Ορκομωσία Ιανουαρίου 2008
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Ορκομωσία Ιανουαρίου 2008
Ξεκινάω αυτό το θέμα για να ανταλλάξουμε πληροφορίες.
Ξέρει κανείς μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις? Εμένα δεν έχουν πάει ακόμα όλοι οι βαθμοί στη γραμματεία ας πούμε!
Ξέρει επίσης κανείς πότε περίπου θα είναι η τελετή?
Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη
Ξέρει κανείς μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις? Εμένα δεν έχουν πάει ακόμα όλοι οι βαθμοί στη γραμματεία ας πούμε!
Ξέρει επίσης κανείς πότε περίπου θα είναι η τελετή?
Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη
Re: Ορκομωσία Ιανουαρίου 2008
Άν εννοείς αυτούς που τελειώσαν την εξεταστική του Ιανουαρίου 2008 , επειδή είμαι ένας από αυτούς ,όταν πήγα και ρώτησα στη γραμματεία μου είπαν ότι κάπου μέσα στον Ιούλιο θα γίνει η ορκομωσία.Είχα κάνει τότε αίτηση για πτυχίο και για ορκομωσία και μετά από 2 περίπου εβδομάδες πήρα 2(όσα θέλει παίρνει κανείς) αντίγραφα πτυχίου ένα με αναλυτική και ένα χωρίς.Πλήρωσα και για τα 2 + για την ορκομωσία.Πήρα και τη γραμματεία τηλέφωνο και μου είπε ότι θα ενημερώσει τηλεφωνικά τους φοιτητές που έχουν κάνει αίτηση για ορκομωσία για το πότε ακριβώς θα γίνει η τελετή.Με ένα τηλέφωνο στη γραμματεία θα μάθεις σίγουρα περισσότερα
- Fairy
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Γιατί να τη λένε ορκομωσία Ιανουαρίου αν γίνεται μες το ντάλα καλοκαίρι...
Ερώτηση: αν ολοκληρώσεις τα μαθήματα που απαιτούνται και κάνεις αίτηση, μπορείς όσο αναμένεις την τελετή να γραφτείς σε μεταπτυχιακό ή άλλη σχολή; Σου παρέχει κάποιο έγγραφο η γραμματεία που πιστοποιεί πως ολοκλήρωσες τις σπουδές σου;
Ερώτηση: αν ολοκληρώσεις τα μαθήματα που απαιτούνται και κάνεις αίτηση, μπορείς όσο αναμένεις την τελετή να γραφτείς σε μεταπτυχιακό ή άλλη σχολή; Σου παρέχει κάποιο έγγραφο η γραμματεία που πιστοποιεί πως ολοκλήρωσες τις σπουδές σου;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- spiretos
- Kilobyte level
Μπορείς να γίνεις δεκτός/ή από το μεταπτυχιακό χωρίς να έχεις περάσει όλα τα μαθήματά σου (το βλέπουν από την αναλυτική). Έτσι μπορείς να παρακολουθείς κανονικά μαθήματα στο μεταπτυχιακό χωρίς όμως να έχεις γραφτεί.
Όταν με το καλό βγουν και τα τελευταία αποτελέσματα που περιμένεις παίρνεις μια βεβαίωση από τη γραμματεία που σου λέει ότι μπορείς να αποφοιτήσεις εάν θες. Δεν είναι τίποτα... μια αναλυτική είναι που γράφει ότι έχεις περάσει τα απαραίτητα μαθήματα για να πάρεις πτυχίο και ότι δεν έχεις ακόμα ορκιστεί.
PS: αναφέρομαι σε μεταπτυχιακά που αρχίζουν Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, όπου δηλαδή περιμένεις μαθήματα Ιουνίου-Σεπτεμβρίου να βγουν για να γραφτείς κανονικά.
Όταν με το καλό βγουν και τα τελευταία αποτελέσματα που περιμένεις παίρνεις μια βεβαίωση από τη γραμματεία που σου λέει ότι μπορείς να αποφοιτήσεις εάν θες. Δεν είναι τίποτα... μια αναλυτική είναι που γράφει ότι έχεις περάσει τα απαραίτητα μαθήματα για να πάρεις πτυχίο και ότι δεν έχεις ακόμα ορκιστεί.
PS: αναφέρομαι σε μεταπτυχιακά που αρχίζουν Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, όπου δηλαδή περιμένεις μαθήματα Ιουνίου-Σεπτεμβρίου να βγουν για να γραφτείς κανονικά.
Παντως ρε παιδια ,αν μαθεται ποτε θα γινει η ορκομασια καντε ενα post,γιατι ειμαι φαναταρος και γενικα χαμενος απο πολιτισμο .
οκ .Θα κοιτάξω και εγώ τις ημερομηνίες να σου πω.
Σήμερα πάντως δεν είχε καμιά ανακοίνωση στη γραμματεία!
Σήμερα πάντως δεν είχε καμιά ανακοίνωση στη γραμματεία!
Ναι ,αλλά μερικά μεταπτυχιακά που σου λένε να έχεις βεβαίωση περάτωσης σπουδών μέσα σε συγκεκρμένες ημερομηνίες σημαίνει πως πρέπει να έχεις αποφοιτήσει μέχρι τότε.spiretos wrote:Μπορείς να γίνεις δεκτός/ή από το μεταπτυχιακό χωρίς να έχεις περάσει όλα τα μαθήματά σου (το βλέπουν από την αναλυτική). Έτσι μπορείς να παρακολουθείς κανονικά μαθήματα στο μεταπτυχιακό χωρίς όμως να έχεις γραφτεί.
Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος.
Μπορείς να πάρεις βεβαίωση περάτωσης ενώ περιμένεις ακόμα κάποια μαθήματα πλέον του πτυχίου και όταν κάνεις αίτηση ορκωμοσίας τα μαθήματα να περαστούν κανονικότατα?
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Το ΠΜΣ στα Πληροφοριακά Συστήματα αντιμετωπίζει τα θέματα αυτά με κατανόηση, αρκεί (απαράβατο) να καταστείτε πτυχιούχοι (με ό,τι αυτό σημαίνει για τη Γραμματεία του Τμήματος) μέχρι και την εξεταστική περίοδο του Σεπτέμβρη.
Δ. Γκρ.
Δ. Γκρ.
Καλησπέρα!
Τηλεφώνησα σήμερα στη γραμματεία και ρώτησα αν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την ορκομωσία.
Δυστυχώς μου απάντησαν αρνητικά , οπότε περιμένουμε...Μάλλον για μετά και την εξεταστική του Σεπτεμβρίου το βλέπω να μας ορκίζουν...
Αν μάθει κάποιος κάτι άλλο εντωμεταξύ ας γράψει...
Ευχαριστώ.
Τηλεφώνησα σήμερα στη γραμματεία και ρώτησα αν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την ορκομωσία.
Δυστυχώς μου απάντησαν αρνητικά , οπότε περιμένουμε...Μάλλον για μετά και την εξεταστική του Σεπτεμβρίου το βλέπω να μας ορκίζουν...
Αν μάθει κάποιος κάτι άλλο εντωμεταξύ ας γράψει...
Ευχαριστώ.
- smoky
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Κι εγώ αυτό πιστευώ... Σιγά μη γίνει ορκομωσία μέσα στον Αύγουστο. Θα τελειώσει και η εξεταστική Σεπτεμβρίου, θα βγούν αποτελέσματα (.........) και μετά λογικά θα είναι η ορκομωσία!
- AbstractType
- bit level
Και η ερώτηση μου : αν η ορκομωσία του Ιανουαρίου πάει Σεπτέμβρη,όσοι τελειώσαν τώρα πότε με το καλό θα ορκιστούν???
- Fairy
- Gbyte level
Να ευχηθώ δειλά "Καλά Χριστούγεννα" ;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
Ρώτησα στη γραμματεία και μου είπαν πως επειδή έχουν καθυστερήσει με τις ορκωμοσίες μπορεί οι πτυχιούχοι ιανουαρίου -ιουλίου να ορκιστούν μαζί.
- AbstractType
- bit level
Πάντως αν πηγαίναμε για Χριστούγεννα,Fairy wrote:Να ευχηθώ δειλά "Καλά Χριστούγεννα" ;
θα θελα τον πρύτανη ντυμένο Αη Βασίλη να μου δίνει το πτυχίο,έτσι για το κατάλληλο κλίμα χεχεχεχεχε
Επιτέλους ήρθε η ώρα:
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 11:00 π.μ.
http://www.aueb.gr/pages/news/attachments/290.pdf
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 11:00 π.μ.
http://www.aueb.gr/pages/news/attachments/290.pdf
Άντε παιδιά!!
Επιτέλους +
συγχαρητήρια!
Επιτέλους +
συγχαρητήρια!
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Καλή σταδιοδρομία σε όσους ορκίζονται και καλή συνέχεια στους υπόλοιπους!
Καλή σταδιοδρομία σε όσους ορκίζονται και καλή συνέχεια στους υπόλοιπους!
Εμεις του Ιουνιου 2008 ποτε? Μας ειχαν πει οτι θα ορκιζομασταν μαζι με του Φεβρουαριου.... αλλα τιποτα
Είναι κάποιος που είναι να ορκιστεί τωρα στις 9 Οκτωβρίου?
Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν έχει ενημερωθεί από τη γραμματεία ότι είναι να ορκιστεί αυτή τη μέρα.
Είχαν πει ότι θα ειδοποιούσαν μέσω τηλεφώνου, αλλά δεν με έχει πάρει κανείς.
Μάλλον θα τους ρίξω ένα τηλεφώνο τη Δευτέρα.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν έχει ενημερωθεί από τη γραμματεία ότι είναι να ορκιστεί αυτή τη μέρα.
Είχαν πει ότι θα ειδοποιούσαν μέσω τηλεφώνου, αλλά δεν με έχει πάρει κανείς.
Μάλλον θα τους ρίξω ένα τηλεφώνο τη Δευτέρα.
Είμαι ένας από αυτούς.
Καλά θα κάνεις να πάρεις ένα τηλέφωνο, αν και νομίζω όμως ότι θα μας ειδοποιήσουν μέσα στην εβδομάδα.
Καλά θα κάνεις να πάρεις ένα τηλέφωνο, αν και νομίζω όμως ότι θα μας ειδοποιήσουν μέσα στην εβδομάδα.
Γεια σας,
Εγώ τελείωσα πέρσυ και δεν κατάφερα να ορκιστώ ακόμη και σίγουρα δεν δικαιούμαι τώρα γιατί το ρώτησα.
Έχει ακούσει κανείς τίποτε για το πότε θα ορκιστούν οι υπόλοιποι εκτός του Φεβρουαρίου 2008
Ευχαριστώ
Εγώ τελείωσα πέρσυ και δεν κατάφερα να ορκιστώ ακόμη και σίγουρα δεν δικαιούμαι τώρα γιατί το ρώτησα.
Έχει ακούσει κανείς τίποτε για το πότε θα ορκιστούν οι υπόλοιποι εκτός του Φεβρουαρίου 2008
Ευχαριστώ
Καλησπέρα.
Ειδοποιήθηκα για την ορκομωσία από τη γραμματεία.
Μου είπαν να είμαι την Πέμπτη αυτή (9/10) στις 10:00 στη γραμματεία με αστυνομική και φοιτητική ταυτότητα.
Καλή σταδιοδρομία σε όσους ορκίζονται και καλή συνέχεια στους υπόλοιπους..
Ειδοποιήθηκα για την ορκομωσία από τη γραμματεία.
Μου είπαν να είμαι την Πέμπτη αυτή (9/10) στις 10:00 στη γραμματεία με αστυνομική και φοιτητική ταυτότητα.
Καλή σταδιοδρομία σε όσους ορκίζονται και καλή συνέχεια στους υπόλοιπους..