Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
-
crash_override
- Wow! Terabyte level

by crash_override » Tue Mar 11, 2008 9:22 pm
What to say man...what to say....
-
para
- Wow! Terabyte level

- Academic status: Alumnus/a
Μία εξυπηρετηση πήγαν να κανουν καιιιι....
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
-
Serendipity
- Gbyte level

-
by Serendipity » Tue Mar 11, 2008 9:42 pm
sandra wrote:Αν θυμάμαι καλά πέρυσι πέρασαν 15 άτομα από το 1ο έτος στην μια εξεταστική. Να πέρασαν και άλλα 30 στην άλλη? Όταν είμαστε 200+ στο έτος δεν νομίζω ότι τα 40 άτομα έκαναν την διαφορά. Ας μην είμαστε τόσο εγωιστές. Πάρα πολλοί συμφοιτητές σας έχουν πρόβλημα. Οι δυο ώρες που θα μπορέσεις να κάνεις και ένα διάλειμμα για μεσημεριανό δεν νομίζω ότι θα σε καταστρέψουν. Και ειδικά για ένα τόσο σημαντικό μάθημα όπως την Java 2 θα περίμενε κανείς να υπάρχει μια αλληλεγγύη. Αλλά δεν βαριέσαι. Όλοι για την πάρτη τους.
edit. Η παιδαγωγική είναι μάθημα επιλογής. Δεν ανήκει σε κάποιο έτος αν δεν κάνω λάθος.
ειναι μαθημα επιλογης του 2ου ετους.και οπως ειπε και ενας καθηγητης μας εφοσον δεν εχουν περασει καποιοι java2 ενα τοσο σημαντικο μαθημα οπως λες και εσυ,να κοιταξουν να περασουν πρωτα αυτο και μετα ολα τα αλλα.Η Java2 ειναι βασικο προαπαιτουμενο στο 80% των μαθηματων για αυτο καλυτερα να κοιταξουν τα παιδια που το χρωστανε αυτο και μην κανουν πασαλειματα στα αλλα.αμα κανουν αλλαγη και σε αλλα μαθηματα ετσι ωστε να μην εχουμε και 3 2ωρα κενο την τριτη μετα το φροντιστηριο αυτοματα,εγω δεν εχω αντιρηση.και τελος,τοτε πρεπει να κανουμε και αλλαγες και στα παιδια του 4ου ετους που ισως χρωστανε μαθηματα του 2ου και συμπιπτει το μαθημα τους με μαθημα δικο μας.Ολα αυτα περι αλλαγων για να διευκολυνονται αυτοι που χρωστανε ειναι εις βαρος και σε αυτους που δεν χρωστανε,μην κοιταμε μονο την παρτη μας μερικοι οπως πολυ σωστα λες sandra.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog
Serendipity's thoughts!
-
tekgeorge
- byte level

Μου φαίνετε ότι έχουμε ξεφύγει αρκετά...... Καλό θα ήταν να βρεθεί μια μέση λύση με τις ώρες, αλλά μην το παίζουμε μάγκες εάν περάσαμε κάποια μαθήματα! Γιατί να μην βρεθεί μια καλή λύση? Δηλαδή πρέπει το 80% που χρωστάει java 2 να χαντακωθεί? Ομολογώ οτι και εμένα δεν θα με βόλεβε καθόλου, μα καθόλου ομώς μια τετοιά αλλαγή, αλλά αφού υπάρχει πρόβλημα τι θα γίνει??? Καλύτερα να ηρεμίσουμε και να αντιμετωπίσουμε με διάλογο το πρόβλημα και όχι να ορίεστε ποιός έχει δίκιο, ποιός κοιτάει την πάρτη του κλπ....
-
Serendipity
- Gbyte level

-
by Serendipity » Tue Mar 11, 2008 10:09 pm
οπως προειπα,αν βρεθει λυση να μην υπαρχουν 3 2ωρα κενα την τριτη και 2 2ωρα την δευτερα νομιζω ολοι θα συμφωνησουμε..αλλα 1 μονο αλλαγη στα αυτοματα θα ειναι χαντακωμα για αλλους
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog
Serendipity's thoughts!
-
nantia_86
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
-
παιδιά είναι φαύλος κύκλος η συζήτηση, λύση δεν υπάρχει, γιατί ο καθένας έχει διαφορετικά conflicts στο πρόγραμμά του.
Μεταξύ μας όμως η java2 βγαίνει άνετα με μπόλικη εξάσκηση στο σπίτι μας, ενώ τα αυτόματα είναι λίγο πιο περίεργο μάθημα. Επίσης οι περισσότεροι έχουν παρει μια γερή δόση από java στο μάθημα του 1ου εξαμήνου και απλά πρεπει να πάνε λίγο παραπέρα.
Καλύτερα να κάνεις κάτι που τελικά μπορεί ν'αποδειχτεί ότι ήταν και λάθος, παρά να μετανιώσεις που δεν το έκανες...

-
tZoLe
-
Πάντως το ότι θα διευκολυνθούν κάποιοι δεν σημαίνει ότι θα πέσουμε να τους φάμε. Η αλλαγή επιχειρήθηκε να γίνει γιατί το ζήτησαν πολλοί.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
-
Fairy
- Gbyte level

Χωρίς να θέλω να πέσω offtopic δεν είναι επίσης απαράδεκτη η τοποθέτηση αυτό το εξάμηνο πολλών φροντιστηρίων κ εργαστηρίων 7-9 το βράδυ; Τρεις διαφορετικές μέρες έχω 12ωρο στη σχολή, τι είμαι, ρομπότ;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
-
~~Wind~~
- Gbyte level

- Academic status: N>4
κι εγω καπως ετσι... 10ωρα, 8ωρα και 12ωρα, και μια μερα εντελως κενη..
πρεπει να αλλαξουμε το τιτλο σε παραπονα ή ο πονος μας
ενταξει, υπαρχουν και χειροτερα.. παντα υπαρχουν χειροτερα,
be happy with what you've got

Come to
foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
-
Zifnab
- Academic status: MSc
-
Έγινε ψήφιση δια της χειρός και φάνηκε καθαρά ότι η πλεοψηφία επιθυμούσε την αλλαγή για την Δευτέρα! Νομίζω αυτό είναι αδιαμφισβήτητο..
-
sagwnias
- Gbyte level

-
Zifnab wrote:Έγινε ψήφιση δια της χειρός και φάνηκε καθαρά ότι η πλεοψηφία επιθυμούσε την αλλαγή για την Δευτέρα! Νομίζω αυτό είναι αδιαμφισβήτητο..
Συμφωνω και γω.
Και ολοι αυτοι που παραπονιοντουσαν για τις κενες ωρες δεν ειδα να λενε τπτ για το κενο διωρο που μας δημιουργησε ο Βασσαλος με την αλλαγη ωρας του εργαστηριου 3 της Παρασκευης.
Και κατι αλλο, ας ζητησουμε αλλαγη της Java2 με Γραμμικη....
-
Serendipity
- Gbyte level

-
by Serendipity » Wed Mar 12, 2008 10:11 pm
sagwnias wrote:
ναι αυτο θα ηταν πολυ καλη λύση
--Albert Einstein--

My new blog
Serendipity's thoughts!
-
sagwnias
- Gbyte level

-
Serendipity wrote:sagwnias wrote:
ναι αυτο θα ηταν πολυ καλη λύση
Αυτο βασικα δεν θα ενοχλει κανενα φοιτητη. Αρκει να δεχτει ο κυριος Παπαιωαννου, μιας και ο κυριος Κατερινης το εχει κανει ηδη..
-
marios
- Wow! Terabyte level

Μισο παιδιά γιατί σας χάνω... Τι εννοείτε με αυτό; αλλαγή των ωρών μεταξύ τους; Πάντως εμένα για να είμαι ειλικρινής, με βολεύει το παρών πρόγραμμα, γιατί την Πέμτη ας πουμε, προτιμάω να χάσω και μια ώρα Γραμμική(επειδή ειναι ευκολότερη) για φαϊ παρά Java2(που βέβαια αν συνεχιστεί αυτός ο χαμός στο αμφιθέατρο δεν ξέρω τι θα κάνω... Είναι απελπιστικό αυτό που γίνεται...)! Παρόλα αυτά, αν βολεύει περισσότερους, δεν έχω κανένα μεγάλο θέμα να αλλάξει φυσικά... Αρκεί αυτοί οι περισσότεροι, για να το πω ευγενικά, "να τοποθετήσουν ένα πώμα στην στοματική του κοιλότητα" όταν "παρακολουθούν" Java!

Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
-
sagwnias
- Gbyte level

-
Εννοουμε για το μαθημα Τζαβα της Τριτης που πεφτει μαζι με Αυτοματα και Πολυπλοκοτητα. Τη Δευετρα δλδ αντι για Γραμμικη να μπει η Τζαβα και την Τριτη αντι για Τζαβα η Γραμμικη ωστε να κανουμε και εμεις τα Αυτοματα.
-
marios
- Wow! Terabyte level

Αυτό βεβαια μάλλον θα έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε 3 και ο κούκος την Τρίτη, αλλά αν βολεύει καλύτερα, no prob...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N