Restart πριν μπει στα windows
Restart πριν μπει στα windows
Ο υπολογιστής ανοίγει. Με το που πάει να μπει στα windows κάνει restart. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται μέχρι να πατήσω το power και να κλείσει. Το λειτουργικό είναι windows XP Professional. Καμιά ιδέα τι μπορεί να γίνει για την περίπτωση αυτή?
Last edited by Vasilis on Sat Oct 30, 2004 2:14 am, edited 1 time in total.
The road goes on forever...
- semis19
- Gbyte level
Re: Restart πριν μπει στα windows
Έχει συμβεί και σε μένα με το ίδιο ακριβώς λειτουργικό ... όποιος έχει κάποια ιδέα ας μας διαφωτίσει ...Vasilis wrote:Ο υπολογιστής ανοίγει. Με το που πάει να μπει στα windows κάνει restart. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται μέχρι να πατήσω το power και να κλείσει. Το λειτουργικό είναι windows XP Professional. Καμιά ιδέα τη μπορεί να γίνει για την περίπτωση αυτή?

"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Σε Safe Mode έχετε δοκιμάσει να μπείτε;Γιατί αν μπαίνετε έτσι,τότε παίζει την δουλειά να την κάνει κανά driver κάρτας γραφικών(ή ό,τι τελος πάντων εγκαταστήσατε τελευταίο).
Για Safe Mode,μόλις βγάλει το σήμα των Win,πατάμε F8 και το επιλέγουμε στη λίστα.Επίσης δοκιμάστε από την ίδια οθόνη με το Safe Mode και την επιλογή Last configuration...(δεν το θυμάμαι "απ'οξω"
)
Για Safe Mode,μόλις βγάλει το σήμα των Win,πατάμε F8 και το επιλέγουμε στη λίστα.Επίσης δοκιμάστε από την ίδια οθόνη με το Safe Mode και την επιλογή Last configuration...(δεν το θυμάμαι "απ'οξω"

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Πρίν καιρό μου το είχε κάνει κι εμένα αυτό.
Μπήκα σε safe mode και έκανα restore σε ένα restore point που έιχα κάνει πιο παλιά.
Όταν τελικά ξεκίνησε κανονικα το pc έκαν ένα Full system scan και βρήκε κάτι αξιολάτρευτους ιούς που δε θυμάμαι πιοι ήταν.Αφού τους έκαν remove δούλευε κανονικά.
Εμένα όταν το έπαθε αυτό έπειδή έχω και λίγο φωνακλού ψύκτρα καταλαβαινα ότι ο επεξεργαστής πρέπει να δούλευε στο full.Mάλλον κάποιο worm θα ήταν που μονοπολούσε τη CPU.
Μπήκα σε safe mode και έκανα restore σε ένα restore point που έιχα κάνει πιο παλιά.
Όταν τελικά ξεκίνησε κανονικα το pc έκαν ένα Full system scan και βρήκε κάτι αξιολάτρευτους ιούς που δε θυμάμαι πιοι ήταν.Αφού τους έκαν remove δούλευε κανονικά.
Εμένα όταν το έπαθε αυτό έπειδή έχω και λίγο φωνακλού ψύκτρα καταλαβαινα ότι ο επεξεργαστής πρέπει να δούλευε στο full.Mάλλον κάποιο worm θα ήταν που μονοπολούσε τη CPU.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Πιθανότατα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με drivers ή κάποιο πρόβλημα στο hardware. Αν είσαι τυχερός και ισχύει το πρώτο πρόβλημα ακολούθησε τις οδηγίες που προαναφέρθηκαν, αλλιώς δοκίμασε την πιθανότητα του service αν ακόμη καλύπτεσαι από αυτό.
Αν θες μπορείς βέβαια να ελέγξεις αν οι διάφορες συσκευες pci/agp και μνήμες "πατάνε" καλά
Αν θες μπορείς βέβαια να ελέγξεις αν οι διάφορες συσκευες pci/agp και μνήμες "πατάνε" καλά
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]