm...)
Θα πας πουθενα τα χριστούγεννα πέρα απο το δωμάτιο σου;
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Να σου εξηγήσω... Πιστεύω ότι συναισθήματα όπως αγάπη, φόβος, μίσος, ζήλια, θλίψη κτλ αποτελούν αδυναμίες... Είναι χαρακτηριστικό ότι τέτοια συναισθήματα απλά δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς καθαρά και επηρεάζουν σαν ναρκωτικό την διαύγεια της κρίσης σους... Επίσης το να δείχνεις τα συναισθηματά σου έντονα σε κάνει για τους άλλους ανοιχτό βιβλίο και μπορεί το αδυσόπητο ανθρώπινο γένος άνετα να σε εκμεταλλευτεί. Επειδή όμως δεν γίνεται να είσαι απάνθρωπος, γιατί αυτό είσαι με την παντελώς έλλειψη συναισθημάτων χρειάζεσαι 1-2 το πολύ άτομα δίπλα σου στους οποίους να μπορείς άνετα να εκφράζεσαι... My opinion...
Βασικα επειδη με μπερδεψες λιγο,το να κρυβεις την αγαπη σου απο μια κοπέλα δείχνει δύναμη ή όχι?
Απο οτι καταλαβα,λες οτι δειχνει δυναμη.
Ή η κοπέλα αυτη είναι μεσα στους λιγους που πρεπει να εκφραζομαι ανετα?
Η μόνη ομάδα που φοβόμουν ήταν η Chelsea επειδή με το τρέξιμο που μπορεί να ρίξει και ως αγγλική ομάδα μπορεί να σου κάνει τη ζημιά στο λεπτό. Οπότε λογικά όχι, αν κ ελπίζω ναι!
Ξέρεις καμια ιστοσελίδα με χριστουγεννιάτικα εφέ;
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...