Εμενα μου λες?Η "Θεσσαλονικη" της Γερμανιας το Αμβουργο εχει λιγοτερη ρυπανση και απο χωριο.Κάθε φορά που πάω στη Γερμανία (σε μεγαλουπόλεις) μένω εντυπωσιασμένος από τη μειωμένη ηχορύπανση, την καθαριότητα και το σεβασμό προς τους πράσινους χώρους και το περιβάλλον που υπάρχει τόσο από τους πολίτες όσο και από την πολιτεία (οκ, μόνο με τη μορφή της εκπαίδευσης).
Η ομορφια ειναι υποκειμενικη ρε παιδια.Εμενα μ'αρεσει και το πρασινο και τα νησια και το βουνο αλλα και τα σπιτακια τα βγαλμενα απο το παραμυθι οπως στην Αυστρια.Σε καποιον αλλον οχι.Πιο ευκολα θα βγει ακρη αν τσακωθουμε για μπαλα

+++++είναι θέμα κόμματος δηλαδή το αν θα καεί το δάσος? ή μήπως είναι θέμα ανεύθυνων καρεκλοκένταυρων? μπορείς να μου εξασφαλίσεις ότι αν το τάδε κόμμα ανέβει στην κυβέρνηση δε θα χάσουμε ούτε στρέμμα δάσος?
η προσωπική μου άποψη είναι ότι φταίει η νοοτροπία και ο τρόπος που έχουμε μεγαλώσει όλοι οι Έλληνες μέχρι τώρα! είμαστε αηδιαστικοί σχεδόν σε κάθε πολιτική μας πράξη. κοιτάμε από παντού να βγάλουμε λεφτά. και στο τέλος τι θα τα κάνουμε? θα τα πάρουμε μαζί στον τάφο?
Εδω εισαι αδικος γιατι δεν ξερει τι ψηφιζει ο καθενας και τι πραττει.Προσωπικα παντως δεν πηγα να ψηφισω και αυτος ηταν ενας απο τους κυριους λογουςΔε λέω τα δάση γιατί τα έκαψαν και εσείς επιβραβεύσατε! (και στις κάλπες μάλιστα!...)

Υ.Γ Μηπως ξεφυγαμε πληρως απο το θεμα