Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Θα κλείσει?
Μόνο οι αριστερές θα κατεβάσουν πλάισιο για κατάληψη.... Η πασπ έμαθα ότι δεν θα κατεβάσει για κατάληψη και η δαπ αν μπει επίσης δεν θα κατεβάσει για κατάληψη...
Επιφυλάσομαι για ότι λέω γιατί δεν ξέρω από μέσα πληροφορίες και τα παραπάνω είναι από ερώτηση που έκανα προχθές...
Επιφυλάσομαι για ότι λέω γιατί δεν ξέρω από μέσα πληροφορίες και τα παραπάνω είναι από ερώτηση που έκανα προχθές...
Δηλαδή σήμερα θα γίνει Γενική Συνέλευση και δεν θα γίνουν τα μαθήματα?
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Πάντως η εξέταση στους μεταγλωττιστές γίνεται κανονικά!
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Παιδιά αν μάθετε τίποτα για το αποτέλεσμα της συνέλευσης να μας πείτε...
- Silver
- Kilobyte level
H σχολή δεν έκλεισε και τα μαθήματα έγιναν κανονικά.
Απλά κάποιοι ακόμα ονειρεύονται καταλήψεις... Και θα ονειρεύονται. Καλό τους ύπνο!!!!
Απλά κάποιοι ακόμα ονειρεύονται καταλήψεις... Και θα ονειρεύονται. Καλό τους ύπνο!!!!

- Laz Homo Anorimous
- bit level
Εγώ πάντως που κατέβηκα για Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων στη 1 άδικα περίμενα. Υποθέτω ότι δε γίναν μαθήματα γιατί στην Αντωνιάδου όλοι έξω ήταν και άραζαν.
I'm done
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Το μάθημα της Ασφάλειας ΠΣ έγινε στην ώρα του (13-15), αλλά από τον κ. Ι. Σουπιώνη, λόγω απουσίας μου...Laz Homo Anorimous wrote:Εγώ πάντως που κατέβηκα για Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων στη 1 άδικα περίμενα. Υποθέτω ότι δε γίναν μαθήματα γιατί στην Αντωνιάδου όλοι έξω ήταν και άραζαν.
Δ. Γκρ.
-
- Gbyte level
Επίσης...Silver wrote:H σχολή δεν έκλεισε και τα μαθήματα έγιναν κανονικά.
Re: Κατάληψη
Επειδή δεν ήμουν σήμερα στη σχολή, ξέρει μήπως κανείς για ποιο λόγο αποφασίστηκε η κατάληψη μέχρι την Παρασκευή;
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Εγώ θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα αν το ξέρει κανείς...
Στο μάθημα όταν μπήκαν οι παραταξεις μας είπαν ότι η συνέλευση θα είναι μόνο των αριστερών παρτάξεων...(δηλαδή η πασπ και δαπ θα απείχαν) επίσης αν δεν κάνω λάθος ο κυριος Τουμπής (νομίζω) είπε ότι δεν είναι αναγνωρισμένη συνέλευση από τον φοιτητικό σύλλογο...(ίσως κάνω λάθος αλλά δεν ξέρω από αυτά και λέω ότι έχω ακούσει)... ΑΝ ισχύουν αυτά τότε:
1) Γιατί η σχολή έβγαλε ανακοίνωση για ΓΣ
2) Γιατί έκλεισε αφού δεν ήταν και οι άλλες παρατάξεις...
ΥΓ αν κάποιος έχει χρόνο ας μας πει και πως πρέπει να γίνουν τα πράγματα για να πραγματοποιηθεί μια ΓΣ και να κλείσει η σχολή...
Στο μάθημα όταν μπήκαν οι παραταξεις μας είπαν ότι η συνέλευση θα είναι μόνο των αριστερών παρτάξεων...(δηλαδή η πασπ και δαπ θα απείχαν) επίσης αν δεν κάνω λάθος ο κυριος Τουμπής (νομίζω) είπε ότι δεν είναι αναγνωρισμένη συνέλευση από τον φοιτητικό σύλλογο...(ίσως κάνω λάθος αλλά δεν ξέρω από αυτά και λέω ότι έχω ακούσει)... ΑΝ ισχύουν αυτά τότε:
1) Γιατί η σχολή έβγαλε ανακοίνωση για ΓΣ
2) Γιατί έκλεισε αφού δεν ήταν και οι άλλες παρατάξεις...
ΥΓ αν κάποιος έχει χρόνο ας μας πει και πως πρέπει να γίνουν τα πράγματα για να πραγματοποιηθεί μια ΓΣ και να κλείσει η σχολή...
-
- Gbyte level
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ξεκινήσει ένα κίνημα από φοιτητές και εργαζόμενους. Το θέμα της Γενικής Συνέλευσης, σήμερα, αφορούσε την αναγνώριση των ΚΕΣ και την σταδιακή εφαρμογή του νόμου-πλαισίου. Δηλαδή, όσον αφορά τον νόμο, έγινε συζήτηση για τη λίστα συγγραμμάτων και τις απειλές του υπουργείου για παύση των διοικητικών εργασιών και της χρηματοδότησης του πανεπιστημίου, σε περίπτωση που δεν εφαρμοστεί ο εσωτερικός κανονισμός.Luke wrote:Επειδή δεν ήμουν σήμερα στη σχολή, ξέρει μήπως κανείς για ποιο λόγο αποφασίστηκε η κατάληψη μέχρι την Παρασκευή;
Σκοπός μίας κατάληψης, αν και πολλάκις τα έχουμε πει, είναι η επανοικιοποίηση του χωροχρόνου μας, η έκφραση των αντιθέσεων και των προτάσεών μας. Γι' αυτό το λόγο καλούνται όλοι οι φοιτητές του ΟΠΑ να συμμετέχουν στο συντονιστικό κατάληψης, σήμερα στις 21:00.
edit: proskopos, χθες μαζεύτηκαν πάνω από 600 υπογραφές φοιτητών που επιθυμούσαν γενική συνέλευση για τα θέματα που προανέφερα. Ως εκ τούτου η διοίκηση του πανεπιστημίου έβγαλε ανακοίνωση και σήμερα έγινε η γενική συνέλευση. Δεν είναι δεσμευτικό να συμμετέχουν όλοι οι αντιπρόσωποι των φοιτητών σε μία συνέλευση. Καλό είναι οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, να είναι περισσότερο ενημερωμένοι.
edit2: ναι, και τα σημερινά μαθήματα
Last edited by StormRider on Wed Dec 03, 2008 6:33 pm, edited 2 times in total.
Περιλαμβάνει και τα αποψινά μαθήματα η κατάληψη?
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Ναι, νομίζω ετσι γίνεται πάντα..p3050214 wrote:Περιλαμβάνει και τα αποψινά μαθήματα η κατάληψη?
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Aφου 9 το βράδυ κλείνει, θα έχουν τελειώσει τα μαθήματα.p3050214 wrote:Περιλαμβάνει και τα αποψινά μαθήματα η κατάληψη?
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- cypher
- Venus Former Team Member
Θα γινει σιγουρα και αυριο η καταληψη; Γιατι με πηρε ενας απο ενα κομμα και ειπε οτι επειδη η αποφαση για καταληψη δεν παρθηκε νομιμα ο πρυτανης δεν δεχτηκε να υπογραψει και αρα αυριο μεθαυριο θα γινει μαθημα.
Δεν ξερω τι να πιστεψω.
Μπερδεμα, μπορει και να κανει λαθος οποτε ενα τηλεφωνο στο θυρωρειο πριν το μαθημα ειναι αναγκαιο, για να δειτε τι γινεται.

Μπερδεμα, μπορει και να κανει λαθος οποτε ενα τηλεφωνο στο θυρωρειο πριν το μαθημα ειναι αναγκαιο, για να δειτε τι γινεται.

1) οι παρατάξεις που ήθελαν να κάνουν Συνέλευση παρουσίασαν 600-κάτι υπογραφές (άσχετα αν δεν μαζεύτηκαν ποτέ τόσα άτομα στην "ΓΣ") και οι Πρυτανικές αρχές πήραν την απόφαση να μην γίνουν μαθήματα
2) με το έτσι θέλω.... Η ΠΚΣ αποχώρησε από την σχολή για να μην βάλει σφραγίδα στο πλαίσιο, η ΔΑΠ άρχισε ήδη να μιλάει για χαμένες εξεταστικές ενώ οι Πρυτανικές αρχές πιέζονται από τις παρατάξεις που έκαναν την ΓΣ να υλοποιήσουν την απόφαση της δήθεν ΓΣ
2) με το έτσι θέλω.... Η ΠΚΣ αποχώρησε από την σχολή για να μην βάλει σφραγίδα στο πλαίσιο, η ΔΑΠ άρχισε ήδη να μιλάει για χαμένες εξεταστικές ενώ οι Πρυτανικές αρχές πιέζονται από τις παρατάξεις που έκαναν την ΓΣ να υλοποιήσουν την απόφαση της δήθεν ΓΣ
@ Stoupeace : έχω μάθημα 7-9 γι' αυτό ρωτάω
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Ναι κάτι πήρε το αυτί μου... Καλώς.. Ευχαριστώ για την πληροφορία...StormRider wrote:
edit: proskopos, χθες μαζεύτηκαν πάνω από 600 υπογραφές φοιτητών που επιθυμούσαν γενική συνέλευση για τα θέματα που προανέφερα. Ως εκ τούτου η διοίκηση του πανεπιστημίου έβγαλε ανακοίνωση και σήμερα έγινε η γενική συνέλευση. Δεν είναι δεσμευτικό να συμμετέχουν όλοι οι αντιπρόσωποι των φοιτητών σε μία συνέλευση. Καλό είναι οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, να είναι περισσότερο ενημερωμένοι.
Μην τρελαθούμε.. για 2 μέρες δεν χάνετε η εξεταστική... Το θέμα αρχίζει να γεννιέται μετά από 1-2 βδομάδες κατάληψης...
Μετά τις 9 θα κλείσει δηλαδή?Stoupeace wrote:Aφου 9 το βράδυ κλείνει, θα έχουν τελειώσει τα μαθήματα.p3050214 wrote:Περιλαμβάνει και τα αποψινά μαθήματα η κατάληψη?

Το cslab2 ήταν κλειστό, τουλάχιστον στις 5 που πήγα εγώ , και από ό,τι έμαθα είχαν διώξει όσους ήταν μέσα και τους είπαν ότι κλείνουνε. Δε μπορούσαμε να μπούμε μέσα, ήταν κλειδωμένα.
Άσχετο : Ξέρει κανείς τι έγινε τελικά με την εξέταση του Ε6?
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Παιδιά απο αυτά που μου είπανε και διάβασα, αυτό κατάλαβα ότι θα κλείσει στις 9 σήμερα.
Αλλά παίζει και αυτό που είπε ο cypher παραπάνω οπότε δεν ξέρω...
Αλλά παίζει και αυτό που είπε ο cypher παραπάνω οπότε δεν ξέρω...
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level