vincent wrote:Δν ξέρω εσείς τι λέτε αλλά εγώ πάλι πέτυχα τον καλύτερο που θα ήθελα να πετύχω... Με μια ματιά που έριξα στο βιογραφικό του ο άνθρωπος έχει κάνει διατριβή σε αυτό που θέλω να σπουδάσω... Ασφάλεια Internet και πληροφοριών, υπολογιστών δικτύων τα πάντα οπότε Mr.Γκρίτζαλη Δημήτριε πρέπει να σας γνωρίσω... Κάνει μάθημα και στους προπτυχιακούς από ότι είδα άρα ποιος από τους μεγαλύτερους τον ξέρει?
Καλώς τον ...Βικέντιο! Στη διάθεσή σου, ώ φοιτητή και καλλιτέχνη! Τα αισθήματα είναι αμοιβαία!
Δυο λόγια για το "θεσμό" του Σύμβουλου Καθηγητή (σε μερικές περιπτώσεις κάνω πλάκα - παρακαλώ για την κατανόησή σας, συνήθως δεν είμαι έτσι...):
[1]. Ο θεσμός δεν είναι καινούργια ιδέα. Υπήρχε εδώ και μερικά χρόνια στο Τμήμα, αλλά φέτος είπαμε να τον ζωντανέψουμε. Ουδεμία σχέση με τον θλιβερό και ετοιμοθάνατο (ελπίζω) νόμο πλαίσιο.
[2]. Κάθε μέλος ΔΕΠ ανέλαβε να "συμβουλεύει" (ακριβώς σε τι θα σας γελάσω και δεν θέλω..) καμμιά 30αριά φοιτητές (εγώ ανέλαβα 31, άρα Σάββατο ανεβαίνω Πάρνηθα). Η επιλογή είπαν ότι έγινε τυχαία (και τους πίστεψα). Η συνεργασία είναι προαιρετική. Αν κάποιος φοιτητής δεν ενδιαφέρεται για το θέμα, δεν θα τιμωρηθεί - αντιθέτως μπορεί να αμοιφθεί...
[3]. Προσωπικά μου φαίνεται καλούτσικη ιδέα, αρκεί να μην αρχίσετε να μου γκρινιάζετε για κάθε τι στραβό που βλέπετε, οπότε θα τα παίξω και θ' αλλάζω δρόμο όταν σας βλέπω. Ασε που μπορεί να θυμηθώ ότι έχω μαύρη ζώνη στο καράτε. Ξηγηθήκαμε;
[4]. Αν κάποιοι ενδιαφέρονται για Ασφάλεια στις ΤΠΕ (όχι "Ασφάλεια", έτσι; άλλο Κοζάνη, άλλο Λωζάνη!), τότε πέσανε στην περίπτωση! (Vincent, σούτυχε 13άρι όπως κατάλαβες...). Για τους άλλους θα κάνω ότι μπορώ για να φανώ επίσης χρήσιμος (ήμουνα καμιά δεκαριά χρόνια "συνδικαλιστής" στους Πληροφορικούς, οπότε ξέρω και 1-2 πράγματα για την Αγορά κλπ.).
[5]. Οι 1-2ετείς γνωρίζουν μόνο λίγα μέλη ΔΕΠ. Ευκαιρία να γνωρίσουν και κανένα ακόμη. Άλλωστε, η ζωή είναι γεμάτη ρίσκα (=risks, =επικινδυνότητες, για τους φιλομαθείς) και είναι ευκαιρία να εκπαιδευτείτε και σε αυτό... Δεν θα πλήξετε, take my word for it!
[6]. Ρ3: Αγαπητέ μου φίλε, συμβούλεψέ με τι άλλο μπορώ να λέω στους νέους και ορεξάτους, για να μην πλήξουν.
[7]. Το ότι είμαι Παναθηναϊκός δεν σημαίνει κάτι πολύ τραγικό για τους οπαδούς των άλλων ομάδων. Άλλωστε, κανένας τους δεν είναι τέλειος και τους καταλαβαίνω...
[8]. Για όσους τέθηκαν "υπό την σκέπη των συμβουλών μου", το email μου είναι dgrit [at] aueb [dot] gr και είναι στη διάθεσή τους από σήμερα. Αν θέλετε να δείτε με τι ασχολούμαι ερευνητικά-διδακτικά, τι "καπνό φουμάρω" και με ποιούς συνεργάζομαι, επισκεφτείτε το
http://www.cis.aueb.gr (μέχρι τις 02.02 θάναι down λόγω έργων στο ΟΠΑ). Αν δεν απαντήσω σε email σας αυθημερόν, τέκνα μου, τότε είτε δεν το έλαβα, είτε κάτι σοβαρό μου συνέβη... Έχω καταντήσει ubiquitous τελευταία, αλλά θα το κόψω.
[9]. Να θυμάστε ότι δεν ξέρω τα πάντα ούτε για το Τμήμα, ούτε για την Πληροφορική, ούτε για ο,τιδήποτε άλλο... Αν κάποιος από σας τα ξέρει όλα, τότε να μ' αφήσει ήσυχο και να πάει σε διαγωνισμό ...Φωτεινού Παντογνώστη. Το μόνο κίνητρό μου είναι ότι με ενδιαφέρει η περίπτωσή σας - και των 31!
Δ(ημήτρης) Γκρ(ίτζαλης)
ΥΓ. Γιαυτούς που ρώτησαν (πολύ περίεργοι μερικοί νέοι), είμαι μισός Λακεδαίμονας (γεννήθηκα στη Σπάρτη) και μισός Μεσσήνιος κι έχω μεγαλώσει στο Αιγάλεω.