Υ.Γ. Δεν έχω καμία σχέση με την οργάνωση, απλά μου άρεσε το όλο σκηνικό και γι'αυτό τους "εκλεψα" και το λογότυπο. Ελπίζω να μην κάνω κάτι παράνομο!

Και με το swing μπορείς να το κάνεις αυτόyioan wrote:Επιπλέον τα παράθυρα είναι ίδια με αυτά του λειτουργικού συστήματος, με άλλα λόγια δε φαίνεται ότι η εφαρμογή είνα γραμμένη σε Java
Code: Select all
UIManager.setLookAndFeel("com.sun.java.swing.plaf.windows.WindowsLookAndFeel");
javax.swing.plaf.metal.MetalLookAndFeel
com.sun.java.swing.plaf.motif.MotifLookAndFeel
Ναι, αλλά στα Windows τουλάχιστον, από όσο έχω παρατηρήσει, το "native" λοοκ & φιλ του Swing δεν είναι και εντελώς native...Einherjar wrote:Και με το swing μπορείς να το κάνεις αυτόyioan wrote:Επιπλέον τα παράθυρα είναι ίδια με αυτά του λειτουργικού συστήματος, με άλλα λόγια δε φαίνεται ότι η εφαρμογή είνα γραμμένη σε Javaυπάρχουν και άλλα διαθέσιμα "Looks and Feels"Code: Select all
javax.swing.plaf.metal.MetalLookAndFeel
com.sun.java.swing.plaf.motif.MotifLookAndFeel
Σωστό αλλά παραμένει Look and Feel. Στο SWT είναι ακριβώς το ίδιο με το τρέχων λειτουργικό σύστημα. Για παράδειγμα αν κάνεις Open File από τον Netbeans το παράθυρο που ανήγει είναι φαινομενικά πανομοιότυπο με αυτό του Windows XP αλλά αν κάνεις δεξί κλικ στο παράθυρο ή σε κάποιο αρχείο το menu που εμφανίζεται είναι διαφορετικό.Και με το swing μπορείς να το κάνεις αυτό
Κώδικας:
Είναι καταπληκτικό (για μένα τουλάχιστον).Μερικά πράγματα για να μην τα ψάχνεις:Το κατέβασα και ομολογώ ότι είναι σχετικά περίεργο σε σχέση με τα άλλα IDEs που έχω χρησιμοποιήσει. Ελπίζω να είναι ευκολόχρηστο γιατί θα πρέπει να δουλέψω σε αυτό για ένα γομαρώδες project
JBuilder: Καμία σχέση.yioan πως πάει απο ταχύτητα; Είναι το ίδιο αργό όπως τα άλλα java based IDEs όπως το Netbeans και το JBuilder?