Έχουν και άλλα ονόματα;

Πάντως Michelle κατά περίεργο τρόπο οι περισσότεροι συμφωνούν με την νέα γραμμή.

Μάλλον (αποτυχημένη) κατά λέξη μετάφραση του curly brackets... Άραγε ποιος έκανε τη μετάφραση;sandra wrote:σγουρές παρενθέσεις (καραλόλ το είδα σήμερα στο βιβλίο των Βάσεων. Ακούς εκεί σγουρές παρενθέσεις).
μύστακες (από το βιβλίο της Επιστήμης)
Δημήτριος Δέρβος, αν.καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Ευαγγελίδης, επικ.καθηγητής Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.mikem4600 wrote:Μάλλον (αποτυχημένη) κατά λέξη μετάφραση του curly brackets... Άραγε ποιος έκανε τη μετάφραση;sandra wrote:σγουρές παρενθέσεις (καραλόλ το είδα σήμερα στο βιβλίο των Βάσεων. Ακούς εκεί σγουρές παρενθέσεις).
Code: Select all
for (...) {
.
.
.
}
int t(int)
{
for (x;;)
{
if (x...)
{
...
}
statement;
...
}
}
Κατσαρές αγκύλες.sandra wrote: Έχουν και άλλα ονόματα;![]()
oχι βεβαια, δεν αλλαζωdjsolid wrote:Δεν μπορεις να ξαναψηφίσεις. Απλα μπορείς να αλλάξεις την αρχική σου επιλογή!~~Wind~~ wrote:αν και βλεπω οτι μπορω να ξαναψηφισω![]()
Μπραβο! Ευγε!madMax wrote:Το να βάζεις το { σε νέα γραμμή δε νομίζω να έιναι καλή πρακτική γιατι σε μπερδεύει.
Αν μπαίνει στο τέλος της πρώτης γραμμής κ χρησιμοποιείς ένα tab των 4 χαρακτήρων για το φώλιασμα κ το } πάντα σε νέα γραμμή στοιχισμένο με τον πρώτο χαρακτήρα της γραμμής που βρίσκεται το { , νομίζω είναι αρκετά ευανάγνωστος ο κώδικας.
Να φτιάξουμε εφαρμογή βασισμένη σε μουστάκια....;Οι γραμμες παντα θα βγαινουν λιγακι ξεμπαρκες, εκτος κι αν φτιαξουμε IDE με επιλογες στοιχισης οπως το word (να μια ιδεα για υλοποιηση Venus pack project)
Same here, έχω τέτοια μανία με αυτό το θέμα του { σε νέα γραμμή που ώρες ώρες καταντάει ψυχαναγκασμόςErevodifwntas wrote:Εγώ αλλάζω μέχρι και το template του Netbeans για να το βαζει αυτόματα σε νέα γραμμή..
Michelle wrote:Same here, έχω τέτοια μανία με αυτό το θέμα του { σε νέα γραμμή που ώρες ώρες καταντάει ψυχαναγκασμόςErevodifwntas wrote:Εγώ αλλάζω μέχρι και το template του Netbeans για να το βαζει αυτόματα σε νέα γραμμή..Και έτοιμη συνάρτηση να πάρω από κάπου (στη javascript συνήθως), πάλι θα κάτσω να τη φτιάξω να συμφωνεί με το δικό μου coding style.
yeah.. right...The Punisher wrote:Just to remind the on-going fight...
Netbeans sucks![]()
Eclipse rulez
έτσι έτσι. απλά στην eclipse αλλάζουμε το formatter και τον φέρνουμε στα μέτρα μας. Πόσοι έχουν το findbugs στην eclipse?The Punisher wrote:Just to remind the on-going fight...
Netbeans sucks![]()
Eclipse rulez
ο υποφαινόμενοςΠόσοι έχουν το findbugs στην eclipse?
for (int x=0; x<100; x++) {
if (x < 0) {
break;
}
//Do something
}
public int getX() {
return x;
}
public int getX()
{
return x;
}
ανεπίδεκτοςδεν κατάφερα να απομνημονεύσω που τις βασικές λειτουργίες του.
τα conventions λένε ότι πάντα βάζουμε braces .. και συμφωνώ κι εγώ!Μα σε περιπτώσεις που ο κώδικας μέσα στο block είναι μόνο μια γραμμή, δεν χρειάζονται καν braces