πρωτοετης_δυσκολια μαθηματων

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
eleana
byte level
byte level
Academic status: 4th year
πρωτοετης_δυσκολια μαθηματων

Post by eleana » Wed Aug 27, 2008 5:14 pm

Γεια σας!!!Χτες ανακοινωθηκαν οι βασεις των σχολων και περασα στο τμημα σας!Επειδη προερχομαι απο θετικη κατευθυνση, θα ηθελα να ρωτησω τα μαθηματα εισαγωγη στην επιστημη των υπολογιστων και πραγραμματισμο ειναι δυσκολα??ειδικα για μενα που δεν εχω κανει πληροφορικη στο λυκειο.σε τι επιπεδο πρεπει να ειναι κανεις για να παρακαλουθησει αυτα τα μαθηματα ???

ευχαριστω!!
I'm going back to black!!
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4
Re: πρωτοετης_δυσκολια μαθηματων

Post by aguero88 » Wed Aug 27, 2008 5:20 pm

Όρεξη να έχεις και διάθεση για διάβασμα και σιγά σιγά θα μπεις στο νόημα της "Πληροφορικής"...
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by sandra » Wed Aug 27, 2008 5:39 pm

eleana καλώς ήρθες και στο τμήμα μας και στο venus :)
Επειδή πρόπερσι βρέθηκα ακριβώς στην ίδια κατάσταση καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες. Καταρχάς να ξέρεις η φιλοσοφία Βιολογίας και Χημείας δεν υπάρχει καθόλου(προς μεγάλη μου απογοήτευση) αλλά στην συνέχεια αν ακόμα το θες υπάρχουν διέξοδοι για να τα συνδυάσεις.
Δυστυχώς αν δεν έχεις ξαναασχοληθεί με προγραμματισμό η πρώτη επαφή δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Μην το βάζεις κάτω όμως. Ιδιαίτερα σε java 1 μην χάνεις ούτε μαθήματα, ούτε εργαστήρια και να εξασκείσαι όσο το δυνατόν περισσότερο μόνη σου σε όσα μαθαίνεις. Το βιβλίο που θα πάρεις δεν είναι και ότι καλύτερο όμως σίγουρα θα σου προτείνουμε καλύτερα αν θες. Το παν είναι η εξάσκηση και η εξοικείωση. Αν καταφέρεις να μπεις στην φιλοσοφία του μαθήματος μετά θα είναι όλα πολύ πιο εύκολα και ενδιαφέροντα. Μην διστάζεις να ρωτάς ότι θες και να μην ντρέπεσαι για απορίες ούτε στο αμφιθέατρο, ούτε στο εργαστήριο και φυσικά ούτε εδώ. Απλά πρόσεχε να μην μπεις στο τριπάκι "Είμαι από θετική δεν καταλαβαίνω". Πολλοί συνάδελφοι βρέθηκαν στην ίδια θέση είτε με τη θέληση τους είτε όχι, και τα κατάφεραν μια χαρά.
Το μάθημα της Επιστήμης Υπολογιστών είναι πιο κατανοητό και ενδιαφέρον αλλά και εκεί καλό θα είναι να μην χάνεις επαφή. Διακριτά και Λογισμός αν σου άρεσαν τα μαθηματικά παλεύονται μια χαρά. Οικονομία τώρα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο..
Να ασχολείσαι όσο περισσότερο μπορείς, όσο πιο νωρίς καταλάβεις ότι η σχολή μας δεν είναι και πολύ της πλάκας τόσο πιο ανώδυνα θα περάσεις. Να θυμάσαι ότι με λίγη προσπάθεια δεν θα υστερείς από κανένα "τεχνολογικό". Ψάχνε μόνη σου σε google,wiki, ρώτα εδώ, ψάχνε στην βιβλιοθήκη και θα πας μια χαρά.
Καλή τύχη και αρχή εύχομαι ;)
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Wed Aug 27, 2008 5:50 pm

Καλωσήρθες eleana και καλή διασκέδαση! :smt002
Το μόνο μάθημα στο οποίο ίσως συναντήσεις μια δυσκολία είναι η "Εισαγωγή στον Προγραμματισμό Υπολογιστών" όπου θα μάθεις Java. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις ειδικά σε αυτό το μάθημα είναι να πηγαίνεις σε όλες τις διαλέξεις (γιατί όπως θα καταλάβεις και η ίδια, σχεδόν κάθε μάθημα βασίζεται στο προηγούμενο) και να προσπαθείς και στο σπίτι σου να καταλάβεις τι ειπώθηκε. Ευτυχώς, τα βιβλία των υποχρεωτικών μαθημάτων από πέρσι διανέμονται στην αρχή του εξαμήνου και έτσι θα μπορείς να διαβάζεις από εκεί τα κομμάτια που δεν καταλαβαίνεις. Στο μάθημα αυτό (όπως και στα περισσότερα της σχολής) υπάρχουν υποχρεωτικές εργασίες για τις οποίες θα πρέπει να παραδώσεις μερικά προγράμματα σε Java. Για βοήθεια στις εργασίες και για απορίες, γίνονται κάθε εβδομάδα εργαστήρια, στα οποία πιστεύω πως είναι απαραίτητο να πηγαίνεις, ώστε να λύνεις με τους φροντιστές (καλά παιδιά ;) ) τις απορίες σου (λογικό είναι να ντρέπεσαι να ρωτήσεις τον ίδιο τον καθηγητή στη μέση του μαθήματος). Και last but not least, ρώτα ότι θέλεις στο Venus, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος παλιός να σε βοηθήσει! Γενικώς, φρόντιζε να μην αφήνεις πράγματα που δεν καταλαβαίνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις την μπάλα και θα αφήσεις το μάθημα (πολύ συχνά γίνεται). Τίποτα δεν είναι δύσκολο αν ασχοληθείς μαζί του! Have fun! :-D

PS: Στα περισσότερα με πρόλαβε η sandra, αλλά τόσο κόπο έκανα να τα γράψω αυτά, μην πάει χαμένος! :lol:
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
nantia_86
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by nantia_86 » Wed Aug 27, 2008 5:52 pm

Καταρχάς συγχαρητήρια και καλώς ήρθες!!!!
sandra++

επειδή ήμουν κι εγώ στη θέση πριν 4 χρόνια, εχω να σου πω ότι δεν αντιμεώπισα κανένα πρόβλημα επειδή προερχόμουν από τη θετική. Το μονο που θα ήθελα να σε συμβουλεύσω είναι να ξεχάσεις τι θα πει λύκειο, παπαγαλία και γενικά μασημένη τροφή. Το τμήμα μας θέλει αρκετή δουλειά και ψάξιμο από εμάς τους ίδιους!!!
Καλύτερα να κάνεις κάτι που τελικά μπορεί ν'αποδειχτεί ότι ήταν και λάθος, παρά να μετανιώσεις που δεν το έκανες...
Image
Luke
Gbyte level
Gbyte level

Post by Luke » Wed Aug 27, 2008 5:57 pm

Καλώς ήλθες κι από εμένα!
Για τις πρώτες απορίες των πρωτοετών πιστεύω θα σε βοηθήσει και αυτό το link. Απλά το αναφέρω επειδή κάθε χρόνο τέτοια εποχή λέγονται πάνω κάτω τα ίδια.
Αν δε σε καλύπτει ή έχεις άλλες απορίες μπορείς να ρωτήσεις εδώ. :)
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Wed Aug 27, 2008 6:05 pm

Luke wrote:Καλώς ήλθες κι από εμένα!
Για τις πρώτες απορίες των πρωτοετών πιστεύω θα σε βοηθήσει και αυτό το link. Απλά το αναφέρω επειδή κάθε χρόνο τέτοια εποχή λέγονται πάνω κάτω τα ίδια.
Αν δε σε καλύπτει ή έχεις άλλες απορίες μπορείς να ρωτήσεις εδώ. :)

Πάλι καλά που ειπώθηκε και κάτι για αυτο Link-άκι, γιατί ήμουν έτοιμος να ρωτήσω αν αυτές οι συμβουλές για τους πρωτοετείς μετράνε καθόλου...
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Aug 27, 2008 6:07 pm

[offtopic]Luke καλά που το πες. Μέσα σε αυτά που προτείνει έχει και το βιβλίο του Παπαδημητρίου "Το χαμόγελο του Turing". Το έχει διαβάσει κανείς? Είχα την τύχη να το δανειστώ το καλοκαίρι από την granny_E στις διακοπές αλλά στις πρώτες 20 σελίδες το άφησα. Δεν ξέρω πως εξελίσσεται η συνέχεια αλλά ας πούμε ότι οι περιγραφές του ήταν κάπως tragic... Αν στην συνέχεια αποκτά ενδιαφέρον από άποψη πληροφορικής πείτε το, να ξέρω αν θα το συνεχίσω κάαααποια στιγμή[/offtopic]

Επίσης τσεκάρετε τα περυσινά threads.
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... =28&t=4842
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... =28&t=5000
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Wed Aug 27, 2008 6:11 pm

Συγχαρητήρια και απο μένα ;)
Να συμπληρώσω, πως πρέπει να δέχεσαι αλλα και να δίνεις βοήθεια από/στους συμφοιτητές σου.
Για ότι απορεία έχεις, καλό είναι και να ρωτάς και άλλους συμφοιτητές σου και θα δείς πως θα βοηθηθείς, ιδιαίτερα στις εργασίες. Μη μένεις μόνο στα εργαστήρια και τις παραδόσεις, ιδιαίτερα στο προγραμματισμό. Για την εισαγωγή στην επιστήμη των υπολογιστών, είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον μάθημα για λίγη θεωρήτικη πληροφορική, και σίγουρα σου δίνει κάποιες βάσεις και έχει πράγματα τα οποία θα δείς αναλυτικά στη συνέχεια.
Να ξέρεις οτι υπάρχουν ομάδες για τις εργασίες στο πρώτο εξάμηνο για την Εισαγωγή στην Επιστήμη Υπολογιστών, και είναι μια καλή ευκαιρία για να ανταλλάξετε γνώσεις. Γενικά είναι πολύ σημαντικές οι εργασίες και έχουν άμεση σχέση με το τελικό διαγώνισμα. Η Εισαγωγή στο Προγραμματισμό Υπολογιστών δεν έχει ομάδες, και είναι ατομικές οι εργασίες. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορείτε να συνεργάζεστε, και εννοείται τυχόν απορίες ρωτάτε εδώ :-) .
Γενικά knowledge sharing είναι κάτι που θα χρειαστείς ;)
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Wed Aug 27, 2008 7:39 pm

Γειά χαρά και καλώς ήρθες στο τμήμα! Αν θες μιά συμβουλή ξεκίνα να γράφεις δομημένο και αντικειμενοστρεφή από τώρα! Ακόμα και γελοία πρόγραμματα! Γιατί με τον καιρό το πράγμα θα χοντραίνει επικίνδυνα στον προγραμματισμό!
Κατά τ' άλλα have fun με τα υπόλοιπα μαθήματα!
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Wed Aug 27, 2008 8:03 pm

PASCAL wrote:Γειά χαρά και καλώς ήρθες στο τμήμα! Αν θες μιά συμβουλή ξεκίνα να γράφεις δομημένο και αντικειμενοστρεφή από τώρα! Ακόμα και γελοία πρόγραμματα! Γιατί με τον καιρό το πράγμα θα χοντραίνει επικίνδυνα στον προγραμματισμό!
Γιατί δεν της έλεγες πιο απλά.... "Μην ερθεις, είναι δύσκολα, δεν τα βγάλεις πέρα...."...; :smt019
Διαφωνώ με τον πασκάλ... :smt018
Τίποτα δεν χρειάζεται να κάνεις πριν έρθεις στην σχολή... Μόνο τα χαρτιά σου... Και εγώ από θετική είμαι... Το μόνο που σε βοηθάει είναι το ενδιαφέρων που θα δείξεις για την επιστήμη μας... Ας ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι... Τα μαθήματά σου δεν είναι Word excel internet κτλ... Είναι η επιστήμη των υπολογιστών σε βάθος.... Το λέω γιατί μην γνωρίζοντας την σχέση σου με τον Η/Υ, θέλω να σε προλάβω από μια επιπόλαιη απόφαση....
Αυτά κατά την άποψη μου...
Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Wed Aug 27, 2008 8:40 pm

Συμφωνώ με τον Pascal. Αν σε ενδιαφέρει το αντικείμενο, ξεκίνα από τώρα ώστε να είσαι ένα κλικ πιο μπροστά. Προσπάθησε να το βλέπεις σαν διασκέδαση και όχι σαν κάτι "υποχρεωτικό" όπως στο Λύκειο.

Γενικότερα, αν σου αρέσει η ενασχόληση δε θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Το πιο σημαντικό είναι το συνεχές ψάξιμο (πόσω μάλλον όταν η Πληροφορική είναι επιστήμη που εξελίσσεται ραγδαία) και η σωστή συνεργασία με τους συναδέλφους (netharis++). Όσο νωρίτερα αποβληθεί η ανταγωνιστική (με την κακή έννοια) νοοτροπία του Λυκείου τόσο το καλύτερο.

Πλέον, ο συμφοιτητής είναι συνεργάτης και όχι ανταγωνιστής. Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία του Venus και ένας από τους λόγους ύπαρξής του. Να είσαι σίγουρη ότι μόνο θετικά μπορείς να αποκομίσεις από μια τέτοια κοινότητα.

Τέλος, χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, να συμπληρώσω ότι η πολλή δουλειά τώρα ξεκινάει :-D, απλά θα είναι σε έναν τομέα που σου αρέσει, πράγμα πολύ βασικό. Θα δεις όμως ότι το διάβασμα που θα κάνεις θα είναι διαφορετικό, ποιοτικότερο και με σαφέστερο στόχο.

Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και καλές σπουδές!!! :smt023
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Wed Aug 27, 2008 11:11 pm

sandra wrote:[offtopic]Luke καλά που το πες. Μέσα σε αυτά που προτείνει έχει και το βιβλίο του Παπαδημητρίου "Το χαμόγελο του Turing". Το έχει διαβάσει κανείς? Είχα την τύχη να το δανειστώ το καλοκαίρι από την granny_E στις διακοπές αλλά στις πρώτες 20 σελίδες το άφησα. Δεν ξέρω πως εξελίσσεται η συνέχεια αλλά ας πούμε ότι οι περιγραφές του ήταν κάπως tragic... Αν στην συνέχεια αποκτά ενδιαφέρον από άποψη πληροφορικής πείτε το, να ξέρω αν θα το συνεχίσω κάαααποια στιγμή[/offtopic]

Επίσης τσεκάρετε τα περυσινά threads.
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... =28&t=4842
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... =28&t=5000
Το βιβλίο αυτό δεν ανήκει στις (πάρα πολλές) καλές στιγμές του Χρήστου...

Δ. Γκρ.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Thu Aug 28, 2008 12:34 am

proskopos wrote:
PASCAL wrote:Γειά χαρά και καλώς ήρθες στο τμήμα! Αν θες μιά συμβουλή ξεκίνα να γράφεις δομημένο και αντικειμενοστρεφή από τώρα! Ακόμα και γελοία πρόγραμματα! Γιατί με τον καιρό το πράγμα θα χοντραίνει επικίνδυνα στον προγραμματισμό!
Γιατί δεν της έλεγες πιο απλά.... "Μην ερθεις, είναι δύσκολα, δεν τα βγάλεις πέρα...."...; :smt019
Διαφωνώ με τον πασκάλ... :smt018
Τίποτα δεν χρειάζεται να κάνεις πριν έρθεις στην σχολή... Μόνο τα χαρτιά σου... Και εγώ από θετική είμαι... Το μόνο που σε βοηθάει είναι το ενδιαφέρων που θα δείξεις για την επιστήμη μας... Ας ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι... Τα μαθήματά σου δεν είναι Word excel internet κτλ... Είναι η επιστήμη των υπολογιστών σε βάθος.... Το λέω γιατί μην γνωρίζοντας την σχέση σου με τον Η/Υ, θέλω να σε προλάβω από μια επιπόλαιη απόφαση....
Αυτά κατά την άποψη μου...
Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου...
Όχι, δεν το λέω για εκφοβισμό αλλά ως συμβουλή. Ο προγραμματισμός δεν είναι σαν τα μαθηματικά/φυσική/χημεία/βιολογία που έχεις ένα σύνολο θεωρίας και με κατάλληλους συνδυασμούς δίνεις απαντήσεις στα προβλήματα που σου τίθενται. Στον προγραμματισμό μιλάμε για άλλη κλάση προβλημάτων και άρα άλλο τρόπο σκέψης. Χρειάζεσαι σχετικά μικρή γνώση θεωρίας(συνθήκες, λούπες, αντικείμενα, πολυμορφισμός κτλ.) αλλά μεγάλη φαντασία και ικανότητα να τα συνθέσεις όλα αυτά για φτιάξεις ένα πρόγραμμα που όχι απλά θα τρέχει αλλά θα κάνει και αυτό που σου ζητήθηκε(και όχι κάτι άλλο/ψευδαισθήσεις :-p ).

ΥΓ. Θα πω κάτι και είναι καθαρά προσωπική άποψη και όχι γενική αλήθεια - προς Θεού - αλλά για να πεις ότι ξέρεις προγραμματισμό πρέπει να λύσεις τόμους ασκήσεων, ανάλογης κλίμακας και δυσκολίας με όσες θα λύσει ένας καλός μαθητής ας πούμε στα μαθηματικά κατεύθυνσης για να μπεί ας πούμε στο πολυτεχνείο.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Thu Aug 28, 2008 12:42 am

redlabel wrote:Το βιβλίο αυτό δεν ανήκει στις (πάρα πολλές) καλές στιγμές του Χρήστου...
Είχα μια υποψία γι'αυτό αλλά μου κάνει εντύπωση που το προτείνουν επίσημα από το τμήμα....

Βρε pascal δεν λες πράγματα που δεν στέκουν αλλά μάλλον την τρομάζεις με αντικείμενα τάξεις και δομημένο προγραμματισμό. Κάτι μου λέει πώς αυτό δεν θα την βοηθήσει να ηρεμήσει. Πάντως εντάξει μπήκατε στην σχολή, κοιτάξτε να χαλαρώσετε ένα μήνα που σας μένει, γιορτάστε την επιτυχία σας και μετά ξεκινήστε δουλειά. Μην τρελαίνεστε από τώρα. Θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να το κάνετε κατά την διάρκεια των σπουδών σας :lol:
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Thu Aug 28, 2008 12:58 am

Λοιπόν για να πούμε και τα ωραία: :)
Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστλων, από τα καλύτερα μαθήματα της σχολής και φυσικά με καθηγητή τον Κουρκουμπέτη που μπορείς να τον ρωτήσεις τα πάντα σχετικά με υπολογιστές και Πληροφορική.
Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη, επανάληψη και επέκταση της πλύσης εγκεφάλου από τις ΑΟΘ της Γ' Λυκείου αλλά μακράν πιο εύκολο μάθημα.
Μαθηματικός Λογισμός, δυσκολία πάνω κάτω Λυκείου, μια απλή εισαγωγή στα Ανώτερα Μαθηματικά.
Διακριτά Μαθηματικά, πολύ ενδιαφέρον μάθημα, χρήσιμο για τα επόμενα έτη. Με καλή κατανόηση περνιέται και με καλό βαθμό.
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Thu Aug 28, 2008 10:19 am

Ο Χρήστος είναι ένας αγαπητός και πολύ άξιος συνάδελφός μας και αυτό μάλλον μας επηρεάζει θετικά, ανθρώπινο και εύλογο το βλέπω...

Δ. Γκρ.
Bloody Mary
Venus Former Team Member

Post by Bloody Mary » Thu Aug 28, 2008 5:10 pm

eleana και Stoupeace καλως ήρθατε στη σχολή και στο Venus και από μένα :)

eleana θα ήθελα να σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στο βιβλίο της Αναπτυξης Εφαρμογών της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης αν μπορείς να το βρεις από κάποιον/α φίλο/φίλη σου. Δε χρειάζεται να μάθεις πράγματα από εκεί, απλά να πάρεις μια ιδέα σχετικά με το τι είναι ο προγραμματισμός. Νομίζω πως θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις με τι ασχολείται το μάθημα "Εισαγωγή στον προγραμματισμό Υπολογιστών". Το μάθημα είναι λίγο πιο προχωρημένο βέβαια, αλλά μπορείς να πάρεις μια γεύση... Αυτό φυσικά στην περίπτωση που σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς λίγο με το αντικείμενο του προγραμματισμού πριν το δεις live στη σχολή, αλλά χωρίς να ασχοληθείς σοβαρά και σε βάθος. Αν θες να χαλαρώσεις τον 1 μήνα που σου απομένει, κοίτα να περάσεις καλά, γιατί μάλλον μετά θα μπεις στα βαθια αφού είσαι από θετική και θα χρειάζεται να προσπαθήσεις πιο δυνατά ;)

Για ό,τι απορίες έχετε οι καινούργιοι μας πρωτοετείς, μη διστάσετε να ρωτήσετε, ακόμα και αν νομίζετε ότι είναι χαζό αυτό που θα πείτε. Όλοι έχουμε περάσει από τη θέση σας :-p Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας!
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”