Αναδημοσιεύσεις άρθρων και συζητήσεις με θέμα την τεχνολογία.
-
HdkiLLeR
- Venus Project Founder

- Academic status: Alumnus/a
-
Έχω κάνει ένα post εδώ (
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... &start=165) σχετικά με το θέμα.
PS: Δεν το ξαναποστάρω, computer scientists είμαστε, οπότε θεωρώ ότι όλοι γνωρίζουμε το
indirect reference αλλά και το πόσο τεμπέληδες είμαστε ακόμη και για copy-paste

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
-
tsilochr
- Wow! Terabyte level

- Academic status: PhD
-
Aυτή τη στιγμή έχουμε 3+ active thread για Linux+open source, σταθερά έχουμε ανακοινώσεις για τα event της MS αλλά και για ομιλιές επιστημόνων. Κάποιος ασχολήθηκε να postάρει howto install hardy heron με screenshots*. Το tech talk έχει ανέβει κατακόρυφα. Ακόμα και στο μάθημα των δικτύων είδα ότι τους έβαλε να υλοποιήσουν TFTP (client ή server δεν ξέρω). Οι στιγμές είναι ιστορικές για το forum - ίσως και για το τμήμα. Και γ**ώ!
* το 2002 το mandrake 7.2 ήταν τόσο γρήγορο στην εγκατάσταση όσο το heron σήμερα αλλά δεν θυμάμαι να είχαμε κάτσει να το βάλουμε σε thread!
-
cyberpython
- Mbyte level

-
by cyberpython » Thu May 29, 2008 4:25 pm
tsilochr wrote: Ακόμα και στο μάθημα των δικτύων είδα ότι τους έβαλε να υλοποιήσουν TFTP (client ή server δεν ξέρω). Οι στιγμές είναι ιστορικές για το forum - ίσως και για το τμήμα. Και γ**ώ!
Και client και server!!!
Με κάτι τέτοια χαίρομαι που δεν πήρα πτυχίο στην ώρα μου

(αν συνυπολογίσουμε και το project των Κατανεμημένων Συστημάτων είχαμε να φτιάξουμε μία εφαρμογή P2P και δική μας υλοποίηση του CHORD DHT και όλα αυτά σε προπτυχιακό!!! πραγματικά σε μερικά μαθήματα ο πύχης έχει ανέβει κατακόρυφα!).
-
rose
- Gbyte level

- Academic status: 4th year
cyberpython wrote:tsilochr wrote: Ακόμα και στο μάθημα των δικτύων είδα ότι τους έβαλε να υλοποιήσουν TFTP (client ή server δεν ξέρω). Οι στιγμές είναι ιστορικές για το forum - ίσως και για το τμήμα. Και γ**ώ!
Και client και server!!!
Με κάτι τέτοια χαίρομαι που δεν πήρα πτυχίο στην ώρα μου

(αν συνυπολογίσουμε και το project των Κατανεμημένων Συστημάτων είχαμε να φτιάξουμε μία εφαρμογή P2P και δική μας υλοποίηση του CHORD DHT και όλα αυτά σε προπτυχιακό!!! πραγματικά σε μερικά μαθήματα ο πύχης έχει ανέβει κατακόρυφα!).
Προσομοίωση σε γράφους κάνατε?
Είχα κάνει πτυχιακή - προσομοίωση σε Unstructured Peer-to-Peer Networks και έχω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα.
που θα πάει θα το δουμε...
-
cyberpython
- Mbyte level

-
by cyberpython » Thu May 29, 2008 7:39 pm
rose wrote:Προσομοίωση σε γράφους κάνατε?
Είχα κάνει πτυχιακή - προσομοίωση σε Unstructured Peer-to-Peer Networks και έχω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα.
Βασικά μας δόθηκε μία περιγραφή του Chord και υλοποιήσαμε μία βιβλιοθήκη πάνω στην περιγραφή αυτή και στη συνέχεια τη χρισιμοποιήσαμε για να φτιάξουμε μία εφαρμογή διαμοιρασμού αρχείων (χωρίς βέβαια λειτουργίες αναζήτης με τμήμα του filename - μόνο με το πλήρες όνομα του αρχείου).

-
AmmarkoV
- Wow! Terabyte level

-
LoL άρθρο.. :P
η διαφορά είναι οτι άν ηταν closed source δεν θα το ανακάλυπταν ποτέ..
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα.
Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν!
Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας
Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει
[url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]