Venus Feedback
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Re: Venus Feedback
Όταν είμαι μέσα στο φόρουμ και δεν κάνω τίποτα, μετά από λίγα λεπτά με πετάει έξω...
Τί γίνεται?
Τί γίνεται?
What to say man...what to say....
- crash_override
- Wow! Terabyte level
-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση:
Υπάρχει τρόπος να βλέπει κανείς της δημοσιεύσεις μονάχα που έγιναν μετά την τελευταία του επίσκεψη στο forum?
Κάτι που υπήρχε πριν την αναβάθμιοση αλλά τώρα δεν υπάρχει.
Για παράδειγμα αν μπω τώρα και βγω και ξαναμπώ μετά από 2 δευτερόλεπτα, λογικά δεν θα πρέπει να μου δείξει τίποτα, κι αν μπω μετά από μια ώρα να μου δείξει γύρω στις 5...
Υπάρχει λοιπόν;
Σημείωση: Το είχα ξαναθίξει το θέμα, και τελικά από τις διάφορες απαντήσεις που πήρα δεν υπήρξε λύση, αλλά και ούτε έγινε ξεκάθαρο το πόσο νέες είναι οι δημοσιεύσεις (Προβολή των νέων δημοσιεύσεων). Αυτό σαν υστερόγραφο, γιατί αυτή η επιλογή δεν καλύπτει καθόλου την αρχική ερώτηση.
Υπάρχει τρόπος να βλέπει κανείς της δημοσιεύσεις μονάχα που έγιναν μετά την τελευταία του επίσκεψη στο forum?
Κάτι που υπήρχε πριν την αναβάθμιοση αλλά τώρα δεν υπάρχει.
Για παράδειγμα αν μπω τώρα και βγω και ξαναμπώ μετά από 2 δευτερόλεπτα, λογικά δεν θα πρέπει να μου δείξει τίποτα, κι αν μπω μετά από μια ώρα να μου δείξει γύρω στις 5...
Υπάρχει λοιπόν;
Σημείωση: Το είχα ξαναθίξει το θέμα, και τελικά από τις διάφορες απαντήσεις που πήρα δεν υπήρξε λύση, αλλά και ούτε έγινε ξεκάθαρο το πόσο νέες είναι οι δημοσιεύσεις (Προβολή των νέων δημοσιεύσεων). Αυτό σαν υστερόγραφο, γιατί αυτή η επιλογή δεν καλύπτει καθόλου την αρχική ερώτηση.
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Έχεις ξανακάνει την ερώτηση πιο πριν:
Με πρόλαβες και σου απαντώ ξεκάθαρα "όχι", λοιπον.
και σου απάντησα:*estrngd wrote:Όταν συνδέομαι, αν κάνω "Προβολή των νέων δημοσιεύσεων", αυτό δεν λειτουργεί.
Δηλαδή, πχ, συνδέομαι, κάνω προβολή των νέων δημοσιεύσεων και τις βλέπω όλες.
Μετά από 1 λεπτό, ξανασυνδέομαι, κάνω πάλι προβολή των ν.δ. ( ) και τις δείχνει πάλι. Το ίδιο και την επόμενη μέρα.
editP3 wrote:Αυτό είναι η μαγκιά του νέου bb. Ότι ακόμα κι αν κλείσεις τον browser ή κάνεις αποσύνδεση και σύνδεση ξανά, δεν χάνονται τα αδιάβαστα! Αν θέλεις να χαθούν ή τα διαβάζεις ή τα κάνεις όλα διαβασμένα από αυτό Επιλέξτε τα forum ως αναγνωσμένα (πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα του φόρουμ), οπότε παυουν να είναι κόκκινα ή πορτοκαλί (ανάλογα το σκιν) τα σχεδιάκια αριστερά ή αν θέλεις να εξαφανιστούν τελείως επιλέγεις αυτό: Διαγραφή cookies του forum (κάτω δεξια σε οποιαδήποτε σελίδα του φόρουμ).
Αυτό που λέτε λοιπόν είναι ++ και όχι --.
Με πρόλαβες και σου απαντώ ξεκάθαρα "όχι", λοιπον.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- Bloody Mary
- Venus Former Team Member
Μια παρατήρηση σχετικά με το wiki. Επιχείρησα να μπω στο wiki για να πάρω μερικές πληροφορίες για τον κύκλο των Συστημάτων και Δικτύων Υπολογιστών... Με έβγαλε σε μια σελίδα που έλεγε πως για να επεξεργαστώ τα δεδομένα θα έπρεπε να είμαι συνδεδεμένη (εκ των υστέρων απλα σκέφτηκα πως μάλλον δεν περιέχει καθόλου δεδομένα ακόμα αυτός ο κύκλος). Παρόλα αυτά, δοκίμασα να συνδεθώ με το venus id μου, μήπως τελικά υπήρχαν δεδομένα και απλά ήθελε να συνδεθώ για να έχω πρόσβαση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Σύντομα ανακάλυψα πως έπρεπε να έχω μάλλον κάποιο άλλο, wiki id. Το θέμα είναι ότι όταν απέτυχε η συνδεση μου με τα στοιχεία του venus, μου εμφανίστηκε μια λευκή σελίδα η οποία έγραφε:
)
Και τελικά ήθελα να ρωτήσω αν είναι "υγιές" αυτό. Δηλαδή προφανώς και πρόκειται για κάποιο error της βάσης. Αλλά θα έπρεπε να εμφανίζεται έτσι?Unable to get wikiID.
MySQL Error Number: 1146
MySQL Error Message: Table 'forum.phpbb_groups' doesn't exist
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
-
Το συγκεκριμένο είναι bug που έχουμε μετά την αναβάθμιση.
Για να μπορείς να κάνεις edit τα άρθρα πρέπει να είσαι στην ομάδα των wiki editors. Διαφορετικά όλοι μπορούν να δουν τα άρθρα
Για να μπορείς να κάνεις edit τα άρθρα πρέπει να είσαι στην ομάδα των wiki editors. Διαφορετικά όλοι μπορούν να δουν τα άρθρα
- Bloody Mary
Οκ Punisher, thanks! 

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Μία απλή παρατήρηση:
Αν σου κάνουν οι mods merge δύο ποστ, τότε η διημοσίευση μειώνεται κατά ένα!!!
Αν σου κάνουν οι mods merge δύο ποστ, τότε η διημοσίευση μειώνεται κατά ένα!!!
- Zifnab
- Academic status: MSc
οκ θα το βάλουμε να αυξάνεται κατα 2....
Λογικό δεν είναι?

- crash_override
- Wow! Terabyte level
Λογικότατο, απλώς δεν το είχα παρατηρήσει πιο πριν...

- Crab
- Mbyte level
Κρίμα,τζάμπα τα διπλοποσταρίσματα...crash_override wrote:Λογικότατο, απλώς δεν το είχα παρατηρήσει πιο πριν...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- crash_override
- Wow! Terabyte level
Μία ερώτηση νομικού περιεχομένου:
Έσεις σαν ιδιοκτήτες του site έχετε κάποια νομικά δικαιώματα? Δηλαδή, αν κάποιος ανοίξει ένα καινούργιο foroum και το κάνει ολόιδιο με το δικό σας (παίρνοντας από εσάς όλα τα παλαιά θέματα και κάθε είδους αρχείο), τότε εσείς είστε προστατευμένοι νομικά?
Δεν εννοώ να παραβιάσει το λογισμικό σας...
Έσεις σαν ιδιοκτήτες του site έχετε κάποια νομικά δικαιώματα? Δηλαδή, αν κάποιος ανοίξει ένα καινούργιο foroum και το κάνει ολόιδιο με το δικό σας (παίρνοντας από εσάς όλα τα παλαιά θέματα και κάθε είδους αρχείο), τότε εσείς είστε προστατευμένοι νομικά?
Δεν εννοώ να παραβιάσει το λογισμικό σας...
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Γιατί λέμε κάπου ότι είναι copyrighted? Ανοιχτή κοινότητα είναι το Venus, δές στο σαν BSD License
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- Zifnab
Μακάρι να μασταν ιδιοκτήτες ...
Προς θεού το site δεν είναι δικό μας - είναι όλων των φοιτητών! Σκέφτεσαι να το αντιγράψεις
??

- crash_override
- Wow! Terabyte level
Αν μου λες ότι προστατεύεστε....τί να κάνω....να τρέχουμε στα δικαστήρια?
Πάντως, σοβαρά τώρα, υπάρχουν τέτοια θέματα σε διάφορα φόρουμ...
Τεσπα...thanks για το info...

- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Εδώ δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Το license που postαρα παραπάνω, περιγράφει ακριβώς τον τρόπο λειτουργίας μας. Τώρα εάν κάποιος μας πάρει κάτι -- εάν αυτό είναι δικό μου πίστεψε με θα το πάρω πίσω εαν θέλω...crash_override wrote:Αν μου λες ότι προστατεύεστε....τί να κάνω....να τρέχουμε στα δικαστήρια?![]()
![]()
![]()
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
- AnINffected
- Gbyte level
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ή έχει γίνει ήδη αντιληπτό (μάλλον θα έχει, αλλά καλού-κακού το επισημαίνω), πάντως παρατήρησα οτί αν απαντήσεις κάνοντας κλίκ στο "Παράθεση", το subject field (πεδίο θέματος αν προτιμάτε) δεν περιλαμβάνει τον τίτλο του topic παρα μόνο το "Re:".
Πολύ καλή η νέα version πάντως, μπράβο!
Πολύ καλή η νέα version πάντως, μπράβο!

The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- Zifnab
@AnINffected : Χωρίς να είμαι σίγουρος το Re συμπληρώνεται και από τον τίτλο του post που έκανες την παράθεση. Ωστόσο σε παλιές συζητήσεις που δεν έχει τίτλο η κάθε δημοσίευση το Re: είναι κενό....Εκτός και αν ισχύει και στις πρόσφατες συζτητήσεις.... 

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ειναι εφικτο να γινει καποια λειτουργια του στυλ "πηγαινε με στο πρωτο αδιαβαστο ποστ" και ο καθενας να εχει στο προφιλ του μια friend list ας πουμε?Το εχω δει κατα καιρους σε διαφορα φορα και μου αρεσε...
- Crab
- Mbyte level
Οι "Αναδημοσιεύσεις" έγιναν λίγο μπάχαλο ή μου φαίνεται;
Απ΄την αρχικη σελίδα βλέπω απάντηση στο thread "κάτι τρέχει στα γύφτικα" το οποίο δεν υπαρχει
Απ΄την αρχικη σελίδα βλέπω απάντηση στο thread "κάτι τρέχει στα γύφτικα" το οποίο δεν υπαρχει

- marios
- Wow! Terabyte level
Αυτό γίνεται γιατί κάποιος από αυτούς που έγραψαν άλλαξε τον τίτλο της απάντησής του... Αν δεν το άλλαζαν θα έβγαινε κανονικά το Re:Εκτός ΕΛ.ΑΣ κτλ...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N