Οδηγίες για τα πιστοποιητικά της e-γραμματείας
-
- bit level
Re: Οδηγίες για τα πιστοποιητικά της e-γραμματείας
Καλημέρα!Στη δήλωση συγγραμάτων δεν μπορώ να δηλώσω παραπάνω από 1 σύγγραμα ανά μάθημα.Ξέρει κανείς γιατί????
- marios
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Έτσι πρέπει... Μπορείς πλέον να επιλέξεις ή το ένα σύγγραμμα ή το άλλο, όχι και τα 2...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Για κάθε μάθημα επιλέγεις ένα "σύγγραμμα". Έχε υπόψη σου, πάντως, ότι κάποια "συγγράμματα" αποτελούνται από δύο βιβλία. Παράδειγμα: Στο μάθημα "Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων" το ένα σύγγραμμα είναι ένα αγγλικό βιβλίο και το άλλο σύγγραμμα είναι δύο ελληνικά βιβλία. Διαλέγεις και παίρνεις.roulageorgio wrote:Καλημέρα!Στη δήλωση συγγραμάτων δεν μπορώ να δηλώσω παραπάνω από 1 σύγγραμα ανά μάθημα.Ξέρει κανείς γιατί????
Δ. Γκρ.
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Σε οσους εχουν κοψει μαθημα σε πολλους δεν το βγαζει.Απλα δεν εχει περαστει.Ρωτησα στη γραμματεια και μου ειπαν να κανουμε συμπληρωματικη δηλωση!Για περισσοτερες λεπτομεριες αυριο που θα ξαναπαω στη γραμματεια ξανα!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
-
- byte level
Καλησπερα, Προσπάθησα να μπω στην ηλεκτρονική μου γραμματεία μετά από καιρό.Τελευταία φορά είχα μπει στις δηλώσεις μαθημάτων και μου βγάζει το παρακάτω Alert
Could not establish an encrypted connection with secretariat.cs.aueb.gr because your certificate is expired
πως μπορουμε να το ανανεωσουμε?πρέπει να πάμε στο lab να μας δώσουν νέο αρχείο?Ευχαριστώ πολύ
Could not establish an encrypted connection with secretariat.cs.aueb.gr because your certificate is expired
πως μπορουμε να το ανανεωσουμε?πρέπει να πάμε στο lab να μας δώσουν νέο αρχείο?Ευχαριστώ πολύ
- sandra
- Wow! Terabyte level
Ναι στον κ.Σαζόνοφ. Να υποθέσω είσαι Ν>4, γι'αυτό έληξε?
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Νομίζω κάθε 3 χρόνια λήγει?! ...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Οχι εχει διαρκεια 4 χρονια.Τωρα δεν θυμαμαι απο ποτε μετρανε βεβαια.Μαλλον απο τη χρονια που μπηκες.
-
- bit level
Παιδιά μια βοήθεια όποιος μπορεί παρακαλώ να απαντήσει
προσπαθώ να κάνω ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων και μου δείχνει πως το πιστοποιητικό έχει λήξει. μπορεί να αντιμετωπιστεί κάπως? έχω προσπαθήσει να το εγκαταστήσω πάλι, έγινε δεκτή η εγκατάσταση και πάλι τίποτα. βάζοντας δηλαδή όνομα και κωδικό δε με συνδέει με την σελίδα που κάνουμε δηλώσεις!!! Το ίδιο γίνεται και στον explorer
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!!!
προσπαθώ να κάνω ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων και μου δείχνει πως το πιστοποιητικό έχει λήξει. μπορεί να αντιμετωπιστεί κάπως? έχω προσπαθήσει να το εγκαταστήσω πάλι, έγινε δεκτή η εγκατάσταση και πάλι τίποτα. βάζοντας δηλαδή όνομα και κωδικό δε με συνδέει με την σελίδα που κάνουμε δηλώσεις!!! Το ίδιο γίνεται και στον explorer
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!!!
Last edited by The Punisher on Fri Mar 20, 2009 1:08 am, edited 1 time in total.
Reason: caps
Reason: caps
Καταρχάς γράφε με πεζά γιατί αλλιώς δείχνεις ότι φωνάζεις.
Το ποιστοποιηικό λίγει 4 χρόνια μετά από τότε που το έβγαλες. Αν αυτό ισχύει και στην περιπτωσή σου - και δεν το είχες ανανεώσει μέσα από την ηλεκτρονική γραμματεία όταν μπορούσες - πρέπει να πάς στο Σαζόνωφ ( CSLab 2 - καθημερινά μετά τις 2 ) και να του ζητήσεις να σου δόσει το καινούριο.
Το ποιστοποιηικό λίγει 4 χρόνια μετά από τότε που το έβγαλες. Αν αυτό ισχύει και στην περιπτωσή σου - και δεν το είχες ανανεώσει μέσα από την ηλεκτρονική γραμματεία όταν μπορούσες - πρέπει να πάς στο Σαζόνωφ ( CSLab 2 - καθημερινά μετά τις 2 ) και να του ζητήσεις να σου δόσει το καινούριο.
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!
Play and help!
-
- bit level
το πιστοποιητικο το πηρα για την δηλωση μαθηματων οπως ολοι σχεδον.απλα μου λεει πως ειναι ληγμενο.παλι την διια διαδικασια κανω?σαζονοφ cslab μετα τις 2?
- Zifnab
- Academic status: MSc
ναί κάπως έτσι...
Μεταφέρθηκε στο σωστό μέρος...
Μεταφέρθηκε στο σωστό μέρος...
- X-ray
- Mbyte level
Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα Vista; Γιατί προσπαθώ να κάνω import το certificate και μου ζητάει κωδικό και στον firefox και στον explorer. Το αφήνω κενό και μου λέει δεν είναι σωστός. Δοκιμάζω τον αριθμό μητρώου πάλι τα ίδια...
Κατά το import σίγουρα αφήνεις τον κωδικό κενό. Τώρα για τα vista δεν έχω και δεν μπορώ να βοηθήσω...X-ray wrote:Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα Vista; Γιατί προσπαθώ να κάνω import το certificate και μου ζητάει κωδικό και στον firefox και στον explorer. Το αφήνω κενό και μου λέει δεν είναι σωστός. Δοκιμάζω τον αριθμό μητρώου πάλι τα ίδια...
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!
Play and help!
- X-ray
- Mbyte level
κενο το αφηνω και μου βγάζει error...σπαστικό γιατι τώρα το έχουν κάνει μόνο ηλεκτρονικά...Μέχρι την προηγούμενη εξεταστική ηλεκτρονικά το έκανα αλλά είχα XP. Γι'αυτό ρωτάω μήπως φταίνε τα vista.
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Μια χαρα με τα vista και σε explorer και σε firefox
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
- para
- Wow! Terabyte level
αλλά όχι με Chromenecrofear_13 wrote:Μια χαρα με τα vista και σε explorer και σε firefox
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Γνωρίζει κανείς γτ έχει λήξει το πιστοποιητικό μας? Για την ακρίβεια ισχύει μέχρι 2010 για μένα, ωστόσο στα data του πιστοποιητικού αναγράφεται ως ληγμένο από το 2002.. Ακόμα γυμνάσιο πήγαινα τότε...
- Bloody Mary
Εμένα πάντως δε μου βγάζει μήνυμα λήξης το πιστοποιητικό... Μπορώ και μπαίνω κανονικά στην Ηλεκτρονική Γραμματεία...
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Μια χαρά μπαίνω και εγώ... Για εργασία το έψαχνα.. Ο Mozilla το γράφει ότι είναι ληγμένο... ΑΝ θες μπορέις να το δεις από εκεί...Bloody Mary wrote:Εμένα πάντως δε μου βγάζει μήνυμα λήξης το πιστοποιητικό... Μπορώ και μπαίνω κανονικά στην Ηλεκτρονική Γραμματεία...
Ας πούμε ότι κατάφερα να εγκαταστήσω το πιστοποιητικό! η σέλίδα δε μου ανοίγει όμως, λέει η γραμματεία δε λειτουργεί προσωρινά κλπ...ειναι γενικό το πρόβλημα ή κάτι έχω κάνει λάθος?
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Αυτό το μήνυμα που σου βγάζει το έχουν όλοι, επειδή ετοιμάζουν την γραμματεία για τις δηλώσεις του χειμερινού...αύριο ή μεθάυριο θα είναι όλα οκ.
What to say man...what to say....