Εγγραφη στο e-class
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Εγγραφη στο e-class
Εβαλα το θέμα στα off-topic καλού κακού, για να μην γεμίζω με αηδίες τις υπόλοιπες κατηγορίες.
Ιδού η απορία μου:
Πώς κανω εγγραφή στο e-class?? Πηγαίνω κανονικά εδω: http://eclass.aueb.gr/claroline/auth/newuser.php
Και ενώ η διεύθυνση mail του ΟΠΑ δεν είναι υποχρεωτικό πεδίο, αν δεν συμπληρωθεί, δεν δέχεται την εγγραφή. Μήπως είμαι λιιιιιγο ανυπόμονος και πρέπει πρώτα να γραφτώ στη σχολή και θα μου δώσουν εκεί λογαριασμό mail του Πανεπιστημίου?
Ιδού η απορία μου:
Πώς κανω εγγραφή στο e-class?? Πηγαίνω κανονικά εδω: http://eclass.aueb.gr/claroline/auth/newuser.php
Και ενώ η διεύθυνση mail του ΟΠΑ δεν είναι υποχρεωτικό πεδίο, αν δεν συμπληρωθεί, δεν δέχεται την εγγραφή. Μήπως είμαι λιιιιιγο ανυπόμονος και πρέπει πρώτα να γραφτώ στη σχολή και θα μου δώσουν εκεί λογαριασμό mail του Πανεπιστημίου?
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- tZoLe
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Εγγραφη στο e-class
Αν και πριν 3 χρόνια που γράφτηκα εγώ θυμάμαι να μπορούσες να βάλλεις οποιαδήποτε ηλεκτρονική διεύθυνση, ίσως έχει αλλάξει τώρα. Κάνε λίγο υπομονή και λίγο μετά την εγγραφή σου θα σου δώσουν λογαριασμό. Πάντως μπορείς να δεις πολλά μαθήματα του eclass και χωρίς να εγγραφείς.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
χμμμμμμμ... Βασικά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τη χρησιμότητα του e-class και γι'αυτό ήθελα να δω τι είναι, αν βοηθάει σε μέρες που δεν μπορώ να κατέβω στη σχολή κτλ..
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- tZoLe
Κοίτα βασικά στα περισσότερα μαθήματα περιέχει υλικό, πχ διαφάνειες, ασκήσεις κτλ, επίσης εκεί γίνονται οι ανακοινώσεις από τους καθηγητές για το κάθε μάθημα και η ηλεκτρονική παράδοση εργασιών.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- sandra
- Wow! Terabyte level
To e-class δεν υποκαθιστά το αμφιθέατρο και δυστυχώς δεν μπορείς (ακόμα?) να δεις διαλέξεις από το σπίτι. Όμως τα πάντα γύρω από τα μαθήματα (εκτός από ελάχιστα που δεν το χρησιμοποιούν και πολύ) θα τα μαθαίνεις από εκεί. Διαφάνειες, κώδικες, εργασίες, βαθμολογίες, ανακοινώσεις κλπ. Όταν με το καλό κάνετε την εγγραφή και πάρετε τους κωδικούς σας από το Κέντρο Υπολογιστών με την εγγραφή σας σε κάποιο μάθημα του e-class θα παίρνετε αυτόματα μειλ με τις ανακοινώσεις. Οπότε δύο πράγματα θα κάνεις καθημερινά. Θα τσεκάρεις το e-mail της σχολής για τυχόν ανακοινώσεις και μετά το e-class για επιβεβαίωση. Μην στηρίζεστε όμως μόνο σε αυτό. Οι διαφάνειες είναι συνήθως συμπυκνωμένες και δεν σου δίνουν την δυνατότητα να καταλάβεις πλήρως τι ζητάει από σένα ο καθηγητής.
tzole με πρόλαβες
tzole με πρόλαβες

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά
Τα σπάει το φόρουμ έχω λύσει απορίες ζωής εδώ μέσα...
Κάτι τελευταίο: Οι ημέρες των εγγραφών στη σχολή προφανώς έχουν σχέση με το πότε τελειώνει η εξεταστική του Σεπτεμβρη ε? Θα βγεί ανακοίνωση και στο φόρουμ?

Τα σπάει το φόρουμ έχω λύσει απορίες ζωής εδώ μέσα...
Κάτι τελευταίο: Οι ημέρες των εγγραφών στη σχολή προφανώς έχουν σχέση με το πότε τελειώνει η εξεταστική του Σεπτεμβρη ε? Θα βγεί ανακοίνωση και στο φόρουμ?
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- granny_E
- Kilobyte level
Καλώς ήρθες Stoupeace κι από μένα!!
Για τις ημερομηνίες εγγραφής θα βγει ανακοίνωση στο aueb.gr αλλά και στο cs.aueb.gr.
Γίνονται περίπου στα μέσα του Σεπτέμβρη και θα χρειαστείτε κάποια δικαιολογητικά, τα οποία και θα βρείτε εδώ.
Για τις ημερομηνίες εγγραφής θα βγει ανακοίνωση στο aueb.gr αλλά και στο cs.aueb.gr.
Γίνονται περίπου στα μέσα του Σεπτέμβρη και θα χρειαστείτε κάποια δικαιολογητικά, τα οποία και θα βρείτε εδώ.
-
Το μετέφερα εδώ το θέμα. Μια χαρά ταιριάζει στα non-offtopic
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
granny_E wrote:Καλώς ήρθες Stoupeace κι από μένα!!
Τhanx a LOT granny_E!
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Γραφτηκα στο e-class.Συμπληρωσα τα πεδια που ζητουσε επωνυμο ονομα username και εβαλα e-mail αυτη την διευθυνση που μας εδωσαν σε ενα φακελο(.......@dias.aueb.gr).Kαι μετα μου ειπε οτι το ονομα χρηστη και κωδικος προσβασης σταλθηκαν σε αυτη την διευθυνση!Που παω για να τα δω??
I'm going back to black!!
- cypher
στο -email σου πας στο http://195.251.248.2/cgi-bin/webmail.cgi/ και βαζεις για ονομα τον κωδικο p30....eleana wrote:Γραφτηκα στο e-class.Συμπληρωσα τα πεδια που ζητουσε επωνυμο ονομα username και εβαλα e-mail αυτη την διευθυνση που μας εδωσαν σε ενα φακελο(.......@dias.aueb.gr).Kαι μετα μου ειπε οτι το ονομα χρηστη και κωδικος προσβασης σταλθηκαν σε αυτη την διευθυνση!Που παω για να τα δω??
και σαν pass τον αλλον κωδικο που εχει στο χαρτι που σου δωσανε

http://195.251.248.2/cgi-bin/webmail.cgi
ο πιο ευκολος τρόπος. Μπορείς και απο το telnet, αλλα είναι λίγο δύσκολο να σου εξηγήσω και να καταλάβεις τώρα στην αρχή.
ο πιο ευκολος τρόπος. Μπορείς και απο το telnet, αλλα είναι λίγο δύσκολο να σου εξηγήσω και να καταλάβεις τώρα στην αρχή.
- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Ειμαι στο 3ο ετος, και δεν εχω ακομα παρει το e-mail απο τη σχολη, και επομενως δεν μπορω να μπω στο e-class...
Ξερει καποιος πως θα το παρω και απο που???
Εχω μεινει αρκετα πεισω οσων αφορα το πανεπιστημιο και πιστευω πως ηρθε η ωρα να αχοληθω περισσοτερο...
Λιγη βοηθεια?
Ξερει καποιος πως θα το παρω και απο που???
Εχω μεινει αρκετα πεισω οσων αφορα το πανεπιστημιο και πιστευω πως ηρθε η ωρα να αχοληθω περισσοτερο...
Λιγη βοηθεια?
Τους κωδικούς τους παίρνεις από το κέντρο υπολογιστών που βρίσκεται στην Δερυγνή στον 3ο όροφο, απέναντι από το cslab2 περίπου. Θα πρέπει να πάς εσύ από κοντά για να τους πάρεις(με την φοιτητική σου ταυτότητα).
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Ευχαριστώ Master_ex!!!!!!!