Venus Feedback

Οτιδήποτε αφορά την (online και μη) κοινότητα του Venus. Προτάσεις, προβλήματα, meetings...
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Venus Feedback

Post by para » Thu Jan 17, 2008 5:08 pm

Νέες δημοσιεύσεις με βάση τι;
Με τα προηγούμενα δεδομένα ήταν όλες οι δημοσιεύσεις που είχαν γίνει μετά την τελευταία αποσύνδεση. Απ' ό,τι κατάλαβα, ο *estrngd κάνει αποσύνδεση και μετά ξανά σύνδεση κι αντί να του δείξει ότι δεν υπάρχει κάποια νέα δημοσίευση (αφού μόλις είχε αποσυνδεθεί+συνδεθεί), του εμφανίζει πάλι τις παλιές.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu Jan 17, 2008 8:01 pm

Αυτό είναι η μαγκιά του νέου bb. Ότι ακόμα κι αν κλείσεις τον browser ή κάνεις αποσύνδεση και σύνδεση ξανά, δεν χάνονται τα αδιάβαστα! Αν θέλεις να χαθούν ή τα διαβάζεις ή τα κάνεις όλα διαβασμένα από αυτό Επιλέξτε τα forum ως αναγνωσμένα (πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα του φόρουμ), οπότε παυουν να είναι κόκκινα ή πορτοκαλί (ανάλογα το σκιν) τα σχεδιάκια αριστερά ή αν θέλεις να εξαφανιστούν τελείως επιλέγεις αυτό: Διαγραφή cookies του forum (κάτω δεξια σε οποιαδήποτε σελίδα του φόρουμ).

Αυτό που λέτε λοιπόν είναι ++ και όχι --.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
*estrngd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by *estrngd » Fri Jan 18, 2008 3:36 pm

Λοιπόν, οι αδιάβαστες δημοσιεύσεις, θα μπορούσαν να λέγονται "αδιάβαστες δημοσιεύσεις"
και οι "νέες δημοσιεύσεις", "νέες δημοσιεύσεις" ... :cool:

Γιατί, χαρακτηρίζοντας μια νέα και αδιάβαστη δημοσίευση ως διαβασμένη, αυτή παραμένει νέα (σε μένα).

Η νέα δημοσίευση εξάλλου, με αυτήν την λογική θα μπορούσε να ξεκινάει από ένα χρόνο πριν, γιατί απλά ακόμα δεν έχει διαβαστεί (άραγε συμβαίνει αυτό;) και άρα όταν πατάω αυτό το link να παίρνω ως νέες της δημοσιεύσεις που έγιναν πριν 1 χρόνο και που μάλλον δεν είναι νέες.

Αλλά ντάξει, μην κουραζόμαστε, πραγματικά, αν είναι κάτι δύσκολο, ας το παρατήσουμε.
*estrngd
Mbyte level
Mbyte level

Post by *estrngd » Tue Jan 22, 2008 1:01 am

πάντως ρε παιδιά, και αυτές που έχω διαβάσει πολλές φορές, χωρίς μάλιστα να έχουν αλλάξει, η επιλογή "Προβολή των νέων δημοσιεύσεων" μου τις ξαναδείχνει ...

Αυτή η επιλογή μου κάνει κάτι στο περίπου δηλαδή. Οπότε την χρησιμοποιώ μεν, αλλά χωρίς 100% εμπιστοσύνη. :-)
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Fri Feb 01, 2008 12:52 pm

Συγχαρητήρια σε όλο το φόρουμ!!!

ΜΟΛΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΑ 1500 ΜΕΛΗ!
What to say man...what to say....
Master_ex
Mbyte level
Mbyte level

Post by Master_ex » Tue Feb 05, 2008 6:01 pm

Όταν είσαι ο τελευταίος που έχεις κάνει ποστ κάπου και κάνεις κάποια αλλαγή(επεξεργασία) καλό είναι να υπάρχει μήνυμα ότι κάποιος έχει απαντήσει όταν πας αν την υποβάλεις γιατί μπορεί να θέλεις να απαντήσει σε κάτι παραπάνω. Οπότε είναι κουλό να υποβάλεις μία διευκρίνηση και στο από κάτω ποστ να σου ζητήσουν διευκρινήσεις :-p
Δεν ξέρω αν γίνεται και σας είναι εύκολο αλλά αν μπορείτε και όταν μπορείτε κοιτάξτε το ;)
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Image Play and help!
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Tue Feb 05, 2008 6:02 pm

υπάρχει ήδη αυτό το feature, απλά λογικά δε θα σου έχει τύχει
Master_ex
Mbyte level
Mbyte level

Post by Master_ex » Tue Feb 05, 2008 6:44 pm

Βασικά επειδή μου έτυχε νωρίτερα το λέω εκτός αν από βιασύνη δεν το πρόσεξα :oops: .
Ξέρω πως υπάρχει σίγουρα όταν απαντάς. Εγώ λέω την περίπτωση που έχεις απαντήσει τελευταίος και αφού την έχεις υποβάλει πατας επεξεργασία-->υποβολή και εν τω μεταξύ έχει απαντήσει κάποιος άλλος πρίν υποβάλεις την διορθωμένη απάντηση. Σε γενικές γραμμές δεν δυμβαίνει συχνά αλλά επειδή μου έτυχε το λέω.
Ίσως το μήνυμα θα πρέπει να εμφανίζεται σε αυτόν που υποβάλει τελευταίος απάντηση αν κάποιος άλλος τροποποίησε την απαντησή του.
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Image Play and help!
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Tue Feb 05, 2008 8:16 pm

Αν κατάλαβα καλά τι λές ναι αυτό το feature δεν υπάρχει. Βέβαια η επεξεργασία είναι για να διορθώσεις το post σου, εάν στο ενδιάμεσο, της διόρθωσης, postάρει κάποιος άλλος τότε αυτό γιατί να πρέπει να σε οδηγήσει στην αναθεώρηση του post σου; Το καταλαβαίνω δηλαδή, αλλά θέλω να πω ότι δεν είναι και πολύ std.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Sat Feb 09, 2008 10:29 am

Κάτι που μου έτυχε σήμερα το πρωί και παραξενεύτηκα:

Ήθελα να γράψω την λέξη "link" και πρέπει να πάταγα μαζί και το shift καταλάθος και μου έβγαλε το εξής:
"[LINK][/LINK]"

????? :smt012 :smt012 :smt012 :smt012
What to say man...what to say....
Luke
Gbyte level
Gbyte level

Post by Luke » Sun Feb 10, 2008 12:11 am

Παρατήρησα ότι στο subforum των αγγελιών ενώ στην τελευταία στήλη όπου φαίνεται η τελευταία δημοσίευση του subforum λέει για μια συγκεκριμένη αγγελία, πατώντας το σύνδεσμο να με πάει κατευθείαν λέει ότι "Το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει.". Και πράγματι μπαίνοντας στις αγγελίες δε φαίνεται να υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα...
Δεν ξέρω πού μπορεί να οφείλεται (ενδεχομένως να έχει σβηστεί ή μεταφερθεί το θέμα αλλού) απλά είπα να το αναφέρω για να του ρίξετε μια ματιά μήπως πρόκειται για bug.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sun Feb 10, 2008 12:39 am

@luke
Μαλλον ο sagwnias το αφαιρεσε γτ εγω πριν απο λιγες μερες το διαβασα και ηταν οκ.βεβαια κανονικα δν θα πρεπε να μν εμφανιζεται?? :smt017 :smt017
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Feb 10, 2008 12:53 pm

fixed :D
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon Feb 11, 2008 1:58 pm

Luke wrote:Παρατήρησα ότι στο subforum των αγγελιών ενώ στην τελευταία στήλη όπου φαίνεται η τελευταία δημοσίευση του subforum λέει για μια συγκεκριμένη αγγελία, πατώντας το σύνδεσμο να με πάει κατευθείαν λέει ότι "Το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει.". Και πράγματι μπαίνοντας στις αγγελίες δε φαίνεται να υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα...
Δεν ξέρω πού μπορεί να οφείλεται (ενδεχομένως να έχει σβηστεί ή μεταφερθεί το θέμα αλλού) απλά είπα να το αναφέρω για να του ρίξετε μια ματιά μήπως πρόκειται για bug.
ξαναεμφανιστηκε :smt017 :smt017
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Mon Feb 11, 2008 2:09 pm

Για να γίνει μια δημοσίευση στο sub-forum "Αγγελίες" πρέπει να πάρει έγκριση από κάποιον από την ομάδα. Το πρόβλημα λοιπόν που αναφέρετε εμφανίζεται όταν κάποιος έχει υποβάλει μια δημοσίευση προς έγκριση, αλλά ακόμη δεν την έχει πάρει (δηλαδή δεν έχουμε απαντήσει ούτε θετικά ούτε αρνητικά, γιατί προφανώς δεν την έχουμε δει ακόμη)

Συνεπώς δεν είναι κάποιο bug ή error. Feature είναι
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year

Post by Ganther » Mon Feb 11, 2008 3:21 pm

Εγω εκανα βλακεια! νομιζα οτι αφου εχεις παρει εγκριση μπορει να κανεις "επεξεργασια" για να διορθωσεις η να προσθεσεις οτιδηποτε.
Οποτε πηρα εγκριση στην αρχη, εμφανιστηκε το θεμα μου στο Forum tων αγγελιων κανονικα, και μετα πατησα επεξεργασια, και επρεπε να παρει εκ νεου εγκριση απο Admin οποτε και γινοταν το "Το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει." :smt021
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Mon Feb 11, 2008 5:16 pm

σωστός Ganther, αυτή η λειτουργία φαντάζομαι υπάρχει για να μην πάρει κάποιος χρήστης έγκριση για κάτι και μετά πάει και το αλλάξει με την πραγματική αγγελία που ήθελε να βάλει εξ αρχής... :smt005
Luke
Gbyte level
Gbyte level

Post by Luke » Tue Feb 12, 2008 2:03 pm

Να ρωτήσω κάτι να μου πείτε αν είναι πρόβλημα από τη μεριά του Venus ή δικό μου.
Χτες δε μπορούσα να μπω λόγω βλάβης του ΟΤΕ και αναβάθμισης της σύνδεσής μου και σήμερα που μπήκα δεν μπορώ να πλοηγηθώ άνετα. Έχει πολλά κολλήματα και καθυστερήσεις. Μήπως παίζει κάτι με τον server ή είναι όλα μια χαρά και είναι από τη μεριά μου το πρόβλημα;

Σημείωση: Σε άλλα site που έχω δοκιμάσει μπαίνω άνετα. :???:
Σημείωση 2: Μερικές φορές του τη "δίνει" και ξεκολλάει. :-p
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Tue Feb 12, 2008 2:09 pm

Μάλλον είναι το δίκτυο του Πανεπιστημίου. Έχω πάντως την αμυρδρή εντύπωση ότι έχουν γενικότερα προβλήματα τα δίκτυα σήμερα.
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Tue Feb 12, 2008 3:19 pm

Εγώ σήμερα είχα προβλήματα πλοήγησης... Χθές όλα καλά - μάλλον υπάρχουν γενικότερα προβλήματα και δεν φταίει το venus...
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Tue Feb 12, 2008 9:30 pm

Καλή αρχή στην καινούργια ομάδα διαχείρισης και ευχαριστούμε όλους τους παλιούς για όσα μας έδωσαν. :smt006
Εύχομαι να συνεχίσει το Venus έτσι όμορφα όπως το σκεφτήκατε και το αφήσατε. Einherjar με συγκίνησες με την ανακοίνωση σου :smt010
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Tue Feb 12, 2008 9:32 pm

Όντως good luck στους νέους...We stand before the dawn over a new world(or not?) που λένε και οι Dragonforce :smt035 :smt035
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Post Reply

Return to “Venus Community”