Anime κανείς
Re: Anime κανείς
Καλά, το Shippuden είναι τόσο αργό, είναι αστείο. Δεν είναι μόνο τα flashback, κάθονται σε μια σκηνή για μισό επεισόδιο !!! Το special 51-52 της μιας ώρας έδειξε κάτι λιγότερο από 1,5-2 τεύχη (ή τουλάχιστον έτσι ένιωσα).
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
- zweistein
- Wow! Terabyte level
εικόνα από anime.gr :P
Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ FORUM

w.p.
aka Great Teacher Onizuka (グレート・ティーチャー・オニヅカ)
ένα anime του Tohru Fujisawa. Η ιστορία του Eikichi Onizuka, ενός 22χρονου δασκάλου, πρωην μέλος μιας Bōsōzoku gang στην απίστευτη προσπάθειά του να γίνει ο καλύτερος δάσκαλος στην Ιαπωνια. Βραβευτηκε το 98 με Kodansha Manga Award. Δεν έχει 3D cg αλλά είναι από τα καλύτερα anime που έχω δει. Το anime χαρακτηρίζεται από απίστευτο γέλιο σε κάθε επισόδειο! είναι καμια 40αρια, κ όμως όταν τελειώσει θες κ άλλο.. Το manga του είναι επίσης ωραίο. Η σειρά είχε γίνει τόσο δημοφιλής στην Ιαπωνια που έκαναν και σειρά με live action κανονικούς ηθοποιούς (το οποιο ομως δε λέει κ πολλά).
GTO λοιπόν και ξερο ψωμί, για όσους θελουν πολυ γέλιο και τρελες φάσεις.

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ FORUM

w.p.
aka Great Teacher Onizuka (グレート・ティーチャー・オニヅカ)
ένα anime του Tohru Fujisawa. Η ιστορία του Eikichi Onizuka, ενός 22χρονου δασκάλου, πρωην μέλος μιας Bōsōzoku gang στην απίστευτη προσπάθειά του να γίνει ο καλύτερος δάσκαλος στην Ιαπωνια. Βραβευτηκε το 98 με Kodansha Manga Award. Δεν έχει 3D cg αλλά είναι από τα καλύτερα anime που έχω δει. Το anime χαρακτηρίζεται από απίστευτο γέλιο σε κάθε επισόδειο! είναι καμια 40αρια, κ όμως όταν τελειώσει θες κ άλλο.. Το manga του είναι επίσης ωραίο. Η σειρά είχε γίνει τόσο δημοφιλής στην Ιαπωνια που έκαναν και σειρά με live action κανονικούς ηθοποιούς (το οποιο ομως δε λέει κ πολλά).
GTO λοιπόν και ξερο ψωμί, για όσους θελουν πολυ γέλιο και τρελες φάσεις.

Last edited by zweistein on Wed Mar 26, 2008 11:43 am, edited 1 time in total.

zweinstein, thx διαμάντι η σειρά ! Δείτε την anime fans ! 9/10 !
- zweistein
- Wow! Terabyte level
μόλις τελείωσα μια σειρά που την θεωρησα ότι είναι πολύ καλή. Εγω πάντως ενθουσιάστηκα πολύ που την ανακάλυψα. special thnx to mad & nookie.
παρουσιάζω το GantZ (ガンツ,) του Hiroya Oku.

w.p. 1
w.p. 2
Η ιστορία τοποθετείται στην συγχρονη κοινωνία της Ιαπωνίας. ο ήρωας είναι ένας έφηβος ο Kei Kurono ο οποίος πεθαίνει σε ένα ατύχημα με τρένο και βρήσκει τον εαυτό του να πέρνει μέρος (παγιδευμένος θα'λεγα) σε ένα παιχνίδι ημι-μεταθάνου κατάστασης, στο οποίο αυτός και μαζί και άλλοι άνθρωποι που πέθαναν την σχετική στιγμή πρέπει να κυνηγήσουν και να σκοτώσουν "εξωγήινους". Οι αποστολές είναι πάρα πολύ επικινδυνες και πολύ tricky.

Το anime χαρακτηρίζεται από ομή πραγματικότητα, σκέψεις και συλλογισμοι που ανατρέπονται, δράμα, όρια αντοχής, extreme καταστάσεις, πολύ σπλάτερ και μερικές σκινές με γυμνό.
Το anime φαινεται να είχε τόση επιτυχία που ολοκληρώθηκε πριν το manga. Έτσι η πλοκή από ένα σημείο και μετά παύει να είναι παράλληλη μεταξύ τους και το manga συνεχίζει. Από την αρχή μέχρι το τέλος τεστάρεται η μνήμη και η παρατηρητικότητα σου απέναντη σε κάποια γεγονότα και η πλοκή δυσκολεύει σε κάποια σημεία. Η ιδανική σειρά είναι να δει κανείς το anime και μετά να αρχίσει τα manga. έτσι θα του λυθουν και κάποιες απορίες αν του έχουν μείνει κάποιες, αλλά θα καταλάβει και μερικα πραγματάκια επιπλέον.

το animation, τα χρώματα, ο ήχος, τα cg είναι απλά τέλεια. ακόμα και για το manga στα περισσότερα καρέ έφτιαξαν τους χαρακτηρες βάση 3D μοντέλων φτιαγμένων σε cg για έχουν σωστή κίνηση και αναλογίες.
Το manga βγαίνει ακόμα.
manga cover
manga cover 2
cosplay pic :]
όσοι πιστεύουν ότι ένα anime που περιέχει πολύ αγωνία, αίμα και soft hentai θα τους αρέσει τότε το Gantz είναι must see.
official Gantz site (μου άρεσε το site)
παρουσιάζω το GantZ (ガンツ,) του Hiroya Oku.

w.p. 1
w.p. 2
Η ιστορία τοποθετείται στην συγχρονη κοινωνία της Ιαπωνίας. ο ήρωας είναι ένας έφηβος ο Kei Kurono ο οποίος πεθαίνει σε ένα ατύχημα με τρένο και βρήσκει τον εαυτό του να πέρνει μέρος (παγιδευμένος θα'λεγα) σε ένα παιχνίδι ημι-μεταθάνου κατάστασης, στο οποίο αυτός και μαζί και άλλοι άνθρωποι που πέθαναν την σχετική στιγμή πρέπει να κυνηγήσουν και να σκοτώσουν "εξωγήινους". Οι αποστολές είναι πάρα πολύ επικινδυνες και πολύ tricky.

Το anime χαρακτηρίζεται από ομή πραγματικότητα, σκέψεις και συλλογισμοι που ανατρέπονται, δράμα, όρια αντοχής, extreme καταστάσεις, πολύ σπλάτερ και μερικές σκινές με γυμνό.
Το anime φαινεται να είχε τόση επιτυχία που ολοκληρώθηκε πριν το manga. Έτσι η πλοκή από ένα σημείο και μετά παύει να είναι παράλληλη μεταξύ τους και το manga συνεχίζει. Από την αρχή μέχρι το τέλος τεστάρεται η μνήμη και η παρατηρητικότητα σου απέναντη σε κάποια γεγονότα και η πλοκή δυσκολεύει σε κάποια σημεία. Η ιδανική σειρά είναι να δει κανείς το anime και μετά να αρχίσει τα manga. έτσι θα του λυθουν και κάποιες απορίες αν του έχουν μείνει κάποιες, αλλά θα καταλάβει και μερικα πραγματάκια επιπλέον.

το animation, τα χρώματα, ο ήχος, τα cg είναι απλά τέλεια. ακόμα και για το manga στα περισσότερα καρέ έφτιαξαν τους χαρακτηρες βάση 3D μοντέλων φτιαγμένων σε cg για έχουν σωστή κίνηση και αναλογίες.
Το manga βγαίνει ακόμα.
manga cover
manga cover 2
cosplay pic :]
όσοι πιστεύουν ότι ένα anime που περιέχει πολύ αγωνία, αίμα και soft hentai θα τους αρέσει τότε το Gantz είναι must see.
official Gantz site (μου άρεσε το site)

Σωστά όσα είπε ο zweinstein, αλλά με προσοχή γιατί έχει ΠΟΛΥ graphic περιεχόμενο. Οπότε, όσοι τελειώσατε κανά Naruto για παράδειγμα και ψάχνετε κάτι στο ίδιο μήκος κύματος, μην το δοκιμάσετε, θα σοκαριστείτε, στην αρχή ειδικά...(Μετά συνηθίζεις
)
Επίσης, δεν συνιστώ το anime, μου φαίνεται αργό, μέτρια σχεδιασμένο - σε σχέση με το manga - και δεν με τράβηξαν και οι φωνές των χαρακτήρων. Το manga αιώνες καλύτερο κατ'εμέ.

Επίσης, δεν συνιστώ το anime, μου φαίνεται αργό, μέτρια σχεδιασμένο - σε σχέση με το manga - και δεν με τράβηξαν και οι φωνές των χαρακτήρων. Το manga αιώνες καλύτερο κατ'εμέ.
- zweistein
- Wow! Terabyte level
ναι το manga είναι όντως πολύ καλύτερο 
αλλά στο anime μερικές φάσεις έχουν πολύ καλό animation και η μουσική μ'αρεσε. (την έχω σε mp3 :P )
το manga είναι πιο ολοκληρωμένο (αλλά και η πλοκή απο ένα σημείο και μετά όχι μονο συνεχίζει, αλλά και παίρνει τελείως ανεξάρτητη γραμμή γεγονότων). το anime το έκαναν λίγο βιαστικά :P ,γι'αυτό έχει διαφορές (εκτός απ'το σενάριο σε κάποιες φάσεις) στην σχεδίαση.....
εγώ τα λάτρεψα και τα 2 πάντως :P
(ενθουσιώδης όπως πάντα)

αλλά στο anime μερικές φάσεις έχουν πολύ καλό animation και η μουσική μ'αρεσε. (την έχω σε mp3 :P )
το manga είναι πιο ολοκληρωμένο (αλλά και η πλοκή απο ένα σημείο και μετά όχι μονο συνεχίζει, αλλά και παίρνει τελείως ανεξάρτητη γραμμή γεγονότων). το anime το έκαναν λίγο βιαστικά :P ,γι'αυτό έχει διαφορές (εκτός απ'το σενάριο σε κάποιες φάσεις) στην σχεδίαση.....
εγώ τα λάτρεψα και τα 2 πάντως :P
(ενθουσιώδης όπως πάντα)

πιστευω οτι το καλυτερο ανιμε ειναι το killer of the loop, και το saber rider, οχι αυτο με τα μηχνανακια
- zweistein
- Wow! Terabyte level
έχεις κανένα link για killer of the loop? δεν μπορώ να βρώ τπτ official ούτε καν στο anidb δεν βγάζει κάτι....
τοu πότε είναι?
τοu πότε είναι?

[off]Κρίνοντας από τα posts του συγκεκριμένου μέλους μπορεί καν να μην υπάρχει τέτοιο anime οπότε μην ψάχνεις άδικα . . .[/off]
- zweistein
- Wow! Terabyte level
ένα saber rider πάντως βρήκα... συγκεκριμένα πρέπει να είναι το Saber Rider and the Star Sheriffs, ένα anime του 1984. (aka Star Musketeer Bismarck)
πρέπει να το είχα δει κάπου κάποτε όταν ήμουν μικρός γιατί βρήκα φωτό όπως αυτή

που μου φάνηκε γνώριμη..
wiki link
βρήκα και μεταφορά απο vhs σε youtube :P
Link
Link
kabamaru φάση δλδ :P
πρέπει να το είχα δει κάπου κάποτε όταν ήμουν μικρός γιατί βρήκα φωτό όπως αυτή

που μου φάνηκε γνώριμη..
wiki link
βρήκα και μεταφορά απο vhs σε youtube :P
Link
Link
kabamaru φάση δλδ :P

- spiretos
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
a.k.a ΑΣΤΡΟΜΑΧΗΤΕΣ. Δεν μπορεί να μην το έχετε ξανακούσει. Πάει... γέρασα!
Το αγαπημένο μου παιδικό ήταν!
Can you feel the thunder inside?
Saber Rider
Make the lightning crack as you ride,
Saber Rideeer!

Saber Rider
Saber Rideeer!

- zweistein
- Wow! Terabyte level
καλά το killer of the loop ποιο είναι ρε παιδιά? με εφαγε η περιέργεια τώρα. μονο τα Killer loop τα γυαλια ξέρω που φοράω :s

- crash_override
- Wow! Terabyte level
Έλα ρε συ, ακόμα το ψάχνεις? Αφού τα παιδιά ήταν τελείως off...
What to say man...what to say....
Ράμπροτ μέγιστη ισχύηspiretos wrote:a.k.a ΑΣΤΡΟΜΑΧΗΤΕΣ. Δεν μπορεί να μην το έχετε ξανακούσει. Πάει... γέρασα!
![]()
Saber Rider
Saber Rideeer!

Να και το soundtrack
Link
και
Link
@zweistein:Ντροπή σου που δεν το θυμάσε

http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

- Fairy
- Gbyte level
Με βάση την ποιότητα animation των σημερινών μοιάζουν λίγο ξεπερασμένα, αλλά μιας και μεγαλώσαμε οι περισσότεροι βλέποντάς τα στο JuniorsTV έχουν μια μεγάλη δόση νοσταλγίας...
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- zweistein
- Wow! Terabyte level
~~~τελικά το manga του GantZ είναι χιλιάδες φορές ανώτερο από το anime.....
έχω φτάσει vol 12 και τα έχω απλά χαμένα. είναι όχι απλά φοβερό.. αλλά απίστευτο!!!
κρίμα για το anime.... κρίμα και για το τέλος του anime βσκ... είναι άσχετο με το βασικό σενάριο του GantZ...!!!
ο τρόπος με τον οποίο συνεχίζει το manga ειναι κυριολεκτικά εθιστικό!
έχω φτάσει vol 12 και τα έχω απλά χαμένα. είναι όχι απλά φοβερό.. αλλά απίστευτο!!!
κρίμα για το anime.... κρίμα και για το τέλος του anime βσκ... είναι άσχετο με το βασικό σενάριο του GantZ...!!!
ο τρόπος με τον οποίο συνεχίζει το manga ειναι κυριολεκτικά εθιστικό!

- zweistein
- Wow! Terabyte level
ενημέρωση (πάλι :P )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
έμαθα ότι είναι on the way το Melancholy of Haruhi Suzumiya season 2 ( Suzumiya Haruhi no Yuuutsu 2), άγνωστο το πότε θα βγεί official δυστυχώς, αλλά το περιμένω να βγει πως και πως!

σύντομα θα έχουμε fansubed την νέα season από xXxHolic (αντε κ αργησε)
edited:
Βγήκε βγήκε!!!! xxx HoliC Kei episode 1!!!
απο την fansub team που λέγεται shinsen-subs!!!!!!!
βρήκα ότι υπάρχουν 5 ova από Great teacher Onizuka! συγκεκριμένα το young GTO

prepare your cosplays and your brightest smiles for another great Japanese music night, brought to you by Somnium & Mona ,the first people who introduced the idea of a "Japanese music party" to the Greek audience.
θα έχει και επιλεκτηκό Jmusic CD selling booth, στο οποίο θα μπορείτε να αγοράσετε μεταξύ άλλων και υπογεγραμμένα συλλεκτικά CDs αγαπημένων σας καλλιτεχνών
ΥΓ: φύγαμε Θεσσαλονίκη :P
edited:

έμαθα ότι είναι on the way το Melancholy of Haruhi Suzumiya season 2 ( Suzumiya Haruhi no Yuuutsu 2), άγνωστο το πότε θα βγεί official δυστυχώς, αλλά το περιμένω να βγει πως και πως!

σύντομα θα έχουμε fansubed την νέα season από xXxHolic (αντε κ αργησε)
edited:
Βγήκε βγήκε!!!! xxx HoliC Kei episode 1!!!
απο την fansub team που λέγεται shinsen-subs!!!!!!!
βρήκα ότι υπάρχουν 5 ova από Great teacher Onizuka! συγκεκριμένα το young GTO

δεν τα έχω δει ακόμα, δεν ξέρω τι λέει..anibd.net wrote:
Eikichi Onizuka and Ryuji Danma are members of infamous biker duo, the Oni Baku. When not out riding around, they can be found in school, trying to pick up young women. This is the story of the young Onizuka, who would later become the greatest teacher in Japan, and his partner Ryuji in their quest to lose their virginity and reach maturity.
They are widely feared bosozoku, and are known for their tenacity and viciousness in a fight. However, this lifestyle does not exactly endear them to the opposite gender, so they decide to change their ways. However, this is easier said than done.
[source: ANN]

prepare your cosplays and your brightest smiles for another great Japanese music night, brought to you by Somnium & Mona ,the first people who introduced the idea of a "Japanese music party" to the Greek audience.
θα έχει και επιλεκτηκό Jmusic CD selling booth, στο οποίο θα μπορείτε να αγοράσετε μεταξύ άλλων και υπογεγραμμένα συλλεκτικά CDs αγαπημένων σας καλλιτεχνών

ΥΓ: φύγαμε Θεσσαλονίκη :P

anime.gr wrote:
Λίγο πριν πραγματοποιηθεί το τρίτο JMUSIC party, για μία ακόμη φορά στο Bios, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε εκ των προτέρων τα κομμάτια που θα θέλατε να τραγουδήσετε KARAOKE, μόνοι ή με φίλους, στις 12 Απριλίου. Ακολουθεί μια λίστα με τα κομμάτια που είναι διαθέσιμα, ενώ μπορείτε τόσο να επικοινωνήστε μαζί μας για κομμάτια που ήδη έχετε έτοιμα, όσο και να κάνετε άλλα requests (θα ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα). Δηλώστε συμμετοχή αφήνοντας το όνομα/nickname και τα requests σας στο forum του site ή στο info@jmusic.gr. Join asap!!!^^
edited:

- spiretos
- Kilobyte level
Δεν ξέρω πόσο "anime" είναι αλλά για δείτε αυτό:
Batman: Gotham Knight
Batman: Gotham Knight
- zweistein
- Wow! Terabyte level
είναι "Anime-inspired" με σκινοθεσία Futoshi Higashide (animator του "Air") και Yasuhiro Aoki (animator του "Ah! My Goddess!" ova movie, animator του "Neon Genesis Evangelion", animator του "Sailor Moon R the Movie" και animator σε κάποιο 'Animatrix' )
πιστεύω ότι πρέπει να αξίζει η ταινία!! thnx a lot για την γνωστοποίηση spiretos, με τέτοια ονόματα πρέπει να είναι μια καλή πρόταση!!!

πιστεύω ότι πρέπει να αξίζει η ταινία!! thnx a lot για την γνωστοποίηση spiretos, με τέτοια ονόματα πρέπει να είναι μια καλή πρόταση!!!
Warner Bros Animation has hooked us up with some of the first images from the highly anticipated animated movie Batman: Gotham Knight. The anime-infused film will be available on DVD and Blu-ray Disc, as well as OnDemand, pay-per-view and download, on July 8. A video sneak peek can be found on the New Frontier DVD, which hit store shelves on Tuesday. Scroll down to see the new images.
Marking a departure from the style Warner Bros. Animation has established for its superhero franchises, the studio has teamed with leading Japanese anime creators to weave six interlocking Batman stories. Studio 4ºC, Production I.G and Madhouse are working on the animation, with direction by anime veterans Shojiro Nishimi (Tekkonkinkreet animation director), Futoshi Higashide (Jaianto robo: Animeshon animator), Hiroshi Morioka (Tsubasa Chronicle director), Yasuhiro Aoki (The Animatrixv animator) and Toshiyuki Kubooka (Fushigi no umi no Nadia animation director). Individual stories were written by Academy Award-nominated screenwriter Josh Olson (A History of Violence), David S. Goyer (Batman Begins), Emmy winner Alan Burnett (Batman: The Animated Series), Jordan Goldberg (associate producer of the upcoming live-action film The Dark Knight), and award-winning comic-book writers Greg Rucka and Brian Azzarello
In other superhero movie news, Empire has scored exclusive pics of Hugh Jackman and Edward Norton getting heroic in their respective roles in the upcoming films X-Men Origins: Wolverine and The Incredible Hulk

- zweistein
- Wow! Terabyte level
βγήκε η 2η season του Gunslinger Girl.
w.p.
Gunslinger Girl Il Teatrino
οι ιδιοι (cute) χαρακτήρες είναι. ωραίο anime cg, εικόνα και ήχος. light plot, drama στιλ με λίγη δράση.

"When the Social Welfare Agency investigates the disappearance of an operative, their inquiry leads them right into the lair of their rival, the Five Republics. The assassin Triela infiltrates the hostile organization, but her search is cut short when she finds herself staring down the barrel of a gun..
(Source: ANN)"
βγήκε subed (μέχρι και το) ep 6 από τους "Triad"

~~~edit:
για όσους δεν έχουν δει ούτε το season 1. είναι ένα anime τοποθετημένο στην σύγχρονη κοινωνία με ανθρώπους που δουλεύουν στην Ιταλική αντιτρομοκρατική και ο κάθε agent είναι ζευγάρι με ένα cyborg κοριτσάκι (που όμως έχει human brain από ότι κατάλαβα). είναι ωραίο και έχει συναίσθημα. Τα soundtracks δε είναι καταπληκτικά.
w.p.
Gunslinger Girl Il Teatrino
οι ιδιοι (cute) χαρακτήρες είναι. ωραίο anime cg, εικόνα και ήχος. light plot, drama στιλ με λίγη δράση.

"When the Social Welfare Agency investigates the disappearance of an operative, their inquiry leads them right into the lair of their rival, the Five Republics. The assassin Triela infiltrates the hostile organization, but her search is cut short when she finds herself staring down the barrel of a gun..
(Source: ANN)"
βγήκε subed (μέχρι και το) ep 6 από τους "Triad"

~~~edit:
για όσους δεν έχουν δει ούτε το season 1. είναι ένα anime τοποθετημένο στην σύγχρονη κοινωνία με ανθρώπους που δουλεύουν στην Ιταλική αντιτρομοκρατική και ο κάθε agent είναι ζευγάρι με ένα cyborg κοριτσάκι (που όμως έχει human brain από ότι κατάλαβα). είναι ωραίο και έχει συναίσθημα. Τα soundtracks δε είναι καταπληκτικά.
Last edited by zweistein on Fri Apr 18, 2008 12:07 pm, edited 1 time in total.