proskopos++ ++ ++ ...
Δεν έχει ένα κάρφωμα που έκανε σε αγώνα των ολυμπιακών αγώνων όπου πηδάει πάνω απο το κεφάλι του σταματημένου αντιπάλου και καρφώνει σαν σε ολ σταρ διαγωνισμό καρφωμάτων edit Το βρήκα στο youtube
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Link
Σας παρακαλώ μην βγάλετε αυτο το ...... πράγμα στο σινεμά... Είναι ντροπή... Ακόμα βλέπω όποτε μπορώ, το καλύτερο παιδικό που έχει γίνει ποτέ... (Έστω ένα απο τα 3 καλύτερα... Μαζί με silverhawks - transformers)
Ας πάρουν παράδειγμα από transformers που η ταινία ήταν πολύ καλή...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Δυστυχώς όχι... ήταν να παίξει κανονικά... νομίζω βέβαια ότι το αφήσανε γιατί ήταν τραγικό... αλλά δεν είμαι σίγουρος...
Πάντως ήδη ετοιμάζεται μια ταινία... αλλά δεν έχει γει ακόμα κανένα trailer.. και ότι είναι στο youtube είναι ψεύτικα...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
sandra wrote:Γιατί μου κάνει για ερασιτεχνικό βιντέακι? Δεν νομίζω να είναι για σινεμά μην ανησυχείς.
Εγώ πάντως συμφωνώ, μάλιστα για ερασιτεχνικό μπορώ να πώ ήταν αρκετά καλό... τώρα αν είναι όπως τα λέες πρόσκοπε πραγματικά θα ήταν άθλια ταινία αν έβγαινε στους κινηματογράφους...
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net Play and help!
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet
2) You are visiting Venus forum
3) You are reading my signature
5) You didn't notice that point 4 is missing
6) You just checked for point 4
7) You are smiling
[/size][/color]