Νέα εμφάνιση του aueb.gr
Re: Νέα εμφάνιση του aueb.gr
Οκ Bloody Mary,αλλα σε κάθε περίπτωση δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτές τις δουλειές!Γενικά δεν μπορεί ενας οργανισμός όπως η ΑΣΟΕΕ να στηρίζεται στο φιλοτιμο το δικο μας!Τέλος θεωρώ οτι δεν θα περάσει απο πάνω,σε κάθε πανεπιστημιο(απο την εμπειρία μου)υπάρχουν 3-4 εναλλακτικα site, συνήθως απο εργασίες φοιτητων,που αν και καλυτερα δεν ανεβαινουν...
που θα πάει θα το δουμε...
- mikem4600
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Καλά ρε παιδιά, δεν είναι και πολύ καλό αλλά όχι και τόσο τραγικό όσο το παρουσιάζετε. Σίγουρα απογοητεύει για ένα πανεπιστήμιο που θέλει να έχει επαφή με την τεχνολογία (τμήματα πληροφορικής, ΔΕΤ, ...) αλλά ούτως ή άλλως η εμπειρία μου έχει δείξει ότι ο ακαδημαϊκός χώρος δεν έχει μεγάλη σχέση με τη σχεδίαση καλών sites (ή διαφανειών PowerPoint for that matter
) με φωτεινή εξαίρεση το site του τμήματός μας. Πάντως το νέο site της σχολής αποτελεί σαφώς βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο. Τα νεότερα μέλη ίσως να μην έχουν δει το αρχικό site της σχολής με την κλεψύδρα που είχαμε μέχρι το 2005
... Εκεί ήταν το απόλυτο αίσχος...
Anyway, το ΑΠΘ πράγματι φαίνεται να έχει το πιο ωραίο site.

Anyway, το ΑΠΘ πράγματι φαίνεται να έχει το πιο ωραίο site.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
-
- Gbyte level
Οκ, με την ώρα συνηθίζεται, και λογικά πρέπει να συνεχίζονται οι βελτιώσεις καθώς είδα ένα μικρό fix στο google search που για τον ff έβγαινε λίγο εκτός ορίων.
Ας γίνει και ένα κεντράρισμα, θα ναι καλό! Α, όσο για τα χρώματα, δεν υπάρχουν κάποια τα οποία αντιπροσωπεύουν τη σχολή?
edit: οι φάτσες στο κεντρικο banner, μου κάνουν για fake students ή όχι?
edit2: στον ΙΕ είναι centered, άρα λογικά θα γίνει και στον ff
Ας γίνει και ένα κεντράρισμα, θα ναι καλό! Α, όσο για τα χρώματα, δεν υπάρχουν κάποια τα οποία αντιπροσωπεύουν τη σχολή?
edit: οι φάτσες στο κεντρικο banner, μου κάνουν για fake students ή όχι?
edit2: στον ΙΕ είναι centered, άρα λογικά θα γίνει και στον ff
Πολύ κακή δουλειά!
Σόρυ για την κριτική αλλά δε θέλω να πιστέψω ότι δεν είναι ικανό το πανεπιστήμιο να φτιάξει κάτι καλύτερο.
Σόρυ για την κριτική αλλά δε θέλω να πιστέψω ότι δεν είναι ικανό το πανεπιστήμιο να φτιάξει κάτι καλύτερο.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- PaP
- Venus Project Founder
Αναλυτικά για άλλα πανεπιστήμια
- H ξεφτίλα http://tinyurl.com/2w46qh
- Η παρηγοριά http://tinyurl.com/349c2p
- Και πάλι χάλια http://tinyurl.com/2lalcd
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Παιδιά μας και υπάρχει σχετική συζήτηση εδώ μπορείτε να στείλετε κάποιος -- εάν πραγματικά ενδιαφέρεται -- σε κάποιον (admin/webmaster/whatever) του aueb.gr ώστε να παρακολουθεί την συζήτηση και να ελαχιστοποιήσει τα λάθη σε λιγότερο χρονικό διάστημα. Ακόμη περισσότερο θα μπορούσε να υπάρξει ένα thread -- να το αναλάβει κάποιος πχ -- όπου απλά να γίνεται συζήτηση με πιθανές εικαστικές αλλαγές, διορθώσεις προβλημαων ή οτισήποτε τέλοσπάντων μπορεί να συμβάλει στην βελτίωση του site. Εάν έρχετε σε επαφή δεν νομίζω να μην δεχθεί κάποιος να διαβάσει 2/3 σελίδες με ουσιαστικά σχόλια.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Η πλάκα με την κλεψύδρα, ήταν ότι αρχικά υπήρχε φάτσα κάρτα, μετά στο επόμενο σάιτ, την είχαν βγάλει μεν, αλλά την βάζαν στο εικονιδικάκι του σάιτ - favicon.ico κλπ (κάτι σαν κρυφό μπόνους). Προφανώς δεν ήθελαν να την βγάλουν με τίποτα. Τώρα ψάχνω μήπως την έχουν κρύψει πουθενά, αλλά δεν την βρήκα ακόμα.
Το search όντως βγαίνει λίγο έξω.
Και γενικότερα το site μου θυμίζει προχειροφτιαγμένη σελίδα πρακτορείου (ειδήσεων/προπο/οσε κλπ).
Επίσης κλασικά δεν βάζουν μυαλό με τίποτα, και συνεχίζουν να φτιάχνουν word/excel (και τα βάζουν στην γρήγορη πρόσβαση τρομάρα τους).
Το mouse-over αν δεν συμβαίνει στα γράμματα, αυτά σβήνονται.
Οι επιλογές μοιάζουν να είναι επιλεγμένες.
Το σάιτ μοιάζει να είναι χωρισμένο σε frames αλλά τελικά όλα κουνιούνται μαζί / πάνε πακέτο.
Και αρκετά άλλα... Αλλά ντάξει, είναι θέμα συνήθειας ή απόφασης - εγώ πια δεν κάνω το λάθος ποτέ να επισκεφτώ το http://www.aueb.gr παρά μόνο μια στο τόσο και στα γρήγορα (προσπαθώντας να μην το πολυβλέπω) για να εντοπίσω το οικτρό word των εξετάσεων.
Νομίζω όμως ότι το σάιτ ανταποκρίνεται κάπως και στο επίπεδο σπουδών: Βιβλία χάλια προχειροφτιαγμένα στο πόδι για να λέμε ότι γράψαμε, σημειώσεις και powerpoints από κακοφτιαγμένα και λακωνικά εώς ανύπαρκτα, ώρες διδασκαλίας και εξέτασης κατά την όρεξη του εκάστοτε υπεύθυνου και άλλ' αντ' άλλων, microsoftστρεφή εργαλεία και κακάσχημα powerpoints/words, (ή pdfs γραμμένα στο word κρατώντας την αισθητική του για να είμαστε in) ενημέρωση για τις γραμματειακές υποθέσεις από τα κόμματα, γυμναστική με τις σκάλες για να βρεις το πιθανό μάθημα του πιθανού τρέχοντος προγράμματος σπουδών, καθηγητές που το "καθηγητές" το εξασκούν στο 0.05% του χρόνου τους γιατί έχουν σημαντικότερα πράγματα να κάνουν και i have no time to waste και phds που χοσέ κουέρβο και γενικώς μπαίνουν στο σωστό κλίμα, γενικώς μια μεγάλη δυσκολία και ένας λαβύρινθος κούρασης και χαμένου χρόνου (ίσως και σε χαμένα μαθήματα) ...
Άρα, το σάιτ, είναι καλό.
Το search όντως βγαίνει λίγο έξω.
Και γενικότερα το site μου θυμίζει προχειροφτιαγμένη σελίδα πρακτορείου (ειδήσεων/προπο/οσε κλπ).
Επίσης κλασικά δεν βάζουν μυαλό με τίποτα, και συνεχίζουν να φτιάχνουν word/excel (και τα βάζουν στην γρήγορη πρόσβαση τρομάρα τους).
Το mouse-over αν δεν συμβαίνει στα γράμματα, αυτά σβήνονται.
Οι επιλογές μοιάζουν να είναι επιλεγμένες.
Το σάιτ μοιάζει να είναι χωρισμένο σε frames αλλά τελικά όλα κουνιούνται μαζί / πάνε πακέτο.
Και αρκετά άλλα... Αλλά ντάξει, είναι θέμα συνήθειας ή απόφασης - εγώ πια δεν κάνω το λάθος ποτέ να επισκεφτώ το http://www.aueb.gr παρά μόνο μια στο τόσο και στα γρήγορα (προσπαθώντας να μην το πολυβλέπω) για να εντοπίσω το οικτρό word των εξετάσεων.
Νομίζω όμως ότι το σάιτ ανταποκρίνεται κάπως και στο επίπεδο σπουδών: Βιβλία χάλια προχειροφτιαγμένα στο πόδι για να λέμε ότι γράψαμε, σημειώσεις και powerpoints από κακοφτιαγμένα και λακωνικά εώς ανύπαρκτα, ώρες διδασκαλίας και εξέτασης κατά την όρεξη του εκάστοτε υπεύθυνου και άλλ' αντ' άλλων, microsoftστρεφή εργαλεία και κακάσχημα powerpoints/words, (ή pdfs γραμμένα στο word κρατώντας την αισθητική του για να είμαστε in) ενημέρωση για τις γραμματειακές υποθέσεις από τα κόμματα, γυμναστική με τις σκάλες για να βρεις το πιθανό μάθημα του πιθανού τρέχοντος προγράμματος σπουδών, καθηγητές που το "καθηγητές" το εξασκούν στο 0.05% του χρόνου τους γιατί έχουν σημαντικότερα πράγματα να κάνουν και i have no time to waste και phds που χοσέ κουέρβο και γενικώς μπαίνουν στο σωστό κλίμα, γενικώς μια μεγάλη δυσκολία και ένας λαβύρινθος κούρασης και χαμένου χρόνου (ίσως και σε χαμένα μαθήματα) ...
Άρα, το σάιτ, είναι καλό.
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Μ' αρέσει που μένετε στις απόψεις σας!!!
Χαλαρώστε ρε παιδιά, μια χαρά είναι το site. Απλώς είναι λιγάκι διαφορετικό και θα μας πάρει λίγο να το συνιθήσουμε...
Χαλαρώστε ρε παιδιά, μια χαρά είναι το site. Απλώς είναι λιγάκι διαφορετικό και θα μας πάρει λίγο να το συνιθήσουμε...
What to say man...what to say....
- rapadder
- Gbyte level
mikem4600++mikem4600 wrote:Καλά ρε παιδιά, δεν είναι και πολύ καλό αλλά όχι και τόσο τραγικό όσο το παρουσιάζετε. Σίγουρα απογοητεύει για ένα πανεπιστήμιο που θέλει να έχει επαφή με την τεχνολογία (τμήματα πληροφορικής, ΔΕΤ, ...) αλλά ούτως ή άλλως η εμπειρία μου έχει δείξει ότι ο ακαδημαϊκός χώρος δεν έχει μεγάλη σχέση με τη σχεδίαση καλών sites (ή διαφανειών PowerPoint for that matter) με φωτεινή εξαίρεση το site του τμήματός μας. Πάντως το νέο site της σχολής αποτελεί σαφώς βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο. Τα νεότερα μέλη ίσως να μην έχουν δει το αρχικό site της σχολής με την κλεψύδρα που είχαμε μέχρι το 2005
... Εκεί ήταν το απόλυτο αίσχος...
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- PaP
- Venus Project Founder
Παρα είστε core developers νομίζω, το site είναι φτιαγμένο από την αρχή χάλια
Έχουμε και λέμε:
Αχρηστο CSS, πχ hover που κάνει τα Links να μη φαίνονται
Ανύπαρκτο padding και τα γραμμάτα κολλάνε στα borders
Pop up τα νέα, αν είναι δυνατόν, ότι πιο δυσχρηστο, δεν το ακολουθεί τα bots, μπορεί να μπλοκαριστεί, δεν ανοίγει σε mobile
Το κύριως μενού κάκιστο, δε γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι
Η επιλογή για αγγλικά χάνεται
Πολύ δύσκολα βρίσκεις την επιλογή για επιστροφή στην αρχική
Το logo είναι χάλια
Δεν έχει RSS
Χρησιμοποιπούνται αρχεία και μάλιστα proprietary για να δεις ανακοινώσεις και πρόγραμμα, ας βάζαν έστω embedded Google Calendar αν και δε μου άρεσει να βλέπω Google σε μια τέτοια σελίδα
Tag soup, tables αλλά ας το αφήσουμε
Λάθος κεντραρισμένη
Greeklish στα URLs
Και να υποθέσω και τα publishing εργαλεία δεν θα είναι και αρκετά καλύτερα, όσο για caching κλπ ....
Δείτε ένα παράδειγμα πραγματικού design, usability, standars: http://beta.naftemporiki.gr/
Γιατί δεν το δίνουν έξω ή να γίνει ένας φοιτητικός διαγωνισμός;;;
Social media? Hello?
Ως πότε θα προτιμάτες τις μετριότητες;; Γιατί να μην έχουμε το καλύτερο και πιο καινοτομικό site; Με video, social bookmark,custom search engine, openid για όλους του φοιτητές, RSS και όλα αυτά τα de facto στον προηγμένο κόσμο;
Έχουμε και λέμε:
Αχρηστο CSS, πχ hover που κάνει τα Links να μη φαίνονται
Ανύπαρκτο padding και τα γραμμάτα κολλάνε στα borders
Pop up τα νέα, αν είναι δυνατόν, ότι πιο δυσχρηστο, δεν το ακολουθεί τα bots, μπορεί να μπλοκαριστεί, δεν ανοίγει σε mobile
Το κύριως μενού κάκιστο, δε γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι
Η επιλογή για αγγλικά χάνεται
Πολύ δύσκολα βρίσκεις την επιλογή για επιστροφή στην αρχική
Το logo είναι χάλια
Δεν έχει RSS
Χρησιμοποιπούνται αρχεία και μάλιστα proprietary για να δεις ανακοινώσεις και πρόγραμμα, ας βάζαν έστω embedded Google Calendar αν και δε μου άρεσει να βλέπω Google σε μια τέτοια σελίδα
Tag soup, tables αλλά ας το αφήσουμε
Λάθος κεντραρισμένη
Greeklish στα URLs
Και να υποθέσω και τα publishing εργαλεία δεν θα είναι και αρκετά καλύτερα, όσο για caching κλπ ....
Δείτε ένα παράδειγμα πραγματικού design, usability, standars: http://beta.naftemporiki.gr/
Γιατί δεν το δίνουν έξω ή να γίνει ένας φοιτητικός διαγωνισμός;;;
Social media? Hello?
Ως πότε θα προτιμάτες τις μετριότητες;; Γιατί να μην έχουμε το καλύτερο και πιο καινοτομικό site; Με video, social bookmark,custom search engine, openid για όλους του φοιτητές, RSS και όλα αυτά τα de facto στον προηγμένο κόσμο;
- rapadder
- Gbyte level
Το έργο της "αναβάθμισης" του site του Πανεπιστημίου δεν είναι δουλειά των admin, οι οποίοι έχουν σαν κύριο καθήκον το να ανεβάζουν ανακοινώσεις. Έχω δεί κατά καιρούς προκηρύξεις του Πανεπιστημίου που ψάχνουν για προγραμματιστές με σύμβαση έργου. Υποθέτω ότι αυτοί έκαναν την εργασία. Επειδή το Πανεπιστήμιο παίρνει λεφτά για να "αναβαθμίσει" το site από το κράτος, θέλει να τα δώσει σε αυτούς που επιλέγει. Γι΄αυτό είναι δύσκολο να δοθεί σε φοιτητές γιατί τότε τα χρήματα δεν θα "αξιοποιηθούν" όπως θέλει το Πανεπιστήμιο.
Επίσης είναι δύσκολο για το Πανεπιστήμιο να προβεί σε μια τέτοια κίνηση τώρα, καθότι τότε θα είναι σαν να παραδέχεται ότι τα χρήματα που διέθεσε για την αναβάθμιση του site πήγαν στο βρόντο. Το πολύ πολύ να σας πεί να στείλετε e-mail με τις παρατηρήσεις σας.
Επίσης είναι δύσκολο για το Πανεπιστήμιο να προβεί σε μια τέτοια κίνηση τώρα, καθότι τότε θα είναι σαν να παραδέχεται ότι τα χρήματα που διέθεσε για την αναβάθμιση του site πήγαν στο βρόντο. Το πολύ πολύ να σας πεί να στείλετε e-mail με τις παρατηρήσεις σας.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
-
- Mbyte level
Φαντάζομαι ότι ενώ υπάρχουν χρήματα για μια τέτοια δουλειά, αυτά πως θα δοθούν σε έναν απτυχίοτο (φοιτητή(;)), άσχετα αν αυτός έχει όλες τις ικανότητες για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο σάιτ; Κι άν τα πάρει αυτός, πως θα τα πάρουν οι άλλοι;
Ή μετά έρχεται η εθελοντική προσφορά ή το project, για κάτι που πραγματικά πληρώνεται με καλά λεφτά.
Θα μπορούσε να γίνει διαγωνισμός πχ μεταξύ [ομάδων;] φοιτητών (και όχι μόνο) με θέμα το σάιτ (venus/e-γραμματεία κλπ). Το καλύτερο, κερδίζει - πχ - 4000 ευρώ. Αποκλείεται να μην υπάρχουν τα χρήματα. Αλλά μήπως αυτή είναι μια λύση πολύ straight;
Ή μετά έρχεται η εθελοντική προσφορά ή το project, για κάτι που πραγματικά πληρώνεται με καλά λεφτά.
Θα μπορούσε να γίνει διαγωνισμός πχ μεταξύ [ομάδων;] φοιτητών (και όχι μόνο) με θέμα το σάιτ (venus/e-γραμματεία κλπ). Το καλύτερο, κερδίζει - πχ - 4000 ευρώ. Αποκλείεται να μην υπάρχουν τα χρήματα. Αλλά μήπως αυτή είναι μια λύση πολύ straight;
-
- Venus Former Team Member
Για το Venus δεν έπεσαν λεφτά από το Πανεπιστήμιο. Φοιτητές το έκαναν, το κάνουν και θα το κάνουν, όχι εξωτερικοί συνεργάτες. Δε μπορώ να καταλάβω πως το συνδέεις με aueb.gr και e-γραμματείαΘα μπορούσε να γίνει διαγωνισμός πχ μεταξύ [ομάδων;] φοιτητών (και όχι μόνο) με θέμα το σάιτ (venus/e-γραμματεία κλπ).
-
- Mbyte level
Σόρρυ The Punisher, έχεις δίκιο εννοείται!, η αργοπορημένη ώρα (κι ένα ποτηράκι παραπάνω) με έκανε κι έγραψα venus αντί για eclass ...The Punisher wrote:Για το Venus δεν έπεσαν λεφτά από το Πανεπιστήμιο. Φοιτητές το έκαναν, το κάνουν και θα το κάνουν, όχι εξωτερικοί συνεργάτες. Δε μπορώ να καταλάβω πως το συνδέεις με aueb.gr και e-γραμματείαΘα μπορούσε να γίνει διαγωνισμός πχ μεταξύ [ομάδων;] φοιτητών (και όχι μόνο) με θέμα το σάιτ (venus/e-γραμματεία κλπ).

-
- Venus Former Team Member
no prob, αλοίμονο
Καταλαβαίνω το προχωρημένο της ώρας ... το νιώθω 

- ~~Wind~~
- Gbyte level
hahahhahahahaη αργοπορημένη ώρα

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
- sagwnias
- Gbyte level
Tι εγινε το γυρισαν παλι;
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- PaP
- Venus Project Founder
Εγώ πιστεύω ότι έτσι φαίνεται η γύμνια του καλύτερου business school της Ν.Α. Ευρώπης
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει πάθος για τελειότητα, μάλλον πολλοί βαριούνται γιατί κάνουν άσκοπες έρευνες δε ξέρω...
Πώς μας λένε ότι οι απόφοιτοι θα φτιάξουν τη νέα Ελλάδα και δε ξέρω γω...
Καταρχήν θα έπρεπε να υπάρχει ένα datacenter για όλη τη σχολή και ένα τμήμα 1-2 μόνιμων προγραμματιστών και όχι των εκάστοτε διδακτορικών. (και να μην είναι βησματίες)
Κατά δεύτερον έπρεπε να υπάρχει brand όπως σε σοβαρά πανεπιστήμια. Π.χ. τι χρώματα και τι logos θα χρησιμοποιούνται σε οποιαδήοπτε σελίδα του πανεπιστημίου
Μετά θα έπρεπε να καινοτομούμε και να μαστε πραγματικά ηλεκτρονικό πανεπιστήμιο δεν είναι δα πυρηνική φυσική να έχουμε καλά συνδεδεμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως μια σοβαρή σελίδα, ενσωματομένο webmail, eclass, ηλεκτρονική γραμματεία, ηλεκτρονική ταυτότητα. Δουλειά ενός χρόνου είναι και 2 σοβαροί προγραμματιστές με βοήθεια από φοιτητές θα μπορούσαν να κάνουν παπάδες αλλά δεν υπάρχει θέληση. Ακόμα και AUEB TV θα μπορούσαμε να έχουμε και προσωπικές start page όπως το Netvibes με ανακοινώσεις μαθημάτων, ηλεκτρονικής γραμματείας, νέα, emails και 1002 αλλά από ότι έχω δει και από αρκετετούς καθηγητές (λυπάμε που το λέω) δεν έχουν επαφή με το τι γίνεται στο χώρο. Ποιος διαβάζει OSnews, Gigaom ας πούμε;
Πραγματικά το έμψυχο υλικό υπάρχει, όραμα και γνώση δεν υπάρχει και οι πόροι για να κάνεις κάτι καλό δεν είναι υπερβολικοί, ίσως μόνο το datacenter να κόστιζε όλα τα άλλα γίνονται και ας είναι καλά το open source.
Και μια που πλάγιασα αρκετά ας αναφερθώ και στην εξωστρέφεια των ερευνητικών ομάδων. Δείτε πόσο συχνά ενημερώνονται οι σελίδες... Σωθήκαμε... Από οτι φαίνεται η νέα σελίδα της ομάδα Φυσικής Γλώσσας του Ι.Α. φαίνεται να έχει την εξωστρέφεια που απαιτείτα.
Αυτά προς προβληματισμό (και ίσως χρειάζεται ένα νέο τόπικ)
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει πάθος για τελειότητα, μάλλον πολλοί βαριούνται γιατί κάνουν άσκοπες έρευνες δε ξέρω...
Πώς μας λένε ότι οι απόφοιτοι θα φτιάξουν τη νέα Ελλάδα και δε ξέρω γω...
Καταρχήν θα έπρεπε να υπάρχει ένα datacenter για όλη τη σχολή και ένα τμήμα 1-2 μόνιμων προγραμματιστών και όχι των εκάστοτε διδακτορικών. (και να μην είναι βησματίες)
Κατά δεύτερον έπρεπε να υπάρχει brand όπως σε σοβαρά πανεπιστήμια. Π.χ. τι χρώματα και τι logos θα χρησιμοποιούνται σε οποιαδήοπτε σελίδα του πανεπιστημίου
Μετά θα έπρεπε να καινοτομούμε και να μαστε πραγματικά ηλεκτρονικό πανεπιστήμιο δεν είναι δα πυρηνική φυσική να έχουμε καλά συνδεδεμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως μια σοβαρή σελίδα, ενσωματομένο webmail, eclass, ηλεκτρονική γραμματεία, ηλεκτρονική ταυτότητα. Δουλειά ενός χρόνου είναι και 2 σοβαροί προγραμματιστές με βοήθεια από φοιτητές θα μπορούσαν να κάνουν παπάδες αλλά δεν υπάρχει θέληση. Ακόμα και AUEB TV θα μπορούσαμε να έχουμε και προσωπικές start page όπως το Netvibes με ανακοινώσεις μαθημάτων, ηλεκτρονικής γραμματείας, νέα, emails και 1002 αλλά από ότι έχω δει και από αρκετετούς καθηγητές (λυπάμε που το λέω) δεν έχουν επαφή με το τι γίνεται στο χώρο. Ποιος διαβάζει OSnews, Gigaom ας πούμε;
Πραγματικά το έμψυχο υλικό υπάρχει, όραμα και γνώση δεν υπάρχει και οι πόροι για να κάνεις κάτι καλό δεν είναι υπερβολικοί, ίσως μόνο το datacenter να κόστιζε όλα τα άλλα γίνονται και ας είναι καλά το open source.
Και μια που πλάγιασα αρκετά ας αναφερθώ και στην εξωστρέφεια των ερευνητικών ομάδων. Δείτε πόσο συχνά ενημερώνονται οι σελίδες... Σωθήκαμε... Από οτι φαίνεται η νέα σελίδα της ομάδα Φυσικής Γλώσσας του Ι.Α. φαίνεται να έχει την εξωστρέφεια που απαιτείτα.
Αυτά προς προβληματισμό (και ίσως χρειάζεται ένα νέο τόπικ)
- crash_override
- Wow! Terabyte level
@sagwnias: Όχι ρε συ, δεν έχει αλλάξει.
Μήπως δεν ήσουν online και μπήκες με "Εργασία χωρίς σύνδεση"...?

Μήπως δεν ήσουν online και μπήκες με "Εργασία χωρίς σύνδεση"...?

What to say man...what to say....
- sandra
- Wow! Terabyte level
author: Dania Tsamoutali Volioti
Ο κατάσκοπος μας granny_E το ξετρύπωσε
Δεν την έχω ξανακούσει την κοπέλα http://en.wikipedia.org/wiki/User:Dania 
Ο κατάσκοπος μας granny_E το ξετρύπωσε

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Αφου σαν κατάσκοπος δεν πολυεμφανίζεται,Θέλω με την ευκαιρία να στείλω τα χαιρετίσματα μου!
Hello granny_E.
Hello granny_E.

που θα πάει θα το δουμε...