Πληροφορίες για το Project μπορείτε να βρείτε στο http://dias.aueb.gr/~p3040023/guard_dog.html
Guard Dog Robot Project Blog
AmmarkoV wrote:Τα παιδιά από το ΤΕΙ Πειραιά που πήραν την πρώτη θέση , σκέψου είχαν έναν πάγκο 10 μέτρα με 10 κατασκευές και έιχαν αρχίσει να στήνουν τα εκθέματα τους μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει η έκθεση!
Ναι ε; Μου κάνει πραγματικά εντύπωση, τα παιδιά απο το ΕΜΠ είχαν εξαιρετικές κατασκευές, μάλλον δεν πρόσεξα αρκετά.AmmarkoV wrote:Με χαρά να σας αναφέρω οτι το Guard dog project που αναπτύσω σε συνεργασία με τον κύριο Παπαϊωάννου πήρε την δεύτερη θέση στο διαγωνισμό ρομποτικής που έγινε σήμερα 20/10/08 στο εκθεσιακό κέντρο στο Γκάζι!
Είχαν καλές προοπτικές οι κατασκευές τους αλλά οι περισσότερες που είδα ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο.rose wrote: Ναι ε; Μου κάνει πραγματικά εντύπωση, τα παιδιά απο το ΕΜΠ είχαν εξαιρετικές κατασκευές, μάλλον δεν πρόσεξα αρκετά.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!AmmarkoV wrote: Για την σχολή αν κανονίσουμε με τον κύριο Παπαϊωάννου δεν είναι τίποτα να το φέρω και να το δείτε!
Πιστεύω θα είναι κίνητρο και για άλλο κόσμο να ασχοληθεί με τον τομέα!
Μπορούμε να το βάλουμε να κάνει Path planning στα γραφειάκια στο υπόγειο![]()
SeniorCarbone wrote:Respect to AmmarkoV!!
Και εις ανώτερα σου εύχομαι μαν γιατί το αξίζεις.
Η βλακεία είναι ότι πήγα 2 φορές στην έκθεση, Πέμπτη και Παρασκευή αλλά δεν σε πέτυχα πουθενά
και υπέθεσα ότι δεν θα το παρουσίαζες.
Αν έχεις όρεξη κάποια στιγμη μπορείς να κάνεις και ένα demonstration στο πανεπιστήμιο, νομίζω
είμαστε πολλοί που θέλουμε να το δούμε.
Code: Select all
int i;main(){for(;i["]<i;++i){--i;}"];read('-'-'-',i+++"++++\
+++++++++\n",'/'/'/'));}read(j,i,p){write(j/p+p,i---j,i/i);}
http://www.athensdigitalweek.com/el/the-core/talk-zoneΕίναι εύκολο να μας πείς ακριβώς το τίτλο διάκρισης,για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις..
Kαι καλά το περισσότερο πικάντικο...Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση, πώς και δεν βγήκαν οι κουρήτες;AmmarkoV wrote:http://www.athensdigitalweek.com/el/the-core/talk-zoneΕίναι εύκολο να μας πείς ακριβώς το τίτλο διάκρισης,για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις..
14.00-15.00 Παρουσίαση Ρομποτικής
2η θέση στην Απονομή Διαγωνισμού Best of Show, powered by Corallia
Εχμ όχι το πιο πικάντικο..Kαι καλά το περισσότερο πικάντικο...Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση, πώς και δεν βγήκαν οι κουρήτες;
Ανυπομονούμε!!!AmmarkoV wrote:Επιφυλάσσομαι να σας φέρω το Guard Dog Mk3 ( το τρέχον πρωτότυπο είναι το 2 ) το οποίο θα έχει καινούργια μοτέρ , αυξημένη αυτονομία και πλαστικό σκελετό πλέον για ένα test drive![]()
![]()
![]()
Θα είναι μάλλον η επόμενη βόλτα του έξω από το σπίτι!
Τα ΑΙΒΟ δεν τα είδα, παρακολούθησα όμως τα ανθρωποειδή ρομπότ. Σε γραμμές το robocup δεν είναι απλή περίπτωση Ammar και δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν το το κατά άλλα καλοφτιαγμένο σκηνοθετικά θέαμα του πολυτεχνείου κρήτης ήταν και απλό.AmmarkoV wrote:Τώρα αν κάτσω να εξηγίσω για Epipolar lines ή για Optical Flow σε μια κυρία που έρχεται στον πάγκο δεν θα καταλάβει και πολλά , αντίθετα ένα βεγγαλικό σε σχήμα ρουκέτας mounted πάνω στην κατασκευή , η το να κλωτσάει μια μπάλα είναι πιο γνώριμη "πικάντικη" εικόνα!
...
Με αυτά στο μυαλό πιστεύω πως το Sony AIBO ήταν πολύ πιο "πικάντικο" θέαμα , χωρίς κάποια πρακτική εφαρμογή , σαφώς λιγότερη καινοτομία ( όση περίπου καινοτομία έχει να αγοράσεις πέντε τηλεοράσεις από την Sony και να τις βάλεις να παίζουν ένα μάτς ποδοσφαίρου ) απλά γενικά τράβηξε προσοχή λόγω του οτι ήταν ρομπότ που έπαιζαν μπάλα , αρα cool
Φεύγεις για διακοπές , αυτό έχει μάθει τον χώρο στον οποίο μένεις και του δίνεις εντολές να φιλάει την κεντρική είσοδο , την κουζίνα το σαλόνι και το δωμάτιο σου και οτι θα γυρίσεις στις Χ Δεκεμβρίου..rose wrote:Τι ακριβως προσπαθει να κανει;
Ενώ Machine Vision και να επιλέξει και να φτιάξει ένα άτομο ένα χειροποιήτο robot από το Software μέχρι και την τελευταία βίδα είναι πολύ πιο εύκολο..?rose wrote:Σε γραμμές το robocup δεν είναι απλή περίπτωση Ammar
Από ποιό Super Market τα πήρατε???AmmarkoV wrote:2 Ροδάκια τύπου καροτισού Super Market