Πρόγραμμα μαθημάτων

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
ailouros
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by ailouros » Fri Oct 08, 2004 8:04 pm

Το θέμα είναι ποιος και πως το διδάσκει.Στο Καποδιστριακό είχε έρθει ο ομότιμος καθηγητής Καρούμπαλος για να αναπληρώσει δυό ώρες και μας έκανε κάτι σχετικό,και μιλάμε είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα..Βέβαια το άτομο διατεινόταν ότι έφερε την Θεωρία της Πληροφορίας στην Ελλάδα αλλά και το πιο αδιάφορο άτομο είχε μείνει..Τώρα άμα μας βάλουν κανά παλτό και το πιο ωραίο μάθημα καταντάει αηδία.
Πάντως αν παραμείνει ως έχει το πρόγραμμα:
α)Μένουν πίσω παιδιά στο πτυχίο
β)Μένω πίσω και γω που δεν έχω περάσει κανένα υποχρεωτικό κατεύθυνσης.
γ)Υπάρχει μια κατανομή 1 στο χειμερινό 7 στο εαρινό.
δ)Υπάρχει ελλιπής ενημέρωση και απαράδεκτη νοοτροπία.Δηλαδή ο Ανδρουτσόπουλος έκανε το 5ο ,6ο και καθάρισε;Οι άλλοι βαριούνται,κουράζονται παίρνουν εκπαιδευτικές άδειες και μας αφήνουν έτσι;Και όλα αυτα στα μουλωχτά και χωρίς να αναφέρεται τίποτα στον υποτιθέμενο ανανεωμένο οδηγό σπουδών.
ε)Είναι αντιπαιδαγωγική και αντιδημοκρατική μέθοδος να σε περιορίζουν όταν σε αναγκάζουν ουσιαστικά να διαλέξεις χωρίς να υπάρχουν επιλογές.
στ)Είναι ανέυθυνοι
ζ) :smt068

Αν δεν αλλάξει κάτι ως την Δευτέρα πρέπει να ζητήσουμε εξηγήσεις.Να δω δηλαδή τι θα μας πουν!!
Με τα υπάρχοντα δεδομένα ίσως θα έπρεπε να ξεκαθαρίσει και το θέμα με τους Μεταγλωττιστές και την εργασία..ΑΝ πιστεύτε ότι είναι δίκαιο να ισχύει το φετινό πρότζεκτ και του χρόνου καλό θα ήταν να το εξωτερικέυσετε(όπως και αν πιστεύετε το αντίθετο-καλό είναι να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και αφού μας ζητείται κάποια άποψη ίσως θα πρέπει να καταθέσουμε μια ολοκληρωμένη και υπεύθυνη πρόταση για το συγκεκριμένο μάθημα) !Εγώ το έκανα ήδη στο αντίστοιχο τόπικ :???:
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Re: Μπράβο Ganther

Post by Ganther » Fri Oct 08, 2004 11:49 pm

janag79 wrote:..που χρωστάς λιγότερα από 10 μαθήματα..

και δεν ειναι θεμα γκρίνιας

είναι κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να γίνονται έγκαιρα...

και όχι τελευταία στιγμή...
Ασχετο, αλλα τωρα το θυμηθηκα. :roll:

Πρεπει να ειναι το πιο δυσνοητο ποστ του φορουμ. Δεν καταλαβαινω τι εννοεις... :?: :?:
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Sat Oct 09, 2004 12:13 am

Κάνοντας μια απόπειρα ερμηνείας πιθανόν ο janag79 θέλει να πει ότι όταν χρωστάς 10 μαθήματα είναι λογικό να γκρινιάζεις αλλά δε θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό γιατί τα πράγματα πρέπει να γίνονται στην ώρα τους κοινώς τα μαθήματα να παιρνώνται στη σωστή χρονική βάση και όχι να χρωστάς με λίγα λόγια. Αυτό εγώ καταλαβαίνω συγγνώμη ζητώ εκ των προτέρων να κάνω λάθος ... ;)
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by Ganther » Sat Oct 09, 2004 12:16 am

Ε ενταξει, Shit happens you know ομως... χεχε. Σοβαρα τωρα, το ξερω οτι ειναι δικο μου το λαθος, απλα το λεω οτι Χρωστω δεκα και γκρινιαζω λιγοτερο απο αλλους που χρωστανε 2. Και πιστεψτε με, πλεον δεν τα εχω φορτωμενα στον κοκκορα, προσπαθω. (προφανως πριν κωλοβαραγα για να χρωσταω τοσα... :cry: και δεν το αρνουμαι )
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Sat Oct 09, 2004 12:38 am

Ganther, μη παρεξηγήσεις εγώ νομίζω ότι είπε αυτό μπορεί να κάνω λάθος ... Κοίταξε καθένας μας κάνει τις επιλογές του ... πχ εγώ δε μου αρέσει και πολύ η σχολή και θέλω να φύγω όσο γίνεται πιο γρήγορα να πάω σε κανένα μεταπτυχιακό που θα μου αρέσει και θα αράξω ... βλέπεις είμαι από αυτούς που νόμιζαν πριν περάσουν σε σχολή με υπολογιστές ότι τα pc είναι win & games ... Δε το μετανιώνω όμως γιατί θα μου βγει σε καλό εν τέλει ... όσο το ότι χρωστάς 10 μαθήματα δε λέει τπτ. Σε καταλαβαίνω απόλυτα στο ότι ήθελες να ξεκουραστείς στην αρχή απλά εγώ σου είπα δε βρίσκω πολύ νόημα να κάθομαι σε αυτήν τη σχολή όχι πως μου αρέσει αλλά αν ήμουν πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ θα έκανα 7 χρόνια για πτυχίο γιατί εκεί δεν έχεις μεταπτυχιακά που είναι αγκάθι για εμάς ...
Και πιστεψτε με, πλεον δεν τα εχω φορτωμενα στον κοκκορα, προσπαθω.
Σε καταλαβαίνω φίλε μου πίστεψέ με σε νιώθω αρκετά ;)
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by Ganther » Sat Oct 09, 2004 1:16 am

semis19 wrote:Ganther, μη παρεξηγήσεις!
Μην ανυσηχεις, οτι και να ενοει, δε το λεω με παρεξηγηση, απλα απορια το εχω...

semis19 wrote: τα pc είναι win & games ...
Αυτο δεν ειναι??? :shock: :shock: :shock:
janag79
byte level
byte level
Αποφυγή των παρεξηγήσεων

Post by janag79 » Sat Oct 09, 2004 3:06 pm

Ganther,

για να καταλάβεις αυτό που έγραψα, διάβασε και το θέμα της συγκεκριμένης δημοσίευσης

απλά ήθελα να σου πώ, ότι το πρόγραμμα των μαθημάτων πρέπει να δημοσιεύεται αρκέτά νωρίτερα, και όχι τελευταία στιγμή, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μαθημάτων που χρωστάς (ανέφερες κάτι ότι γκρινιάζει όποιος χρωστάει 10 μαθήματα...)

Δεν το είπα ειρωνικά, αλλα νομίζω η νοοτροπία ορισμένων στο πανεπιστημίο μας,που νομίζουν ότι το μοναδικό πράγμα που κάνουμε στη ζωή μας είναι τα μαθήματα του πανεπιστημίου είναι λανθασμένη..

Η νοοτροπία αυτή ταιρίαζει καλύτερα για μετά το πτυχίο (full-time μεταπτυχιακό, στρατός, δουλειά)

Πιστεύω τώρα να έγινε κατανοητός ;)
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sat Oct 09, 2004 6:45 pm

Ganther wrote:
semis19 έγραψε:
(...) τα pc είναι win & games ...
Αυτο δεν ειναι???
Η συζήτηση σας μου δίνει την αφορμή για δυό λόγια...
Τα pc είναι win & games και ταινίες και προγραμματισμός και surfing και mail και chat και ηλεκτρονικό εμπόριο και hardware και εργαλείο και μέσο εκπαίδευσης και hobby και τέλοσπάντων ό,τι θέλετε εσείς να είναι...
Μήν μετανιώνετε για κάτι που κάνατε στο παρελθόν π.χ. games, ή για κάτι που κάνετε τώρα, εφόσον αυτό είναι που επιθυμείτε να κάνετε...
Αυτό που μετράει πραγματικά είναι το τι θέλουμε από τη ζωή μας...Αν θέλει κάποιος κάτι πολύ μπορεί να το πραγματοποιήσει και απο τώρα, ποτέ δεν είναι αργά για αυτό.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by Ganther » Sat Oct 09, 2004 11:10 pm

Πλακα κανουμε αδερφια! (εγω εστω γιατι εγω ηξερα οτι τα κομπιουτερ δεν ειναι μονο games.
Νο problemo janaq! Απλα δεν καταλαβαινα. Πρεπει να εισαι ο πρωτος που βαζει θεματα δημοσιευσης. Χεχε.
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sun Oct 10, 2004 3:19 am

Το ξέρω οτι έκανες πλάκα...
Απλα ήθελα να περάσω το μήνυμα :-D
Όχι εντάξει...Ήθελα να σε (σας) ενθαρρύνω.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Oct 11, 2004 11:08 pm

Παιδιά όντως δεν είναι θέμα του πόσα μαθήματα χρωστάει κάποιος, απλά είναι θέμα για μένα καθαρά σεβασμού. Δε νομίζω ότι είναι παράλογο να μας απασχολεί που το πρόγραμμα βγήκε τέτοιο και 3 μέρες πριν ξεκινήσει το εξάμηνο!!Εδώ για ένα καφέ πας και το κανονίζεις μέρες πριν, όχι τώρα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όσο είναι η σχολή και το τι σκέφτεται ο καθένας για τη ζωή του και πως έχει προγραμματίσει την πορεία του.
Προσωπικά χρωστάω αρκετά μαθήματα, στον πρώτο έτος δεν έκανα τπτ και δεν μπορώ να περνάω τρελές ποσότητες μαθημάτων δεδομένου ότι δουλεύω κι όλα. Απλά θα προτιμούσα να με αντιμετωπίζουν κάπως καλύτερα..Ας καταλάβουν ότι δέν είναι τόσο εύκολο κάθε φορά που το αποφασίζουν να τα παρατάμε όλα και να τρέχουμε σαν παλαβοί.
Δεν ξέρω τι μαθήματα θα πάρω, μάλλον είναι καλή ευκαιρία να περάσω τα υποχρεωτικά που χρωστάω, αλλά και πάλι θα ήθελα κάπως καλύτερη κατανομή στα εξάμηνα και όχι σχεδόν μηδενικές επιλογές.

btw άκουσα ότι τελικά ο μαγείρου θα διδάξει τις ώρες που είναι η αξιολόγηση επενδύσεων την επιχειρησιακή έρευνα. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει?
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Mon Oct 11, 2004 11:39 pm

btw άκουσα ότι τελικά ο μαγείρου θα διδάξει τις ώρες που είναι η αξιολόγηση επενδύσεων την επιχειρησιακή έρευνα. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει?
Ισχύει 1000%.
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Oct 11, 2004 11:46 pm

παλι καλά
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Mon Oct 11, 2004 11:49 pm

Έγινε αλλαγή με το Αξιολόγηση Επενδύσεων με Εφαρμογές στην Πληροφορική, υπάρχει αντίστοιχη ανακοίνωση στη γραμματεία.
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Tue Oct 12, 2004 12:10 am

ΜΕ την Τεχνητή θα γίνει ανταλλαγή με C++? :razz:
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Wed Oct 13, 2004 11:29 am

semis19 wrote:Έγινε αλλαγή με το Αξιολόγηση Επενδύσεων με Εφαρμογές στην Πληροφορική, υπάρχει αντίστοιχη ανακοίνωση στη γραμματεία.
Δηλαδή τις ίδιες μέρες και ώρες που διδάσκεται η Αξιολόγηση Επενδύσεων θα διδάσκεται η Επιχειρισιακή Έρευνα?
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Wed Oct 13, 2004 11:57 am

Yeaaap!!! :) Μπες http://www.aueb.gr και θα το διαπιστώσεις στο πρόγραμμα
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Oct 13, 2004 12:39 pm

Ρε παιδιά που βρίσκεται το καινούργιο πρόγραμμα;
Κοιτάζω και στιο aueb και στο cs.aueb αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Ada Lovelace

jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Wed Oct 13, 2004 12:46 pm

Δεν το έχουν ενημερώσει.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Wed Oct 13, 2004 1:00 pm

Στο http://www.aueb.gr μόλις ανεβάσανε το καινούργιο πρόγραμμα ...
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Wed Oct 13, 2004 6:17 pm

Υπάρχει πιθανότητα να γίνει και το Αξιολόγηση Επενδύσεων με Εφαρμογές στην Πληροφορική ... μας έχουν σπάσει τα νεύρα! :mad: :mad: :mad:
ΥΓ -> προσφέρεται επίσης η στατιστική θεωρία αποφάσεων υπάρχει στο ανανεωμένο πρόγραμμα. :razz:
Katerina
byte level
byte level

Post by Katerina » Wed Oct 13, 2004 7:30 pm

Η στατιστική θεωρία αποφάσεων είναι η θεωρία αποφάσεων του 8ου εξαμήνου ή είναι κάτι άλλο; Και μήπως ξέρει κανείς τι θα γίνει τελικά με την Αξιολόγηση Επενδύσεων;;
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”