[offtopic]
Έξω ρίχνει καλοκαιρινή μπορίτσα! Yeah!
[/offtopic]
Κάποιος να κάνει ban τους ιερόσυλους....alkisti00 wrote:ρε παιδια εμένα προσωπικά , η ταινία, γιατί μου φάνηκε κουραστική;;; (ρητορική )
alkisti00 wrote:αλλά τώρα σοβαρά , δεν σας φάνηκε καθόλου τεράστια;;;
netharis wrote:Το έργο ήταν σχεδόν 2.5 ώρες, η οποίες κατα τη γνώμη μου για να τις απολάυσεις πρέπει να είσαι φαν των ταινιών τέτοιου είδους.
Καλώς την!alkisti00 wrote:ρε παιδια εμένα προσωπικά , η ταινία, γιατί μου φάνηκε κουραστική;;; (ρητορική )
Και άλλος για την μαύρη λίστα... Στην πυρά...cactus wrote:Καλώς την!alkisti00 wrote:ρε παιδια εμένα προσωπικά , η ταινία, γιατί μου φάνηκε κουραστική;;; (ρητορική )
Συμφωνώ απόλυτα. Αρκετά βαρετή.
Μου θυμισε τα "batman the animated series" που έδειχνε μια φορά κι ένα καιρό ο ΑΝΤ1.
Και για το πόσο παρανοικός ήταν ο Joker, μου φάνηκε πολύ φτιαχτός ο χαρακτήρας του, δεν μου άρεσε τόσο.
Αντίθετα ο διπρόσωπος μου φάνηκε πιο καλά φτιαγμένος.
Τέλως πάντων, το τελειώμα ήταν πολύ καλό, προς το τέλος έγινε μια προσπάθεια να σώθει κάπως η ταινία. Για dvd καλή είναι.![]()
![]()
![]()
Ουφ, το γείωσα αρκετά!![]()
Εννοείς την συμπρωταγωνίστρια...; χ0χ0χ0χ0...tsilochr wrote: Η ΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!
εχμ, όχι, αυτή συγκεκριμένα δεν μου άρεσε...proskopos wrote:Εννοείς την συμπρωταγωνίστρια...; χ0χ0χ0χ0...tsilochr wrote: Η ΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!
Το Heat το έχω δει καιρό, δραματική ταινία όντως. Χθες είδα το Dark Knight και παρόλο που δεν είμαι fan του είδους, μπορώ να πω ότι οι 2.5 ώρες πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα. Η ένταση και η ταχύτητα εξέλιξης της ιστορίας ανεβαίνει -ιδιαίτερα προς το τέλος- εκθετικά, έτσι ώστε και αφού βγεις από τον κινηματογράφο, νιώθεις συναρπαστικά.tsilochr wrote: εχμ, όχι, αυτή συγκεκριμένα δεν μου άρεσε...
Επίσης διάβασα στα trivia της ταινίας στο imdb ότι ο Nolan επηρεάστηκε από το Heat. Όσοι έχουν δει και τις 2 ταινίες, θα καταλάβουν την ομοιότητα στην ένταση που σου δημιουργεί.
Σίγουρα έπαιρνε ψυχοφάρμακα; Εγώ κατάλαβα ότι έπαιρνε ηρεμιστικά και υπνωτικά. Αλλά δεν αμφιβάλλω ότι τον επηρέασε ψυχολογικά η προετοιμασία για τον ρόλο, άλλωστε νομίζω ότι το είχε πει ο ίδιος.keeper21 wrote:Και επιπλεον μην ξεχναμε οτι "εγινε οτι εγινε",οπως λες,επειδη αρχισε τα ψυχοφαρμακα απο αυτο το ρολο..Εγω προσωπικα νομιζω κατι σημαινει αυτο...
Β' Ανδρικού? Αφού παίζει πιο πολύ από τον Μπατμανnickpro wrote:Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Oscar και ο Heath Ledger είναι υποψήφιος για το Oscar Β' Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του Joker στην ταινία Batman:The Dark Knight.
Λέτε να το πάρει????