Lost - Spoiler

Εδώ μπαίνουν θέματα σχετικά με την "έβδομη" τέχνη.
Post Reply
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Re: Lost - Spoiler

Post by Ganther » Tue Feb 05, 2008 1:10 pm

χαχα και εμενα μου τη στειλανε και ψιλο-ξερασα με το spoiler ειναι η αληθεια... παντως στο 4χ01 μοιαζει οντως αυτος να ειναι ο Jacob η εστω να καθεται μεσα στο σπιτακι παρεα με τον Λοκ ο οποιος μαλλον τρομαζει τον Χερλι :cool: :cool:
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by sandra » Tue Feb 05, 2008 1:22 pm

Από ότι είδα θα βάλει και ο ΑΝΤ1 Lost, αλλά μάλλον από την 1η σεζόν και η ΝΕΤ ή η ΕΤ1 :smt017 τον 3ο. Έτσι η παγκοσμιοποίηση, θα βλέπουμε πλέον μόνο αμερικάνικες σειρές :lol: Ο Χέρλυ πάχυνε αρκετά... Όλοι έχουν αλλάξει βασικά. Και δεν καταλαβαίνω. Αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, πως ο Χέρλυ βρέθηκε πίσω κι αυτός? Και ποιοι έμειναν πίσω? Και ποιος είναι ο μαύρος τυπάς που το παιζε δικηγόρος? grrr
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Tue Feb 05, 2008 2:06 pm

Γιατί υπάρχει καμία ελληνική σειρά της προκοπής που να αξίζει να την δείς? Και μην γυρνάμε στις παλιές (Απαράδεκτοι και λοιπά), ας μιλήσουμε για το σήμερα που είναι όλες για :smt021
Anyways, πολλά αναπάντητα ερωτήματα έφερε και το 4ο season. Αν δεν το εχετε δει, συστείνω αναπιφύλακτα να δείτε και το επεισόδιο 4x00, κάνει ένα πολύ καλό briefing
There's no place like 127.0.0.1
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Tue Feb 05, 2008 5:57 pm

Τελικά ποιά είναι η πραγματική εικόνα; Η πρώτη ή η δεύτερη, γιατί ψιλοχάθηκα. Πάντως ανοίγει καινούρια θέματα αυτό το επεισόδιο. Ποιοι στο καλό έμειναν πίσω και γιατί; :?:
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Tue Feb 05, 2008 6:46 pm

H πρώτη είναι στο επεισόδιο 4-01 και αυτή που ανεβασα εγώ στα 3-20 και 4-00
There's no place like 127.0.0.1
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Tue Feb 05, 2008 7:10 pm

Πάντως καταλάβαμε οτι αυτά που δείχνει στο 1ο επεισόδιο της 4ης σεζόν χρονικά είναι πιο πίσω απο το flash-forward που έγινε στο finale της 3ης σεζόν ("I'm thinking of growing a beard...").
Kάτι θα γίνει σίγουρα που θα κάνει τον Τζάκ να αλλάξει γνώμη ;)
Αλλα μένει ακόμα η απορία τι έγινε στις 2 πλευρές (Τζάκ-Λοκ) όταν ήρθαν να τους "σώσουν" :smt017
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Tue Feb 05, 2008 7:16 pm

Πάντως στον πραγματικό κόσμο έχουν γυρίσει Χέρλι, Τζακ, Κειτ σίγουρα. Όλοι οι άλλοι έμειναν πίσω? Και δεν κατάλαβα. Αφού το πλοίο που ερχόταν να τους υποτίθεται έχει κακούς. Και πώς ο Χέρλι που δεν τους ακολούθησε λέει ότι το μετάνιωσε που πήγε με τον Λοκ, αλλά βρίσκεται και στον πραγματικό κόσμο???? :roll: Άτιμο Lost μια ζωή τέτοια κάνεις :smt013
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Tue Feb 05, 2008 8:27 pm

Εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι μπορεί να μην έχει κακούς μέσα στο πλοίο, απλώς δεν είναι από την κοπελιά του Ντέσμοντ.
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by dimitra » Tue Feb 12, 2008 11:02 am

επίσης αφού το είπατε που το είπατε για το τζακ και το μούσι πρόσεξε κανείς ότι ακόμα δεν είναι και αλκοολικός. τον δείχνει να πίνει μια βότκα αλλά δεν φαίνεται μεθυσμένος όπως φαινόταν στο τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου! Σύντομα θα δω και το 4-2 ελπίζω να λύνει καμιά απορία. Γιατί πέθανε ο Τσάρλυ :cry:
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Thu Feb 14, 2008 8:50 pm

Για όποιον θέλει να καταλάβει το μυστήριο του Lost.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[url=http://www.youtube.com/watch?v=E-eHEYswgK8]Lost Experience: Sri Lanka Video[/url] [url=http://www.youtube.com/watch?v=ZYnEc1ynZdo]Lost Orientation Guide Part 1[/url]
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
*Natasa*
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by *Natasa* » Fri Feb 15, 2008 10:08 am

Ethel wrote:H πρώτη είναι στο επεισόδιο 4-01 και αυτή που ανεβασα εγώ στα 3-20 και 4-00
++

Η πρωτη εικονα ειναι σωστη,ναι.Το καταλαβαινεις ευκολα αν δεις το 13ο απ'τα 13 Lost Missing Pieces.Toν δειχνει ξεκαθαρα ;)

Ολα τα αλλα τωρα,πως γυρισε πισω ο Hurley,τι εγινε,τι στο καλο κανουν αυτοι οι καινουριοι στο νησι-μη ξεχναμε οτι ηρθαν για τον Ben κ μαλιστα τον δειχνει σε φωτο απο την κανονικη ζωη!- θα τα μαθουμε πολυ πιο μετα φανταζομαι :-( Εχουμε αλλα 5 επεισοδια μεχρι το επομενο διαλειμμα(αμαν αυτα τα διαλειμματα :smt013 )

Αλλο που με απασχολει επισης ειναι ποιανου ειναι το ματι που ειδε στην καλυβα ο Hurley.Εχω εναν στο μυαλο μου αλλα αμαν πια..αθανατος ειναι?Μου εμοιαζε μ'αυτον τον Michael ή οπως γραφεται τελος παντων..τον τυπο με καλυμμενο το ενα ματι..δε ξερω..
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...

My time is yet to come..so I'll be forever yours..

I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Fri Feb 15, 2008 9:55 pm

Kαλα δειτε και το 3ο επεισοδιο και το ματι που φαινεται στην καλυβα θα το ξεχασετε τελειως.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΛΟΣΤ!!!! :smt119 :smt119 :smt120 :smt120 :smt118 :smt118
*Natasa*
Mbyte level
Mbyte level

Post by *Natasa* » Sat Feb 16, 2008 12:28 am

Ω ναι!! :smt103

Πως γινεται,οχι πως γινεται καθε φορα να γινεται ακομα καλυτερο??

Καρδιακια θα γινω στο τελος δε παει αλλο.. :smt010

and only for you...
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Sat Feb 16, 2008 10:37 am

Δεν ξέρω αν προσέξατε ότι ο Σαίντ έιπε ότι ένας από τους "Oceanic 6"! Ξέρουμε ότι σώθηκε αυτός, ο Τζακ, η Κειτ, κι ο Χάρλι σίγουρα λόγω των flash forward. Όμως τελικά έχει επιστρέψει κι ο Μπεν και άλλος ένας που στο τελευταιο επισόδειο του 3ου πεθάινει και πάει στην κηδεία του ο Τζακ. Πίστευα ότι θα είναι ο Λοκ, αυτός που πέθανε, αλλά τώρα νομίζω ότι μπορεί να ήταν κι ο Μπεν, μπορεί και ο Σαιντ. Είναι ο Λοκ κι ο Μπεν οι άλλοι 2 που σώθηκαν? ή σώθηκαν κι άλλοι? Και γιατί ο Μπεν είναι τόσο @@@??? Γιατί τον έψαχναν αυτοί από την ομάδα της Ναόμι? Τι να πω? Πραγματικά στα επόμενα 5 επισόφεια θα γίνει πανικός! Πανικός όμως!!!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Sat Feb 16, 2008 11:01 am

Eχει ξεκινησει καλα παντως!!! Σε σχεση με τον 3ο κυκλο που ηταν καπως βαρετος. Τωρα εχει ζουμι η υποθεση.... :smt016 :smt016
*Natasa*
Mbyte level
Mbyte level

Post by *Natasa* » Sat Feb 16, 2008 4:02 pm

P3 wrote:
Δεν ξέρω αν προσέξατε ότι ο Σαίντ έιπε ότι ένας από τους "Oceanic 6"! Ξέρουμε ότι σώθηκε αυτός, ο Τζακ, η Κειτ, κι ο Χάρλι σίγουρα λόγω των flash forward. Όμως τελικά έχει επιστρέψει κι ο Μπεν και άλλος ένας που στο τελευταιο επισόδειο του 3ου πεθάινει και πάει στην κηδεία του ο Τζακ. Πίστευα ότι θα είναι ο Λοκ, αυτός που πέθανε, αλλά τώρα νομίζω ότι μπορεί να ήταν κι ο Μπεν, μπορεί και ο Σαιντ. Είναι ο Λοκ κι ο Μπεν οι άλλοι 2 που σώθηκαν? ή σώθηκαν κι άλλοι? Και γιατί ο Μπεν είναι τόσο @@@??? Γιατί τον έψαχναν αυτοί από την ομάδα της Ναόμι? Τι να πω? Πραγματικά στα επόμενα 5 επισόφεια θα γίνει πανικός! Πανικός όμως!!!
Ξερουμε σιγουρα για Τζακ,Κειτ,Χαρλι κ Σαιντ.Μπορει η κηδεια που ειδαμε να ηταν ενος απο αυτους τους 4 πχ-ουσιαστικα οχι του Τζακ ή της Κειτ αφου τους ειδαμε μετα-,αρα οχι αναγκαστικα του 5ου ή του 6ου.Κ επισης σκεφτηκα κ εγω για τον Μπεν,οτι ισως ειναι ενας απο τους 6 αλλα..αυτος δεν ηταν στον αεροπλανο!Δε μπορει να ειναι των Oceanic 6 λοιπον.. Οσο για τον κατασκοπο που ανεφερε οτι εχει στο πλοιο..δε θα μπορουσε να ειναι κ ο Michael?-o μαυρος- ποιος ξερει :shock:
Πολλες υποθεσεις κ τις περισσοτερες φορες οι υποθεσεις σ'αυτη τη σειρα δε βγαζουν ακρη..!Ολο κ κατι θα γινει κ θα ανατρεψει τα παντα!

Lost rules anyway!! :smt038

and only for you...
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Sat Feb 16, 2008 5:16 pm

Αυτό που καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι επέστρεψαν και άλλοι έμειναν.
Στο 3ο επεισόδιο βλέπουμε τον Σαίντ να προσπαθεί να σκοτώσει ανθρώπους που είναι σε μία λίστα που του δίνει ο Ben για να προστατέψει όσους έχουν μείνει στο νησί. Μου έκανε εντύπωση που ο Σαίντ μπήκε στη δούλεψη του Ben.
Τελικά αυτός είναι ο Jacob;
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Tue Feb 19, 2008 6:46 pm

Δεν νομίζω να είναι αυτός...
Μα δεν μπορεί ο Jacob να ήταν και στη πτήση. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έγινε αφότου έφυγαν απο το νησί. Και κυρίως γιατι κυνηγάνε τον Μπέν...Το flash-forward της Kate πιστεύω οτι θα είναι αρκετά διαφωτιστικό...
Image
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Fri Feb 22, 2008 10:21 pm

Τι κουλό επεισόδιο αυτό με τις φλασιές της Κέιτ
Μέχρι το τελευταίο λεπτό έλεγα το παιδί είναι του Σώγιερ. Μετά τι κουλό ήταν αυτό που είπε? Ααρών? Της Κλέρυ το μωρό πήρε? Γιατί? Δεν καταλαβαίνω! Θέλω κι άλλο!!!!
*Natasa*
Mbyte level
Mbyte level

Post by *Natasa* » Sat Feb 23, 2008 12:44 pm

Εγω μεχρι το τελος προσπαθουσα να καταλαβω ποια ειναι τα βασικα στοιχεια του επεισοδιου που θα μας βοηθησουν καπως..Κ δεν εβρισκα κατι.Κ τσουπ στο τελος αυτο!!
Κ εγω του Σωγιερ νομιζα οτι ειναι,κ ειδικα οταν φανηκε κ ξανθο..Κ ο Τζακ αποφευγει να το δει..Κ μετα ετσι απλα Ααρων?Να μας τρελανει?Για να ειναι σ'αυτη την ηλικια ο μικρος κ τοσο ξανθος,λογικα θελει να μας πει οτι ειναι της Κλαιρ..!Αλλο κ τουτο παλι! :???:
Υπομονη μια βδομαδα!!

and only for you...
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Sun Feb 24, 2008 12:09 am

Μας κούφανε πάλι :shock:
Πώς μπορεί το παιδί να είναι της Kate, όλοι είδαμε τη Clair να το γεννάει... Υποθέτω πως έχει πεί ψέμματα η Κate και κάτι έπαθε η Clair (γιατι αποκλείεται να άφηνε το παιδί της), συνεπώς το πήρε μαζί της. Για ποιό λόγο πουλάνε το παραμύθι οτι επέζησαν 8 άτομα, και απο αυτά τα 6 γύρισαν πίσω; :smt017 Και επίσης η δίκη της Kate, χρονικά πρέπει να είναι πρίν απο το φινάλε της 3ης σεζόν (Τζακ με μούσια, "We have to go back Kate!")... Έχω αρχίσει και μπερδεύομαι πολύ :???:
Image
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Sun Feb 24, 2008 1:06 am

Τουλάχιστον μας λύθηκε η απορία του γιατί η Κατε είπε στο τέλος του τριτου κύκλου "I have to go back to him. He is waiting for me." Δεν εννοούσε το Σώγιερ αλλά το παιδί. Τα ερωτηματα κυρίως προσανατολίζονται γύρω από τον Μπεν. Εφόσον το Νταρμα ήταν κάτι που ηταν γνωστό από παλιά, κάποιοι έμαθαν ότι ο Μπεν σε συνεργασία με κάποιος ανθρώπους του νησιού, σκότωσαν όσους ανήκαν στο ντάρμα. Επομένως τώρα θέλεουν επιτέλους να τον πιάσουν. Μάλλον για αυτό έστειλαν και την ομάδα με το πλοίο στο νησί. Γι'αυτό θέλουν τον Μπεν αυτοί. Το θέμα όμως έιναι, Πως ο Μπεν γνωρίζει πάντα για όλους τα πάντα? Εγώ πιστεύω ότι απλά τελικά θα σκοτωθούν όλοι όσοι ήρθαν και καλά να τους σώσουν. Αλλά έπειδή αυτοί θα έχουν επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο ότι βρήκαν ζωντανούς της Οσιάνικ θα πρέπει να κάνουν κάτι για να καλυφθούν. έτσι θα διώξουν αυτούς που θέλαν εξαρχής να φύγουν από το νησί και θα τους βάλουν να πουλάνε παραμύθι ότι είναι οι μόνοι επιζώντες ώστε να μην τους ενοχλήσει ξανά κανείς στο νησί. Η Κλαιρ απο την άλλη επειδή δεν θα θέλει το παιδί της να μεγαλώσει στο νησί θα το δώσει στην Κατε να το παρει μαζί της. Και ο περιβόητος Μπεν θα βάλει τον σαιντ να σκοτώσει όλους όσους είχαν βοηθήσει ώστε να βρούν το νησί και τον Μπεν (αλλά ακόμα δεν έχω βρει δικαιολογία γιατί ο Σαίντ το κάνει αυτό). Το θέμα όμως έιναι γιατί στο τέλος του 3ου κύκλου ο Τζακ είχε τρελαθέι και έλεγε "we have to go back?"
Όλα τα παραπάνω είναι δικές μου υποθέσεις. Προσπαθώ να τα βάλω σε μια σειρά αλλά πάντα μου λείπουν κομμάτια! Βοηθήστε κι εσείς με δικές σας υποθέσεις μπας και τελειώσουμε το παζλ!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Post Reply

Return to “Κινηματογράφος - Τηλεοπτικά”