Δεν είστε...στην 15η σελίδα το βρήκα...The Punisher wrote:Μου κάνει εντύπωση πάντως που είμαστε τόσο ψηλά στο google για το συγκεκριμένο θέμα ...
Sorry...
Δεν είστε...στην 15η σελίδα το βρήκα...The Punisher wrote:Μου κάνει εντύπωση πάντως που είμαστε τόσο ψηλά στο google για το συγκεκριμένο θέμα ...
καλά δε θα στεναχωρηθώ κιόλαςsorry
LOL!!Zifnab wrote: Έλεος! - Άναψε ο ανδρικός πληθυσμός των πληροφορικάριων![]()
Red_Velvet wrote: Προς το παρόν λοιπόν θα ασχολούμαι μόνο με αυτό! Μέχρι να βρεθεί ο δολοφόνος τουλάχιστον και να ηρεμήσω...κάπως...
Χμ, μάλλον είναι επειδή γράφουμε για 9 μαχαιριές και είναι 21!Red_Velvet wrote:Δεν είστε...
μεγάλη μας τιμή που έφτασες ως αυτή την σελίδα (150οστό αποτέλεσμα), άλλη ενασχόληση δεν έχεις?Red_Velvet wrote:στην 15η σελίδα το βρήκα...
Εγώ ήρεμη είμαι...The Punisher wrote:Hey, ηρεμήστε !
Και οι 70000 που σκοτώθηκαν πρόσφατα από σεισμό στην Κίνα άνθρωποι δεν ήταν?Red_Velvet wrote:Εγώ ήρεμη είμαι...The Punisher wrote:Hey, ηρεμήστε !
"Κάποιοι άλλοι" τα πήραν, γιατί προφανώς δεν μπορούν να δεχτούν ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν άνθρωπος, άντρας και ηθοποιός από τους λίγους...
Τόσο που δεν σέβονται καν τη μνήμη του...
Και ο νοών νοείτω...
Ευχαριστώ(που επιβεβαίωσες όσα είπα)!SeniorCarbone wrote:Και οι 70000 που σκοτώθηκαν πρόσφατα από σεισμό στην Κίνα άνθρωποι δεν ήταν?Red_Velvet wrote:Εγώ ήρεμη είμαι...The Punisher wrote:Hey, ηρεμήστε !
"Κάποιοι άλλοι" τα πήραν, γιατί προφανώς δεν μπορούν να δεχτούν ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν άνθρωπος, άντρας και ηθοποιός από τους λίγους...
Τόσο που δεν σέβονται καν τη μνήμη του...
Και ο νοών νοείτω...
Δεν είδα να γίνεται κ κανενάς ντόρος για όλους αυτούς τους ανθρώπους.
Όσο για την θεοποίηση που έχει γίνει από κανάλια στο πρόσωπό του πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.
Το πόσο καλός ηθοποιός ήταν έιναι σχετικό. Το να παίζεις τον τσαντίλα σε όλες σειρές δεν ξέρω κατά πόσο είναι μεγάλο επίτευμα.
Επίσης το πόσο καλός άνθρωπος ήταν δεν μπορούμε να το ξέρουμε...και για να κατέληξε έτσι ο δύστηχος μάλλον δεν είχε και την καλύτερη ζωή.
Μήπως κοντά στον βασιλικό (aueb) ποτίζεται κι η γλάστρα (venus) ;The Punisher wrote:πλέον πάντως ψάχνοντας στο google.com για "σεργιανόπολος φόνος" και "σεργιανόπουλος μαχαιριές" μας βλέπω στην πρώτη, και μάλιστα ψηλά. Τώρα το έψαξα, για αυτό και μου έκανε εντύπωση
Συμφωνώ και όχι μόνο για τον λόγο που ανέφερες. Αλλά σύμφωνα και με αυτό, ο αποθανών ήταν στην τηλεόραση...xrokos wrote:Η τηλεόραση με ότι πράγμα καταπιάνεται το εκχυδαΐζει
Πες τα, αλλά έχω την εντύπωση ότι τσάμπα τα λες...όταν υπάρχει τόσος φθόνος και τόσο μίσος στον κόσμο, δεν έχει νόημα να προσπαθείς να πείσεις για το σωστό...δεν θα κερδίσεις!xrokos wrote:Ρε παιδιά χαλαρώστε, ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε...
Ήταν δημόσιο πρόσωπο και μέσα στο σπίτι μας κάθε ημέρα μέσω της τηλεόρασης, γι'αυτό και ο ντόρος. Μην αρχίσετε τις συγκρίσεις, κάθε άτομο είναι ξεχωριστό και δε μπορεί να συγκριθεί με κάποιο άλλο.
Και όταν είχε πεθάνει ο Χριστόδουλος είχε γίνει περισσότερος χαμός μιας που ο αρχιεπίσκοπος φαίνεται στα μάτια πολλών ελλήνων άγιος και όλοι τρέχανε να τον προσκυνήσουν.
Η τηλεόραση με ότι πράγμα καταπιάνεται το εκχυδαΐζει γιατί οι άνθρωποι που την περιστοιχίζουν στην προσπάθεια τους να έρθουν πιο κοντά στο όνειρό τους (χρήμα-δόξα) ξεχνάνε ότι σημαντικότερο έχουν, την αξιοπρέπεια τους.
'Εχεις καταλάβει λάθος, πήγαινε λίγο πίσω να δεις ένα μύνημά μου στο οποίο εξηγώ το πως νιώθω γι΄αυτόν (ελπίζω να μην με ειρωνευτείς κι εσύ, όπως έκανε κάποιος παντελώς κενός "άνθρωπος" εδώ μέσα...για να μην πω κάτι πολύ πιο χοντρό...), για να μην λέω τα ίδια και τα ίδια...*estrngd wrote:@red_velvet:
Ελπίζω, έτσι όπως τον έχεις στο μυαλό σου, να τον ξεπεράσεις.
Zifnab wrote:Άμα εγώ είμαι,κοπελιά, κενός "άνθρωπος" ή κάτι πιο "χοντρό" , εγώ πως να σε χαρακτηρίσω που ασχολείσαι τόσες ώρες με τον Σεργιανόπουλο λες και σε έχει βάλει η Νικολούλη να βρεις τον δολοφόνο...Με χαρακτήρισες ενώ εγώ δεν έκανα κάτι αντίστοιχο. Φυσικά δεν είναι λόγος για να φας ban. Παύω να ασχολούμαι μαζί σου...
![]()
@*estrgnd
Μακάρι να'ταν έτσι αλλά βάσει site που βλέπει την επισκεψιμότητα/δραστηριότητα/links που το δείχνουν, του aueb και του venus, σε πληροφορώ ότι είναι τετραπλάσια η βαθμολογία του δεύτερου, σε σχέση με το πρώτο...Mάλλον η γλάστρα είναι το aueb.
http://en.wikipedia.org/wiki/Athens_Uni ... d_Business
Στα independent links είναι και το venus
Παρακαλώ stay on topic γιατί πάει αλλιώς για κλείδωμα - ευχαριστώ για την κατανόηση.