Venus Feedback
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Re: Venus Feedback
@netharis ήταν να γίνει πέρυσι αλλά δεν προέκυψε τελικά - προφανώς και δεν ναυάγησε τελείως 

- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Εδω καταφερνουμε και οργανωνουμε meeting με τοσα ατομα.Ατομα με γνωσεις νομιζω πως υπαρχουν και ατομα για να βοηθησουμε ετοιμοι και προθυμοι υπαρχουμε αρκετοι.Οποτε ας αρχισουμε να το σκεφτομαστε πιο σοβαρα!!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- marios
- Wow! Terabyte level
Netharis έχεις κάποιο συγκεκριμένο θέμα στο μυαλό σου; Και εγώ πιστεύω ότι έχουμε αρκετό "υλικό"(από φοιτητές) για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό workshop...
Γενικά όποιος έχει κάποιο θέμα που θα μπορούσε να τεθεί, ας ποστάρει και βλέπουμε(ο καταιγισμός ιδεών ήταν πάντα από τις πλέον αποδοτικές λύσεις)!
Γενικά όποιος έχει κάποιο θέμα που θα μπορούσε να τεθεί, ας ποστάρει και βλέπουμε(ο καταιγισμός ιδεών ήταν πάντα από τις πλέον αποδοτικές λύσεις)!
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- netharis
Δεν είναι αναγκαίο να είναι κάτι προγραμματιστικό/tutorial.
Μπορεί π.χ να είναι μία γενικότερη ενημέρωση για το τηλεπικοινωνιακό τοπίο στην Ελλάδα, ISP's, πως δουλεύουν τεχνικά μερικά πράγματα.
Αυτά με μία μικρή θεωρητική εισαγωγή, focusing σε πρακτικά θέματα που ο κάθε χρήστης βλέπει καθημερινά (π.χ τι είναι snr/θόρυβοι, πως να μην μας κοροιδεύουν οι ISP's κ.α).
Συνεχίζοντας στο θέμα δίκτυα, ίσως μπορούμε να κάνουμε μία εισαγωγή στο πως να χρησιμοποιούμε βασικά πρωτόκολλα, να αξιολογούμε μία γραμμή με διάφορα tools απο το τερματικό μας.
Θέματα υπάρχουν πολλά για να καλύψουμε ως κοινότητα, σίγουρα δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
Απλά θεωρώ οτι όσο πιο πρακτικά πράγματα καλυφθούν θα υπάρχει μεγαλύτερη προσεύλευση (ελάχιστοι θα έρθουν αν ασχοληθούμε με κάποια extreme προγραμματιστική τεχνική, ή μία βιβλιοθήκη στη Java που κάνει την Α,Β δουλειά).
Το workshop περι Linux που είχε γίνει πρέπει να ήταν αρκετά πετυχημένο.
Απλά ιδέες ρίχνω
Μπορεί π.χ να είναι μία γενικότερη ενημέρωση για το τηλεπικοινωνιακό τοπίο στην Ελλάδα, ISP's, πως δουλεύουν τεχνικά μερικά πράγματα.
Αυτά με μία μικρή θεωρητική εισαγωγή, focusing σε πρακτικά θέματα που ο κάθε χρήστης βλέπει καθημερινά (π.χ τι είναι snr/θόρυβοι, πως να μην μας κοροιδεύουν οι ISP's κ.α).
Συνεχίζοντας στο θέμα δίκτυα, ίσως μπορούμε να κάνουμε μία εισαγωγή στο πως να χρησιμοποιούμε βασικά πρωτόκολλα, να αξιολογούμε μία γραμμή με διάφορα tools απο το τερματικό μας.
Θέματα υπάρχουν πολλά για να καλύψουμε ως κοινότητα, σίγουρα δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
Απλά θεωρώ οτι όσο πιο πρακτικά πράγματα καλυφθούν θα υπάρχει μεγαλύτερη προσεύλευση (ελάχιστοι θα έρθουν αν ασχοληθούμε με κάποια extreme προγραμματιστική τεχνική, ή μία βιβλιοθήκη στη Java που κάνει την Α,Β δουλειά).
Το workshop περι Linux που είχε γίνει πρέπει να ήταν αρκετά πετυχημένο.
Απλά ιδέες ρίχνω

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Το καλύτερο θα ήταν ένα workshop σχετικά με το overclocking. Σίγουρα θα ενδιέφερε πολλούς. Βεβαίως πρέπει να βρεθεί το απαραίτητο hardware, και αυτό είναι κομματάκι δύσκολο (εκτός, αν, ξέρω γω, μας χορηγήσει το pcworld
).

Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Συμφωνώ με netharis...
Και προσθέτω ότι θα ήταν κατά την άποψη μου πιο ενδιαφέρων το θέμα μας να έχει σχέση με hardware ή κάτι "χειροπιαστό",
που ο ακροατής, μόλις πάει σπίτι του θα το δοκιμάσει και θα δει αποτελέσματα...
Κάτι που θα δίνει ιδέες...
Μια πρόταση είναι το xelixis του cyperpython, όχι σαν λειτουργικό απαραίτητα αλλά σαν δημιουργία...
Ή ακόμα και την σύγκριση λειτουργικών (σε ταχύτητα, λειτουργικότητα κτλ), ή hardware... (το τελευταίο το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρων...).
Ή τέλος, την εκτενή παρουσίαση τμημάτων υπολογιστή... (Πράγματα που ίσως τα κάνουμε σε μαθήματα όπως Οργάνωση υπολογιστών και λειτουργικά συστήματα)
Όλα αυτά φυσικά είναι σύμφωνα με όσα εγώ θα ήθελα να δω....
Emperormario+++++
Πολύ καλή ιδέα... Να κάνουμε επι τόπου overclocking.. Σίγουρα μπορούμε να βρούμε hardware, έτοιμο για να το θυσιάσουμε...
Και προσθέτω ότι θα ήταν κατά την άποψη μου πιο ενδιαφέρων το θέμα μας να έχει σχέση με hardware ή κάτι "χειροπιαστό",
που ο ακροατής, μόλις πάει σπίτι του θα το δοκιμάσει και θα δει αποτελέσματα...
Κάτι που θα δίνει ιδέες...
Μια πρόταση είναι το xelixis του cyperpython, όχι σαν λειτουργικό απαραίτητα αλλά σαν δημιουργία...
Ή ακόμα και την σύγκριση λειτουργικών (σε ταχύτητα, λειτουργικότητα κτλ), ή hardware... (το τελευταίο το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρων...).
Ή τέλος, την εκτενή παρουσίαση τμημάτων υπολογιστή... (Πράγματα που ίσως τα κάνουμε σε μαθήματα όπως Οργάνωση υπολογιστών και λειτουργικά συστήματα)
Όλα αυτά φυσικά είναι σύμφωνα με όσα εγώ θα ήθελα να δω....
Emperormario+++++
Πολύ καλή ιδέα... Να κάνουμε επι τόπου overclocking.. Σίγουρα μπορούμε να βρούμε hardware, έτοιμο για να το θυσιάσουμε...
Όλα τα σφάζουμε στο βωμό της γνώσηςproskopos wrote:Emperormario+++++

http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

- para
- Wow! Terabyte level
netharis ωραία επαναφορά στο προσκήνιο
emperormario νομίζω πέτυχες διάνα!
Να προτείνω και ένα άλλο θέμα: "Επίλυση ασκήσεων Δικτύων Επικοινωνιών" γιατί αμφιβάλλω αν κατάλαβε κάποιος κάτι με τον τρόπο που τα έλεγε ο Παρίσης σήμερα

emperormario νομίζω πέτυχες διάνα!

Να προτείνω και ένα άλλο θέμα: "Επίλυση ασκήσεων Δικτύων Επικοινωνιών" γιατί αμφιβάλλω αν κατάλαβε κάποιος κάτι με τον τρόπο που τα έλεγε ο Παρίσης σήμερα

Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- para
- Wow! Terabyte level
omg.. O.OYΗ υπογραφή σας αποτελείται από 528 ηαρακτήρες. Ο μέγιστος αριθμός που επιτρέπετε είναι 520
Η/χαρακτήρες/επιτρέπεται. Αυτά

Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
-
omg ... θα το διορθώσω!
-
[off] αν θέλετε να φαίνονται τα κενά χρησιμοποιήστε τo tag "code" ή το (νέο) tag όπως πχ
Code: Select all
[nbsp][/nbsp]
vstest[nbsp][/nbsp][nbsp][/nbsp][nbsp][/nbsp][nbsp][/nbsp][nbsp][/nbsp]
[/off]test :(
- rigo
- Gbyte level
Μετά την τελευταία επαναφορά του χώρου των χρηστών του venus, δεν μπορώ να μπω με το password που είχα παλιότερα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή κάνω κάτι λάθος;
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
- Zifnab
- Academic status: MSc
σε όλους τους χρήστες (νομίζω) έχει σταλεί νέος κωδικός - στείλε πμ στον tZole
- tZoLe
To mail είχε σταλλεί, ίσως έχει πάει στα junk mails.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
laikedelic !
-
Ήθελα να ρωτήσω για τα ενσωματωμένα youtube video. Είναι εύκολο να μην ξεκινάνε αυτόματα; Πέρα από που κάθε φορά τρομάζω από αναπάντεχους θορύβους, κάνουν πιο αργό το φόρτωμα των σελίδων. Το να υπάρχει επιλογή στο προφίλ θεωρώ είναι ακόμα καλύτερο.
"With soap, baptism is a good thing"
- ~~Wind~~
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Εμενα πάντως δεν αρχιζουν αυτοματα.

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
-
Ούτε εμένα ..
μήπως είναι τα embedded flash το πρόβλημα? κάπου στα παιχνιδάκια βρήκα 2 στην ίδια σελίδα, και γινόταν χαμός!
καλό είναι να μην τα κάνετε embed, εκτός αν υπάρχει σοβαρό θέμα. (τουλάχιστον όχι τα παιχνιδάκια
)
μήπως είναι τα embedded flash το πρόβλημα? κάπου στα παιχνιδάκια βρήκα 2 στην ίδια σελίδα, και γινόταν χαμός!
καλό είναι να μην τα κάνετε embed, εκτός αν υπάρχει σοβαρό θέμα. (τουλάχιστον όχι τα παιχνιδάκια

όχι σε όλα. π.χ. στο θέμα zeitgeist ξεκινάει η αντίστοιχη ταινία που και να κάνω pause κατεβαίνει το υπόλοιπο. και για τα παιχνίδια πολλές φορές έχω τρομάξει
Γενικά θα έλεγα είτε youtube είτε embedded flash γενικότερα να μην ξεκινάνε. Τουλάχιστον ως παράκληση αν δε γίνεται τεχνικά.

"With soap, baptism is a good thing"
-
τα youtube videos κανονικά (σε όλους τους άλλους users
) δεν ξεκινάνε αυτόματα. Είναι ο κλασσικός embedded player που πρέπει να του κάνεις κλικ για να ξεκινήσει.
τα embedded flash είναι θέμα του Poster να αποφασίσει αν αυτό που θα ποστάρει χρειάζεται τόσο πολύ να φαίνεται κατευθείαν και να μη δώσει απλά ένα Link.
Συμμερίζομαι την παράκλησή σου για τα embedded flash ! Παιδιά, τα χρησιμοποιούμε με πολύ προσοχή
Κάτι τεχνικό δε μπορεί να γίνει, απλά να απενεργοποιηθεί αυτό το feature. κρίμα είναι ..

τα embedded flash είναι θέμα του Poster να αποφασίσει αν αυτό που θα ποστάρει χρειάζεται τόσο πολύ να φαίνεται κατευθείαν και να μη δώσει απλά ένα Link.
Συμμερίζομαι την παράκλησή σου για τα embedded flash ! Παιδιά, τα χρησιμοποιούμε με πολύ προσοχή
Κάτι τεχνικό δε μπορεί να γίνει, απλά να απενεργοποιηθεί αυτό το feature. κρίμα είναι ..