Lost - Spoiler

Εδώ μπαίνουν θέματα σχετικά με την "έβδομη" τέχνη.
Post Reply
*Natasa*
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Re: Lost - Spoiler

Post by *Natasa* » Sun Feb 24, 2008 10:12 am

P3 wrote:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Τουλάχιστον μας λύθηκε η απορία του γιατί η Κατε είπε στο τέλος του τριτου κύκλου "I have to go back to him. He is waiting for me." Δεν εννοούσε το Σώγιερ αλλά το παιδί. Τα ερωτηματα κυρίως προσανατολίζονται γύρω από τον Μπεν. Εφόσον το Νταρμα ήταν κάτι που ηταν γνωστό από παλιά, κάποιοι έμαθαν ότι ο Μπεν σε συνεργασία με κάποιος ανθρώπους του νησιού, σκότωσαν όσους ανήκαν στο ντάρμα. Επομένως τώρα θέλεουν επιτέλους να τον πιάσουν. Μάλλον για αυτό έστειλαν και την ομάδα με το πλοίο στο νησί. Γι'αυτό θέλουν τον Μπεν αυτοί. Το θέμα όμως έιναι, Πως ο Μπεν γνωρίζει πάντα για όλους τα πάντα? Εγώ πιστεύω ότι απλά τελικά θα σκοτωθούν όλοι όσοι ήρθαν και καλά να τους σώσουν. Αλλά έπειδή αυτοί θα έχουν επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο ότι βρήκαν ζωντανούς της Οσιάνικ θα πρέπει να κάνουν κάτι για να καλυφθούν. έτσι θα διώξουν αυτούς που θέλαν εξαρχής να φύγουν από το νησί και θα τους βάλουν να πουλάνε παραμύθι ότι είναι οι μόνοι επιζώντες ώστε να μην τους ενοχλήσει ξανά κανείς στο νησί. Η Κλαιρ απο την άλλη επειδή δεν θα θέλει το παιδί της να μεγαλώσει στο νησί θα το δώσει στην Κατε να το παρει μαζί της. Και ο περιβόητος Μπεν θα βάλει τον σαιντ να σκοτώσει όλους όσους είχαν βοηθήσει ώστε να βρούν το νησί και τον Μπεν (αλλά ακόμα δεν έχω βρει δικαιολογία γιατί ο Σαίντ το κάνει αυτό). Το θέμα όμως έιναι γιατί στο τέλος του 3ου κύκλου ο Τζακ είχε τρελαθέι και έλεγε "we have to go back?"
Όλα τα παραπάνω είναι δικές μου υποθέσεις. Προσπαθώ να τα βάλω σε μια σειρά αλλά πάντα μου λείπουν κομμάτια! Βοηθήστε κι εσείς με δικές σας υποθέσεις μπας και τελειώσουμε το παζλ!
Μηπως γιατι εχει τυψεις που αφησαν τους υπολοιπους πισω??Οπως κ ο Χαρλυ ξερει οτι πρεπει να γυρισουν κ βλεπει παντου τον Τσαρλυ/τη συνειδηση του?Ισως..
Αλλα αν ισχυουν αυτα που λες,τι τους υποσχεθηκαν πια ετσι ωστε κ να γυρισουν στον κοσμο αυτοι κ να αφησουν ολους τους αλλους πισω και να αναγκαστουν να λενε ψεμματα παντου??

:smt100
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...

My time is yet to come..so I'll be forever yours..

I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
*Natasa*
Mbyte level
Mbyte level

Post by *Natasa* » Sat Mar 01, 2008 2:25 am

Οποιος ειδε το τελευταιο επεισοδιο.....θα εμεινε.. :smt103

No words..

and only for you...
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by fotini » Sat Mar 01, 2008 5:00 pm

Έμενα πάλι δεν μου πολυάρεσε το τελευταίο επεισόδιο. Το προηγούμενο ήταν πραγματικά απίθανο, αλλά αυτό με κούρασε λίγο με την ιστορία του Ντέσμοντ και της Πενέλοπε.
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Mon Mar 03, 2008 1:17 pm

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! Νομίζω πως αρχίζει να ξανα"ορίζει" το lost και να κάνει ένα δυνατό come-back...
There's no place like 127.0.0.1
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Mon Mar 03, 2008 11:25 pm

Και εμένα μου άρεσε αρκετά. Αρχίζει να βρίσκει το ρυθμό του και αυτός ο κύκλος!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Tue Mar 04, 2008 8:34 am

Έπος... απλα έπος!!!!
Προσέξατε που ο Faradey είπε στον Τζακ ότιο χρόνος δεν περνάει στο νησί όπως περναέι στον υπόλοιπον κόσμο, και που ο Σαίντ είπε ότι πως γίνεται να φύγαμε σούρουπο και φτάσαμε απόγευμα? Θυμήστε μου τι μέρα υποτίθεται ότι έπεσε το αεροπλάνο? Γιατί τώρα ύποτίθεται ότι ήταν Χρισοτύγεννα.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year

Post by Ganther » Tue Mar 04, 2008 2:13 pm

lostpedia wrote:Oceanic Airlines Flight 815 departed from Sydney, Australia on September 22 2004
keeper21
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by keeper21 » Wed Mar 05, 2008 3:49 pm

Παίδες το the constant ήταν "επεισοδιαρα"!παρα πολύ δυνατό και είχε και συγκίνηση στο τέλος..άντε μέσα στα 5 καλύτερα όλων των ετών...και μέχρι στιγμής η τέταρτη season είναι άψογη!!a και αν θέλετε μια καλή επανάληψη των επεισοδιων τσεκαρετε τα videakia αυτου του τυπου στο youtube..
http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
Κανει πολυ καλη δουλεια στην αναλυση των επεισοδιων και δεν εχει spoiler απλα κανει υποθεσεις και μπορω να πω πως εχει γινει ιδιαιτερα γνωστος στους lost maniacs αν κρινω απτα σχολια στα βιντεακια του...!
enjoy... :)
Reaching out to embrace the random.
Reaching out to embrace whatever may come.
*Natasa*
Mbyte level
Mbyte level

Post by *Natasa* » Sat Mar 08, 2008 3:07 pm

keeper21 wrote:Παίδες το the constant ήταν "επεισοδιαρα"!παρα πολύ δυνατό και είχε και συγκίνηση στο τέλος..άντε μέσα στα 5 καλύτερα όλων των ετών...και μέχρι στιγμής η τέταρτη season είναι άψογη!!a και αν θέλετε μια καλή επανάληψη των επεισοδιων τσεκαρετε τα videakia αυτου του τυπου στο youtube..
http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
Κανει πολυ καλη δουλεια στην αναλυση των επεισοδιων και δεν εχει spoiler απλα κανει υποθεσεις και μπορω να πω πως εχει γινει ιδιαιτερα γνωστος στους lost maniacs αν κρινω απτα σχολια στα βιντεακια του...!
enjoy... :)
Τhanks!Θα πεσει μελετη! ;)
Πατνως το The Other Woman δε με ενθουσιασε πολυ σε σχεση με τα επεισοδια που εχει δειξει μεχρι τωρα..Δε μαθαμε κ πολλες νεες πληροφοριες..

and only for you...
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Tue Mar 11, 2008 11:15 pm

Μόνο σε μένα φαίνεται περίεργο που η Κλαιρ δεν φαίνεται καθόλου λυπημένη για ότι συνέβη στον Τσάρλι;
Εκτός και αν το σώσουν με κάποιο τρόπο σε επόμενα επεισόδια, δηλ ότι κρύβει την θλίψη της...Τι να πω!
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Mon Mar 17, 2008 11:53 pm

foniti έχεις δίκιο, αυτή η Claire είναι πολύ μοσχάρα! Ίσως πότε να μη νοιάστηκε πραγματικά τον Charlie, πάντα είχε πολύ ψυχρή και αδιάφορη στάση.
Πάρτε μία γεύση από το 8ο επεισόδιο του 4ου κύκλου:
New Lost Episode Leaked
New Lost Episode Leaked!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Tue Mar 18, 2008 12:25 am

ο xrokos wrote:foniti έχεις δίκιο, αυτή η Claire είναι πολύ μοσχάρα! Ίσως πότε να μη νοιάστηκε πραγματικά τον Charlie, πάντα είχε πολύ ψυχρή και αδιάφορη στάση.
Αχ, να σαι καλά, γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι μόνο εμένα μου φαινόταν έτσι. Μιλάμε ότι το κορίτσι από τότε έχει φτιάξει μαγουλάκι φράπα!!!
Πάντως ας καλωσορίσουμε για δεύτερη φορά τον Michael στην σειρά. Είχα διαβάσει στην wikipedia ότι θα επαναφέρανε τον χαρακτήρα και μια απορία το είχα πως θα το καταφέρνανε.
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by dimitra » Tue Mar 18, 2008 4:29 pm

Πάντως αυτό με το χρόνο νομίζω ότι θα λύσει πολλά και ήταν από τις πιο ωραίες ιδέες. Δίνει μια αίσθηση ότι ο Ντέσμοντ χάθηκε στο χώροχρονο και βρισκόταν μεταξύ δύο διαστάσεων. Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ είναι τι ρόλο παίζει η σταθερά και γιατί τον επανέφερε. Κατάλαβε κανεις;;; Πόπο εν το μεταξύ p3 μιλάμε ότι μου άλλαξες όλο τον τρόπο που το έβλεπα. Μου φαίνεται ότι πρέπει να προσεγγίζει ο τρόπος που το σκέφτεσαι το πως πρέπει να'ναι. Άραγε η Kate ήταν ποτέ έγκυος ή όχι;;;Έχω δει ήδη το 5 επεισόδιο και έχω και το 6-7!Ανυπομωνώ να βρω χρόνο να τα δω
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Fri Mar 28, 2008 6:18 pm

Αυτή την εβδομάδα δεν προβλήθηκε καινούριο επεισόδιο;
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Fri Mar 28, 2008 6:49 pm

Στην wikipedia γράφει ότι το ένατο επεισόδιο του τρίτου κύκλου θα προβληθεί στις 24 Απριλίου.
Γιατί αυτή η ενδιάμεση διακοπή, πραγματικά, δεν ξέρω. Ίσως λόγω της απεργίας των σεναριογράφων και του κενού που αυτή μπορεί να άφησε; :?:
:-( :smt010
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Fri Mar 28, 2008 8:54 pm

Με 13 επεισόδια κύκλος δε γίνεται! Είναι κοροϊδία, έχουμε φτάσει στο 8ο επεισόδιο και φαντάσου σε άλλα 5 κλείνει η season. Είχαν απεργία οι σεναριογράφοι και καλά έπραξαν αλλά για λόγους σοβαρότητας θα έπρεπε να γυρίσουν και άλλα 7 τουλάχιστον επεισόδια.
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Fri Mar 28, 2008 10:43 pm

Δυστυχώς το ίδιο έγινε και με το Prison Break...
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Fri Mar 28, 2008 11:56 pm

Επίσης με το House md.
Master_ex
Mbyte level
Mbyte level

Post by Master_ex » Sun Mar 30, 2008 4:07 am

Και με τους heroes κοντά τα Χριστούγεννα είχε γίνει το ίδιο...
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Image Play and help!
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Mon Jun 02, 2008 1:31 am

Για σχολιάστε το τέλος της προτελευταίας season!
Jack,Hurley,Kate,Desmond,Sun,Sayid και Aaron φεύγουν από το νησί.Το νησί "μεταφέρεται" στο χωροχρόνο, πεθαίνει ο Lock, ένα τηλεφώνημα λέει στην Kate ότι το νησί την χρειάζεται, ο Sawyer λέει στην Kate να βρει την κόρη του...
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Mon Jun 02, 2008 11:12 am

xrokos wrote: ο Sawyer λέει στην Kate να βρει την κόρη του...
Θύμησε μου λίγο που γίνεται αυτό γιατί δεν το θυμάμαι καθόλου.

Κατά τα άλλα ήταν θεική η τελευταία σκηνή όπου μας δείχνει τον Λοκ μέσα στο φέρετρο. Νομίζω ότι μας αφήνει πολλά υπονοούμενα για γεγονότα που έγιναν και θα μας τα δείξει στην συνέχεια.

Αυτό που θέλω να μάθω εγώ είναι πως έπεισε ο Μπεν τον Σαγίντ να τον ακολουθήσει, γιατί μου φαίνεται λίγο αφελές να το έκανε μόνο για εκδίκηση για την γυναίκα του, μιας και ξέρει ότι ο Μπεν μπορεί κάλιστα να προσπαθεί να τον χειραγωγήσει.

Τέλος αυτό που θέλω να μάθω είναι εαν πρέπει να γυρίσουν στο νησί ή όχι...γιατί ξεκάθαρη απόφαση δεν βγαίνει. Το νησί σίγουρα τους θέλει πίσω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι για το καλό τους...
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Mon Jun 02, 2008 12:51 pm

Ο Sawyer μέσα στο ελικόπτερο πριν πέσει στη θάλασσα λέει στην Kate στο αυτί:"I have a daughter in Alabama, you need to find her, tell her i'm sorry!"
Διαφορετικά φινάλε!
Τι λένε στο τηλέφωνο στην Kate;

Κοίτα ο Jack έχει καταντήσει μέθυσος, ο Sayid πιόνι στα χέρια του Ben, ο Hurley στο τρελοκομείο. Αυτοί που κρατιούνται καλά στα πόδια τους είναι η Sun και λιγότερο η Kate. Μάλλον στην επόμενη season θα τους βλέπουμε να προσπαθούν να γυρίσουν στο νησί. Βέβαια δεν ξέρω τι έγινε και πέθανε ο Lock και πώς τον μετέφεραν από το νησί.
Post Reply

Return to “Κινηματογράφος - Τηλεοπτικά”