Γεγονότα στις 9 Απριλίου 2008

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Re: Γεγονότα στις 9 Απριλίου 2008

Post by Einherjar » Fri Apr 18, 2008 2:57 pm

Αν γίνουν θα είναι σημαντική πρόοδος για το ΟΠΑ κατά τη γνώμη μου. Απορώ πως ο Πραστάκος έπεισε (ανάγκασε) τις παρατάξεις να συμφωνήσουν σε αυτά.
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Fri Apr 18, 2008 4:26 pm

Επιτέλους έγινε μία σημαντική πρόοδος στο πανεπιστήμιο. Δεν συμφωνώ με κατάργηση των παρατάξεων κτλ, αλλά η δράση τους πρέπει να περιοριστεί.
What to say man...what to say....
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Fri Apr 18, 2008 4:52 pm

Einherjar wrote:Αν γίνουν θα είναι σημαντική πρόοδος για το ΟΠΑ κατά τη γνώμη μου. Απορώ πως ο Πραστάκος έπεισε (ανάγκασε) τις παρατάξεις να συμφωνήσουν σε αυτά.
Πράγματι, κάτι τέτοιο αποτελεί μια αρχή (=ήμισυ του παντός). Το υπόλοιπο και πιο σημαντικό ήμισυ όμως είναι να εφαρμοστεί....
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
dexter
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by dexter » Fri Apr 18, 2008 6:32 pm

θα απαγορέψουν τα πάρτυ?στην ασοεε?
που κάνουμε περισσότερα από όλα τα άλλα πανεπιστήμια μαζί?
αμφιβάλω αν θα τα καταφέρουν να το κάνουν..
μακάρι γιατί έχουμε ψιλοχάσει το μέτρο..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
undeadpunk
byte level
byte level

Post by undeadpunk » Fri Apr 18, 2008 6:58 pm

μισο λεπτο ρε παιδια,που ειναι το κακο με τα παρτυ? :?:
δεν ξερω αν κανουμε τα περισσοτερα αλλο αυτο καλο ειναι και οχι κακο!
δεν λεω πως ειναι και γαματα παρτυ αλλα νταξει καποιοι την βρισκουν.Οσο για της ζημιες σε παρτυ παραταξεων ειναι σπανιο φαινομενο.
CKFoxB
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by CKFoxB » Fri Apr 18, 2008 7:04 pm

εμενα σαν εκβιασμος μου φαινεται... Δεν εχω ιδεα ομως αν εγινε κουβεντα και πως συνφωνησαν οι παραταξεις αλλα τα περισσοτερα μετρα ειναι σωστα!
μπερδεμενο μειγμα γυρναει στο μυαλο μου, τα παντα θελω να τιναξω μ' ενα ουρλιαχτο μου.
μπερδεμενο μειγμα κυλαει στο χαρτι, θ' αναψουν τα φιτιλια απο στιγμη σε στιγμη.
Kαποιοι θα κρυφτουν, θα δουν το συστημα που εφτιαξαν με μιας να καταρρεει και ο ποταμος να ρεει αναποδα, απ' το κανονικο(!)
χτυπαω την ριζα και τον κορμο, φτυνω στα μουτρα τους καθε ναρκωντικο, σκληρο και μαλακο,
χασις και αλκοολ, οι μαζες ενδιαφερονται μοναχα για το σκορ, και νιωθουν ελευθεροι μ' ενα τηλεκοντρολ...
spiretos
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by spiretos » Fri Apr 18, 2008 7:06 pm

undeadpunk wrote:Οσο για της ζημιες σε παρτυ παραταξεων ειναι σπανιο φαινομενο.
:scratch:
Sorry, αλλά με κάθε πάρτυ δεν μπαίνουν μέσα άσχετοι και ανοίγουν και από μια γραμματεία;

Τα μέτρα για τα πάρτυ και τις αφίσες τα συζητάμε (οι φοιτητές) καιρό τώρα... Μακάρι να αρχίσουν να εφαρμόζονται κιόλας...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Fri Apr 18, 2008 8:22 pm

Θελω να ξεκαθαρισω καποια πραματα:
1.Το γεγονος οτι εγραψα πως καποια ατομα απο παραταξεις μπαινουν μεσα και διαβαζουν αλλα δν γραφουν δν το εγραψα για να καταπατησω την "ιδιωτικοτητα" τους αλλα για να ενημερωσω τους εξω-παραταξιακους συμφορουμιτες οτι μπαινουν και αδιαφορουν για τις εξηγησεις που ζηταγαμε καθως και τις "εκκλησεις" μας να παρουν θεση στα ερωτηματα μας.Αν εκλειφθηκε λαθος ζητω συγνωμη.
2.Θελω να ζητησω και συγνωμη απο τον ckfoxb για την σχετικα αποτομη απαντηση μου.Δν εχω κατι προσωπικο μαζι του απλα υπερασπιστηκα τον εαυτο μου οπως οφειλε να κανει ο καθενας στη θεση μου που θα του ελεγαν κατσε στα αυγα σου.
3.Το point 2 στο προηγουμενο ποστ μου δν ειναι απειλη.Ειμαι κατα των απειλων ποσο μαλλον των απειλων μεσω διαδικτιου.Ειναι απλα στα πλαισια του
απλα υπερασπιστηκα τον εαυτο μου οπως οφειλε να κανει ο καθενας στη θεση μου που θα του ελεγαν κατσε στα αυγα σου.
4.Τα υπονοοουμενα του vagplir προς το προσωπο μου ειναι ψιλοακυρα αλλα απο τη στιγμη που δν με προσβαλλει δν μπορω να πω κατι
5.Μισω τις παραταξιακες συζητησεις και για το λογο αυτο δν θα ξαναγραψω σε αυτο το τοπικ.Το ξερω οτι το ειπα και παραπανω.Απλα εκανα μια εξαιρεση για να δωσω καποιες εξηγησεις.
6.Αυτα :-)
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Fri Apr 18, 2008 8:38 pm

Γενικά τα μέτρα θα μου μοιάζουν πολύ καλά, σε βαθμό που αμφιβάλω αν ειναι πραγματοποιήσιμα...
Όσο για τα πάρτυ, πρέπει σιγά-σιγά να αντιληφθούμε ότι το πανεπιστήμιο ειναι ένα μέρος που σου δίνει γνώση και μόρφωση... Τα πάρτυ ειναι κατα την γνώμη μου μια προσπάθεια προσέλκυσης των "ψήφων με πόδια"...
Γενικά, πιστεύω ότι οτιδήποτε έχει σχέση με το ΟΠΑ πρέπει να γίνεται εκει μέσα, αλλά οτιδήποτε άλλο πρέπει να γίνεται εκτός μπας και καταφέρουμε να το κάνουμε σοβαρό εκπαιδευτικό ίδρυμα...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Fri Apr 18, 2008 8:51 pm

:shock: :shock: :shock:

Εντάξει βρε παιδιά cool!!
Εγώ τάσσομαι υπέρ των πάρτυ κι αν γίνονται ζημιές να τις πληρώνει η εκάστοτε οργανώτρια παράταξη.
Βρίσκω λίγο τραβηγμένα τα..
marios wrote:Όσο για τα πάρτυ, πρέπει σιγά-σιγά να αντιληφθούμε ότι το πανεπιστήμιο ειναι ένα μέρος που σου δίνει γνώση και μόρφωση...
:-p
Με το ίδιο σκεπτικό είναι και χώρος κοινωνικοποίησης κτλ κτλ (τα λοιπά που γράφαμε στις εκθέσεις στο λύκειο και στις ξένες γλώσσες αλλά δεν τα θυμάμαι :smt011 )
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Fri Apr 18, 2008 9:15 pm

Αν θεωρείς κοινωνικοποίηση τα πάρτυ, οκ. Προσωπικά δεν τα θεωρώ, οπότε προτιμάω να μην υπάρχουν ζημιές και να μην γίνονται τα παρτυ(ως γνωστός μονόχνωτος)...(Τα λέω γιατί προφανώς δεν πηγαίνω :lol: )
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Sat Apr 19, 2008 12:24 am

marios wrote:πρέπει σιγά-σιγά να αντιληφθούμε ότι το πανεπιστήμιο ειναι ένα μέρος που σου δίνει γνώση και μόρφωση...

Εγώ αυτό στην Ελλάδα δεν πρόκειται να το αντιληφθώ ποτέ...Από ότι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής αν δεν προσπαθήσεις μόνος σου να μεγαλώσεις τις γνώσεις σου και παραμείνεις στις "γνώσεις" που σου προσφέρει το Πανεπιστήμιο τότε θα βγεις το πολύ πολύ ο καλύτερος των άχρηστων.Τίποτα παραπάνω ούτε καν μέτριος(σε επαγγελματικό επίπεδο πάντα)
Crab
Mbyte level
Mbyte level

Post by Crab » Sat Apr 19, 2008 11:49 am

undeadpunk wrote:Οσο για της ζημιες σε παρτυ παραταξεων ειναι σπανιο φαινομενο.
χαχαχα
Να 'σαι καλά ρε punk,μ΄έκανες και γέλασα σήμερα.
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Sun Apr 20, 2008 12:09 pm

gasparosoft wrote:
marios wrote:πρέπει σιγά-σιγά να αντιληφθούμε ότι το πανεπιστήμιο ειναι ένα μέρος που σου δίνει γνώση και μόρφωση...

Εγώ αυτό στην Ελλάδα δεν πρόκειται να το αντιληφθώ ποτέ...Από ότι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής αν δεν προσπαθήσεις μόνος σου να μεγαλώσεις τις γνώσεις σου και παραμείνεις στις "γνώσεις" που σου προσφέρει το Πανεπιστήμιο τότε θα βγεις το πολύ πολύ ο καλύτερος των άχρηστων.Τίποτα παραπάνω ούτε καν μέτριος(σε επαγγελματικό επίπεδο πάντα)
H αλήθεια είναι ότι αυτό ισχύει γενικά για το Πανεπιστήμιο, όχι μόνο για την Ελλάδα.
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Sun Apr 20, 2008 1:26 pm

Αν αληθεύει αυτό που είπε ο Vag_plir ότι θα αναλάβουν να πληρώσουν τα σπασμένα τους τιμά γιατί αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Βέβαια με μπέρδεψε αυτό:
Το κόστος των ζημιών που προκλήθηκαν στα αμφιθέατρα από τους
φοιτητές κατά την ημέρα των εκλογών θα πληρωθούν από τον Σύλλογο Φοιτητών
του ΟΠΑ με παρακράτηση του αντίστοιχου ποσού της επιδότησης που δίνεται στο
Σύλλογο. Επιπλέον, όταν γίνονται φθορές στους χώρους του Πανεπιστημίου κατά
τη διάρκεια εκδήλωσης που έχει οργανώσει είτε ο Σύλλογος Φοιτητών είτε
κάποια παράταξη, το κόστος της αποκατάστασης θα αναλαμβάνει ο Σύλλογος ή η
παράταξη που ανέλαβε την ευθύνη της οργάνωσης.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν τα χρήματα θα δοθούν(έστω με αυτή την παρακράτηση) άμεσα από τις παρατάξεις που τα έσπασαν ή θα την "πληρώσει" ο σύλλογος;
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Sun Apr 20, 2008 7:58 pm

Το μέηλ που διακινείται όσο "επίσημο" και αν είναι, δεν περιλαμβάνει αποφάσεις της Συγκλήτου αλλά αποφάσεις του Γ. Πραστάκου. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα πρώτα πράγματα που ζήτησε ο Πραστάκος όταν εκλέχθηκε στην θέση του πρύτανη, ήταν η απομάκρυνση των ταμπλώ και η μη διεξαγωγή πάρτυ. Εντύπωση προκαλεί ότι το μέηλ πουθενά δεν αναφέρει ότι ο φύλακας της σχολής, στην Σύγκλητο ανέφερε ότι οι καταστροφές ΣΙΓΟΥΡΑ έγιναν από άτομα που είχαν στην κατοχή τους κλειδιά του Πανεπιστημίου και ότι πιθανόν να είναι προβοκάτσια... Συνδέστε τώρα τα παραπάνω με τον "πανικό" που προκλήθηκε στην "ελίτ" των καθηγητών του ΟΠΑ με την κατακόρυφη αύξηση της συμμετοχής στις φοιτητικές εκλογές και τα συμπεράσματα δικά σας...
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Mon Apr 21, 2008 1:07 pm

Βολεύουν οι θεωρίες συνωμοσίας αλλά είναι θεωρίες...
Δε χρειάζονται δικαιολογίες, ούτε μετάθεση ευθυνών.
Πρώτα πρέπει να κρίνουμε τους εαυτούς μας και μετά τον δήθεν "αδίστακτο μονάρχη" που μηχανορραφεί.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Mon Apr 21, 2008 4:45 pm

Vag_plir wrote:Εντύπωση προκαλεί ότι το μέηλ πουθενά δεν αναφέρει ότι ο φύλακας της σχολής, στην Σύγκλητο ανέφερε ότι οι καταστροφές ΣΙΓΟΥΡΑ έγιναν από άτομα που είχαν στην κατοχή τους κλειδιά του Πανεπιστημίου και ότι πιθανόν να είναι προβοκάτσια... Συνδέστε τώρα τα παραπάνω με τον "πανικό" που προκλήθηκε στην "ελίτ" των καθηγητών του ΟΠΑ με την κατακόρυφη αύξηση της συμμετοχής στις φοιτητικές εκλογές και τα συμπεράσματα δικά σας...
http://youtube.com/watch?v=y-9L-RZkod4

Special Agent Vag_plir, FBI!

Βολικά τα conspiracy theories όταν μερικοί δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Mon Apr 21, 2008 5:23 pm

Vag_plir wrote:Το μέηλ που διακινείται όσο "επίσημο" και αν είναι, δεν περιλαμβάνει αποφάσεις της Συγκλήτου αλλά αποφάσεις του Γ. Πραστάκου. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα πρώτα πράγματα που ζήτησε ο Πραστάκος όταν εκλέχθηκε στην θέση του πρύτανη, ήταν η απομάκρυνση των ταμπλώ και η μη διεξαγωγή πάρτυ. Εντύπωση προκαλεί ότι το μέηλ πουθενά δεν αναφέρει ότι ο φύλακας της σχολής, στην Σύγκλητο ανέφερε ότι οι καταστροφές ΣΙΓΟΥΡΑ έγιναν από άτομα που είχαν στην κατοχή τους κλειδιά του Πανεπιστημίου και ότι πιθανόν να είναι προβοκάτσια... Συνδέστε τώρα τα παραπάνω με τον "πανικό" που προκλήθηκε στην "ελίτ" των καθηγητών του ΟΠΑ με την κατακόρυφη αύξηση της συμμετοχής στις φοιτητικές εκλογές και τα συμπεράσματα δικά σας...
Συγνώμη, αλλα μου είναι λίγο δύσκολο να πιστέψω οτι ο Πρύτανης της Σχολής προσέλαβε άτομα, τους έδωσε κλειδιά και τους διέταξε να βανδαλήσουν το χώρο...Και όλα αυτά επειδή δεν θέλει να κάνουν πάρτυ στη σχολή.
Προσπαθώ ακόμα να αποκρυπτογραφήσω το τελευταίο μέρος του μηνύματος σου:
Vag_plir wrote: ...με την κατακόρυφη αύξηση της συμμετοχής στις φοιτητικές εκλογές και τα συμπεράσματα δικά σας...
:-k

Eπίσης, αν θυμάμαι καλά, στο 5ο όροφο Αντωνιάδου, που επισκέφτηκα μετά τις ζημιές, η μπροστινή πόρτα που οδηγεί στα γραφεία τον καθηγητών ήταν παραβιασμένη ...
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Wed Apr 23, 2008 1:42 am

Δεν παρέθεσα θεωρίες παρέθεσα γεγονότα

1.Το μέηλ περιέχει απόφαση του Πραστάκου και όχι της Συγκλήτου- ΓΕΓΟΝΟΣ
2.Τις συγκεκριμένες ενέργειες ήθελε να τις κάνει από την στιγμή που ανέλαβε την Πρυτανεία- ΓΕΓΟΝΟΣ
3.Ο θυρωρός μίλησε για προβοκάτσια- ΓΕΓΟΝΟΣ

Σκοπός του ποστ μου ήταν να δώσω "food for thought" και όχι να αναπτύξω θεωρίες περί "κατευθυνόμενων" καταστροφών. Αν η λογική συνέχεια των ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ είναι τέτοια που παραπέμπει σε ανάλογες θεωρίες τότε καλύτερα να προβληματιστείτε γύρω από τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και όχι να μου φορτώνετε αδίκως θεωρίες συνωμοσίας. Τέλος οφείλω να ομολογήσω ότι νιώθω λίγο σαν μέλος Β κατηγορίας της κοινότητας του Βένους καθώς είμαι μάλλον ο μοναδικός ο οποίος κάνει δημοσιεύσεις οι οποίες απαντόνται με ειρωνία και όχι με λογικά επιχειρήματα. Μάλλον είναι το τίμημα του ότι δηλώνω ανοικτά την παραταξιακή μου ταυτότητα και δεν κρύβομαι πίσω από δήθεν "ανεξάρτητες" θέσεις.

ΥΓ: ποτέ σαν παράταξη δεν αρνηθήκαμε να πάρουμε το βάρος των ευθυνών και των συνεπειών των πράξεών μας (βλέπε σπασμένα έδρανα στο αμφ Α).
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Wed Apr 23, 2008 1:58 am

Το Venus δεν είναι, ούτε και θα γίνει, χώρος για αμφιθεατρική σύγκρουση παρατάξεων. Η προβολή του έργου κάθε παράταξης ας μείνει στις ανακοινώσεις πριν το μάθημα. Κάθε τι διαφορετικό από αυτά αποτελεί προσωπική άποψη του συγγραφέα και δε χρειάζεται να φέρει τη σφραγίδα της εκάστοτε παράταξης

Εκ μέρους της ομάδας διαχείρισης και συντονισμού
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Wed Apr 23, 2008 12:29 pm

The Punisher wrote:Το Venus δεν είναι, ούτε και θα γίνει, χώρος για αμφιθεατρική σύγκρουση παρατάξεων. Η προβολή του έργου κάθε παράταξης ας μείνει στις ανακοινώσεις πριν το μάθημα. Κάθε τι διαφορετικό από αυτά αποτελεί προσωπική άποψη του συγγραφέα και δε χρειάζεται να φέρει τη σφραγίδα της εκάστοτε παράταξης

Εκ μέρους της ομάδας διαχείρισης και συντονισμού
Θάθελα να κάνω δύο σχόλια, ένα "σημαντικό" κι ένα "συντακτικό", πάντοτε με θετική και δημιουργική προδιάθεση.

Συχνά συμφωνώ ή διαφωνώ με τις θέσεις και τις απόψεις εκπροσώπων ή φίλων φοιτητικών παρατάξεων, αλλά ο θεσμός των φοιτητικών παρατάξεων αποτελεί δημοκρατική κατάκτηση και ως τέτοια την αντιμετωπίζω και τη σέβομαι. Με την οπτική αυτή, οποιοσδήποτε βάλλει κατά του θεσμού αυτού θα με βρίσκει "απέναντί" του, ως πολίτη ισότιμο όλων σας, που έχει θέσεις και φωνή. Έτσι θα κάνω αυτό που πιστεύω ότι είναι χρέος μου.

Η χρήση "bold" (= εντάσεων, φωνασκιών, επιτάσεων κλπ.), δικαιολογημένα ή όχι, καλό θάταν να αποφεύγεται, ειδικά από τους εντεταλμένους για την ορθή λειτουργία του forum. Αυτοί πρέπει να δείχνουν νηφαλιότητα, ακόμη και όταν με τα λόγια μας τους δυσκολεύουμε... :oops: Σε ένα ανοιχτό και ελεύθερο forum, όπως θέλουμε νάναι το Venus, όλοι - και φυσικά και οι υπεύθυνοί του - κρινόμαστε. Περαιτέρω, οι υπεύθυνοι όχι μόνο κρίνονται, αλλά οφείλουν να επιδεικνύουν και ανοχή στην κριτική που τους ασκείται, ενόψει των αυξημένων αρμοδιοτήτων τους.

Εκ μέρους του εαυτού μου,

Δ. Γκρ.

ΥΓ. Αφήστε όλα τα λουλούδια ν' ανθήσουν. Εκτός από τον "κήπο" μας υπάρχει και το "οικοσύστημα"! Άλλωστε, κανένας δεν όρισε κανέναν ως ..."κηπουρό" ;)
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”