Κοιτάξτε, αρχικά το ότι υπάρχει το ασυλο μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί σε θέματα που δεν προσβάλουν κάποιον... Αμφιβάλει κανείς ότι το τελευταίο που νοιάζει κάποιον που φτίαχνει μια ταινία ειναι το αν θα προβληθεί σε κάποια πανεπιστήμια χωρίς να του ζητηθούν τα πνευματικά δικαιώματα; Εχει να αντιμετωπίσει τόσες online καταπατήσεις και τόσες αντιγραφές από DVD Club πού το αν θα το δουν 100 άτομα νομίζω ότι τον αφήνει αδιάφορο... Αυτό βέβαια δεν αναιρει ότι ειναι παράνομη προβολή... Απλά νομίζω ότι ειναι πιο ευκολο να γίνει "ευκολοχώνευτη" με το πρίσμα ότι ειναι πολύ δύσκολο να πάρεις δικαιώματα για δεν ξέρω και γω πόσες ταινίες προβάλλονται κάθε χρόνο, όπως και με το πρίσμα ότι η κλοπή ειναι απειροελάχιστη σε σχέση με τις υπόλοιπες...
Πέρι δυαδικού κόσμου:
Ο κόσμος δεν είναι σε κανένα του σκέλος δυαδικός(με εξαίρεση τους υπολογιστές

).
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ειναι ότι για να γνωρίσεις μια κοπέλα, ούτε κάθεσαι απέναντι και δεν κάνεις τίποτα(0) ούτε πας και της πετάς ατάκα John Nash στο A Beautiful Mind(1)!
Αντιδράς στο ενδιάμεσο...
Και για την επιστροφή στο θέμα, δεν υπάρχει μόνο η αριστερά και η δεξιά, υπάρχει και το κέντρο, ώστε να δημιουργεί μια συνισταμένη από τις ανικρουόμενες δυνάμεις... Άρα ούτε το να λες ότι υπάρχει μόνο το "ασυλο πάση θυσία" και "τα αντιδραστικά καπιταλιστικά όργανα της τάξης", ούτε όμως μπορείς να πεις ότι δεν ειναι κλοπή η παράνομη προβολή... Είναι αλλά σε μικρή έκταση...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N