Linux Problem....
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Linux Problem....
Καλημέρα παιδιά... τί κάνετε?
Σήμερα μόλις άνοιξα τα τρισχαριτωμένα πιγκουινάκια μου (version Ubuntu 8.04 LTS) πριν με βγάλει στην οθόνη όπου βάζεις το username και έπειτα το pass μου έβγαλε ένα μήνυμα στο οποίο ανέφερε ότι κράσαρε η greeter application... του έκανα restart και άνοιξαν κανονικά...ξέρετε τί μπορεί να είναι και πώς μπορεί να διορθώνεται??
Προς moderators: επειδή από ότι είδα έχουμε αρκετά θέματα σχετικά με LINUX δεν φτιάχνουμε καλύτερα ένα ξεχωριστώ topic (όπως το Software,Hardware κτλ) και να τα πετάξουμε εκεί μέσα...?
Σήμερα μόλις άνοιξα τα τρισχαριτωμένα πιγκουινάκια μου (version Ubuntu 8.04 LTS) πριν με βγάλει στην οθόνη όπου βάζεις το username και έπειτα το pass μου έβγαλε ένα μήνυμα στο οποίο ανέφερε ότι κράσαρε η greeter application... του έκανα restart και άνοιξαν κανονικά...ξέρετε τί μπορεί να είναι και πώς μπορεί να διορθώνεται??
Προς moderators: επειδή από ότι είδα έχουμε αρκετά θέματα σχετικά με LINUX δεν φτιάχνουμε καλύτερα ένα ξεχωριστώ topic (όπως το Software,Hardware κτλ) και να τα πετάξουμε εκεί μέσα...?
Αν δεν πιστέψεις το Αδύνατο, δεν θα φτάσεις ποτέ στα οριά του το Δυνατό!!!
Dreamcatcher
Dreamcatcher
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Re: Linux Problem....
Με λιγο googling που εκανα βρηκα αυτο
Πρεπει να μπεις σε safe mode και να διορθωσεις καποια entries στο gdm.conf(gnome display manager).δοκιμασε και πες
Πρεπει να μπεις σε safe mode και να διορθωσεις καποια entries στο gdm.conf(gnome display manager).δοκιμασε και πες
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
χμμμ ultimate καλό topic το έβαλα bookmark... απλά εμένα δεν έκανε όπως αναφέρει το άρθρο σου συνεχόμενα crashes...μόλις του έκανα restart εμφανίστηκε ο πελεκάνος( ότι είναι αυτό το πουλί τέσπα
)

Dreamcatcher
Dreamcatcher
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Το πουλι στο background λες?γιατι τα αλλα εινια πιγκουινια
το background ειναι ερωδιος και βαγινει απο το hardy heron(σκληρος ερωδιος και οχι ηρωινη οπως ελεγαν καποιοι
)

το background ειναι ερωδιος και βαγινει απο το hardy heron(σκληρος ερωδιος και οχι ηρωινη οπως ελεγαν καποιοι

- Dreamcatcher
- Kilobyte level
thanx για την πληροφόρισηηη... 

Dreamcatcher
Dreamcatcher
Για αυτόν ακριβώς το λόγο υπάρχει το thread "Λειτουργικά Συστήματα".Dreamcatcher wrote: Προς moderators: επειδή από ότι είδα έχουμε αρκετά θέματα σχετικά με LINUX δεν φτιάχνουμε καλύτερα ένα ξεχωριστώ topic (όπως το Software,Hardware κτλ) και να τα πετάξουμε εκεί μέσα...?

Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Μαλλον εννοει ενα subforum μεσα στα λειτουργικα συστηματα
Μάλλον, απλά το ανέφερα γιατί τελικά δεν πόσταρε το πρόβλημά του στα "Λειτουργικά Συστήματα" αλλά στο "Software".
Επειδή είχε ζητηθεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί ότι η μηχανή του forum δεν υποστηρίζει subforums.

Επειδή είχε ζητηθεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί ότι η μηχανή του forum δεν υποστηρίζει subforums.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
ok guys παράλειψη... εννούσα μια γενική ομαδοποίηση όπουυυυ και αν γίνει αυτή των θεμάτων περι linux...
Υ.Σ. οσο μπλέκεσαι τόσο πιο πολλά προβλήματα δεν μου αναγνωρίζει εκτυπωτή τώρα (όχι πως τον αναγνώρισε ποτέ του
)
Υ.Σ. οσο μπλέκεσαι τόσο πιο πολλά προβλήματα δεν μου αναγνωρίζει εκτυπωτή τώρα (όχι πως τον αναγνώρισε ποτέ του

Dreamcatcher
Dreamcatcher
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
καλά θυμάσαι, μόνο που πλέον η phpBB3 τα υποστηρίζει. Το θέμα είναι ότι θέλουμε να αποφύγουμε τον υπερβολικό κατακερματισμό των όλων ..θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί ότι η μηχανή του forum δεν υποστηρίζει subforums.