Οσοι πιστοι επικοινωνηστε στο αναλογο mailΠρόσκληση Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή σε Εργαστηριακό Πείραμα
Ονομάζομαι Εμμανουέλα Μαγγανάρη και είμαι Υποψήφια Διδάκτορας του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Σας καλώ να λάβετε μέρος στο εργαστηριακό πείραμα της Διδακτορικής μου Διατριβής. Στο πλαίσιο του πειράματος καλείστε να επισκεφτείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά για τις ανάγκες της έρευνας και στη συνέχεια να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο. Η συνολική διάρκεια της συμμετοχής σας έχει υπολογιστεί ότι θα είναι λιγότερο από 30’. Με την ολοκλήρωση της δειγματοληψίας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση. Ο/Η τυχερός/ή θα κερδίσει ένα Apple ipod nano.
Το πείραμα θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο των Μεταπτυχιακών της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. (Λευκάδος 33 & Ευελπίδων 47), στο εργαστήριο «Αγορά» (1ος όροφος, γραφείο 102). Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail (eem@aueb.gr) για να καθοριστεί η ημέρα και ώρα της συμμετοχής σας. Παρακαλείστε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας το συντομότερο δυνατό. Η συμμετοχή σας στην ολοκλήρωση της έρευνας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.
Ευχαριστώ
Εμμανουέλα Μαγγανάρη