Αν έχει κανείς κάποια ιδέα ας μου πει. Ακούγεται pretty cool

http://www.nb.org/?pgtp=31&pId=212Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ανάλυση ειδικότερων μορφών του πληροφορικού εγκλήματος, όπως είναι η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε υπολογιστή (hacking), ο ηλεκτρονικός βανδαλισμός, το πληροφορικό οικονομικό έγκλημα, ιδίως η πειρατεία λογισμικού, και το διαδικτυακό έγκλημα. Επίσης, γίνεται λόγος για τα νέα θέματα που προστέθηκαν στην agenda του πληροφορικού εγκλήματος, όπως ο ρόλος των ΜΜΕ, τα δικαιώματα του πολίτη και το ζήτημα της δημιουργίας των νόμων.
Αρχίσαμε να συνεννοούμαστεultimate_aektzis wrote:Αυτο παραπεμπει πιο πολυ σε ψυχολογια.δεν νομιζω να εχει σχεση με πληροφορικη.Κατι αντιστοιο με το φωτογραφο.Ο υπολογιστης ειναι ενα εργαλειο για αυτον αλλα ο ιδιος δεν ειναι πληροφορικαριος
Ίιιιιχα μ'άρεσε αυτό. Το πρώτο μέρος της απάντησης είναι πολύ ενδιαφέρον και σχετικό με αυτό που ρώτησα. Το δεύτερο μπορεί να είναι απλά ο λόγος για να ασχοληθώrose wrote:Μπορείς να ασχοληθείς με την AI πλευρά της ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας...αποτυπώματα, αναγνώριση υπόπτων, εικονική προσομοίωση υποθετικών γεγονότων, στρατηγική και τα ρέστα...πλάκα έχει και δεν ειναι τόσο ακραίο.
+το γεγονός οτι στο τέλος της υπόθεσης, όσοι έχουν επιζήσει ερωτεύονται διαδοχικά την "ΙΤ εγκληματολόγο", καλή επένδυση Sandra.
Ίσως κ γραφικά υπολογιστών , τεχνολογία πολυμέσωνsandra wrote: Σε προτυχιακό επίπεδο σε εμας μόνο τεχνητή νοημοσύνη είναι σχετική σωστά?
Λίγο ακόμα και το έγκλημα δεν θα ήταν ηλεκτρονικό....!! Σαντρα από την πλευρά της αστυνομίας θες να είσαι...; Ή του εγκλήματος...;Άχου δεν θα συνεννοηθούμε σήμερα. Δεν με ενδιαφέρει το αν κατεβάζει κάποιος παράνομα μουσική αυτό είναι ηλεκτρονικό έγκλημα.
Εγώ θέλω να δω αν υπάρχει τρόπος να δουλέψεις σε υποθέσεις που αναλύεις ψυχολογικά τις αιτίες πχ. δολοφονίας κάποιου, τα κίνητρα που οδήγησαν σε κάτι τέτοιο, συλλέγεις όλα τα ευρήματα, προσπαθείς να ανακτήσεις την ταυτότητα θυμάτων και όλα αυτά με την βοήθεια της Πληροφορικής.
Μην μου ξαναπεί κανείς για ηλεκτρονικό έγκλημα, δεν με βοηθάτε καθόλου![]()
και data mining, είναι must. Στο μάθημα της τεχνιτής η μηχανική μάθηση αναλύεται κάπως γενικάsifu VAG wrote:Ίσως κ γραφικά υπολογιστών , τεχνολογία πολυμέσωνsandra wrote: Σε προτυχιακό επίπεδο σε εμας μόνο τεχνητή νοημοσύνη είναι σχετική σωστά?
Πιο μακριά από μένα δεν γίνεταιSeniorCarbone wrote:και data mining, είναι must. Στο μάθημα της τεχνιτής η μηχανική μάθηση αναλύεται κάπως γενικά
λόγω του μεγάλου εύρους ύλης που πρέπει να καλυφθεί ενώ στο μάθημα
του κ.Βαζιργιάννη μπαίνεις σε πιο ειδικά και πρακτικά ζητήματα.
Κάποτε είχα φαγωθεί για suspect recognition μέσω μηχανικής μάθησης
και rule based evaluators για lie detecting αλλά αργότερα ανακάλυψα πόσο μακρυά ήμουν.
"Εξόρυξη Γνώσης από Βάσεις Δεδομένων και τον Παγκόσμιο Ιστό"sandra wrote:Πιο μακριά από μένα δεν γίνεταιΠοιο μάθημα κάνει ο κ.Βαζιργιάννης σε προπτυχιακό επίπεδο?
Επίσης ένας γνωστός μου δουλεύει σε μια εταιρεία που ασχολείται κυρίως με εντοπισμό ύποπτων κινήσεων από κάμερεςwikipedia wrote: Combatting Terrorism
It has been suggested that both the Central Intelligence Agency and the Canadian Security Intelligence Service have employed this method.[8]
Previous data mining to stop terrorist programs under the US government include the Total Information Awareness (TIA) program, Computer-Assisted Passenger Prescreening System (CAPPS II), Analysis, Dissemination, Visualization, Insight, and Semantic Enhancement (ADVISE), Multistate Anti-Terrorism Information Exchange (MATRIX), and the Secure Flight program Security-MSNBC. These programs have been discontinued due to controversy over whether they violate the US Constitution's 4th amendment, although many programs that were formed under them continue to be funded by different organizations, or under different names, to this day.
αυτά αν είσαι αυτός που κάνει το feature extraction. γιατί αν έχεις τα features έτοιμα, τότε απαιτείται Minimal effort σε αυτόν τον τομέα- σήματα και συστήματα
- ψηφιακή επεξεργασία σήματος