Ορκωμοσία απόφοιτων Σεπτεμβρίου 2007
Ορκωμοσία απόφοιτων Σεπτεμβρίου 2007
Γεια χαρα!
Τελείωσα το τμήμα το Σεπτέμβρη που μας πέρασε κι ακόμα να ορκιστώ.
Πήρα τη γραμματεία και μ είπε ότι μέσα στο Φλεβάρη κανονικά ορκίζονται τα άλλα χρόνια.Δεδομένου ότι οι απόφοιτοι Ιουνίου και Ιανουαρίου ορκίστηκαν κανονικά στις 5 Δεκεμβρίου.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμη θα ορκιστώ.
Μάλλον μέσα στο Μάρτη!
Όποιος ορκίζεται μαζί μου να γράψει σ'αυτό το post.
Τελείωσα το τμήμα το Σεπτέμβρη που μας πέρασε κι ακόμα να ορκιστώ.
Πήρα τη γραμματεία και μ είπε ότι μέσα στο Φλεβάρη κανονικά ορκίζονται τα άλλα χρόνια.Δεδομένου ότι οι απόφοιτοι Ιουνίου και Ιανουαρίου ορκίστηκαν κανονικά στις 5 Δεκεμβρίου.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμη θα ορκιστώ.
Μάλλον μέσα στο Μάρτη!
Όποιος ορκίζεται μαζί μου να γράψει σ'αυτό το post.
- spiretos
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Ορκωμοσία απόφοιτων Σεπτεμβρίου 2007
Τρίτη 11 Μαρτίου στις 11:30 θα γίνει τελικά η ορκωμοσία μας.
Όσοι ορκιζόμαστε να είμαστε στη γραμματεία στις 10:30 με φοιτητική και αστυνομική ταυτότητα και με βεβαίωση από τη βιβλιοθήκη ότι δε χρωστάμε βιβλία (ακόμα και αν δεν έχουμε λογαριασμό στη βιβλιοθήκη).
Δε νομίζω να ξέχασα κάτι...
Όσοι ορκιζόμαστε να είμαστε στη γραμματεία στις 10:30 με φοιτητική και αστυνομική ταυτότητα και με βεβαίωση από τη βιβλιοθήκη ότι δε χρωστάμε βιβλία (ακόμα και αν δεν έχουμε λογαριασμό στη βιβλιοθήκη).
Δε νομίζω να ξέχασα κάτι...
Οχι,δε ξέχασες τίποτα αγαπητέ φίλε και συνάδερφε spiretos!Με ενημέρωσαν κι εμένα σήμερα το πρωί!Τα λέμε τότε λοιπόν!
Βρε βρε...σαν τα χιόνια!
Βλέπω πολλούς γνωστούς αλλά και καινούργιους στο forum.
Άλλοι αναβαθμίστηκαν, άλλοι αποχώρησαν.Εύχομαι καλή τύχη σε όλους με τους νέους ρόλους τους!
Για αυτό το χαρτί από τη βιβλιοθήκη μπορώ να στείλω άλλον να το βγάλει για μένα;

Βλέπω πολλούς γνωστούς αλλά και καινούργιους στο forum.
Άλλοι αναβαθμίστηκαν, άλλοι αποχώρησαν.Εύχομαι καλή τύχη σε όλους με τους νέους ρόλους τους!
Για αυτό το χαρτί από τη βιβλιοθήκη μπορώ να στείλω άλλον να το βγάλει για μένα;

Αφου θα πας που θα πας στην ορκωμοσια,σου κανει κοπο να πεταχτεις μεχρι την βιβλιοθηκη?Πάντως ρωτα τη γραμματεια να σου πει.Λογικα θα μπορεις.Καλη σταδιοδρομια μας ευχομαι!
-
- Venus Former Team Member
δε θα πάει μάλλον:Αφου θα πας που θα πας στην ορκωμοσια,
- maria_
- Venus Former Team Member
Κι όμως..Θα είναι εδώ την ιστορική αυτή στιγμή!The Punisher wrote:δε θα πάει μάλλον:Αφου θα πας που θα πας στην ορκωμοσια,Location: London-Southwark

Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
- spiretos
- Kilobyte level
Φίλτατε alexo, θα πάω σήμερα για να πάρω τη δική μου βεβαίωση και θα ρωτήσω.
Θα κοιτάξουν λέει αν υπάρχει χρεωμένο βιβλίο στο μητρώο μας και ανάλογα σου δίνουν τη βεβαίωση. Σιγά τη διαδικασία. Όπως και με τα βιβλία που μπορείς να στείλεις άλλον να τα πάρει στη θέση σου έτσι μάλλον θα γίνεται κι εδώ.
Anyway... θα πάω και θα σου πω.
Θα κοιτάξουν λέει αν υπάρχει χρεωμένο βιβλίο στο μητρώο μας και ανάλογα σου δίνουν τη βεβαίωση. Σιγά τη διαδικασία. Όπως και με τα βιβλία που μπορείς να στείλεις άλλον να τα πάρει στη θέση σου έτσι μάλλον θα γίνεται κι εδώ.
Anyway... θα πάω και θα σου πω.
Τελικά ενημερώθηκα παίδες, είναι υπόθεση 10 λεπτών, την ίδια μέρα.
Άπλα υπέθεσα ότι θα θέλε καμιά 10άρια μέρες (όπως και όλα τα χαρτιά σε αυτή τη σχολή) και δεν μπορούσα να είμαι τόσο νωρίς εκεί.
Anyway, thanks σπύρο!
Punisher και maria_ ...cu there!
Άπλα υπέθεσα ότι θα θέλε καμιά 10άρια μέρες (όπως και όλα τα χαρτιά σε αυτή τη σχολή) και δεν μπορούσα να είμαι τόσο νωρίς εκεί.
Anyway, thanks σπύρο!
Punisher και maria_ ...cu there!