Info για βιβλία, συγγράμματα κτλ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Info για βιβλία, συγγράμματα κτλ

Post by marios » Mon Sep 29, 2008 4:53 pm

Fairy wrote:[offtopic κουτσομπολιό]
Παίρνει σύνταξη ο κος Λυπιτάκης; Εντάξει τα μαθηματικά δεν είναι το καλύτερό μου, αλλά τον βρίσκω συμπαθητικό σαν άνθρωπο.
[/offtopic κουτσομπολιό]
Δεν ξέρω αν παίρνει σύνταξη ή αν κάνει διάλλειμμα... Επίσης κανείς δεν είπε ότι δεν είναι συμπαθητικός άνθρωπος... Ότι δεν κάνει για καθηγητής(ή για την ακρίβεια δεν ξέρει να βάζει θέματα και να γράφει βιβλία) λέγαμε οι περισσότεροι.
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Mon Sep 29, 2008 5:03 pm

:-D Δεν σας κατηγόρησα ότι τον κακολογείτε... Απλώς λυπήθηκα που παίρνει (αν παίρνει) σύνταξη... Όχι τόσο για το μάθημα όσο γιατί είναι άρρηκτα δεμένος στο μυαλό μου με την εμπειρία μου ως πρωτοετής (είμαι συναισθηματική πώς να το κάνουμε!)
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Mon Sep 29, 2008 5:27 pm

redlabel wrote:
SpUga5 wrote:Αν δεν κάνω λάθος, μετά από πρόταση του εκάστοτε καθηγητή μπορούν να χορηγηθούν περισσότερα από ένα βιβλία.
Αυτό το θυμάμαι από ένα post του Κ. Γκρίτζαλη οπόταν περιμένω επιβεβαίωσή η διάψευσή των πιο πάνω ;)
Ναι, ισχύει! Στην "Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων", για παράδειγμα, θα υπάρχουν δύο επιλογές: Η μία από τις δύο θα είναι ένα "ζευγάρι" βιβλίων (αυτά που διανεμήθηκαν και πέρυσι) και η δεύτερη ένα καλό αγγλόγλωσσο βιβλίο.

Δ. Γκρ.
Πολύ ωραία. Θυμόμουν και ένα άλλο ποστ στο οποίο λέγατε κάτι σχετικό.

Γνωρίζει κανείς εάν θα μπορούμε να πάρουμε το αντίστοιχο αγγλικό βιβλίο ή αν γενικότερα θα υπάρχει εκτενής ξενόγλωσση βιβλιογραφία στις λίστες;
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon Sep 29, 2008 5:32 pm

Αν θυμαμαι καλα ειναι πιο ακριβες οι αγγλικες οποτε δεν το κοβω :smt017
εδω κοιτανε να εξοικονομησουν λεφτα απ παντου
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Mon Sep 29, 2008 5:34 pm

ultimate_aektzis wrote:Αν θυμαμαι καλα ειναι πιο ακριβες οι αγγλικες οποτε δεν το κοβω :smt017
εδω κοιτανε να εξοικονομησουν λεφτα απ παντου
Γενικά οι μεταφράσεις στα ελληνικά είναι νομίζω ακριβότερες...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon Sep 29, 2008 5:40 pm

Δεν ξερω αν ειναι γενικο αλλα το βιβλιο των K&R ειναι πιο ακριβο στα ελληνικα

http://www.papasotiriou.gr/product.eboo ... rid=908271

http://www.papasotiriou.gr/product.eboo ... rid=464823

Επισης

http://www.papasotiriou.gr/product.eboo ... prid=21126

http://www.papasotiriou.gr/product.gboo ... 404&deid=0
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Mon Sep 29, 2008 5:46 pm

Tα μπερδεψες λιγο... :-p
που θα πάει θα το δουμε...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon Sep 29, 2008 5:48 pm

Τι μπερδεψα?Κατσε γιατι μπεδρευτικα και εγω τωρα.Οι αγγλικες δεν ειναι πιο ακριβες,τουλαχιστον απο Ελλαδα
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Mon Sep 29, 2008 5:52 pm

Απαντήσεις από έναν 4οετή
Fairy wrote: Κρίνω πως αυτό έχει τόσο θετικά όσο και αρνητικά στοιχεία. Στα θετικά θα έλεγα πως ανήκουν τα παρακάτω:
:!: Δεν θα επιβάλει ο κάθε καθηγητής το σύγγραμα που έχει γράψει ο ίδιος τη στιγμή που κυκλοφορούν καλύτερα στην αγορά. (Μερικοί καθηγητές μας γράφουν ωραία βιβλία δεν θέλω να προσβάλλω κάποιον.)
Αυτό είναι πολύ σωστό. Καταρχάς σε ΠΟΛΛΑ από τα 36 μαθήματα, προσωπικά τουλάχιστον έχω καταλήξει να μην αγγίξω ή απλά να ξεφυλλίσω μόνο το διανεμηθέν σύγγραμα (πρόσφατο παράδειγμα τα πληροφοριακά συστήματα ας πούμε...). Οπότε άνω της μίας φοράς έχει τύχει βιβλία να τα παραλαμβάνω από την βιβλιοδιανομή και απλά να κοσμούν την βιβλιοθήκη μου...Ενώ έχουν υπάρξει εναλλακτικές προτάσεις (τόσο από τους ίδιους τους διδάσκοντες, όσο και από τρίτους) μακράν ανώτερες, τις οποίες χρειάστηκε πολλάκις να τις πληρώσω...(και γνωρίζω φυσικά ότι δεν είμαι ο μόνος).
Fairy wrote: :!: Βάζει το φοιτητή στη διαδικασία του ψαξίματος της βιβλιογραφίας, κάτι που ταιρίαζει περισσότερο σε επιστήμονα και λιγότερο σε μαθητή λυκείου.
+1000
Fairy wrote: :?: Με βάση ποια κριτίρια θα διαλέγει ο αδαής για ένα αντικείμενο φοιτητής το κατάλληλο σύγγραμα; Ειδικά οι πρωτοετείς θα βασιστούν αποκλειστικά στις συμβουλές των μεγαλύτερων ή των καθηγητών, οπότε επιστρέφουμε στην αρχική κατάσταση.
Με τα κριτήρια που θα κάνει το ψάξιμο για οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την ακαδημαική τους σταδιοδρομία...Το πανεπιστήμιο δεν σε πιάνει (και κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να σε πιάνει) από το χεράκι και να σου εξηγεί τα πάντα σε bullet points και διαγράμματα. Η φυσική επιλογή (ή η θεότητα της αρεσκείας σας :Ρ) μας "προίκισε" με μυαλό...ας το χρησιμοποιήσουμε...
Fairy wrote: :?: Ποιος εξασφαλίζει πως κάποιοι διδάσκοντες δεν θα δίνουν αβαντάζ σε κάποιο βιβλίο (ειδικά σε αυτά που έγραψαν οι ίδιοι) βάζοντας θέματα αποκλειστικά από εκεί;
Όταν μαθαίνεις μία επιστήμη (ή ένα υποπεδίο μίας επιστήμης) δεν τίθεται θέμα avantage του Α ή Β βιβλίου. Αν η πηγή από την οποία μορφώνεσαι είναι πλήρης, τότε θα μπορείς να λύσεις ότι βρεις μπροστά σου. Οι καθηγητές που βάζουν "απόκρυφα" θέματα από υποσημειώσεις των βιβλίων τους τείνουν να εκλείψουν (ειδικά μετά από τις αλλαγές στο δυναμικό του τμήματός μας τα τελευταία χρόνια). Από κει και πέρα, τα sos είναι για να περνάει ο φοιτητής που στόχο έχει το 5. Συγγνώμη αν τυχόν θίγω κάποιους, αλλά το πανεπιστήμιο δεν πρέπει να στοχεύει στη μετριότητα...
Fairy wrote: :?: Πώς θα εκπαιδευτεί ο φοιτητής, ο μαθημένος να του λένε "ύλη μαθήματος για εξετάσεις είναι τα κεφάλαια 2 έως 8 του τάδε βιβλίου", να μπει στη διαδικασία ψαξίματος;
The hard way ;)
Fairy wrote: :?: Θα μπει στον κόπο ο φοιτητής να ρίξει μια ματιά σε όλα αυτά τα συγγράματα (π.χ. 5 μαθήματα επί 3 συγγράματα) προτού να διαλέξει;
Αν δεν πρόκειται να μπει, τότε δεν νομίζω ότι έκανε καλά που μπήκε σε ΑΕΙ...
Fairy wrote: :?: Θα υπάρχουν στη βιβλιοθήκη όλα αυτά και σε επαρκή ποσότητα για να ρίξουν όλοι οι φοιτητές μια ματια;
Προσωπική άποψη: Δεν νομίζω να έχω χρειαστεί ποτέ κάποιο βιβλίο από την βιβλιοθήκη και να μην υπήρχε. Αλλά ακόμα και να μην υπάρχει, μπορεί κανείς να βρει άλλες πηγές για να "τσεκάρει" συγγράματα (πχ. look-inside λειτουργία του amazon, μεταξύ άλλων.

edit: Sorry για τα quote names :(
Last edited by shodanjr_gr on Mon Sep 29, 2008 6:02 pm, edited 2 times in total.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
StormRider
Gbyte level
Gbyte level

Post by StormRider » Mon Sep 29, 2008 7:33 pm

Σύντομα:

1 βιβλίο != 1 σύγγραμμα. Διευκρινιστική εγκύκλιος του Υπουργείου παιδείας μετά τις κινητοποιήσεις των φοιτητών. Λίγο πολύ, αυτό σημαίνει ότι δεν αλλάζουν πολλά, εφόσον ο καθηγητής μπορεί να προτείνει ως σύγγραμμα το ίδιο πακέτο βιβλίων που μέχρι τώρα πρότεινε. Η θέση αυτή του νόμου πλαισίου είχε παρθεί αρχικά για την μείωση των εξόδων από τη δωρεάν παροχή βιβλίων, αλλά απέτυχε.

Πανεπιστήμια υπάρχουν κι άλλα πέραν της πληροφορικής. Αρκετά αυτονόητο, αλλά όχι ιδιαίτερα για τους παρτάκιδες. Google, wikipedia κτλ. -πέραν του ότι είναι αμφισβητούμενη η αξιοπιστία τους όταν κάνεις έρευνα- είναι εργαλεία τα οποία αναφέρονται σε συγκεκριμένους επιστημονικούς χώρους. Ιατροί, νομικοί, μηχανικοί κ.ο.κ αμφιβάλλω αν μπορούν να αντικαταστήσουν τα συγγράμματά τους με τη διαδικτυακή μελέτη.

Ξεκαλωδιωθείτε από το μικρόκοσμό σας, αφήστε τους υπολογισμούς μαθημάτων και συγγραμμάτων και απαιτείστε δημόσια, δωρεάν και ποιοτική εκπαίδευση.
Image
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Mon Sep 29, 2008 7:43 pm

StormRider wrote:Σύντομα:
Πανεπιστήμια υπάρχουν κι άλλα πέραν της πληροφορικής. Αρκετά αυτονόητο, αλλά όχι ιδιαίτερα για τους παρτάκιδες. Google, wikipedia κτλ. -πέραν του ότι είναι αμφισβητούμενη η αξιοπιστία τους όταν κάνεις έρευνα- είναι εργαλεία τα οποία αναφέρονται σε συγκεκριμένους επιστημονικούς χώρους. Ιατροί, νομικοί, μηχανικοί κ.ο.κ αμφιβάλλω αν μπορούν να αντικαταστήσουν τα συγγράμματά τους με τη διαδικτυακή μελέτη.
Καλά, καταρχάς ακαδημαικού περιεχομένου σελίδες υπάρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ και για ΟΛΑ τα επιστημονικά πεδία...Ακόμα και στο wikipedia να πας και να αρχίσεις να ακολουθείς reference links προς σελίδες πανεπιστημίων, θα δεις τί εννοώ. Πέραν αυτού, την αξιοπιστία ενός web site την κρίνεις όπως κρίνεις και την αξιοπιστία ενός βιβλίου ή ενός άρθρου, βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει, συγκρίνεις μεταξύ πολλαπλών πηγών, και δεν αποδέχεσαι τίποτα αβίαστα...
Ξεκαλωδιωθείτε από το μικρόκοσμό σας, αφήστε τους υπολογισμούς μαθημάτων και συγγραμμάτων και απαιτείστε δημόσια, δωρεάν και ποιοτική εκπαίδευση.
Λόγια ινδιάνικης σοφίας...

Πάντως έχει πλάκα...Χτυπιούνται μερικοί για ελεύθερο πανεπιστήμιο κλπ κλπ, και όταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορούμε να ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ το βιβλίο το οποίο θα μας παρέχεται, αυτοί οι μερικοί κλαίγονται...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon Sep 29, 2008 7:49 pm

Πάντως έχει πλάκα...Χτυπιούνται μερικοί για ελεύθερο πανεπιστήμιο κλπ κλπ, και όταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορούμε να ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ το βιβλίο το οποίο θα μας παρέχεται, αυτοί οι μερικοί κλαίγονται...
Δεν νομιζω να το λεει για αυτο το μετρο.Μαλλον για τις υπολοιες διαταξεις του νομου
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Mon Sep 29, 2008 8:01 pm

Μήπως επειδή αυτό το τόπικ είναι κυρίως για τους πρωτοετείς, να κόψουμε την όλη συζήτηση για τον νόμο και το τι λέει για το σύγγραμμα κλπ; Ας το πιάσουμε σε άλλο τόπικ να μην τους πρήζουμε τους "μικρους" :-p
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Mon Sep 29, 2008 8:21 pm

Δεν έχω καθήσει να διαβάσω και τις 4 σελίδες, αλλά αποψη μου είναι ότι το καλύτερο διάβασμα πραγματοποιείται με τις διαφάνειες σε pdf που διανέμουν ορισμένοι διδάσκοντες. Ναι μεν δεν αποκτάς σφαιρική/εγκυκλοπαιδική γνώση, αλλά -μεταξύ μας- ακόμη και στα βιβλία, ποιος κάθεται να διαβάσει τα εισαγωγικά και όλα αυτά που δεν είναι στην ύλη?

Έτσι, ο συνδυασμός καλών ηλεκτρονικών σημειώσεων, με κάποια βιβλία για συγκεκριμένα μαθηματα, είναι ο ιδανικός. Και κάνουμε και οικονομία στο χαρτί. Γαιτί, ρε γμτ, βλέπω τη βιβλιοθήκη και ανάθεμα αν μου χρειάστηκαν το 1/3 εξ αυτών.
Οπότε, απο το να παίρνουμε κακογραμμένα και παλιά βιβλία, καλύτερα να παίρνουμε υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Mon Sep 29, 2008 8:46 pm

Συμφωνώ απόλυτα με το ποστ που έκανε ο shodanjr_gr στις 4:52 pm.

Γενικώς, η λογική που θα ακολουθούσα αν ήμουν φέτος πρωτοετής, θα ήταν η εξής: Αν κάποιο μάθημα με ενδιαφέρει, θα κοιτάξω να πάρω το πληρέστερο σύγγραμα δηλαδή εκείνο που με καλύπτει περισσότερο από άποψη περιεχομένου και επιπέδου. Πχ στη Java 1 δεν θα πάρω του Κάβουρα, αλλά κάποιο άλλο. Αν κάποιο μάθημα δε με ενδιαφέρει, τότε θα πάρω εκείνο που προτείνει ο καθηγητής - πχ Λογιστική - Οικονομία (τα μαθήματα που αναφέρω είναι τυχαία).

Τώρα βέβαια, προκύπτουν διάφορα προβλήματα όπως "πώς ξέρω ότι το χ μάθημα με εδιαφέρει;" αλλά πιστεύω ότι αυτά είναι θέματα που λύνονται εύκολα.
marios wrote:Μήπως επειδή αυτό το τόπικ είναι κυρίως για τους πρωτοετείς, να κόψουμε την όλη συζήτηση για τον νόμο και το τι λέει για το σύγγραμμα κλπ; Ας το πιάσουμε σε άλλο τόπικ να μην τους πρήζουμε τους "μικρους"
Καλό είναι να ενημερωνόμαστε για αυτό το νέο μέτρο, αρκεί η συζήτηση να μην κομματικοποιηθεί!
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by aguero88 » Mon Sep 29, 2008 9:05 pm

StormRider wrote:Ξεκαλωδιωθείτε από το μικρόκοσμό σας, αφήστε τους υπολογισμούς μαθημάτων και συγγραμμάτων και απαιτείστε δημόσια, δωρεάν και ποιοτική εκπαίδευση.
+1000000000

Αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ...Αντίθετα η πλύση εγκεφάλου καλά κρατεί και στο μέλλον θα γίνει ακόμα εντονότερη...
Ε σε λίγα χρόνια θα σου λέει η Google και η Wikepedia ότι ο γάιδαρος πετάει και εσύ θα το αποδέχεσαι...Από την μία μου την δίνουν οι ωχαδερφιστές αλλά από την άλλη γελάω μαζί τους...Τώρα δεν τους πολυνοιάζει, αλλά ελπίζω να μην καταντήσουν να κλέβουν το βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη για να πάρουν τα "Λειτουργικά Συστήματα" δωρεάν :)

Τιμή και δόξα στους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ"...
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Mon Sep 29, 2008 9:12 pm

aguero88 wrote:
Τώρα δεν τους πολυνοιάζει, αλλά ελπίζω να μην καταντήσουν να κλέβουν το βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη για να πάρουν τα "Λειτουργικά Συστήματα" δωρεάν :)
Εγώ πάλι θα ήθελα να του το κλέβουν και να του το σπάνε απλά για να γελάσουν....
Δεν θα γελάει μόνο αυτός με εμάς....
Αλλά νομίζω βγαίνουμε οφφ...
Επίσης μην μπερδευόμαστε.. Δεν είδα κανέναν να λέει ότι είναι κακό να επιλέγουμε το βιβλίο μας... Κακό είναι που θα καταλήξουμε να επιλέγουμε αυτό που μας προτίνει ο καθηγητής... Επίσης κακό είναι που θα παίρνουμε μόνο 1 βιβλίο και όχι όσα χρειαζόμαστε... (πχ βάσεις θέλουμε 2, λειτουργικά 2, οργάνωση 2 κτλ...)
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Mon Sep 29, 2008 9:47 pm

proskopos wrote:Επίσης κακό είναι που θα παίρνουμε μόνο 1 βιβλίο και όχι όσα χρειαζόμαστε... (πχ βάσεις θέλουμε 2, λειτουργικά 2, οργάνωση 2 κτλ...)
Αυτο είναι ανακρίβεια καθώς όπως είπε ο κ.Γκρίτζαλης το ένα σύγγραμμα θα αποτελείται απο τα δύο βιβλίο που δίνονταν μέχρι τώρα και το άλλο θα είναι ένα ξενόγλωσσο βιβλίο. Κάτι αντίστοιχο θα ισχύει λογικά σε όλα τα μαθήματα - Δλδ Συγγράμματα < Βιβλία αφού μπορεί να έχουμε παραπάνω από ένα βιβλίο σε κάθε σύγγραμμα. Οπότε ότι παίρναμε έως τώρα θα έχουμε επιλογή να το ξαναπάρουμε...πιθανώς να μην πάρουμε από βιβλιοδιανομή και να δίδεται ένα πιο βιβλίο ας το πούμε παρά φωτοτυπίες...
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Mon Sep 29, 2008 9:53 pm

Zifnab wrote:
proskopos wrote:Επίσης κακό είναι που θα παίρνουμε μόνο 1 βιβλίο και όχι όσα χρειαζόμαστε... (πχ βάσεις θέλουμε 2, λειτουργικά 2, οργάνωση 2 κτλ...)
Αυτο είναι ανακρίβεια καθώς όπως είπε ο κ.Γκρίτζαλης το ένα σύγγραμμα θα αποτελείται απο τα δύο βιβλίο που δίνονταν μέχρι τώρα και το άλλο θα είναι ένα ξενόγλωσσο βιβλίο. Κάτι αντίστοιχο θα ισχύει λογικά σε όλα τα μαθήματα - Δλδ Συγγράμματα < Βιβλία αφού μπορεί να έχουμε παραπάνω από ένα βιβλίο σε κάθε σύγγραμμα. Οπότε ότι παίρναμε έως τώρα θα έχουμε επιλογή να το ξαναπάρουμε...πιθανώς να μην πάρουμε από βιβλιοδιανομή και να δίδεται ένα πιο βιβλίο ας το πούμε παρά φωτοτυπίες...
Από όσα έχω ακούσει νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό που λές, και θα γίνεται μόνο αν το προτίνει ο καθηγητής, όπως πχ ο κ. Γκρίτζαλης... Ίσως βέβαια να έχω λάθος και μακάρι... Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που ξέρει...
Thnxxx για την επισήμανση, αν όντως ισχύει, Zifnab.. :smt023
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Mon Sep 29, 2008 10:28 pm

Ποιος καθηγητής δεν θα θέλει να βοηθήσει τους φοιτητές του?! Εξυπακούεται αυτό πιστεύω... Ας μας πει ο κ.Γκρίτζαλης που ίσως έχει μιλήσει και με άλλους καθηγητές...
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Mon Sep 29, 2008 11:44 pm

Η πράξη θα δείξει πώς θα μπορέσουμε, όλοι μαζί, να αξιοποιήσουμε το νέο σύστημα διανομής συγγραμμάτων. Αυτό πρέπει να γίνει προς όφελός σας και ανατρέποντας τυχόν δυσλειτουργίες των μεθόδων διανομής. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, είμαι σίγουρος.

Δ. Γκρ.
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Mon Sep 29, 2008 11:54 pm

Χμ... Περίμενα κάτι ποιο συγκεκριμένο... Οκ ας περιμένουμε τοτε.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”