Για το aueb.gr πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθησία γιατί είναι η βιτρίνα του τμήματος μας.
Τι σχέση έχουν αυτά τα 2?rose wrote:Έχω την εντύπωση οτι το site είναι γραμμένο from the scratch(Χωρίς την χρήση cms) ή έγινε redesign, οπότε και μόνο αυτο δείχνει το χαμαλίκι που έπεσε να φτιαχτεί και είναι πραγματικα άδικη τέτοια κριτική.Εγώ προσωπικά ζητώ συγνώμη.Οκ βρείτε και ένα Web Designer και την άλλη φορά cms.
Το να "αλλάξεις τα φώτα" σε οποιοδήποτε έτοιμο script, είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αναλάβει (και δεν θα έπρεπε να αναλάβει) ένας designer μόνος του, ούτε γίνεται μόνο με αλλαγές στα γραφικά και το css (εκτός αν έχουμε διαφορετικό ορισμό για την "αλλαγή των φώτων").rose wrote:Sorry Michelle αλλα δεν σε κατάλαβα.![]()
Μην κάνουμε τεχνική συζήτηση....αυτο που λέω είναι οτι είναι απαράδεκτο να γράφεις κώδικα αν θέλεις κάτι το οποιο είναι λυμένο(CMS) και το site aueb.gr
ειναι κλασσικοτατο παράδειγμα Content Oriented site!Αλλα όλα αυτα δεν έχουν σημασία.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.Για τα site δεν χρειάζονται προγραμματιστες , αυτό αποτελεί κατάλοιπο περασμένων δεκαετιών, οταν οι προγραμματιστες δεν είχαν με τπτ αλλο να ασχοληθούν!Τώρα πέρνεις ένα jαμπα CMS εναν designer και του αλλάζεις τα φώτα!!!!- μιλώντας για content πάντα.
Τι σχέση έχουν αυτά τα 2?
Εγώ δεν είπα να ασχοληθεί με το site μόνο ένας web designer. Σαφώς χρειάζεται και developer, απλά δεν αρκεί.
Καταρχάς ηρέμησε, συζήτηση κάνουμε, και οι "φωνασκίες" ουδέποτε προσέφεραν κάτι σε οποιαδήποτε συζήτηση.rose wrote:Εγώ μιλάω για Content Oriented site απο πότε το google και το facebook ειναι απλά site??Ειναι APPLICATIONS!!!!!!!!
Τέλος αν έχεις χρησιμοποιήσει CMS(joomla,drupal...) θα ξέρεις οτι σου προσφέρει τη διεπαφη(UI) για να χειριστεις το περιεχόμενο του site.
...και είμαστε εκτός θέματος!!!!
άλλαξε ο πρύτανης, άλλαξε και το συμβόλαιο...?ultimate_aektzis wrote:Νταξ δν ειναι και οτι καλυτερο ,εμφανισιακα τουλαχιστον που μπορω να κρινω ,αλλα μια αλλαγη που και που καλο κανει.Παντως πολλες αλλαγες πεφτουν τελευταια σε site....